Fastighetsbyrån Ludvika

Fastighetsbyrån Ludvika

Mäklare

Furuhällsgatan 10 A, Högberget, Ludvika kommun

Furuhällsgatan 10 A

Lägenhet
Högberget, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

995 000 kr

104 m²

4 rum

5 320 kr/mån

9 567 kr/m²

Välkomna till Furuhällsgatan 10 och populära brf Isolatorn! Nu finns ett sällsynt tillfälle att förvärva en fyra på första våningen. Här kan ni skapa en otroligt härlig bostadsrätt med ett läge som är svårslaget. Från Furuhällsgatan är det gångavstånd till hela Ludvikas utbud. Lägenheten är lättåtkomlig, endast en halvtrapp upp. Två rymliga sovrum. Stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Kök med matsal i anslutning. Möjlighet att öppna upp för ett gigantiskt kök, alt använda det som ett sovrum. Sammantaget ger detta en möjlighet att skapa ett perfekt boende för den som ställer krav på både yta, tillgänglighet och läge!

kyrkogatan 47A, Hamnen, Smedjebackens kommun

kyrkogatan 47A

Lägenhet
Hamnen, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

350 000 kr

94,5 m²

2 rum

5 855 kr/mån

3 704 kr/m²

Välkommen till Kyrkogatan, på en av Smedjebackens bästa adresser finns nu möjligheten att förvärva en unik bostadsrätt om hela 94.5kvm. Det charmiga huset byggdes redan 1911. Lägenheten är mycket ljus tack vare ljusinsläpp från alla väderstreck. Planlösningen är öppen och inbjudande med stora sociala ytor. Förutom vardagsrummet och sovrummet finns två mindre rum som kan användas som kontor, gästrum eller barnrum. Du välkomnas av en matsal som knyter ihop lägenheten. I anslutning till matsalen finns köket med bra förvaring och arbetsytor. Stort och ljust vardagsrum. Helkaklat badrum. Sammantaget en unik och trevlig lägenhet med ett mycket uppskattat läge.

Kyrkogatan 47B, Hamnen, Smedjebackens kommun

Kyrkogatan 47B

Lägenhet
Hamnen, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

450 000 kr

91,5 m²

3 rum

6 063 kr/mån

4 918 kr/m²

Mycket attraktiv bostadsrätt på första våningen i populärt område. 3 rok fördelat på 91,5m² med stora rymliga rum, härlig takhöjd, spröjsade fönster och fina parkettgolv. Gammaldags bebyggelse i välskött förening där internet och TV ingår i avgiften. Fint belägen vid Uddparken och kyrkan samt gångavstånd till centrum.

Gonäsvägen 74, Gonäs, Ludvika kommun

Gonäsvägen 74

Villa
Gonäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

1 050 000 kr

120 m²

4 rum

2 530 m² tomt

Välkommen till Gonäs och detta hemtrevliga och öppnat 1 1/2 planshus. Ett hem med en genuint inbjudande känsla. Huset har en uppskattad yta om 120 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök. Välkommen till ett hem att trivas i.

Gästgivaregatan 8, Centrum, Ludvika kommun

Gästgivaregatan 8

Villa
Centrum, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

2 595 000 kr

143 m²

8 rum

895 m² tomt

Välkommen till en centralt belägen villa i 1 1/2 plan med källare. Planlösningen gör att hela familjen kan bo bekvämt. Huset har innehåller vardagsrum i vinkel, 5-6 sovrum, gillestuga och sovrum i källarplan. Stort soldäck Fräscht ek-kök, bra sanitär standard. Ett fint hem som har något för alla.

Vasagatan 16 B, Centrum., Smedjebackens kommun

Vasagatan 16 B

Lägenhet
Centrum., Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

275 000 kr

51 m²

2 rum

2 645 kr/mån

5 392 kr/m²

Välkomna till Vasagatan 16 i centrala Smedjebacken. Ett tillfälle för den som vill bo bekvämt mitt i centrum med möblerbar balkong mot bakgården och gångavstånd till alla bekvämligheter. Lägenheten är om 2 rum och kök fördelat på 51 kvm. Lägenheten är i bruksskick med äldre ytskikt och äldre standard i köket men bostaden har en inre reparationsfond om cirka 25 400 kr som följer med köpet och som du som köpare kan disponera till renovering. Varmt välkomna!

Jernbergsvägen 3, Vad, Smedjebackens kommun

Jernbergsvägen 3

Villa
Vad, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

650 000 kr

70 m²

4 rum

1 310 m² tomt

Välkomna till Vad och Jernbergsvägen 3! Nu finns det möjlighet att skapa sig ett hem i en härlig miljö med närhet till allt en familj kan önska sig. Skola och förskola i direkt närhet, sjön Barken en kort promenad bort. Kort pendlingsavstånd till Smedjebacken och Fagersta. Stockholm är ca 2.5 timmar bort, tågstation finns endast en kort promenad från huset. På entréplan finns kök, vardagsrum och matsal/sovrum. Helkaklat badrum. Övre plan rymmer två stycken sovrum. Källare med stor potential med dubbla garageytor! Stor altan i bra solläge med ogenerat läge. Fastigheten säljs via dödsbo och därmed tillämpas friskrivning. Välkommen på visning!

Örabergsvägen 68, Grängesberg, Ludvika kommun

Örabergsvägen 68

Villa
Grängesberg, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

950 000 kr

92 m²

4 rum

710 m² tomt

Välkomna till Örabergsvägen 68, nu finns möjligheten att förvärva en enplansvilla långt in på en återvändsgata i uppskattat läge! Här ryms hela familjen i på ett plan, skulle det behövas ett extra gästrum så finns det i anslutning till garaget. En ny bergvärmepump är installerad för billig och smidig uppvärmning. Kök och vardagsrum med rejäla ytor för samvaro, utgång till den inglasade altanen som ger en härlig förlängning på vardagsrummet. Här ges möjligheten att samla hela umgänget. Tre sovrum i bostadshuset och det extra i garagebyggnaden. Tomten är plan och inbjuder till lek för barnfamiljen. Fastigheten säljs besiktigad och med dolda fel-försäkring!

