Mäklare Rasti Amin

Rasti Amin

Om mig

Drivkraft, kompetent, vinnarskalle med stor portion glädje. Dessa egenskaper hör jag ofta från mina kunder. Tillsammans med en lång bakgrund inom bank och finansbranschen samt en genuin vilja att hjälpa till, finner jag lösningar till samtliga parter för en lyckad försäljningsprocess. Att jag även varit basketspelare på elitnivå garanterar viljan att sätta upp mål för att överträffa dem. Jag ser fram emot att träffa dig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Århusgatan 33, Kista, Stockholms kommun

Århusgatan 33

Radhus
Kista, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
2 850 000 kr
74 m²
3 rum
237 m² tomt

Äntligen, sällan till salu! Perfekt för den lilla familjen! Trivsamt, fräscht och bra planerat 1-plans gavelradhus i attraktivt område. Trevlig uteplats i soligt läge. Garageplats i p-hus. Gångavstånd till Kista Galleria och grönområden strax intill. Missa inte denna chans - välkomna!

 • Uteplats
Köpenhamnsgatan 14, Kista, Stockholms kommun

Köpenhamnsgatan 14

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
2 295 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 4
4 300 kr/mån
28 868 kr/m²

-En av Kista bästa föreningar som erbjuder sina medlemmar de lägsta avgifterna -Balkong mot allmänning -Nära kommunikationer -Nära grönområden Välkommen till Köpenhamnsgatan och till denna bostad med högt läge och trevlig balkong mot grönska. Bostaden är välplanerad och har fönster i 3 väderstreck som bidrar med fint ljusinsläpp. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med naturen som närmsta granne. Området ligger precis intill naturen och populära lekplatser. På Köpenhamnsgatan bor du i ett tryggt och lugnt bostadsområde med lokala gator där du kan låta barnen fritt leka vid områdets innergårdar samt lekplatser. Nere vid Kista Galleria finns T-bana, bussar, mataffär, gym, café, restaurang, apotek, bibliotek och mer därtill. I Kista har du även ett rikt föreningsliv med många aktiviteter för alla i familjen. Bostaden ligger med närhet till flera skolor och förskolor, varav Kistas Grundskola ligger endast några meter bort. Varmt välkommen på visning.

 • Balkong
 • Hiss
Ringstedsgatan 61, 1tr, Kista, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 13:00

Ringstedsgatan 61, 1tr

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 795 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 1
5 439 kr/mån
23 464 kr/m²

Varmt välkomna till denna 3:a med fantastiskt läge. Trevligt badrum, kök med matplats, stort vardagsrum som bjuder på flertalet möbleringsmöjligheter och ett stort förråd. Balkong med trevlig utsikt. Populär adress, barnvänligt område med dagis och skolor strax intill. Belägen ett stenkast från T-bana, bussar och all möjlig service. Stabil förening där det mesta ingår i månadsavgiften.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Nystadsgatan 40, Akalla, Stockholms kommun

Nystadsgatan 40

Radhus
Akalla, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
2 895 000 kr
92 m²
4 rum
5 627 kr/mån
31 467 kr/m²

*Låg avgift! *Gavelradhus! Välkomna till detta härliga bostadsrättsradhus i ett lugnt och ostört läge! Detta fantastiska hem ligger på populära och barnvänliga Nystadsgatan som erbjuder grönska, lekplatser och närhet till kommunikationer samt Centrum. En smart planlösning och materialval av hög klass samt både snygga och funktionella lösningar med modern touch ger ett hem, i två plan, på hela 92 kvm. På baksidan har man en väl tilltagen uteplats. På framsidan av huset har man även en liten möblerbar uteplats. Direkt från huvudentrén kliver du in i en glamorös bostad med genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Från hallen på nedre plan nås Gäst WC, garderob, stort vardagsrum samt fullutrustat kök med känsla för design och detaljer. Trappan i hallen leder upp till övre plan med genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Här har du tre sovrum, ett stort badrum samt klädkammare. Stabil och solid förening som erbjuder sina medlemmar låga avgifter. Den här bostaden får man inte missa. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Helsingörsgatan 50, 2tr, Kista, Stockholms kommun

Helsingörsgatan 50, 2tr

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 995 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2
5 903 kr/mån
24 630 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade terrasslägenhet med 3 rum och kök i Kistas absolut bästa läge. Fräsch lägenhet, stor terrass med ogenerad utsikt över Järva fältet. Ett lugnt och mycket barnvänligt område med närhet till T-bana, förskola, skola, Kista Galleria och grön områden. Missa inte!

 • Balkong
 • Hiss
Mariehamnsgatan 22, 2tr, Akalla, Stockholms kommun

Mariehamnsgatan 22, 2tr

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 795 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2
5 676 kr/mån
21 118 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och fräscha lägenhet med helkaklat badrum, stort vardagsrum samt kök med matplats! Bostaden erbjuder även en trevlig inglasad balkong med härlig utsikt och ett perfekt läge! Ett perfekt boende med närhet till skolor, förskolor, kommunikationer samt grönområden. Missa inte denna chans!

