Fastighetsbyrån Ludvika

Fastighetsbyrån Ludvika

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vedövägen 1, Rånäsberget, Smedjebackens kommun
 • Tor 28 sep kl 18:30

Vedövägen 1

Villa
Rånäsberget, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
3 295 000 kr
160 m²
6 rum
1 165 m² tomt

Välkomna till uppskattade Rånäsberget och Vedövägen 1. Nu finns chansen att förvärva en nybyggd villa med vidbyggt garage. Unik bostad med påkostade materialval och genomtänkta lösningar. Ekonomisk uppvärmning genom frånluftsvärmepump med FTX-system. Välplanerad planlösning, det finns både öppna och sociala platser i huset likväl som en mer privat övervåning. Entréplan rymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett sovrum, hobbyrum och badrum/tvättstuga. På övre plan finns ett allrum, tre sovrum varav ett med walk in closet och ett badrum. Plan och lättskött tomt med fristående förrådsbyggnad och uteplats. Huset är anslutet till fibernätet. Promenadavstånd till bad och båtplats. Möjlighet till båtplats finns i vid gemensam brygga.

 • Plus
Bommarsbo 19, Åsmansbo, Smedjebackens kommun

Bommarsbo 19

Villa
Åsmansbo, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
1 150 000 kr
109 + 98 m²
5 rum
3 066 m² tomt

Välkomna till Bommarsbo och detta härliga hus! Ett perfekt tillfälle för dig som vill ha ett boende som är spännande och unikt. Stort pampigt hus med en otrolig potential. Huset rymmer tre sovrum, kök, matsal, vardagsrum och en fantastisk loge på övre plan. Den stora logen är husets hjärta och samlingsplats, här kan vänner och familj samlas för trevliga stunder tillsammans. Generösa ytor i hela huset. Hemtrevligt och mysigt hus.

Haggevägen 2, Lernbo, Smedjebackens kommun

Haggevägen 2

Villa
Lernbo, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
575 000 kr
139 m²
6 rum
840 m² tomt

Välkomna till Haggevägen 2 och gemytliga Lernbo. Rymlig villa med upp till fem sovrum, plats för hela familjen och möjlighet till hemmakontor eller likande. Genomtänkt planlösning med stora sociala ytor i kök och vardagsrum på övre plan. Trevlig uppväxt trädgård, med Kolbäcksån porlande strax utanför tomten. Huset passar både som permanentboende och fritidshus. Ca en mil till både Ludvika och Smedjebackens centrum. Hagge golfbana endast några kilometer bort.

Uvbergsgatan 8, Centrum., Smedjebackens kommun

Uvbergsgatan 8

Villa
Centrum., Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
2 995 000 kr
150 m²
5 rum
985 m² tomt

Helt nybyggd villa i centrala Smedjebacken som snart är färdigställd. Ca 150 kvm enligt säljaren med öppen planlösning i Kök/vardagsrum, stort duschrum och tvättstuga, tre sovrum samt stort allrum på övre plan. Praktisk uppvärmning via vattenburen golvvärmekopplad till fjärrvärme och stor altan i soligt läge. Säljaren har beställt fiber till fastigheten som kommer att installeras under 2023.

Dalagatan 11, Centrum., Smedjebackens kommun

Dalagatan 11

Villa
Centrum., Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
795 000 kr
102 + 81 m²
4 rum
1 008 m² tomt

Trevlig villa i centrala Smedjebacken med attraktivt läge. Tomten är rymlig med friliggande garage, stor altan på baksidan samt vid entrén, fjärrvärme och nytt yttertak -15. Entréplan innehåller hall, badrum, kök, vardagsrum med spisinsats samt ett sovrum. Övre plan innehåller hall, toalett, två rymliga sovrum samt sovalkov och stor sidovind. Källarplan med gillestuga och öppen spis, tvättstuga och förråd. Omgående tillträde är möjligt.

Plommonstigen 19, Knutsbo, Ludvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Lör 30 sep kl 10:00

Plommonstigen 19

Villa
Knutsbo, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
2 595 000 kr
137 + 23 m²
5 rum
635 m² tomt

Välkomna till Plommonstigen 19! Nu kan vi presentera ett av Knutsbos finaste hus, med ett fantastiskt läge med Knutsbotjärnen alldeles intill. En renoverad villa där allt har gåtts igenom med hög finish. Genomtänkta lösningar och påkostade materialval genomsyrar hela huset. Entréplan bjuder på en öppen och social planlösning. Här kan både familj och vänner samlas. I suterrängplan finns förutom tre sovrum, ett lyxigt badrum även en gillestuga med utgång till den enorma altanen i bästa solläge. Altanen skapar en svårslagen plats för att umgås. Vidbyggt garage. Badplats med brygga inom badrocksavstånd.