EgenLokal, Gonäs, Ludvika kommun

EgenLokal

Övrigt
Gonäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

999 000 kr

72 m²

72 m² tomt

EgenLokal presenterar ett unikt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler. På ett strategiskt läge i Gonäs industriområde i direkt närhet till Riksväg 50 kommer EgenLokal att uppföra ca 18 st lokaler om ca 6 x 12 meter på en inhägnad tomt och tillhörande uppställningsyta. Varje lokal blir en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer. Pris för standardenhet: 999 000 kr Pris för intill gavelenhet: 1 049 000 kr Pris för gavelenhet: 1 199 000 kr Priserna är inkl. moms. Moms på entreprenad är avdragsgill för momspliktiga verksamheter. Förväntat tillträde: Kvartal 2, 2023 Varje fastighet är ca 72 kvm. Fastigheten har en generös takhöjd på ca 5,65 meter. Varje enhet har en vikport om 4,2 x 4 meter (bredd x höjd) med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med gemensam oljeavskiljare. Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans. Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kronor exkl moms per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms. Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor. Carl Gustén, [email protected], 0703-93 22 93 Tim Larsson, [email protected], 0704-56 97 56 På https://www.egenlokal.se/projekt/ludvika finns ytterligare information.

 • Nyproduktion
Faluvägen 6B, Åkerkullen, Ludvika kommun

Faluvägen 6B

Villa
Åkerkullen, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

695 000 kr

144 m²

6 rum

1 256 m² tomt

Välkommen till Åkerkullen och detta stora och tidlösa 2-familjshus. Här märks det på en gång att det har funnits en tanke bakom varenda kvadratmeter. Huset har en yta om 144 kvadratmeter som fördelas på två lägenheter om 2 r.o.k med balkong plus vindsvåning med två sovrum och källare med bl.a rymligt garage. Ta chansen att skapa just det hem som du vill ha. Säljaren är ett dödsbo och därför tillämpas friskrivning vid denna försäljning.

Timmermansvägen 6 A, Marnäs, Ludvika kommun

Timmermansvägen 6 A

Lägenhet
Marnäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

595 000 kr

56 m²

2 rum

3 926 kr/mån

10 625 kr/m²

Här ges nu möjlighet att förvärva en rymlig tvåa i populära och omtyckta Brf Jordbrukaren. Här bor du på första våningen med fint fullutrustat kök, genomgående planlösning, rymliga rum, balkong och närhet till det mesta. En perfekt lägenhet för dig som söker en rymlig tvåa i lugnt område med närhet till centrala Ludvika! Bostaden erbjuder 56 välplanerade kvadratmeter och består utav ett stort och ljust vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkong i soligt läge, rymligt sovrum med fönster in mot innergården, helkakalt badrum med dusch och tvättmaskin, fullutrustat kök med integrerade vitvaror och plats för matgrupp samt en hall med liten klädkammare. Till lägenheten hör två förråd, ett på vinden och ett matkällarförråd. Brf Jordbrukaren är Ludvikas största bostadsrättsförening med totalt 213 bostadsrätter och flera lokaler. Föreningen har en stabil ekonomi och låg belåningsgrad samt att de gjort flera större renoveringar och underhåll under de senaste åren. Föreningen tillhandahåller bland annat föreningslokal som medlemmarna kan hyra, bastu med relaxrum mm.

 • Balkong
Äppelstigen 9, Knutsbo, Ludvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Äppelstigen 9

Villa
Knutsbo, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

1 495 000 kr

110 m²

6 rum

813 m² tomt

Här ges nu möjligheten att förvärva ett fint och trevligt enplanshus med källare näst längst in på lugn och barnvänlig återvändsgata, längst ner på Gamla Knutsbo. Närhet till det mesta såsom lekplats, skolor, badplatser och mataffär. Trevlig planlösning med samvaroutrymmen både på entréplan och i källaren, fyra sovrum, inglasat uterum och gott om förvaring- och biytor. Inrett allrum i källaren med plats för både matgrupp och soffgrupp. Här finns även en rejäl täljstenskamin. Ett trevligt och perfekt hus för den som söker ett bekvämt villaägande i ett lugnt, barnvänligt villaområde på populära Knutsbo! Huset står på en fin relativt plan villatomt på 813 kvm, insynsskyddade buskage på framsidan och öppna gräsytor runt om huset. På baksidan finns gott om plats för lek och rekreation. Tomtens baksida gränsar mot ett trevligt promenadstråk som leder till den intilliggande lekplatsen och dalen mellan Knutsbo och Jägarnäs. Äppelstigen ligger mycket bra till geografiskt sätt, härifrån har man gång- och cykelavstånd till skolor såsom Knutsbo, Lorensberga och Solsidan samt badplatserna vid Knutsbotjärn och Jägarnäs. Kort bilavstånd till Lyviksberget handelsområde och ner till centrala Ludvika.

 • Uteplats
Barrstigen 2A, Håksberg, Ludvika kommun

Barrstigen 2A

Villa
Håksberg, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

3 100 000 kr

168 m²

6 rum

1 968 m² tomt

Välkommen till Håksberg och detta ljusa och välutrustade souterränghus. Välplanerat omfattande renoverat och helt inflyttningsklar – här har man tänkt på allt. Huset har en yta om 168 kvadratmeter som fördelas på sex rum och kök. Ett ovanligt fint och välskött hem som har något även för den mest kräsne. Bekvämt gångavstånd till den populära skolan i Håksberg. Från förskola till årskurs 6.

Stigbergsgatan 3 A, Magneten, Ludvika kommun

Stigbergsgatan 3 A

Lägenhet
Magneten, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

450 000 kr

60 m²

2.5 rum

3 996 kr/mån

7 500 kr/m²

Trivsam lägenhet om 60 kvm på andra våningsplanet! Lägenheten består av 2.5 rum och kök där matplatsen just nu nyttjas som extra sovrum. Ljust vardagsrum med utgång till stor, möblerbar balkong i fritt söderläge. Kök med gott om förvaring. Fräscht duschrum med dusch och förberett för tvättmaskin. Stabil bostadsrättsförening. Bra läge med promenadavstånd till centrum, elljusspår, skolor och förskolor samt Hitachi!

Ljungvägen 8, Rasfallet, Ludvika kommun

Ljungvägen 8

Villa
Rasfallet, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

1 750 000 kr

151 m²

6 rum

901 m² tomt

Välkommen till Ljungvägen och detta smakfullt renoverade suterränghus om totalt 196 kvm med solig och öppen tomt på 901 kvm som sträcker sig runt huset. Här ges nu möjligheten att förvärva ett lättskött nyligen renoverat hus med välplanerad och fin planlösning, lugnt läge på återvändsgata men ändå så centralt med gångavstånd till det mesta. Tomt i etage och erbjuder gott om plats för lek och avkoppling. Fint belägen i soligt söderläge. Perfekt för dig som söker fint och fräscht hus och bekvämt villaägande!

