Mäklare Patric Leo

Patric Leo

Om mig

Jag är en fastighetsmäklare med erfarenhet som sträcker sig tillbaka till 2011 när yrket påbörjades i Höganäs kommun. År 2021 valde jag att ta mig an nya utmaningar och har sedan dess varit verksam i Klippan. Denna långa tid inom yrket har gett mig en djup förståelse för fastighetsmarknaden och dess komplexiteter. Målet för mig är att erbjuda den allra bästa servicen till både säljare och köpare och det primära syftet är att man ska känna sig trygg genom hela affären från start till avslut!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Klostervägen 6A, Klippan, Klippans kommun

Klostervägen 6A

Lägenhet
Klippan, Klippans kommun
Fastighetsbyrån Klippan
350 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/3
3 445 kr/mån
9 211 kr/m²

Välkommen till Klostervägen 6A och denna välplanerade enrummare om 38 kvm i superfint skick! Perfekt lägenhet för dig som vill ha en liten och mysig lägenhet på lugnt läge i Klippan. Lägenheten är genomgående i mycket fint skick där man valt att dela av för att få kök och allrum var för sig. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Långgatan 49, Ljungbyhed, Klippans kommun

Långgatan 49

Villa
Ljungbyhed, Klippans kommun
Fastighetsbyrån Klippan
1 595 000 kr
165 + 135 m²
6 rum
1 145 m² tomt

Välkommen till Långgatan 49 i Ljungbyhed och denna välskötta villa som haft samma ägare sedan byggåret! Lugnt och trevligt läge på lättskött tomt. Här erbjuds ett mycket rymligt och välskött boende med plats för den stora familjen. På entréplanet finner man förutom kök, badrum och ett stort vardagsrum även hela 4 sovrum! En trappa ner ligger källarplanet som bl.a. erbjuder gillestuga, stor tvättstuga, ett enormt hobbyrum samt massor av förvaringsmöjligheter. Varmt välkomna att boka tid för visning!

  • Uteplats
Läraregatan 8, Stidsvig, Klippans kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Läraregatan 8, Stidsvig, Klippans kommun, bild 2
Läraregatan 8, Stidsvig, Klippans kommun, bild 3

Läraregatan 8

Villa
Stidsvig, Klippans kommun
Fastighetsbyrån Klippan
1 750 000 kr
147 m²
5 rum
625 m² tomt

Nu finns möjligheten att köpa denna trevliga familjevilla belägen i det lugna området Stidsvig. Boendet erbjuder gott om plats för hela familjen och är smakfullt renoverat med stilfulla och moderna uppdateringar, samtidigt som det finns möjligheter att göra ytterligare förbättringar enligt egna önskemål och smak. Boendet erbjuder 4 rymliga och ljusa sovrum som är perfekta för en större familj. Modernt och stort kök med rymlig matplats och utgång till uteplats och trädgård. Här finns även två badrum, ett på varje plan där badrummet på entréplanet genomgått en smakfull renovering under 2023. Den öppna och ljusa planlösningen ger en inbjudande atmosfär. Villan har även en lättskött trädgård med en trevlig uteplats som delvis är under tak och perfekt för utomhusaktiviteter, grillkvällar och avkoppling. En ytterligare fördel är att fastigheten är ansluten till fiber, vilket säkerställer snabb och pålitlig internetanslutning, perfekt för arbete och underhållning. Sammanfattningsvis erbjuder denna familjevilla en fantastisk plats för att skapa nya minnen med din familj. Med sina snygga renoveringar, möjlighet till personliga förbättringar och bekvämligheter som fibernät, är det ett perfekt hem för en trivsam livsstil i det lugna Stidsvig-området. Välkommen att anmäla er till visning!

  • Premium
  • Uteplats
Sabelgatan 24, Ljungbyhed, Klippans kommun

Sabelgatan 24

Villa
Ljungbyhed, Klippans kommun
Fastighetsbyrån Klippan
1 550 000 kr
207 m²
5 rum
894 m² tomt

Välkommen till Sabelgatan 24 i trevliga Ljungbyhed. Här ligger denna välhållna 1 1/2-plansvilla på mycket bra läge längst ner på återvändsgata. Boendet har endast haft en ägare sedan uppförandet 1976 och har sedan dess vårdats väl och är idag i genomgående bra skick. Nu är det dags för nästa ägare att ta vid och trivas lika bra som nu varande ägare har gjort sedan inflytten på 70-talet. Här erbjuds ett perfekt och rymligt boende för barnfamiljen! Man finner bl.a. stora ljusa sällskapsytor på båda plan samt 3 mysiga och rymliga sovrum med möjlighet till fler för den som önskar. Vidare finner man här två badrum, ett på varje plan samt en stor och rymlig tvättstuga. På utsidan kan man njuta på den trevliga uteplatsen eller i uterummet som ligger på soligt sydväst läge! Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Uteplats
Hantverkaregatan 6, Ljungbyhed, Klippans kommun

Hantverkaregatan 6

Villa
Ljungbyhed, Klippans kommun
Fastighetsbyrån Klippan
995 000 kr
122 + 7 m²
5 rum
423 m² tomt

Välkommen till Hanverkaregatan 6 i Ljungbyhed och detta boende uppfört i 1 1/2-plan. Här erbjuds nu ett boende där nuvarande ägare gjort en rad förbättringar såsom ny värmekälla i form av luft/vatten VP, nyrenoverade sovrum m.m. På entréplanet finner man bl.a. stort vardagsrum, kök samt ett av boendets fyra sovrum. Här finns även gäst-wc och duschrum. En trappa upp ligger de övriga tre sovrummen samt ytterligare en gäst-wc med tvättmöjlighet. Stor sidobyggnad med garage och massor av förvaringsmöjligheter vilken är i stort behov av renovering. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 5