 • Plus
Markörvägen 7, Skjutbaneområdet, Smedjebackens kommun

Markörvägen 7

Villa
Skjutbaneområdet, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
1 750 000 kr
140 + 79 m²
6 rum
929 m² tomt

Välkommen till Markörvägen 7 som är en rymlig villa om 6 rum och kök med stor tvättstuga och garage. 4-5 sovrum, badrum samt gästtoalett. Takad altan på baksidan samt balkong på framsidan. Huset har ett fint läge högst upp mot skogen med härlig kuperad tomt med berg i dagen. Gäststuga eller förråd samt redskapsbod. Perfekt för barnfamiljen på återvändsgata och nära centrum, natur och barnomsorg. Fiber, nytt tak -21 och ny luftvärmepump -22. Invändigt erbjuds en rymlig hall med ingång till gillestuga/sovrum, tvättstuga, gästwc samt garage. Gillestugan erbjuder en fungerande och godkänd eldstad. Praktisk tvättstuga med duschplats, tvättmaskin -21, torktumlare -20, varmvattenberedare och ventilationsaggregat, utrymme förberett för bastu. Innanför tvättstugan finns ett rum som kan användas som förråd eller sovrum/gästrum. Övre plan erbjuder öppen planslösning mellan hall och vardagsrum. I halldelen finns en värmande och fungerade kamin. Utgång till balkong på framsidan. Kök med ekparkett, lackade luckor och kakel från -20. Rymlig matplats och köket är utrustat med spis -19, fläkt, kyl, frys samt diskmaskin. Utgång till baksidan. Innanför köket finns ett sovrum (sovrum 3) med utgång till baksidan. Badrum med plastmatta på golvet och väggarna. WC -22, tvättställ och badkar. Sovrum 2 samt sovrum 1, båda med garderober.

Kronvägen 10, Solsidan, Ludvika kommun

Kronvägen 10

Villa
Solsidan, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
1 100 000 kr
75 + 75 m²
3 rum
877 m² tomt

Välkommen till Solsidan och detta hemtrevliga och ljusa 1-planshus med källare. Det här är en bostad med öppna och sociala ytor som gör det enkelt att möblera. Huset har en yta om 75 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. Här kan du bo och trivas länge.

Eriksgatan 12A, Centrum, Ludvika kommun

Eriksgatan 12A

Lägenhet
Centrum, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
950 000 kr
64,5 m²
3 rum
vån 3/5
4 559 kr/mån
14 729 kr/m²

Här ges nu möjligheten att förvärva en fin och stilren tre i populära Brf Serminer! En helt perfekt lägenhet för dig eller er som söker en modern och fint renoverad lägenhet mitt på stan där både hushållselen och fiber ingår i avgiften. Lägenheten har en högt och soligt läge på våning 3 av 5 i huset, genomgående planlösning med kök och sovrum ut mot Eriksgatan och det andra sovrummet, vardagsrum och balkong in mot innergården i söderläge. Ett lättmöblerat, ljust och välplanerat vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp utgör kärnan i denna bostad. Från vardagsrummet når man balkongen som ligger i fint och soligt söderläge. Lägenheten består i övrigt av ett fullutrustat och stilrent kök med plats för matgrupp, två sovrum i olika storlekar i varsin ände av lägenheten, helkaklat badrum med tvättmaskin och golvvärme, samt en inbjudande och yteffektiv hall med garderob och klädkammare. Perfekt lägenhet för dig som ställer höga krav på stil och standard med centrumnära läge! Brf Serimner är en stabil och välmående HSB-förening som erbjuder sina medlemmar bland annat en fin nyanlagd innergård med pergola, stor matgrupp samt grill, tvättstuga med smidigt bokningssystem, garage med fjärrport samt tvättplatta. Till lägenheten finns 2 rymliga förråd i källaren. Här bor du centralt med allt vad Ludvika har att erbjuda runt hörnet.