 • Balkong
 • Uteplats
Gränsgatan 3, Centrum., Smedjebackens kommun
Gränsgatan 3, Centrum., Smedjebackens kommun, bild 2
Gränsgatan 3, Centrum., Smedjebackens kommun, bild 3

Gränsgatan 3

Villa
Centrum., Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

975 000 kr

117 m²

5 rum

1 032 m² tomt

VEDELDNING med effektiv panna och stora ackumulatortankar samt ved för de kommande två åren, som ingår i köpet! Här behöver du inte vara orolig för elräkningen då den är marginell! Varmt välkomna till Gränsgatan 3. En villa i välhållet skick på hörntomt i lugnt område med stor grusad gårdsplan. Tre sovrum och möjlighet till ett fjärde. Värmande och effektiv braskamin i vardagsrummet samt ekonomisk vedpanna kopplad till värmesystemet ger låga driftskostnader! Hel praktisk källarvåning med garage, hobbyrum, tvättstuga, pannrum och förråd.

 • Premium
 • Uteplats
Dalagatan 14, Centrum., Smedjebackens kommun

Dalagatan 14

Villa
Centrum., Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

1 495 000 kr

118 m²

6 rum

1 035 m² tomt

Välkommen till denna stora familjevilla om hela 6 rum och kök beläget på hörntomt mitt i centrala Smedjebacken! Interiört finns utöver 4 sovrum ett duschrum med våtrumsmattor, gästtoalett samt ett rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot köket med en centralt placerad eldstad. Genomgående ytskiktsrenoverat, fullutrustat IKEA-kök och praktisk uppvärmning via fjärrvärme. Huset är löpande renoverat exteriört med omlagt yttertak, nya fönster, ny fasad med tilläggsisolering samt takad altan i anslutning till stort altandäck med nedsänkt pool som värms via luft-/vattenvärmepump. På fastigheten finns även ett enkelgarage samt en lekstuga.

 • Uteplats
Engelbrektsgatan 28A, Centrum, Ludvika kommun

Engelbrektsgatan 28A

Lägenhet
Centrum, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

995 000 kr

65 m²

3 rum

2 690 kr/mån

15 308 kr/m²

Här öppnar du dörren till ett fint och välskött hem som går utmärkt att flytta in i precis som det är. På Engelbrektsgatan 28A ligger denna luftiga lägenhet som känns modern rakt igenom. Här disponerar du en yta om 65 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på tre rum och kök. En av de största fördelarna med den här bostaden är att den är så ljus.

Nyponstigen 7H, Knutsbo, Ludvika kommun

Nyponstigen 7H

Villa
Knutsbo, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

1 875 000 kr

124 m²

4 rum

481 m² tomt

Varmt välkomma till detta lättskötta boende på nya Knutsbo. Här finner du en bostad med bra planlösning som erbjuder stort vardagsrum, ljust kök, 3 sovrum, walk in closet samt två badrum och separat tvättstuga. Fortlöpande renoverad de senaste 5-6 åren på insidan såväl som på utsidan. Trädgården är lättskött med flertalet uteplatser i olika sollägen, stort förråd samt två parkeringsplatser med elbilsladdare. Garage finns att tillgå i länga på området. Fiber är anslutet. Bostaden erbjuder en trevlig hall med garderobsvägg. Badrum med WC och ny inredning. Kök renoverat ca -17 med matplats och ljusa luckor. Innanför köket finns en tvättstuga med ny tvättmaskin -22, torktumlare samt arbetsbänk. Vardagsrummet är ljust och luftigt med fönster åt tre väderstreck. Utgång till uteplats samt plats för både soffgrupp och matbord. Övre plan erbjuder en hall med walk in closet, väggen kan tas bort om man vill ha ett allrum här. Två likvärdiga sovrum. Badrum med WC och ny inredning. Stora sovrummet med klädkammare. Nya Knutsbo är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till naturen, barnomsorg i form av förskola och skola samt centrum. På området finns en enklare lekplats.

 • Uteplats
Marnäsgatan 29 A , Marnäs, Ludvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Marnäsgatan 29 A

Lägenhet
Marnäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

1 195 000 kr

93,5 m²

4 rum

4 658 kr/mån

12 781 kr/m²

Välkomna till Marnäsgatan 29 och Brf Plöjaren! Nu kan ni förvärva en fyra på första våningen. Ljus gavellägenhet med mycket ljusinsläpp från tre väderstreck. Bekvämt boende med gångavstånd till matbutiker och naturområden. Perfekt för er som vill bo i lägenhet utan att kompromissa med trappor eller kvadratmeter, här får ni en stor lägenhet längst ner i huset. Plant och fint område för härliga promenader. Ni välkomnas av en nyrenoverad hall med mycket förvaringsytor som knyter samman lägenheten. Ljust kök med plats för matgrupp. Tre ordentliga sovrum med fina ytskikt. Stort vardagsrum med utgång till balkongen. Helkaklat badrum och extra WC. Genomgående fina ytskikt med delvis nya golv och tapeter. Varmt välkomna!

Jobsbovägen 7, By, Smedjebackens kommun
 • Budgivning pågår

Jobsbovägen 7

Villa
By, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

1 495 000 kr

120 m²

5 rum

1 010 m² tomt

Välkomna till Jobsbovägen 7! Nu finns det möjlighet att förvärva en påkostad villa med det mesta du kan tänka dig. Här har du tillgång till en härlig veranda med både inglasad och öppen del i bästa solläge, det finns även en jacuzzi för härliga stunder. Plan och lekvänlig tomt med gräsytor som sträcker sig runt huset. Exteriört har huset en lättskött putsad fasad, tak som är bytt 2018 på huvuddelen av huset. Interiört är huset välrenoverat med ett nytt stort kök med matplats och köksö. Matsal i anslutning till köket, både öppen spis och stort glasparti med utgång till den inglasade verandan. Renoverat vardagsrum, stort och luftigt rum med bra ljusinsläpp. Det stora sovrummet med walk in closet finns på entréplan. Badrum med kakel/klinkers och golvvärme. Övervåningen rymmer två sovrum och förvaringsmöjligheter. Källarplan med tvättstuga, WC, pannrum och ytterligare två rum. Sammantaget en riktig toppenvilla, perfekt för familjen. Villan har ett bra läge med bekvämt promenadavstånd till centrum med mataffärer, apotek, systembolag, blomsterbutik, pizzerior, restauranger, biograf, bibliotek etc. Heros idrottsfält ett stenkast bort med ishall, fotbollshall/mässhall, tennis - och boulebana. Badplats vid Barken samt fina promenadstråk längs sjön och till hamnen med sommarrestaurang, minigolf och glasskiosk.

