Mäklare Carl Gustén

Carl Gustén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kronvägen 17, Solsidan, Ludvika kommun

Kronvägen 17

Villa
Solsidan, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
1 695 000 kr
86 + 63 m²
6 rum
1 480 m² tomt

Smakfullt renoverad 1½-plansvilla med källare om 86 + 63 kvm från 30-talet med stor och öppen tomt på strax under 1 500 kvm som sträcker sig runt huset. Här ges nu möjligheten att förvärva en fin och lättskött villa med låga driftkostnader genom bland annat vattenburet värmesystem och isolerglasfönster. Perfekt för dig som söker fint och bekvämt villaägande! Detta hus erbjuder en välplanerad och tilltalande planlösning där entréplan inrymmer ett fullutrustat kök med plats för matgrupp i den intilliggande utbyggda delen med stora fönsterpartier samt utgång till altandäck, i köket finns även en äldre charmig gjutjärnskamin (sotad + besiktigad 2023). Vidare på entréplan finns ett rymligt vardagsrum, två sovrum samt ett nyrenoverat fint helkaklat badrum med dusch och golvvärme. På övervåningen finns två rum med snedtak man kan användas som sovrum alternativ kontor, lekrum mm. Källarplan inrymmer pannrum, tvättstuga med tvättmaskin, torkskåp, tvättställ och toalett, bastu, förrådsutrymmen, matkällare samt utgång till trädgården. Huset står på en stor och öppen tomt på strax under 1 500 kvm som sträcker sig runt huset. På framsidan finns grusad ingång mot hus och garage, fint staket ut mot Kronvägen och på baksidan finns större gräsytor. Solsidan som är ett omtyckt och populärt område för alla åldrar. Bra geografiskt läge med direkt närhet till Solsidans förskola på Blomstervägen och närhet till bland annat Knutsbotjärn, Jägarnäs, Lorensbergaskolan och ca 3 km till Ludvika centrum.

  • Uteplats
Skivbrytarevägen 5B, Grängesberg, Ludvika kommun

Skivbrytarevägen 5B

Villa
Grängesberg, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
395 000 kr
67 + 38 m²
3 rum
1 120 m² tomt

Här ges nu möjligheten att förvärva ett lättskött hus med god potential att sätta egen prägel på beläget på lugn gata uppe på Västra i Grängesberg. Här bor du på högt och fint läge med mycket sol, närhet till Grotfallet skidstadion, Svanskogens golfklubb, Kyrkviksbadet och mycket mer. Perfekt hus för dig som söker ett hus att sätta form på och har ett lugnt och trevligt läge med närhet till det mesta! Detta 1½-planshus med källare på totalt 105 kvm är fördelat på 67 kvm boarea och 38 kvm biarea. Entréplan erbjuder hall, kök med utgång till veranda samt vardagsrum. På övervåningen finns två rymliga rum varav ett är sovrum och det andra genomgångsrummet allrum alternativt ett andra sovrum. På övervåningen finns även wc och förvaringsmöjligheter i klädkammare och kattvind. Nere i källaren finns även där gott om förvaringsutrymmen, pannrum, förråd med oljetank, duschrum. Huset står på en stor och fin tomt på strax över 1 100 kvm i härligt solläge! Tomten erbjuder gott om stora gräsytor. På tomten finns även ett mindre friliggande garage samt ett förråd. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul då det är ett dödsbo.

  • Uteplats
Nyponstigen 3I, Knutsbo, Ludvika kommun

Nyponstigen 3I

Lägenhet
Knutsbo, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
795 000 kr
106,8 m²
5 rum
5 500 kr/mån
7 444 kr/m²

Här erbjuds nu en bostadsrätt i fina och omtyckta Brf Nyponrosen uppe på Nyponstigen, Knutsbo. Bostadsrätten är en del av ett parhus i suterräng vilket ger känslan av att bo i hus samtidigt som man har tryggheten i att bo i en bostadsrättsförening! Bostadsrätten har en fin planlösning och erbjuder på entréplan (övervåningen) kök, badrum med dusch, vardagsrum med plats för matgrupp, kamin och utgång till inrett uterum samt balkongdel med trevlig utsikt ner mot centrum och Väsman. Intill vardagsrummet finns även ett rum där väggen är delvis nerplockad och idag nyttjats som tv-rum. Ny vägg kan enkelt byggas upp och nyttjas som sovrum eftersom det finns ingång från hallen. I hallen finns även klädkammare och förvaring i garderob. I nedervåningen finns hall med klädkammare, rum som antingen kan nyttjas som extra förråd/förvaring alternativt tv-rum med mera. Rymligt badrum med dusch och tvättmaskin. Två sovrum samt utgång till inrett uterum som ligger under övervåningens uterum. Bostadsrätten ligger fint placerad med med baksidan ner mot skogen och utsikt ner mot centrum och Väsman. Trevligt solläge ifrån uterummen samt balkongdelen. I föreningens område finns bland annat en gemensamt fin lekplats och garagelängorna där en garageplats ingår till varje bostadsrätt. På Nya Knutsbo finns natursköna strövområden. Här bor man lugnt och skönt i ett trevligt och barnvänligt område med närhet till allt vad Knutsbo erbjuder såsom Junibacken skola, badplatserna vid Knutsbotjärn och mycket mer!