 • Balkong
Broddvägen 5, Munkbo, Smedjebackens kommun
 • Tis 26 sep kl 16:30
Broddvägen 5, Munkbo, Smedjebackens kommun, bild 2
Broddvägen 5, Munkbo, Smedjebackens kommun, bild 3

Broddvägen 5

Villa
Munkbo, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
925 000 kr
133 + 89 m²
6 rum
925 m² tomt

Trivsam villa byggd 1964 i Munkbo! Huset inrymmer 6 rum och kök + stor gillestuga i källarplanet. Välplanerad yta med rymliga rum och öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum. Här finns även 2 ingångar via en utbyggd del som är möjlig att dela av till en separat lägenhet. Källarplan med gillestuga, bastu, tvättstuga och förvaringsutrymmen. Inglasat uterum mot trädgården, fristående garage och plan, lekvänlig tomt. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Skarvägen 2, Skarviken, Smedjebackens kommun

Skarvägen 2

Villa
Skarviken, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
675 000 kr
100 m²
2 rum
2 203 m² tomt

Välkommen till Skarviken och detta enplanshus om 100 kvm! Huset lämpar sig som såväl permanentbostad som fritidshus och har stor potential med bland annat sjönära läge och kommunalt VA. Mysig trädgårdstomt med högt läge och sjöutsikt. Interiört finns ett stort lantkök med eldstad, rymligt vardagsrum, duschrum/tvättstuga och sovrum med klädkammare. Garage i källarplanet, uppvuxen trädgårdstomt med perenna växter, inglasat lusthus + växthus till odling. Möjlighet till bad i sjön Nedre Hillen. Fastigheten är belägen mitt emellan Ludvika och Smedjebacken. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Gamla Bangatan 38 B, Marnäs, Ludvika kommun

Gamla Bangatan 38 B

Lägenhet
Marnäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
325 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 748 kr/mån
5 909 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade lägenhet på bottenvåningen i omtyckt område. Kök i retro stil. Duschrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Utanför vardagsrummet med parkettgolv finner vi en härlig inglasad balkong i söderläge.

Sävstigen 10, Stensveden, Ludvika kommun

Sävstigen 10

Villa
Stensveden, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
1 275 000 kr
70 + 20 m²
3 rum
2 900 kr/mån

Välkommen till Stensveden och denna väldisponerade bostadsrätt i 1-plan . Att förvandla ett hus till ett hem är inte alltid det lättaste, men här finns alla förutsättningar att börja trivas och få den rätta hemkänslan redan när du öppnar dörren för första gången. Huset har en yta om 70 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. Till lägenheten hör biarea om ca 20 kvm där en del kan inredas till extra sovrum, matplats samt med rymligt kallförråd. Carport i anslutning till entrén. Lummig uppväxt trädgårdstomt om ca 350 kvm med fina planteringar och växthus.

Backgatan 7, Centrum., Smedjebackens kommun
 • Lör 30 sep kl 15:00

Backgatan 7

Villa
Centrum., Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
1 750 000 kr
103 + 103 m²
5 rum
718 m² tomt

Välkomna till Backgatan 7, ett renoverat hus med centralt läge! Huset har genomgått stora renoveringar de senaste åren, med bland annat kök, badrum och uppvärmning. Entréplan har genomgående planlösning med stora öppna ytor, som inbjuder till ett socialt liv där hela familjen kan samlas. Husets har två eldstäder i de båda vardagsrummen, perfekt för värmande brasor. Köket har helrenoverats med påkostade materialval och genomtänkta lösningar som vattenburen golvvärme. Ytterligare tre rum och en toalett på entréplan. Stor altan med jacuzzi och bra solläge, utgång från både vardagsrum och sovrum. I källarplan finner du en renoverad och rustik gillestuga, ett lyxigt badrum, nyrenoverad tvätt stuga och garage. Badrummet är nyrenoverat med kakel, klinkers och golvvärme. Stor duschplats och en IR bastu för avkopplande stunder. Rustik gillestuga med en industriell känsla. Ekonomisk och smidig uppvärmning via luft/vatten-värmepump.