Malbacksvägen 6, Saxdalen, Ludvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Malbacksvägen 6

Villa
Saxdalen, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

1 295 000 kr

107 m²

7 rum

1 758 m² tomt

Varmt välkommen till detta öppna hus på Malbacksvägen 6! Här finner du ett smart planerat hem där man känner sig hemma på en gång.

Västerbacksvägen 16, Sörvik, Ludvika kommun
 • Tis 7 feb

Västerbacksvägen 16

Villa
Sörvik, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

810 000 kr

100,7 m²

4 rum

4 379 kr/mån

Välkomna till Västerbacksvägen 16 och denna bostadsrättsvilla om fyra rum och kök med allt i ett plan. Välplanerat och lättskött boende med gott om förvaring. Huset är byggt 1990 med mycket ljusinsläpp och god maskinell standard. Genomgående fräscht skick med två badrum, ljust kök med matplats, renoverad tvättstuga och tre sovrum. Rymligt vardagsrum med utgång till altan i soligt västläge. Carport med uttag för motorvärmare och lättskött tomt. Sörvik är ett populärt och barnvänligt område med cykelbana in till centrala Ludvika.

 • Plus
Väsmansbacken lgh 5, Gonäs, Ludvika kommun

Väsmansbacken lgh 5

Lägenhet
Gonäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

2 050 000 kr

86 m²

4 rum

5 795 kr/mån

23 837 kr/m²

Hjärtligt välkomna till nyproduktionsprojektet Brf. Väsmansbacken strax utanför Ludvika. Här planerar vi för totalt 20 stycken bostadsrätter i två etapper. Första etappen består av 10 lägenheter. Parhus med sjönära läge vid Väsman, bättre kan det inte bli! Här bor du naturskönt med fritt läge och knappt 5 km till Ludvika Centrum och Hitachi. Bra kommunikationer via fin cykelväg, bussförbindelse eller bil. Lägenheter erbjuds om 3 eller 4 rum i första etappen. I etapp 2 erbjuds lägenheter om 4 eller 5 rum och kök med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt rymligt hörnskafferi i köket. Två uteplatser, en på vardera sida. Plats för två bilar varav en parkering i carport. Området med närhet till sjön och allmän badplats ligger ca 2 km från handelsplatsen Lyviksberget där man finner bland annat Stora Coop, Biltema, Plantagen, Byggmax, Rusta, Stadium Outlet, Mio och Elgiganten. Ett tillfälle att förvärva ett nytt och bekymmersfritt boende i Ludvika! Beräknad inflytt våren 2024. Först till kvarn, se till att förvärva ditt drömboende redan nu!

 • Nyproduktion
Hyttvägen 30, Sunnansjö, Ludvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hyttvägen 30

Övrigt
Sunnansjö, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

1 600 000 kr

321 m²

1 799 m² tomt

Här ges nu möjligheten att förvärva en fin gammal Mangårdsbyggnad som idag nyttjas som flerfamiljshus efter ombyggnation 1989 i trevliga Sunnansjö! Huset innefattar fem lägenheter i olika storlekar fördelat på två plan plus vindsvåning. Rymlig öppen tomt på ca 1 800 kvm. På fastigheten finns även förrådslänga med förråd och ett kallgarage. Ytskiktsrenoverade lägenheter i gott skick överlag. Vattenburet system genom bergvärmepump samt ytjordvärme. Anläggning från 2009, borrad ca 300 meter. (Uppgifter en kontrollerade). Hyresintäkter runt 300 000 kr vid full uthyrning. Under dokument hittar ni en "cashflow-analys" att ta del av. Från denna fastighet på Hyttvägen är det nära till det mesta! Gång- och cykelavstånd till bland annat Marias i Sunnansjö, ett omtyckt 50-tals café som erbjuder bland annat konditori och lättare lunch, frisörsalong samt inredning, Coop Nära och vårdcentral. Från Hyttvägen är det även nära till Sunnansjö Herrgård, badplatsen i Sandvika med mera. Visning ges på begäran.

Norra Larssveden 9, Söderbärke, Smedjebackens kommun

Norra Larssveden 9

Villa
Söderbärke, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

3 495 000 kr

129 m²

4 rum

2 371 m² tomt

TILLFÄLLE att förvärva detta Älvsbyhus byggt 2019! Här finner du ett välplanerat och lättskött hus med mycket sjönära läge vid Norra Barken och tillgång till bryggor och båtplats. Smakfull och genomtänkt interiör med 3 sovrum, gästtoalett, groventré med tvättstuga, duschrum samt kök och vardagsrum i öppen planlösning med en centralt placerad kamin. Möjlighet finns att dela av vardagsrummet till ytterligare ett sovrum. Veranda med sjöutsikt intill entrén samt stor, takad altan på baksidan av huset som förlängs i ett trädäck med spabad. Utöver detta finns ett varmgarage med vidbyggd carport. Detaljplanen tillåter byggnation till 20% av tomtarealen vilket möjliggör utbyggnad, större garage, Attefallshus eller vad du kan tänkas önska! Söderbärke är en fin, levande ort med närhet till både Smedjebacken och Ludvika, endast 20 mil från Stockholm och 8,5 mil från Västerås. Närhet till skogar med fina bär- och svampmarker och möjligheter till rikt friluftsliv. Sjön Barken bjuder på en skärgårdskänsla, med ett levande båtliv och fina miljöer. Strömsholms kanal förbinder sjön Barken med Mälaren och Stockholms skärgård.

