Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2022

Mäklare Cecilia Olsson

Cecilia Olsson

Om mig

Jag brinner för mitt jobb och jag ser varje dag som en ny möjlighet att få hjälpa just dig med en av ditt livs största affärer. Det ger mig både glädje och energi att få lära känna mina kunder och med min erfarenhet av livet, leder jag dig tryggt genom hela processen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lilla Bäcksgatan 13, Kungsbacka, Kungsbacka kommun
  • Lör 16 dec kl 11:30

Lilla Bäcksgatan 13

Villa
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
5 650 000 kr
149 m²
7 rum
520 m² tomt

Här på Lilla Bäcksvägen 13 kan du njuta av ytor för den stora familjen. Här har man optimerat för att få till hela 5 sovrum. På entréplan ligger det helt nyrenoverade badrummet som är toppmodernt. Du finner även köket, tvättstugan, vardagsrummet samt ett sovrum. En trappa upp möts du av ett allrum som knyter ihop ännu ett badrum samt de fyra rummen varav ett är uppsatt i efterhand. Här bor du i en villaidyll samtidigt som du har nära till allt du kan tänkas behöva.

  • Plus
Lillemossevägen 7, Onsala, Kungsbacka kommun
Lillemossevägen 7, Onsala, Kungsbacka kommun, bild 2
Lillemossevägen 7, Onsala, Kungsbacka kommun, bild 3

Lillemossevägen 7

Villa
Onsala, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
5 495 000 kr
160 + 27 m²
7 rum
1 453 m² tomt

Ibland känner man sig som hemma direkt och det är just den känsla man får i detta mycket välskötta och renoverade hus. Här får den stora familjen plats då huset idag erbjuder hela fem sovrum, två badrum, kök, tvättstuga, allrum samt vardagsrum med utgång till ett helt underbart uterum som kan användas större delen av året. Härifrån ser man ut över en magisk trädgård som har naturen som närmsta granne. Detta hus får ni inte missa så anmäl intresse redan nu.

  • Premium
  • Uteplats
Västergatan 1, Kungsbacka, Kungsbacka kommun

Västergatan 1

Tomt
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
3 900 000 kr
351 m² tomt

Tänk att få bygga ett stort hus mitt i centrala Kungsbacka med ån, Hamntorget och butiker som dina grannar. Vill du ha ett litet hus på denna unika tomt är det också möjligt. Här bor du mitt i smeten utan att behöva tumma på ytan då detaljplanen är generöst tilltagen. Det går även att bygga en hyresrätt med några lägenheter då planen godkänner en byggyta om 120 kvm, byggnadshöjd 6,7 m samt takvinkel 35 grader. Kommunen godkänner både bostad samt affärslokal. Kommunalt VA och fiber ingår i priset. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus

Visar alla 3