Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Patric Leo

Patric Leo

Om mig

Jag är en fastighetsmäklare med erfarenhet som sträcker sig tillbaka till 2011 när yrket påbörjades i Höganäs kommun. År 2021 valde jag att ta mig an nya utmaningar och har sedan dess varit verksam i Klippan. Denna långa tid inom yrket har gett mig en djup förståelse för fastighetsmarknaden och dess komplexiteter. Målet för mig är att erbjuda den allra bästa servicen till både säljare och köpare och det primära syftet är att man ska känna sig trygg genom hela affären från start till avslut!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Klostervägen 10 A, Klippan, Klippans kommun
Klostervägen 10 A, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Klostervägen 10 A, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Klostervägen 10 A

Lägenhet
Klippan, Klippans kommun
Fastighetsbyrån Klippan
695 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
3 593 kr/mån
13 627 kr/m²

Välkommen till Klostervägen 10A och denna fantastiskt renoverade lägenhet som ligger på första våningen. Denna bostad är perfekt för den som söker ett hem där man kan flytta in direkt och bara njuta. Här finner du en välplanerad 2:a som har genomgått en stilfull och omfattande renovering under 2021/22. Lägenheten erbjuder bl.a. ett modernt kök som erbjuder allt man önskar av ett modernt kök idag. Till detta finns ett nyrenoverat modernt badrum, vardagsrum med utgång till balkong samt ett mysigt sovrum. Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
  • Balkong
Broröd 420D, Ljungbyhed, Klippans kommun

Broröd 420D

Villa
Ljungbyhed, Klippans kommun
Fastighetsbyrån Klippan
795 000 kr
77 + 62 m²
4 rum
4 981 m² tomt

Välkommen till Broröd 420D och detta trevliga boende med mycket potential. Här erbjuds ett boende med stor potential på stor och trevlig tomt om ca 5000 kvm. Till detta finns en stor byggnad, även den med fina möjligheter. Boende har en boarea om 77 kvm och passar bra både som permanent- som fritidsboende och är uppförd i 1½-plan där man på entréplanet finner ett stort och ljust allrum med utgång till uterum, två sovrum, kök och toalett. Ovanplanet är helt öppet från gavel till gavel. En trappa ner på källarplanet ligger ett duschrum samt källarutrymme. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkomna att boka tid för visning!

  • Uteplats
Vedbyvägen 68A & B, Klippan, Klippans kommun
Vedbyvägen 68A & B, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Vedbyvägen 68A & B, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Vedbyvägen 68A & B

Villa
Klippan, Klippans kommun
Fastighetsbyrån Klippan
3 300 000 kr
240 m²
10 rum
5 889 m² tomt

Utmed Vedbyvägen i Klippan ligger denna trevliga fastighet som har stor potential. Här finner man ett stort bostadshus om ca 240 kvm boyta med gott om plats. Idag erbjuder bostaden bl.a. hela 10 rum i varierande storlekar, stort kök, badrum och rymlig tvättstuga. Utöver det finns även en modern lägenhet om ca 90 kvm i en av sidobyggnaderna vilken passar utmärkt att hyra ut eller använda som bostad i samband med renovering av den stora villan. Till detta följer garage, maskinhall, växthus, stort kylrum m.m. För den som söker ett boende och önskar sätta sin egen prägel på boendet har hittat rätt! Här har man stora möjligheter att göra just det. Möjligheterna för att både göra om planlösning samt inreda ytterligare på vindsplanet är stora! Villan är i fint skick men är i behov av en modernisering. Varmt välkomna att boka tid för visning!

  • Premium
Piongatan 38, Åstorp, Åstorps kommun
Piongatan 38, Åstorp, Åstorps kommun, bild 2
Piongatan 38, Åstorp, Åstorps kommun, bild 3

Piongatan 38

Radhus
Åstorp, Åstorps kommun
Fastighetsbyrån Åstorp
995 000 kr
115,5 m²
4 rum
7 455 kr/mån
8 615 kr/m²