 • Plus
 • Uteplats
Ringvägen 31, Villastaden, Smedjebackens kommun

Ringvägen 31

Villa
Villastaden, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

1 250 000 kr

89 m²

4 rum

899 m² tomt

Lättskött, familjevänligt hus i Villastan! Här bor du enkelt och bekvämt med plan, lekvänlig trädgårdstomt och lättskött uppvärmning via bergvärmepump. Huset har en välplanerad yta om 89+92 kvm där entréplanet inrymmer 3 sovrum, vardagsrum, fräscht Härjedalskök med matplats och kaklat duschrum. I källarplanet finns goda förvaringsutrymmen, tvättstuga, bastu, gästtoalett och gillestuga/träningsrum. Stort inglasat uterum samt ett trädäck med utgång från köket. Huset är genomgående ytskiktsrenoverat och i gott skick. Gångavstånd in till centrala Smedjebacken.

Magnetbacken 2 lgh 3, Magneten, Ludvika kommun

Magnetbacken 2 lgh 3

Lägenhet
Magneten, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

1 700 000 kr

71 m²

3 rum

4 895 kr/mån

23 944 kr/m²

Välkomna till nyproduktionsprojektet Brf. Magnetparken i Ludvika med attraktivt läge nära centrum och Hitachi. Här planeras byggnation av 12 lägenheter fördelat på tre huskroppar i två plan. Lägenheterna i markplan har generösa uteplatser och de på plan 2 har rymlig balkong. Lägenheterna är om 3 RoK i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, två sovrum samt rymligt hörnskafferi i köket. Parkeringsplats finns till alla lägenheter. Området är vackert beläget i en sluttning i parkliknande miljö med bra solläge. Ca 15 minuters promenad till centrum som erbjuder restauranger, caféer, biograf, bibliotek, sporthall, butiker och mycket annat. Till Hitachi är det endast ca 5 minuters promenad. Ett tillfälle ett förvärva ett nytt och bekymmersfritt boende i Ludvika! Beräknad inflytt sommaren 2024. Först till kvarn, se till att boka ditt drömboende redan nu!

 • Nyproduktion
Eriksgatan 12A, Centrum, Ludvika kommun

Eriksgatan 12A

Lägenhet
Centrum, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

950 000 kr

64,5 m²

3 rum

4 262 kr/mån

14 729 kr/m²

Välkommen till Eriksgatan och denna fina bostad! Här ges nu möjligheten att förvärva en ljus och stilren lägenhet i populära Brf Serimner där i stort sett allt såsom hushållsel och fiber ingår i avgiften. Till lägenheten finns även en reparationsfond på hela 26 000 kr. Perfekt lägenhet för dig som ställer höga krav på stil och standard med centrum precis utanför porten! Lägenheten med genomgående planlösning består utav ett lättmöblerat och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man även balkongen som vättar ut mot den nyligen renoverade och fina innergården. Fullutrustat kök med gott om förvaring, diskmaskin och fullhöjd på både kyl och frys. Två sovrum i varsin ändå av lägenheten, intill ena sovrummet finns en klädkammare som nås från hallen. Helkaklat badrum med dusch, handdukstork, golvvärme samt förberett för tvättmaskin. Samt hall med förvaring. Brf Serimner är en stabil och välmående HSB-förening som erbjuder sina medlemmar bland annat en fin nyanlagd innergård med pergola, stor matgrupp samt grill, tvättstuga med smidigt bokningssystem, garage med fjärrport samt tvättplats. Till lägenheten finns 2 rymliga förråd i källaren. Här bor du centralt med allt vad Ludvika har att erbjuda runt hörnet!

 • Balkong
Säfsbyn 324, Säfsbyn-säfsen, Ludvika kommun

Säfsbyn 324

Fritidshus
Säfsbyn-säfsen, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

1 150 000 kr

54 m²

3 rum

3 521 kr/mån

Välkomna till Säfsbyn och stuga 324. Ett av byns finaste läge med en otrolig sjöutsikt från den stora altanen. Stugan är välvårdad och har ljusa fina ytskikt. Planlösningen är öppen och social, där ett välutrustat kök i bra skick möter vardagsrummet. I vardagsrummet finns en kamin där man kan vila trötta ben efter en dag i backen eller i cykelspåret. Två sovrum med dubbelsäng i det ena och våningssäng i det andra. Stugan är utrustad med en bastu för en härlig avslutning på en aktiv dag. Elbils-laddare finns. Säfsen som område är en fritidsanläggning på stark frammarsch. Du finner bra skidåkning både utför och på längden, under den snöfria delen av året finns det allt från cykling till höghöjdsbana. Här kan ni njuta av den fina naturen med de milslånga vandringslederna runt om i Säfsen.

Vinsbovägen 15, Vinsbo, Smedjebackens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Vinsbovägen 15

Villa
Vinsbo, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

900 000 kr

86 m²

4 rum

823 m² tomt

Välkomna till Vinsbovägen 15 och denna trevligt renoverade villa. Vinsbo är ett uppskattat område med gångavstånd till Skola, förskolor och fritidsaktiviteter. Villan är välplanerad och välkomnande. Huset är renoverat med en modern färgsättning men utan att för den delen tagit bort den äldre charmen. Entréplan rymmer de sociala ytorna med kök och vardagsrum. Förutom de finns ett arbetsrum och badrum. Köket är renoverat med fina materialval, bla bänkskiva i granit och vinkyl. Rejält vardagsrum med utgång till en altan i bästa solläge. Övervåningen är mer privat med två sovrum, toalett och förvaringsutrymmen. Garage och gästrum i friliggande byggnad. Gästrummet är även det nyrenoverat med fina ytskikt och bra förvarning. Tomten är plan och inbjudande för lek och umgänge. Hela gräsytan är inramad av ett trästaket, perfekt för hundägare.

Rättarevägen 3, Hagge, Smedjebackens kommun
 • Budgivning pågår

Rättarevägen 3

Villa
Hagge, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

1 375 000 kr

126 m²

6 rum

1 227 m² tomt

Enplansvilla med fem rum och kök samt ett stort uterum mot trädgården! Lättskött och trivsam villa med hela 4 sovrum, 2 badrum samt en centralt placerad kamin för en ekonomisk uppvärmning. Plan trädgårdstomt och stor carport med förrådsutrymme. Beläget med gångavstånd till förskola, skola och sjön Haggen.

