Mäklare Emil Ströberg

Emil Ströberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamla Nåsvägen 22, Fredriksberg, Ludvika kommun
 • Lör 9 dec kl 10:00

Gamla Nåsvägen 22

Villa
Fredriksberg, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
995 000 kr
112 + 120 m²
6 rum
1 755 m² tomt

Välkomna till Gamla Nåsvägen 22, en renoverad familjevilla! Nu finns möjligheten att förvärva en villa där ett bekvämt och ekonomiskt boende är möjligt, tack vare uppvärmning via bergvärmepump och vattenburen golvvärme i entréplan. Huset är fördelat på sex rum och kök. Entréplan rymmer ett stort öppet kök, vardagsrum, tre sovrum, duschrum och toalett. Möjlighet att öppna upp mellan kök och vardagsrum om en mer öppen planlösning efterfrågas. I soutterängplan finns en stor gillestuga, sovrum, wc och garage.

 • Plus
Furbovägen 25, Furbo, Smedjebackens kommun

Furbovägen 25

Villa
Furbo, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
1 495 000 kr
129 m²
5 rum
2 005 m² tomt

Välkomna till Furbovägen 25, en välplanerad villa i ostört läge omgiven av naturen. Här finner du en lättskött enplansvilla med garage och carport. Modernt planerad villa med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som utgör husets centrala delar. Här finns den värmande och vackra kakelugnen. Huset har fyra sovrum, två badrum och en tvättstuga/groventré. Välvårdat hus med genomgående bra skick och standard. Runt huset finns den fina trädgården som ramar in huset. Allt från ett trevligt växthus till odlingsplatser. Jordkällare i bra skick. Tomten har ett bra solläge med flertalet uteplatser i olika väderstreck. Garage med uppvärmd förrådsdel, carport och vedbod. Ekonomisk uppvärmning via luftburen värme med återvinning och kakelugn, endast ca 14.000kwh. Detta är en kommande försäljning, mer info kommer löpande. Anmäl ditt intresse för att inte missa något.

Kronvägen 1, Solsidan, Ludvika kommun

Kronvägen 1

Villa
Solsidan, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
2 295 000 kr
141 + 7 m²
4 rum
780 m² tomt

Välkomna till Kronvägen 1. Nu finns möjligheten att förvärva en trivsam villa med härlig karaktär. Husets öppna ytor ger en social känsla, ryggåstaket ger en rymd i det stora vardagsrummet och de stora fönsterna ett otroligt ljusinsläpp. Modern planlösning som idag bjuder på två stora vardagsrum, stort kök med matplats, två sovrum, varav ett med badrum i anslutning. Utöver det finns groventré/tvättstuga, badrum och förvaringsytor. Planlösningen erbjuder att enkelt dela av för ett extra sovrum eller hemmakontor. Billig och effektiv uppvärmning via ny Luft/vatten-värmepump och kamin. Privat och lättskött tomt med uteplatser i flera väderstreck. Ett inglasat uterum förlänger utekvällarna, jacuzzi där familj och vänner kan samlas för värmande bad. Perfekt hus för familjen som letar efter ett hus som det bara är att flytta in i och trivas. Strategiskt läge nära skolor, förskolor och arbetstillfällen.

Vasagatan 15, Centrum, Ludvika kommun
 • Budgivning pågår

Vasagatan 15

Villa
Centrum, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
3 195 000 kr
156 + 114 m²
7 rum
978 m² tomt

Välkomna till Vasagatan 15! Nu kan vi presentera ett riktigt guldkorn. Stor representativ villa med ett centralt läge och absolut närhet till allt Ludvika erbjuder. Villan har en boarea om ca 160kvm och en biarea på 114kvm, fördelat på sju rum och kök. Du välkomnas av en stor hall med gott om utrymme. Entréplan har genomgående planlösning med öppna sociala ytor och stora rum med mycket ljusinsläpp från de tidstypiska fönsterna. Mellanvåningen rymmer tre rum och ett badrum. Idag disponeras två av rummen som sovrum och ett som allrum. Vindsvåningen finns det ytterligare två rum. I källarplan är ett rum inrett som sovrum, det finns även en härlig relaxavdelning med bastu och dusch. Bra tvätt och förvaringsutrymmen. Vidbyggt garage och ellbilsladdare. Ekonomisk och smidig uppvärmning via ny luft/vatten-värmepump, samt möjlighet att elda i kaminen. Trots det centrala läget känns fastigheten privat, där trädgården blir en naturlig del i vardagen. Flertalet uteplatser i olika väderstreck. Välskött trädgård med ett växthus och paviljong. Plan och lättskött tomt. Fastigheten säljs besiktigad och med dolda fel försäkring.