Välkommen till Piongatan 38 och denna trevliga bostadsrättsvilla uppförd i 1½-plan med tillhörande garage. Här erbjuds ett boende fördelat på två plan där första planet består av hall, sovrum, vardagsrum med parkettgolv och kök med rymlig matplats och utgång till den trevliga uteplatsen. Från trappan i hallen kommer man vidare upp till det övre planet. Här finns en övre hall med klädkammare. Vidare finner man här två rymliga sovrum samt en gäst-wc. Ett lugnt och trevligt område där man bor med bekvämt gångavstånd till matbutik, transportförbindelser och skola. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Rapsvägen 5, Klippan-söndraby-vedby, Klippans kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Rapsvägen 5, Klippan-söndraby-vedby, Klippans kommun, bild 2
Rapsvägen 5, Klippan-söndraby-vedby, Klippans kommun, bild 3

Rapsvägen 5

Villa
Klippan-söndraby-vedby, Klippans kommun
Fastighetsbyrån Klippan
2 495 000 kr
117 + 42 m²
5 rum
955 m² tomt

Välkommen till Rapsvägen 5 och detta välskötta boende bekvämt uppfört i 1 plan. Här erbjuds ett mycket trevligt boende på lugnt och trevligt läge i Klippan! Boendet är ljust och snyggt med bl.a. modernt badrum och kök. Till detta finner man ett stort vardagsrum i vinkel där man får plats med såväl stor soffgrupp som matslasmöblemang. Vidare finner man tre ljusa och rymliga sovrum samt en praktisk tvättstuga. Stort vidbyggt garage och härlig trädgård vilken ligger mot väster för bästa solläge! Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
Kolleberga 248, Ljungbyhed, Klippans kommun
Kolleberga 248, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 2
Kolleberga 248, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 3

Kolleberga 248

Villa
Ljungbyhed, Klippans kommun
Fastighetsbyrån Klippan
1 495 000 kr
93 + 48 m²
3 rum
2 857 m² tomt

Välkommen till Kolleberga 248 och detta trevliga boende som ligger på lugnt och trevligt läge strax utanför Ljungbyhed. Stor tomt med tillhörande härlig trädgård och stor uppställningsplats för flertalet bilar. Här erbjuds ett boende i 1 1/2-plan med källare. Vattenburet värmesystem kopplat till modern luft/vatten VP (-20). Delvis nya fönster samt ett stort uterum på trädgårdssidan som inte är helt färdigställt. Planlösningen ser ut enligt följande: På entréplanet möts man först av en välkomnande hall vilken leder vidare in till vardagsrum och matplats. I anslutning till matplatsen ligger köket. Köket är stort och ljust med inredning från IKEA. Badrummet finner man även här vilket ligger i anslutning till entréhallen. Här finns dusch, wc och handfat. Från den stora och breda trappan i hallen kommer man vidare upp till det övre planet. Hör finns två sovrum i bra storlek. Källarplanet vilket nås från hallen på entréplanet har förutom tvättstuga även gott om förvaringsmöjligheter. Här finns även pannan installerad. Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
Klostervägen 2B, Klippan, Klippans kommun
  • Imorgon kl 17:00
Klostervägen 2B, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Klostervägen 2B, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Klostervägen 2B

Lägenhet
Klippan, Klippans kommun
Fastighetsbyrån Klippan
395 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 512 kr/mån
7 117 kr/m²

Välkommen till Klostervägen 2B och denna trevliga 2-rummare bekvämt belägen på första våningen! Här erbjuds ett boende där man har fina möjligheter att sätta sin egen prägel. Lägenheten är i äldre skick och är i behov av modernisering. Stor inglasad balkong där man kan sitta och njuta! Varmt välkomna att boka tid för visning!

  • Premium
  • Balkong
Idrottsgatan 3D, Åstorp, Åstorps kommun

Idrottsgatan 3D

Lägenhet
Åstorp, Åstorps kommun
Fastighetsbyrån Åstorp
575 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
4 298 kr/mån
9 746 kr/m²

Välkommen till Idrottsgatan 3D och denna ljusa och trevliga 2-rummare belägen på andra våningen. Här möts man av ett ljust kök vilket ligger öppet mot hallen som leder vidare in till det stora ljusa vardagsrummet. Stor inglasad balkong med utsikt över härlig grönska! Även sovrummet är ljust med rymlig garderobsförvaring! Helkaklat, fräscht badrum med tvättmaskin. Här bor man på bekvämt gång/cykelavstånd till de centrala delarna av Åstorp med allt det har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