Säfsbyn 248, Säfsbyn-säfsen, Ludvika kommun

Säfsbyn 248

Fritidshus
Säfsbyn-säfsen, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

800 000 kr

54 m²

3 rum

3 048 kr/mån

Välkomna till Fredriksberg och Säfsen, här finns det möjlighet att förvärva ett fritidshus i bostadsrättsform. Bra läge nära det mesta som säfsbyn har att erbjuda. Stugan ger ett gott intryck och är välvårdad. Den stora altanen i vinkel runt huset ger möjlighet till att fånga de flesta soltimmarna. Planlösningen är öppen och social med en värmande kamin. Här kan familjen samlas efter en dag i skidbackarna. Två sovrum, det ena med dubbelsäng och det andra med våningssäng för att maximera sovplatserna. Säfsen som område är en fritidsanläggning på stark frammarsch. Du finner bra skidåkning både utför och på längden, under den snöfri delen av året finns det allt från cykling till höghöjdsbana. Här kan ni verkligen njuta av den fina naturen med de milslånga vandringslederna runt om i Säfsen.

Brf Väsmanbacken i Ludvika, Gonäs, Ludvika kommun

Brf Väsmanbacken i Ludvika

Lägenhet
Gonäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

2 050 000 kr

86 m²

4 rum

5 795 kr/mån

Hjärtligt välkomna till nyproduktionsprojektet Brf. Väsmansbacken strax utanför Ludvika. Här planerar vi för totalt 20 stycken bostadsrätter i två etapper. Första etappen består av 8 lägenheter. Parhus med sjönära läge vid Väsman, bättre kan det inte bli! Här bor du naturskönt med fritt läge och knappt 5 km till Ludvika Centrum och Hitachi. Bra kommunikationer via fin cykelväg, bussförbindelse eller bil. Lägenheter erbjuds om 3 eller 4 rum i första etappen. I etapp 2 erbjuds lägenheter om 4 eller 5 rum och kök med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt rymligt hörnskafferi i köket. Två uteplatser, en på vardera sida. Plats för två bilar varav en parkering i carport. Området med närhet till sjön och allmän badplats ligger ca 2 km från handelsplatsen Lyviksberget där man finner bland annat Stora Coop, Biltema, Plantagen, Byggmax, Rusta, Stadium Outlet, Mio och Elgiganten. Ett tillfälle att förvärva ett nytt och bekymmersfritt boende i Ludvika! Beräknad inflytt våren 2024. Först till kvarn, se till att förvärva ditt drömboende redan nu!

 • Nybyggnadsprojekt
Bruksgatan 21B, Hammarbacken, Ludvika kommun

Bruksgatan 21B

Villa
Hammarbacken, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

2 800 000 kr

164 m²

6 rum

1 166 m² tomt

Välkommen till fina Hammarbacken och detta stora och fina tvåplanshus på Bruksgatan! Här ges nu möjligheten att förvärva ett av Hammarbackens större hus med en total yta om hela 311 kvm fördelat på två boningsplan och ett källarplan. Flertalet större renoveringar har gjort löpande under årens gång, bekväm och ekonomisk drift genom ny luft/vattenvärmepump, balkonger med milsvid utsikt över sjön Väsman och mycket mer! Ett perfekt hus för er som vill ha bekvämt villaägande, rymliga sovrum, samvaroutrymmen och ordentligt med biyta att nyttja. Bekväma avstånd till bland annat populära Våffelbruket, Skuthamns badplats, den fina gång- och cykelvägen längst Väsman samt in till centrala Ludvika! Huset står på en fin trädgårdstomt på strax under 1 200 kvm som sträcker sig runt huset. Här finns en rejäl infart med plats för flera bilar. Ett mindre kallgarage och ett större varmgarage som man även når från huset. Huset står fint placerat på tomten och ger gården en känsla av skyddad innergård med gott om plats för lek och avkoppling! Huset är besiktigat och dolda-fel försäkrat genom Anticimex. Besiktningsprotokoll och energideklaration finns till godo vid visning.

 • Balkong
 • Uteplats
Skjutarevägen 12A, 12B, Grängesberg, Ludvika kommun

Skjutarevägen 12A, 12B

Villa
Grängesberg, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

625 000 kr

256 m²

8 rum

1 699 m² tomt

Klassisk 40-talsvilla som inrymmer 2 lägenheter på Västra! Huset består av 2 likadana, spegelvända, lägenheter om 128 kvm och 4 rum vardera! Här finns möjlighet för dig som behöver ett stort boende alternativt vill hyra ut ena lägenheten för att själv bo billigt. Samtliga rum är väl tilltagna i storlek och har en hög takhöjd, i flertalet av rummen finns trägolv i original bevarade. Större delar ytskiktsrenoverat interiört och påbörjad renovering exteriört. Varmt välkomna på visning! Digital visning finns att tillgå, kontakta fastighetsmäklaren!

Brf Magnetparken, Magneten, Ludvika kommun

Brf Magnetparken

Lägenhet
Magneten, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

1 600 000 kr

71 m²

3 rum

4 895 kr/mån

Välkomna till nyproduktionsprojektet Brf. Magnetparken i Ludvika med attraktivt läge nära centrum och Hitachi. Här planeras byggnation av totalt 12 lägenheter fördelat på tre huskroppar i två plan. Lägenheterna i markplan har generösa uteplatser och de på plan 2 har rymlig balkong. Lägenheterna är om 3 RoK i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, två sovrum samt rymligt hörnskafferi i köket. Parkeringsplats finns till alla lägenheter. Området är vackert beläget i en sluttning i parkliknande miljö med bra solläge. Ca 15 minuters promenad till centrum som erbjuder restauranger, caféer, biograf, bibliotek, sporthall, butiker och mycket annat. Till Hitachi är det endast ca 5 minuters promenad. Ett tillfälle ett förvärva ett nytt och bekymmersfritt boende i Ludvika! Beräknad inflytt sommaren 2024. Först till kvarn, se till att boka ditt drömboende redan nu!

 • Nybyggnadsprojekt
Korsheden 24, Korsheden, Smedjebackens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Korsheden 24

Villa
Korsheden, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

1 195 000 kr

120 m²

5 rum

1 909 m² tomt

Välkommen till Korshedens gamla Konsumaffär! Här finner du en villa med mycket charm och en annorlunda planlösning med fantastiska förvaringsmöjligheter, väl tilltagna rum och goda samvaroutrymmen. Huset byggdes 1926 och har fler av de tidstypiska detaljerna bevarade och en hög takhöjd som skapar en rymd i huset. Tidigare inhystes affären i entréplanet men nu nyttjas hela huset som bostad. Fastigheten är belägen i natursköna Korsheden och ligger intill byns gemensamma badplats vid Bartjärnen. Lummig och uppväxt trädgård med bland annat syrenberså och äppelträd. Utöver detta finns en inglasad veranda, altan intill entrén samt en stor balkong med sjöutsikt. På fastigheten finns även en rejäl uthusbyggnad. Varmt välkommen på visning! Digital visning finns att tillgå, kontakta fastighetsmäklaren!