 • Plus
Lyckåkersvägen 34, Notgården, Ludvika kommun

Lyckåkersvägen 34

Villa
Notgården, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
795 000 kr
84 + 36 m²
4 rum
1 075 m² tomt

Välkommen till detta hus i ett plan som rymmer 84 kvadratmeter plus en ekonomidel med bra förvaring .Här erbjuds ett inbjudande boende vars fina ljusinsläpp skapar ett mycket trivsamt boende som man tycker om att vara i och att skapa ett hem på! Att huset finns på insynsskyddad hörntomt, 100 meter från barnomsorg och Nottjärn gör ju det hela inte sämre.

Hammarbacksvägen 13, Hammarbacken, Ludvika kommun

Hammarbacksvägen 13

Villa
Hammarbacken, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
1 495 000 kr
129 + 26 m²
5 rum
751 m² tomt

Varmt välkomna till Hammarbacken och detta trivsamma kedjehus belägen på hörn med rymlig trädgård. Här bor du enkelt och trivsamt i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till Hitachi, stan, vatten vid sjön Väsman, natur med strövområden samt kulturområde med café. Bostaden erbjuder 5 rum och kök varav 3-4 sovrum. Öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats samt utgång till baksida gör ytorna väldigt trevliga och sociala. Två bad-/duschrum varav det senaste renoverat ca-14. Ny luftvärmepump -22. Separat tvättstuga samt stort förvaringsrum och garage. Trevlig baksida med stenlagd uteplats och sol större delar av dagen.

Timmermansvägen 27, Marnäs, Ludvika kommun
Timmermansvägen 27, Marnäs, Ludvika kommun, bild 2
Timmermansvägen 27, Marnäs, Ludvika kommun, bild 3

Timmermansvägen 27

Villa
Marnäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
1 495 000 kr
90 + 60 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till Timmermansvägen 27! En Charmig villa från 1920 med en mysig och privat trädgård. Husets yttre är renoverat de senaste åren med nytt tak, ytterpanel och altan. Fristående förråd på gården. Plan lättskött tomt. Bra läge nära centrum, dagvaruhandel och natur/motionsspår. Huset rymmer tre rum och kök fördelat över 90kvm. På entréplan finns kök, vardagsrum med kamin och badrum. Sovrummen finns på övre plan. Stora rymliga rum. De sociala ytorna är samlade på entréplan, med anknytning till de stora altanytorna. Både den inglasade altanen med utgång direkt från köket, och även trädäcket i perfekt solläge. Genomgående planlösning ger luftig och trivsam känsla i huset. Fastigheten säljs besiktigad och med dolda fel-försäkring.

 • Premium
Saxhyttan , Nyhammar, Ludvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Saxhyttan

Gård/Skog
Nyhammar, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
8 950 000 kr
0 + 135 m²
148,2 ha tomt

Väl omhändertagen skog i byn Saxhyttan. Drygt 148.2 ha utbjuds här till försäljning. Den produktiva skogsmarken uppgår till ca 141.2 ha, med ett virkesförråd om ca 18020 m3sk och medelboniteten är 6.1 m3sk per ha. Tillväxten per år är uppskattad till 808 m3sk . Impediment ca 4.6 ha och övrig areal ca 2.3 ha. Fastigheten är välarronderad och åtkomst från bilväg är överlag god. Samtidigt saluförs även den vackra ”Hedberggården”, till vilken också 6 ha hag-och betesmark tillhör. Gården och skogen kan köpas separat eller var för sig. Saxhyttan finns med på flera kartor från 1600- och 1700-talen. Precis nedanför Hedbergsgården ligger det gamla hyttområdet. Här stod en masugn redan så tidigt som 1587 och hyttruinen finns kvar än i dag. I närliggande Grangärde finns en välsorterad ICA-butik och Tillmans ekologiska musteri. I Nyhammar, bara fem minuter bort, finns det omtalade Herrgårdscaféet, där man kan köpa färskt bröd till morgonkaffet och äta lunch på helger och somrar. Saxhytteskogen är rik på både bär och svamp och erbjuder vackra naturupplevelser för frilutsmänniskan. Ludvika 25 minuter Borlänge 40 minuter Stockholm 3 timmar

Östersaxvägen 3, Saxhyttan, Ludvika kommun

Östersaxvägen 3

Gård/Skog
Saxhyttan, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
4 950 000 kr
0 + 135 m²
6 ha tomt

