Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Cecilia Olsson

Cecilia Olsson

Om mig

Jag brinner för mitt jobb och jag ser varje dag som en ny möjlighet att få hjälpa just dig med en av ditt livs största affärer. Det ger mig både glädje och energi att få lära känna mina kunder och med min erfarenhet av livet, leder jag dig tryggt genom hela processen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skogsbacken 8, Onsala, Kungsbacka kommun
  • Imorgon kl 14:00
Skogsbacken 8, Onsala, Kungsbacka kommun, bild 2
Skogsbacken 8, Onsala, Kungsbacka kommun, bild 3

Skogsbacken 8

Villa
Onsala, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
4 500 000 kr
158 + 35 m²
5 rum
1 009 m² tomt

Välkommen till sista huset på gatan med naturen som närmsta granne. Här bor du i ett lugnt och omtyckt område med människor i alla åldrar. Huset erbjuder tre/fyra sovrum, ett nytt badrum i toppskick, tvättstuga med toalett och handfat samt ett mycket stort och socialt vardagsrum som enkelt kan delas in i olika avdelningar. Det sociala köket är bland det första du möts av och en trappa ner har du ett allrum/sovrum samt groventré. Missa inte detta mycket trevliga hus utan anmäl dig till visning.

  • Premium
Åsa Bäckväg 71C, null, Kungsbacka kommun

Åsa Bäckväg 71C

Radhus
Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
3 575 000 kr
90 m²
4 rum
122 m² tomt

Välkommen till detta charmiga radhus i Åsa! Huset passar perfekt för den lilla familjen eller för dig som vill ha lite extra utrymme. Med två till tre sovrum finns det plats för både arbete och vila. Inte minst kan du njuta av en trevlig uteplats där du kan umgås med vänner och familj. Åsa är en mysig ort med vacker natur och bra pendlingsmöjligheter till både Kungsbacka och Göteborg. Här finns fina promenadstråk med närhet till både hav och skog, bra skolor, mataffär samt restauranger. Vi ses!

Västergatan 1, Kungsbacka, Kungsbacka kommun

Västergatan 1

Tomt
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
3 900 000 kr
351 m² tomt

Tänk att få bygga ett stort hus mitt i centrala Kungsbacka med ån, Hamntorget och butiker som dina grannar. Vill du ha ett litet hus på denna unika tomt är det också möjligt. Här bor du mitt i smeten utan att behöva tumma på ytan då detaljplanen är generöst tilltagen. Det går även att bygga en hyresrätt med några lägenheter då planen godkänner en byggyta om 120 kvm, byggnadshöjd 6,7 m samt takvinkel 35 grader. Kommunen godkänner både bostad samt affärslokal. Kommunalt VA och fiber ingår i priset. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus

Visar alla 3