 • Balkong
 • Hiss
Sibeliusgången 32, 1tr, Akalla, Stockholms kommun

Sibeliusgången 32, 1tr

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 695 000 kr
45,6 m²
2 rum
vån 1/10
2 888 kr/mån
37 171 kr/m²

På ett oslagbart läge i Akalla ligger denna fina lägenhet om 45,6 m² fördelat på 2,5 rum och kök (2 rum och kök enligt föreningen). Genomgående bra skick med fräscha ytskikt och renoverat kök. Inglasad balkong med harmonisk utsikt mot grönska. Här finner man ett boende i lugn, behaglig och avslappnande omgivning med absolut närhet till Akalla Centrum, T-bana och fantastiska Järvafältet! Välskött förening. Inom snar framtid förlängs tunnelbanan från Akalla till Barkarby samt att förbifart Stockholm gör det möjligt att ta sig från Akalla till södra Stockholm på kortare tid. Varmt välkomna på visning.

 • Balkong
 • Hiss
Mellingebacken 10, 6tr, Spånga - Tensta, Stockholms kommun

Mellingebacken 10, 6tr

Lägenhet
Spånga - Tensta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
2 140 000 kr
94 m²
4 rum
vån 6/6
7 399 kr/mån
22 766 kr/m²

***ACCEPTERAT PRIS, KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING*** -Uthyrningsdel -El ingår i månadsavgiften -Nära till kommunikationer Tillfälle! Välkomna till denna fina och välplanerade 4:a med UTHYRNINGSDEL. Bostaden bjuder på två stambytta samt helkaklade badrum, stilrent kök med matplats samt stort vardagsrum som bjuder på flertalet möbleringsmöjligheter. Hyr ut ett rum (med egen ingång) och bo riktigt billigt! Hushållsel ingår i avgiften. Närhet till skolor, förskolor, kommunikationer samt grönområden!

 • Balkong
 • Hiss
Stavangergatan 74, 5tr, Husby, Stockholms kommun

Stavangergatan 74, 5tr

Lägenhet
Husby, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 925 000 kr
80 m²
3 rum
vån 5/6
6 207 kr/mån
24 063 kr/m²

-El ingår. -3 sovrum. -Högt upp -Stambytt badrum. -7132kr i reparationsfond. Välkomna till denna fräscha omgjorda 4:a (3:a enligt föreningen) i ett lugnt och populärt område. Genomgående fräscha ytskikt. Stilrent kök med matplats. Stort vardagsrum som bjuder på flertalet möbleringsmöjligheter. Stambytt badrum. Närhet till skolor, förskolor, kommunikationer samt grönområden. Hushållsel ingår i avgiften. Missa inte!

 • Balkong
 • Hiss
Stadingeplan 22, Vån 1, Spånga - Tensta, Stockholms kommun

Stadingeplan 22, Vån 1

Lägenhet
Spånga - Tensta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 795 000 kr
72 m²
3 rum
4 866 kr/mån
24 931 kr/m²

Varmt välkomna till en av Tenstas finare 3:or! Bostaden har kvalitativa materialval och väggarna är målade i ljusa toner som ger en tidlös känsla av ljus och rymd. Bekväm och väldisponerad lägenhet med ett kök och vardagsrum i direkt anslutning till varandra. Njut av den fantastiska balkongen som nås via sovrummet. Ett fullutrustat och modernt badrum som behagar samtliga behov. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. + Inglasad balkong med utsikt mot innergård samt grönska + Centralt belägen + Kan lätt göras om till en 4:a (stäng matsalen) + Renoverad + Mogen förening >1000kr/kvm i belåning Bostaden är för dig som söker sociala ytor mellan köket och vardagsrum. Rymliga rum med möjlighet att göra om till en 4:a för den som önskar. Ett fullutrustat kök med känsla för design och detaljer. En inglasad balkong mot gårdshuset som ger ett mycket ostört och tyst läge samtidigt som man bor nära till kommunikationer, Centrum, matbutiker och grönområden. Till lägenheten tillhör även ett stort förråd som ligger på samma våningsplan. Stabil föreningen med god ekonomi. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Tenstavägen 14, 1tr, Spånga - Spånga Kyrka, Stockholms kommun