”Hedbergsgården" är äntligen till salu! Vi är stolta över att få presentera denna i trakten välkända och unika gård i den vackra byn Saxhyttan där samma familj har levt och verkat i över 80 år. Både gård och ekonomibyggnader är väl omhändertagna. Gården innefattar två bostadshus, en Bergsmansgård på ca 210 kvm uppförd på 1800-talet och en nästintill ny enplansvilla om 135 kvm. Den senare lämpar sig väl för uthyrning och kan därigenom generera extra inkomster. Båda boendefastigheterna värms upp genom ett gemensamt bergvärmesystem. På fastigheten finns även en ekonomibyggnad om ca 590 kvm med gott om plats för djurhållning och maskinell utrustning, ett garage för två bilar samt ett fint litet härbre som de senaste åren har använts som både gästhus och vävstuga. I den stora trädgården finns gott om äppelträd och bärbuskar samt mycket plats för barn att leka. Längre ner ligger rika beteshagar för den som önskar ha djurhållning. Det finns också utmärkta platser för både pool eller padelbana. Totalt sett finns ca 6 ha hag- och betesmark. Byn Saxhyttan finns med på flera kartor från 1600- och 1700-talen. Precis nedanför Hedbergsgården ligger det gamla hyttområdet. Här stod en masugn redan så tidigt som 1587 och hyttruinen finns kvar än i dag. I närliggande Grangärde finns en välsorterad ICA-butik och Tillmans ekologiska musteri. I Nyhammar, bara fem minuter bort, finns det omtalade Herrgårdscaféet, där man kan köpa färskt bröd till morgonkaffet och äta lunch på helger och somrar. Saxhytteskogen är rik på både bär och svamp och erbjuder vackra naturupplevelser för friluftsmänniskan. Lite längre bort finns Romme Alpin, känt för sin goda skidåkning. Med bil är det till Ludvika 25 minuters restid, till Borlänge 40 minuter och till Stockholm ca 3 timmar. Samtidigt saluförs 148 ha obebyggd skogsfastighet. Den produktiva skogsmarken uppgår till ca 141,2 ha, med ett virkesförråd om 18020 m³/sk och medelboniteten 6,1 m³ sk/per hektar. Tillväxt per år är uppskattad till 808 m³/ sk. impediment ca 4,6 ha och övrig areal ca 2,3 ha

Roths väg 5, Risingsbo, Smedjebackens kommun

Roths väg 5

Villa
Risingsbo, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
950 000 kr
150 + 28 m²
6 rum
885 m² tomt

Rymlig, lättskött souterrängvilla med en boarea på 150 m² + 28 m² biarea fördelat på 6 rum och kök. Här finns även duschrum, biorum, förråd, toalett samt separat duschrum med bastu. Samtliga rum är väl tilltagna i storlek, genomgående fräscha vitvaror och trädgårdstomt med stora ytor för lek. Takad altan på baksidan mot Kolbäcksån samt altan på framsidan, friggebod och friliggande garage. Huset är beläget på en återvändsgata med gångavstånd till badplats, skola och förskola.

 • Balkong
 • Uteplats
Bergavägen 19 B, Centrum., Smedjebackens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bergavägen 19 B

Lägenhet
Centrum., Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
200 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 190 kr/mån
3 670 kr/m²

Välkomna till Bergavägen 19 B och denna trivsamma och välplanerade tvårummare belägen på andra våningen. Rymlig uteplats i skyddat läge vid entrén samt tillgång till trädgård som omger husets 4 bostadsrätter. Väldisponerade ytor vilket ger ett trivsamt boende med huskänsla. Välskött förening med god ekonomi och p-plats ingår i avgiften. Bra centralt läge med närhet till allt!

 • Balkong
Uvbergsgatan 11, Centrum., Smedjebackens kommun

Uvbergsgatan 11

Villa
Centrum., Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
625 000 kr
65 + 65 m²
3 rum
1 460 m² tomt

Välkommen till Uvbergsgatan 11 och ett hus för den mindre familjen! Mitt i centrala Smedjebacken finns denna villa som är belägen på en uppvuxen trädgårdstomt. Huset inrymmer 2-3 sovrum, ljust kök i öppen planlösning mot vardagsrummet och WC-rum i entréplanet + dusch i källarplanet. Fristående kallgarage. Gångavstånd till affärer, förskola och skola. Varmt välkommen på visning!