Timmermansvägen 10 i, Marnäs, Ludvika kommun

Timmermansvägen 10 i

Lägenhet
Marnäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

175 000 kr

33 m²

1 rum

1 822 kr/mån

5 303 kr/m²

Trivsam lägenhet på markplan om 1 rum och kök i Brf Blåmesen! Rejält kök, vardagsrum med plats för såväl soffa, matplats och säng. Duschrum i kakel och klinker som är förberett för tvättmaskin. Lägenheten lämpar sig ypperligt som övernattningslägenhet eller första bostad! Låg avgift om 1 735 kr/månad. Varmt välkommen på visning!

Vindelgatan 15 B, Högberget, Ludvika kommun

Vindelgatan 15 B

Lägenhet
Högberget, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

450 000 kr

47 m²

2 rum

3 535 kr/mån

9 574 kr/m²

Välkommen till Vindelgatan och denna fina tvåa med balkong! Här ges nu chansen att förvärva en ljus och stilren lägenhet en halvtrappa upp i Brf Handelsmannen 10. En perfekt lägenhet för dig som söker en fräsch tvåa med kort avstånd ner till centrala Ludvika! Lägenheten med genomgående planlösning som erbjuder ett lättmöblerat och ljust vardagsrum med utgång till balkongen i härligt förmiddagsläge, vilket utgör kärnan i denna bostad, som i övrigt består av ett ljust kök och plats för matgrupp, ett rymlig sovrum med garderober, badrum samt en inbjudande och yteffektiv hall. Bostadsrättsföreningen Handelsmannen 10 består av en byggnad från 1942 med totalt 18 lägenheter. Föreningen tillhandahåller 10 st parkeringsplatser med motorvärmare som hyrs ut enligt kösystem samt finns en parkeringslänga framför huset som de boende och gäster står gratis på. En förening med god ekonomi, låg belåningsgrad med endast ca 2 miljoner i lån. Föreningen står för bostadsrättstillägget, dvs att hemförsäkringen blir något billigare för varje bostadsrättsinnehavare. I föreningen finns bland annat tvättstuga, cykelförråd, relax med bastu och dusch. Till varje lägenhet tillhör ett källarförråd och matkällarförråd.

 • Balkong
Vasagatan 1, Centrum., Smedjebackens kommun

Vasagatan 1

Övrigt
Centrum., Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

1 200 000 kr

340 m²

2 295 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna vackra fastighet från 1927 i centrala Smedjebacken som får användas för kontor och handel. Fastigheten går under benämningen "Gamla Apoteket" då det huserade ett apotek i byggnaden fram till 1977. Idag huserar företaget Hälsosmedjan i byggnaden som har butik för skönhetsprodukter, hälsokost, massage etc. Verksamheten har inget med försäljningen av fastigheten att göra och kommer löpa på som vanligt tills vidare. Byggnaden är i 2 hela plan med stor vind, ca 170 kvm per plan. Entréplan innehåller idag butik, flertalet behandlingsrum, fikarum, toalett och duschrum samt trapphus. Övre plan innehåller tre till fyra separata rum som idag nyttjas som behandlingsrum, stort rum lämpligt för konferenser, bad- och duschrum med WC, kök med matplats samt vilorum. Vinden innehåller kallutrymmen samt tre äldre isolerade rum. Delvis källare med värmecentral och tvättavdelning, övrig del är torpargrund. För en köpare är det bara fantasin som sätter gränser. Kontorshotell, konferenser/kurser, butik, frisör etc. Den befintliga verksamheten kan tänkas hyra hela eller vissa delar och fortsätta sin verksamhet. Bra parkeringsmöjligheter på egen mark.

Villagatan 19, Centrum, Ludvika kommun

Villagatan 19

Villa
Centrum, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

3 500 000 kr

200 m²

7 rum

944 m² tomt

Välkomna till Villagatan och denna fantastiska 20-talsvilla. Här ges nu möjligheten att förvärva ett av centrala Ludvikas större villor som 1:e postassistent Lund lät uppföras 1920 och som sedan dess endast haft tre ägare. Här har man med tidens gång renoverat med omsorg och vårdat villans unika detaljer, ett fullständigt unikt boende med en tilltalande gammaldags charmfull stil. En boarea om hela 200 kvadratmeter som fördelar sig på 2½ plan, och består utav bland annat stora och fina samvaroutrymmen med kakelugnar, stort arbetarkök med vedspis, tre sovrum på övre plan och ett fjärde uppe på vindsvåningen. Källaren om 100 kvadratmeter biyta består utav stor tvättstuga, dusch- och bastuavdelning, vinkällare samt förrådsutrymmen. Sammanfattat gott om utrymme för hela familjen, rymliga sällskapsytor i stora ljusa rum med fint ljusinsläpp och högt i tak. Flertalet äldre detaljer som bevarats som exempelvis trägolv, vackra kakelugnar, vedspis, pardörrar med mera samtidigt som man under den senare tiden moderniserats bland annat uppvärmningssystemet genom att anslutit fjärrvärme samt dragit in fiber till villan. Villan står på en fin hörntomt om ca 950 kvm som sträcker sig runt villan vilket ger en trevlig utemiljö och solljus från morgon till kväll. Gott om plats för lek och rekreation samt fina möjligheter till odling på flera ställen. Centralt men lugnt läge med korta gångavstånd till allt.

 • Balkong
 • Uteplats
Sandstensvägen 1, Stenbäcken, Smedjebackens kommun

Sandstensvägen 1

Villa
Stenbäcken, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

1 195 000 kr

90 m²

3 rum

1 614 m² tomt

Trivsam villa i lugnt och barnvänligt område. Invändigt fräscht och fint med ekgolv, ljust badrum, vardagsrum med utgång till härlig inglasad altan. Praktisk och ekonomisk uppvärmning via luft-/vattenvärmepump. I trädgården finns en uthusbyggnad som innehåller ett gästrum om 20 kvm med pentry plus ett loft om 15 kvm. Även ett förråd med loft samt jordkällare. Enklare kallgarage med plats för en bil.