Långgatan 49, Ljungbyhed, Klippans kommun

Långgatan 49

Villa
Ljungbyhed, Klippans kommun
Fastighetsbyrån Klippan
1 595 000 kr
165 + 135 m²
6 rum
1 145 m² tomt

Välkommen till Långgatan 49 i Ljungbyhed och denna välskötta villa som haft samma ägare sedan byggåret! Lugnt och trevligt läge på lättskött tomt. Här erbjuds ett mycket rymligt och välskött boende med plats för den stora familjen. På entréplanet finner man förutom kök, badrum och ett stort vardagsrum även hela 4 sovrum! En trappa ner ligger källarplanet som bl.a. erbjuder gillestuga, stor tvättstuga, ett enormt hobbyrum samt massor av förvaringsmöjligheter. Varmt välkomna att boka tid för visning!

  • Uteplats
Söderåsvägen 57, Kvidinge, Åstorps kommun

Söderåsvägen 57

Villa
Kvidinge, Åstorps kommun
Fastighetsbyrån Åstorp
4 450 000 kr
126 m²
4 rum
1 101 m² tomt

Drömmer du också om att flytta in i en nybyggd villa av hög kvalitet? Nu presenteras denna villa, som kommer byggas i mysiga Kvidinge. Här kan du få chansen att köpa redan i början av byggprocessen och på så sätt kunna vara med och påverka slutresultatet. På Söderåsvägen, på en lugn hörntomt, kommer snart spaden sättas i marken. Huset är arkitektritat och kommer vara på 126 kvm. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, tre sovrum och två badrum, en gäst-wc och en separat tvättstuga. Garage i anslutning till huset. Fasaden kommer vara i beige tegel och taket kommer ha svarta betongpannor. Uteplats och uppfart kommer vara stenlagt vid inflyttning. Välkommen att höra av er för mer information!

  • Nyproduktion
Brf Bofinken i Klippan - Hus 2    NYPRODUKTION, Klippan, Klippans kommun

Brf Bofinken i Klippan - Hus 2 NYPRODUKTION

Radhus
Klippan, Klippans kommun
Fastighetsbyrån Klippan
1 595 000 kr
65 m²
3 rum
5 027 kr/mån
24 538 kr/m²

Äntligen byggs det enplans radhus på centralt läge i Klippan! Här bor du enkelt och bekvämt, med egen trädgårdstäppa och två p-platser direkt utanför huset. Husen är nyckelfärdiga och allt du som köpare behöver göra är att flytta in och trivas! Byggnationen kommer starta så snart som möjligt och vi siktar på att husen ska vara färdiga för inflyttning kvartal 4 2024. Projektet kommer ha både 2:or, 3:or och 4:or. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Nyproduktion
Brf Bofinken i Klippan - Hus 8    NYPRODUKTION, Klippan, Klippans kommun

Brf Bofinken i Klippan - Hus 8 NYPRODUKTION

Radhus
Klippan, Klippans kommun
Fastighetsbyrån Klippan
1 295 000 kr
56 m²
2 rum
4 331 kr/mån
23 125 kr/m²

Äntligen byggs det enplans radhus på centralt läge i Klippan! Här bor du enkelt och bekvämt, med egen trädgårdstäppa och två p-platser direkt utanför huset. Husen är nyckelfärdiga och allt du som köpare behöver göra är att flytta in och trivas! Byggnationen kommer starta så snart som möjligt och vi siktar på att husen ska vara färdiga för inflyttning kvartal 4 2024. Projektet kommer ha både 2:or, 3:or och 4:or. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
 Brf Bofinken i Klippan - Hus 1    NYPRODUKTION, Klippan, Klippans kommun

Brf Bofinken i Klippan - Hus 1 NYPRODUKTION

Radhus
Klippan, Klippans kommun
Fastighetsbyrån Klippan
1 750 000 kr
77 m²
4 rum
5 955 kr/mån
22 727 kr/m²

Äntligen byggs det enplans radhus på centralt läge i Klippan! Här bor du enkelt och bekvämt, med egen trädgårdstäppa och två p-platser direkt utanför huset. Husen är nyckelfärdiga och allt du som köpare behöver göra är att flytta in och trivas! Byggnationen av de 15 husen kommer starta så snart som möjligt och vi siktar på att husen ska vara färdiga för inflyttning kvartal 4 2024. Projektet kommer ha både 2:or, 3:or och 4:or. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Nyproduktion

Visar alla 13