  • Balkong
  • Uteplats
Erik Lars väg 5, Gonäs, Ludvika kommun
Erik Lars väg 5, Gonäs, Ludvika kommun, bild 2
Erik Lars väg 5, Gonäs, Ludvika kommun, bild 3

Erik Lars väg 5

Villa
Gonäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
1 850 000 kr
116 + 41 m²
4 rum
1 257 m² tomt

Välkommen till Gonäs och detta trevliga 1-planshus på Erik Lars väg 5. Fint hus om totalt 157 kvm. Här ges nu möjligheten att förvärva ett lättskött och trevligt hus med en bra planlösning som erbjuder tre sovrum i olika storlekar, två badrum, kök med plats för matgrupp samt stort vardagsrum med täljstenskamin och utgång till inglasat uterum. Från köket når man även tvättstuga och garaget. Fin och något lummig tomt på strax över 1 250 kvm som sträcker sig runt huset. Här erbjuder lite av varje såsom plommon-, äppel- och päronträd, hallon- svarta och röda vinbärsbuskar samt rabarber. I det direkta närområdet finns en lekplats och på gång- och cykelavstånd ligger Gonäs förskola. Även Badplatsen i Brittsand finns på behagligt avstånd från Erik Lars väg. Goda förbindelser in till Lyviksbergets handelsområde, Lorensbergaskolan samt centrala Ludvika.

  • Premium
  • Uteplats
Gullregnsvägen 11, Grängesberg, Ludvika kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gullregnsvägen 11

Villa
Grängesberg, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
295 000 kr
84 + 21 m²
4 rum
424 m² tomt

Här ges möjligheten att förvärva ett renoveringsobjekt att sätta sin egen prägel på. Huset har under en tid stått tomt då renoveringen stannat av. Här fanns det planer på att öppna upp entréplan något för en mer ljus och öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum. I suterrängplan finns två sovrum, badrum samt tvättstuga och förråd. Från suterrängplan finns utgång till baksidan och altanen i västerläge. Luft/luftvärmepump installerades nu under hösten 2023 och tidigare har varmvattenberedaren bytts ut och fiber dragits in i huset. Vidbyggt kallgarage där det finns ett varmförråd uppbyggt. Tomt på strax över420 kvm, liten del på framsidan och större del på baksidan.

  • Uteplats
Mölnarbacken 8, Nyhammar, Ludvika kommun

Mölnarbacken 8

Villa
Nyhammar, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
2 000 000 kr
130 + 21 m²
6 rum
18,2 ha tomt

Här ges nu möjligheten att förvärva en lantbruksfastighet om totalt 12 st delområden med bland annat boningsfastighet med hus och verkstad, skogsparti, åkermark samt övrig mark.

Bybovägen 11A-B, 13, Saxdalen, Ludvika kommun

Bybovägen 11A-B, 13

Övrigt
Saxdalen, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
2 500 000 kr
438 + 60 m²
3 418 m² tomt

Här ges nu möjligheten att förvärva en hyresfastighet bestående av två byggnader med totalt sex lägenheter. Med fint naturnära läge, gott om trädgård runt om bostadshusen, rymliga lägenheter där varje lägenhet har balkong med mera så har det aldrig varit någon vakans på lägenheterna. Gemensam tvättstuga finns i huset med fyra lägenheter, och i huset med de två stora lägenheterna har lägenheterna egna maskiner. Även separata bergvärmeanläggningar med låga driftskostnader har byggnaderna samt att hyresgästerna själva sköter städning/skötsel av de gemensamma utrymmena ger fastighetsägandet en bekväm och lättskött förvaltning. Driftkostnader runt 100 000 kr och hyresintäkter strax under 400 000 kr vid full uthyrning. Från Bybovägen är det nära till det mesta! I det direkta närområdet finns gott om natur, skog och sjön Saxen som mynnar ut i Väsman. Kort gångavstånd ner till Saxen där det finns en fin badplats samt trevliga Café & Dé och en mindre småbåtshamn. Strax ovanför Bybovägen finns idrottsplats med fotbollsplan. Närhet till Saxdalens förskola. Från Bybovägen in till Lyviksbergets handelsområde är det ca 12 km med bil och in till centrala Ludvika är det ca 16 km. Bra bussförbindelser finns då det bara är ett par hundra meter bort till busshållplatsen där bussarna går vidare mot Ludvika, Grängesberg och Sunnansjö. Visning ges på begäran.