 • Plus
Gränsgatan 8, Centrum., Smedjebackens kommun

Gränsgatan 8

Villa
Centrum., Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

1 195 000 kr

150 m²

5 rum

943 m² tomt

Välkomna till Gränsgatan 8 och denna enplansvillan med dubbelgarage. Ett smidigt boende i centrala Smedjebacken där allt är samlat på en våning. Vattenburet värmesystem och nytt tak ger möjligheter till ett behagligt boende. Lättskött öppen tomt med plana ytor för lek och umgänge. Högt och soligt läge. Stort dubbelgarage med plats för flertalet bilar. Huset rymmer stora sociala ytor mellan kök, matsalsdel och vardagsrum. Utöver detta finns två sovrum, ett allrum som utan större ansträngning kan göras om till sovrum, badrum, duschrum. Huset är perfekt för barnfamiljen eller den som vill ha ett lagom stort hus utan trappor. Fastigheten säljs besiktigad med dolda fel-försäkring via Anticimex.

 • Plus
 • Uteplats
Enbärsstigen 1, Knutsbo, Ludvika kommun

Enbärsstigen 1

Villa
Knutsbo, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

1 050 000 kr

116,7 m²

5 rum

4 600 kr/mån

Välkomna till Enbärsstigen 1 och uppskattade Knutsbo! Här kan ni köpa en villa i bostadsrättsform, vilket ger ett otroligt bekvämt och tidseffektivt boende. Nu finns alltså den här härliga hörntomten ut till försäljning, tomtens placering gör att den känns luftig och rymlig med plats för lek och umgänge. Utöver det finns en stor altan med möjlighet till flera sittgrupper, både under tak och under bar himmel. De sociala ytorna är samlade på entréplan med ett rymligt vardagsrum och ett kök med plats för matgrupp. Utöver detta finns badrum och groventré med tvättstuga. Tre stycken sovrum som alla ligger på den övre våningen, tillsammans med ett mindre vardagsrum och ett stort badrum med badkar. Sammantaget ger detta en smidig lösning för familjen som vill bo i en villa med egen trädgård men med enkelheten i att föreningen tar hand om stora delar av underhållet.

 • Plus
Grönsiskevägen 2A, Marnäs, Ludvika kommun

Grönsiskevägen 2A

Lägenhet
Marnäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

435 000 kr

52,5 m²

2 rum

3 650 kr/mån

8 286 kr/m²

Välkomna till denna två som är smakfullt inredd och med balkong i soligt läge. Ljusa och fräscha ytskikt, charmigt äldre kök med ljus inredning och helkaklat badrum med tvättmaskin. Stabil och populär förening där elen ingår i månadsavgiften. Gångavstånd till mataffärer, centrum och fina strövområden. Varmt välkomna.

Perhindersbo 1, Stensbo/Perhindersbo, Smedjebackens kommun

Perhindersbo 1

Fritidshus
Stensbo/Perhindersbo, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

2 350 000 kr

46 m²

2 rum

750 m² tomt

Välkomna till Perhindersbo strax utanför Söderbärke med bekvämt cykelavstånd in till centrum och Värdshus. Fritidsfastighet med året runt standard på strandtomt vid sjön Barken med egen brygga och och möjlighet till bad och båtliv. Ogenerat läge med lång strandlinje och långgrund strand samt soldäck vid bostaden mot vattnet. Bostaden inrymmer ett stort kök med vedspis, allrum med kamin och trägolv, duschrum med WC, ett sovrum samt hall. Varmt välkommen till ditt nya paradis! Fastigheten är belägen längs en gammal landsväg som inte trafikeras mycket i dagsläget. Från sjön Barken kan du slussa dig vidare via Strömsholms kanal till Mälaren och vidare ut i världen. Från Stockholm tar det ca 2½ timme med bil eller tåg via Västerås till Söderbärke. Sjön och områdena runt omkring erbjuder bra fiske, lugn och fin natur samt möjlighet till skidåkning på vintern.

Hagvägen 18, Högberget, Ludvika kommun

Hagvägen 18

Villa
Högberget, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

1 650 000 kr

111 m²

4 rum

813 m² tomt

Trivsam 1-plansvilla i mycket attraktivt område. Villan har stort vardagsrum i vinkel, 2 badrum varav ett nyrenoverat med golvvärme, 3 sovrum och härlig takad altan med öppen spis. Exteriört nyare yttertak samt nyare tre-glasfönster. Vidbyggt garage. Lättskött trädgårds-tomt. Huset är besiktigat.

Säfsbyn 309, Säfsbyn-säfsen, Ludvika kommun

Säfsbyn 309

Fritidshus
Säfsbyn-säfsen, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

995 000 kr

57 m²

3 rum

3 717 kr/mån

Varmt välkomna till Säfsen och stuga 309, en välvårdad stuga med det mesta du kan tänka dig. Här finns en stor altan, bastu och elbilsladdare. Planlösningen är öppen och social, där ett välutrustat kök i bra skick möter vardagsrummet med kamin där man kan vila trötta ben efter en dag i backen eller i cykelspåret. Två sovrum, ett större med dubbelsäng och ett lite mindre med plats för våningssäng. Rejält badrum med bastu i anslutning. Sammantaget ger detta en fantastisk stuga med stora möjligheter att skapa ert fritidsparadis. Goda hyresintäkter om ca 70.000kr/år, vilket ger möjlighet till ett ekonomiskt fritidsboende. OBS 20.000kr i garantiuthyrning. Säfsen som område är en fritidsanläggning på stark frammarsch. Du finner bra skidåkning både utför och på längden, under den snöfri delen av året finns det allt från cykling till höghöjdsbana. Här kan ni verkligen njuta av den fina naturen med de milslånga vandringslederna runt om i Säfsen.

 • Plus
Älgsjön 21, Älgsjön, Smedjebackens kommun

Älgsjön 21

Tomt
Älgsjön, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika

325 000 kr

2 258 m² tomt

Tomt i trevliga Älgsjön där det finns en påbörjad grundmur till ett hus på ca 65-70 kvm. El är framdraget till grunden, även vattenledning. På tomten ska även ett eget avlopp finnas nergrävt. Tomten består idag av infart, husgrunden och skog. Bakom husgrunden sluttar tomten ner mot skogen. Ca 200 m till badplats, gemensam bastu, möjlighet till båtplats och vacker natur. Samfällt vatten för området. Detaljplan finns under dokument.

Visar 1 - 50 av 56