Nyponstigen 3L, Knutsbo, Ludvika kommun

Nyponstigen 3L

Lägenhet
Knutsbo, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
1 150 000 kr
106,8 m²
4 rum
5 500 kr/mån
10 768 kr/m²

Välkommen till Nyponstigen 3 L och denna bostadsrätt om 4 rum och kök i souterrängplan. Huset är byggt 1989-1990 och har under de senaste åren genomgått en omfattande renovering och är nu i gott, modernt skick! Trivsam planlösning med sociala ytor i övre planet där kök med matplats, rymligt vardagsrum, gästtoalett och ett sovrum finns. Utgång till stor uteplats i västerläge med en en fin utsiktsvy över Ludvika centrum och Väsman! Uteplatsen förlängs runt husets norra gavel, denna del är takad. Utöver detta finns en stor takad altan på baksidan av huset som nås från köket och trädgården. Souterrängplanet inrymmer entréhall, 2 sovrum samt ett mindre förrådsutrymme och ett stort förrådsutrymme som kan inredas till exempelvis gästrum eller stor walk-in-closet. Här finns även badrummet med badkar, WC, tvättställ och tvättmaskin. Huset är beläget på hörntomt i ett mycket barnvänligt och lugnt område med lekplatsen precis intill trädgården! På Nya Knutsbo finns natursköna strövområden, närhet till Junibackens skola och cykelavstånd till Ludvika centrum. Via föreningen ingår en garageplats till varje bostadsrätt. Varmt välkommen på visning!

Furuhällsgatan 10 B, Högberget, Ludvika kommun

Furuhällsgatan 10 B

Lägenhet
Högberget, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
1 395 000 kr
103 m²
4 rum
vån 1/3
5 308 kr/mån
13 544 kr/m²

Välkomna till denna helrenoverade 4:a på första våningen i populära Brf. Isolatorn. Här bor du bekvämt i en helfräsch och rymlig lägenhet om 103 kvm fördelat på 4 rum och kök. Stort kök med matplats, vardagsrum med utgång till inglasad balkong, tre rymliga sovrum samt nyrenoverat duschrum med kakel och klinker 2021. Parkeringsplats med motorvärmare finns att tillgå och öppen fiber finns i huset. På Furuhällsgatan bor du bekvämt med närhet till Hitachi/ABB, motionsspår och gångavstånd till centrum. Lugnt och trivsamt område i välskött förening. I månadsavgiften om 5308 kr ingår värme, VA, TV och hushållsel.

 • Balkong
Harnäsvägen 55, Ludvika - Harnäs, Ludvika kommun

Harnäsvägen 55

Villa
Ludvika - Harnäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
2 700 000 kr
190 m²
7 rum
1 907 m² tomt

Välkomna till Harnäsvägen 55, ett stort och välvårdat hus för den stora familjen. Villan rymmer sju rum och kök samt flera hallar och glasveranda med en total boarea av 190kvm och källarplan om 85kvm med garage. Genomgående bra skick och standard ger ett bra och välskött intryck. Entréplan har en öppen och social planlösning med stora rum med mycket ljusinsläpp. Vattenburen golvvärme i hela entréplan. Du välkomnas av en glasveranda och därefter en stor hall med massor av förvaring. Köket leder dig genom biblioteket vidare till vardagsrum och matsal. Köket är rymligt med stora arbetsytor och plats för matbord. Där finns även en värmande vedspis. Stort lyxigt badrum med kakel/klinkers, både badkar och dusch. En mer privat planlösning på övre plan, med fyra sovrum, ett mindre allrum/hall samt duschrum. Masterbedroom om ca 30kvm med utgång till stor balkong i öster och söderläge. Ekonomisk uppvärmning via luft/vatten-värmepump från 2011, det finns även en vedpanna och vedspis. Garage i huskropp, med laddbox. Fristående vedbod. Flertalet uteplatser för att fånga solens alla timmar, stor veranda med eftermiddags och kvällssol och utsikt över sjön Övre Hillen. Trevlig omväxlande trädgård där allt skötts med stort intresse. Harnäs är ett uppskattat område där det finns förskola, hockey och fotbollsplan, närhet till badplats och möjlighet att hyra båtplats. Köpet inkluderar två fastigheter, varav den ena obebyggd. Rymlig känsla där grannarna finns en bit bort. Fastigheten säljs besiktigad och med dolda fel-försäkring. Möjlighet till att överta förmånliga lån med låg bunden ränta.

Visar 1 - 25 av 87