Oxjohans väg 16, null, Ludvika kommun

Oxjohans väg 16

Fritidshus
Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
895 000 kr
38 + 22 m²
3 rum
2 060 m² tomt

Välkommen till fina och naturnära Rävsnäs! Här ges nu möjligheten att förvärva en fin och trivsam fritidsfastighet med en storstuga om 2,5 rum och kokvrå, gäststuga om 1 rum samt två förrådsbyggnader i omtyckta och populära Rävsnäs. Med ett naturskönt läge ca 200 meter till sjön Haggen och en lummig tomt med gräsytor, träd och buskar på strax över 2 000 kvm som sträcker sig runt stugorna är detta den perfekta fritidsfastigheten för dig som söker en fritidsfastighet med naturnära läge och närhet till både Ludvika och Smedjebacken! Rävsnäs fritidshusområde, Oxjohans väg består utav 32 stycken fritidsfastigheter ligger med direkt närhet till sjön Haggen som är en av Ludvikas största sjöar. Detta fritidshusområde/samfällighet har även en brygga som de årligen sjösätter intill en av alla de platser man kan bada vid, så möjlighet till mindre båt finns. I Rävsnäs finns Rävsnäsgården som erbjuder lunch, camping, minigolf mm, flertalet fotbollsplaner och volleybollplaner samt ett par mindre platser där man kan bada. Större badplatser som Jägarnäsbadet och Hagge badplats är väl omtyckta och populära badplatser för alla, stora som små med dess bryggor och gott om gräsyta för lek och avkoppling. Med kort avstånd når du även Hagge Golfklubb, dess fina och populära golfbana, restaurang med lunch och à la carte samt den nyanlagda paddelanläggningen. Härifrån har du även en kortare bilfärd på ca 4,5 mil till Romme Alpin som är Sveriges största alpina skidanläggning utanför fjällen. Fördelarna för detta fritidshus är många. Anmäl ditt intresse redan idag för att inte gå miste om denna möjlighet!

Brittsandsvägen, Gonäs, Ludvika kommun

Brittsandsvägen

Tomt
Gonäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
850 000 kr

I Brittsand, precis intill Väsman kan du skapa ditt eget drömboende med svårslagen sjöutsikt! I härligt naturläge och med fin utsikt ner mot Väsman har Brittsand Fastigheter AB bildat flertalet tomter med varierande storlekar där du har möjlighet att bygga ditt drömboende! Flera tomter är redan sålda och husbyggnationer är igång. Området är optimalt för dig som vill ha lite mer avskildhet från centrum men samtidigt bo i ett fritids- såväl permanentbostadsområde med hög standard. I det direkta närområdet kommer det finnas bland annat en lättillgänglig badplats och de boende kommer även ha möjlighet till egen båtplats i den planerade småbåtshamnen. Tomternas generösa storlek ger väldigt trevliga och fördelaktiga byggrätter. Från Brittsand ner till Gonäs är det knappa 2 km och närmsta förskola. Gonäs Förskola är belägen mitt i Gonäs by i trevlig och lantlig miljö, ca 7 km från centrala Ludvika och är en förskola som arbetar sedan ett par år med hållbar utveckling med utgångspunkt stiftelsen Håll Sverige Rent där skolan har utmärkelsen Grön Flagg. I övrigt är det inte långa bilfärden till bland annat Blötbergets skola med årskull F-6, Lyviksbergets handelsområde som är i en stor expansionsfas just nu samt Lorensberga skolan och Östansbo förskola. Anslutning och tidsplan Varje fastighet är ansluten till kommunalt VA- och el-nät. Anslutningsavgifterna är inkluderade i försäljningspriset! Även ledning/kanalisation för anslutning av fiberoptik finns draget till varje fastighet (slutlig fiber kommer alltså inte vara anslutet). För att skapa naturligt tillträde till samtliga fastigheter görs befintligt vägsystem delvis om och nya vägar tillkommer. Se bilagd planbeskrivning och planförslag under dokument. Planområdet Över Brittsandsområdet finns en planbeskrivning som visar att bebyggelsen ska vara både för permanent- och fritidsboende. Inom planområdet finns idag redan 14 st avstyckade fastigheter, främst fritidsfastigheter varav några är från tiden då Brittsand var en fritidsby för anställda på ASEA, numera Hitachi ABB. Planområdet ligger på västra sidan av sjön Väsman och norr om Gonäs. Området är känt under namnet Brittsand som under många år var fritidsby för anställda på ASEA, numera Hitachi ABB. Till Brittsand är det 8-9 km från Ludvika centrum. Kommersiell service finns vid Lyviksbergets köpcentrum 5,5 km från området. Förskola finns i Gonäs, 2 km och grundskola i Blötberget 5 km.

  • Nyproduktion

Visar alla 9