Tenstavägen 14, 1tr

Lägenhet
Spånga - Spånga Kyrka, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 450 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/2
4 777 kr/mån
21 970 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiskt rymliga 2:a i Spånga/Tensta! Lägenheten bjuder på att rejält tilltaget sovrum/vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen, klädkammare samt kök med matplats. I närområdet finns förskolor, skolor, butiker, service, bussar, pendeltåg och T-bana. Ni möts av en stor hall med bra användningsmöjligheter för både skor och utekläder. Ljusa väggar samt stor klädkammare som är ansluten till hallen. Gott om plats i rummet för både soffgrupp, bokhylla och läshörna samt utgång till den härliga balkongen. Hemtrevligt och utrustat kök med matplats. Bra förvaring i köksluckorna samt kakel ovan diskbänk. 2st rymliga rum som används idag som sovrum. Det finns plats för dubbelsäng samt tillhörande möbler i respektive rum. Helkaklat badrum med blå klinkergolv. Stambytt badrum från år 2008. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handfat samt spegelskåp. Fönster som möjliggör för vädring. Förberett för både tvättmaskin och torktumlare. + Inglasad balkong + Närhet till det mesta + Stor 2:a, omgjord till en "3:a" + Mogen förening Tensta/Spånga är områden med stort utbud av kultur, nöjen och restauranger. Här ligger Tensta konsthall; en samlingspunkt för samtida konst som har visat verk av flera internationellt erkända konstnärer. I närområdet finns flera stora köpcentrum, till exempel Tensta centrum, Barkarby Handelsplats och Kista Galleri med sina enorma utbud. Tensta och Spånga passar bra för barnfamiljer, med flera skolor, förskolor och gymnasium av hög klass. Dessutom finns här goda möjligheter för fritidsaktiviteter, med sim- och sporthall samt grönområden för promenader, jogging och skidåkning. Tunnelbanan och busslinjer tar dig smidigt till närområdena och city. Missa inte denna chans!

 • Balkong
Borgarfjordsgatan 5, Vån 3/5, Kista, Stockholms kommun

Borgarfjordsgatan 5, Vån 3/5

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 650 000 kr
42 m²
1.5 rum
vån 3/5
3 582 kr/mån
39 286 kr/m²

Välkommen till denna välbehagliga bostad på våning 3/5 i ett nytt framtidsområde i centrala Kista. Optimal planlösning med ett stort kök i ljust kulör. Här har du alla faciliteter som behövs såsom ugn, kyl samt frys. Lägenheten har genomgående laminat på golv kombinerat med ljusa väggar och stora fönsterpartier med fantastiskt ljusinsläpp vid balkongen. Vid vardagsrummet finner man en sovalkov med plats för dubbelsäng och längre in i vardagsrummet når du ut till en mysig balkong i ett högt och insynsskyddat läge med utsikt mot Kista Galleria. Bostaden bjuder på gott om förvaringsplats och helkaklat badrum utrustat med duschhörna. Det finns plats för tvättmaskin/torktumlare i badrummet och en tvättstuga finner du även precis utanför dörren på samma våningsplan! - Allt ingår i månadsavgiften! (värme och vatten, el, fiberbredband samt kabel-TV) - Nära kommunikationer! - Nära grönområden! - Balkong i bra läge - Tvättstuga på varje våningsplan En perfekt lägenhet för dig som tycker om att bo nära kommunikationer och samtidigt vara ute i naturen då bostaden ligger endast ett stenkast från grönområden. Du har samtidigt närhet till Kista Galleria där du hittar shopping, matbutiker, café, restauranger, gym. Skolor som KTH och Stockholms Universitet samt T-bana som tar dig in till city på 20 minuter. Här kommer även tvärbanan att byggas ut som kommer att förenkla framtida resor. Rymlig hall med laminat på golv samt vitmålade väggar. Ett utrustat kök i direkt anslutning till matplats samt balkong. Ovanför köksbänken är det helkaklat och vid matplatsen finns det plats för ca 2-4 personer. Ingår: kyl/frys, spis samt fläkt. Sovalkoven har gott om plats för en större singelsäng (160cm) och plats för hyllor om så önskas. Ljust målade väggar samt plats för TV och soffa. Ett helkaklat badrum med ljusblå klinkergolv, duschhörna, WC-stol samt kommod.

 • Balkong
 • Hiss
Stadingeplan 5, 2tr, Spånga - Tensta, Stockholms kommun

Stadingeplan 5, 2tr

Lägenhet
Spånga - Tensta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
2 495 000 kr
109 m²
4 rum
vån 2/2
7 090 kr/mån
22 890 kr/m²

Välkommen till en fantastisk omgjord 4:a på Stadingeplan i utmärkt skick! Renoverad lägenhet med högkvalitativt material och de mest funktionella lösningarna för hela familjen med en modern touch. Stor social yta i vardagsrum och rymliga sovrum med tillhörande möbler. Man har byggt om bostaden till 4 stycken sovrum med fönster. Fullt utrustat kök med fin design och detaljer. Två renoverade och helt fantastiska badrum och tvättstuga med kakel och porslin i hög standard. En inglasad balkong i gavelläge på sidan av gården som erbjuder ett mycket ostört och lugnt läge samtidigt som man bor nära kollektivtrafik, centrum, livsmedelsbutiker och grönområden. Till lägenheten finns även ett stort förråd på samma våning.

 • Balkong

Visar alla 13