Eriksgatan 5, Centrum, Ludvika kommun

Eriksgatan 5

Lägenhet
Centrum, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
495 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 688 kr/mån
8 049 kr/m²

Välkomna till Eriksgatan 5, uppskattat läge mitt i Ludvika. Lättåtkomlig lägenhet på markplan helt utan trappor, både från Eriksgatan och innergården med parkering. Stor inglasad uteplats. Möjlighet att sätta sin egen prägel på lägenheten och skapa en plats att trivas på. Lägenheten med genomgående planlösning erbjuder en lättmöblerad hall med gott om förvaring i garderober, ett välplanerat och rymligt vardagsrum intill hallen med fönster ut mot Eriksgatan. Vidare in i lägenheten finns ett badrum, stort sovrum med förvaring i garderober och ett kök med fönster mot innergården. Möjligt att öppna upp mellan kök och vardagsrum för en mer öppen planlösning.

 • Hiss
Timmermansvägen 27, Marnäs, Ludvika kommun
Timmermansvägen 27, Marnäs, Ludvika kommun, bild 2
Timmermansvägen 27, Marnäs, Ludvika kommun, bild 3

Timmermansvägen 27

Villa
Marnäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
1 495 000 kr
90 + 60 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till Timmermansvägen 27! En Charmig villa från 1920 med en mysig och privat trädgård. Husets yttre är renoverat de senaste åren med nytt tak, ytterpanel och altan. Fristående förråd på gården. Plan lättskött tomt. Bra läge nära centrum, dagvaruhandel och natur/motionsspår. Huset rymmer tre rum och kök fördelat över 90kvm. På entréplan finns kök, vardagsrum med kamin och badrum. Sovrummen finns på övre plan. Stora rymliga rum. De sociala ytorna är samlade på entréplan, med anknytning till de stora altanytorna. Både den inglasade altanen med utgång direkt från köket, och även trädäcket i perfekt solläge. Genomgående planlösning ger luftig och trivsam känsla i huset. Fastigheten säljs besiktigad och med dolda fel-försäkring.

 • Premium
Furuhällsgatan 6 B, Högberget, Ludvika kommun

Furuhällsgatan 6 B

Lägenhet
Högberget, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
680 000 kr
64 m²
3 rum
vån 2/3
3 619 kr/mån
10 625 kr/m²

Välkomna till Furuhällsgatan 6 B och Brf Vessman. Nu finns den här välplanerade trerummaren till salu! Perfekt bostad för dig som vill bo enkelt och bekvämt. Här bor du nära arbetstillfällen, centrum och fina promenadstråk. Lägenheten rymmer tre rum och kök. Rustikt och unikt kök med stora ytor och mycket förvaring. Två ordentliga sovrum och ett vardagsrum med utgång till balkongen. Ljus lägenhet med fönster i två väderstreck. Genomgående bra skick och standard, ljusa ytskikt i hela bostaden.

Kvarnhedsvägen 2, Nyhammar, Ludvika kommun
Kvarnhedsvägen 2, Nyhammar, Ludvika kommun, bild 2
Kvarnhedsvägen 2, Nyhammar, Ludvika kommun, bild 3

Kvarnhedsvägen 2

Villa
Nyhammar, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
995 000 kr
191 + 85 m²
8 rum
4 936 m² tomt

Välkomna till Kvarhedsvägen 2, en stor villa i Nyhammar strax utanför Ludvika. Nu finns möjligheten att förvärva en fastighet med ett stort boningshus, garage och uthus. Huset har två lägenheter, som antigen kan nyttjas separat för att minska boendekostnaden alt använda hela huset. Våningsplanen rymmer fyra rum och kök vardera, med badrum i varje lägenhet. Stor insynsskyddad tomt om nästan 5000 kvm med enskilt läge. Möjlighet att iordningsställa bastustuga. Båtplats i sjön Saxen. Huset säljs besiktigat och med dolda fel-försäkring.

 • Premium
Kogruvevägen 11, Blötberget, Ludvika kommun
 • Lör 9 dec kl 13:30

Kogruvevägen 11

Villa
Blötberget, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
1 225 000 kr
106 + 106 m²
6 rum
2 692 m² tomt

Välkomna till Korgruvevägen 11 och detta väl underhållna hus! Stor tomt om ca 2700kvm, med både en välskött trädgård och skogstomt. Trevlig trädgård med fristående förrådsbyggnad och växthus, fina odlingsplatser och rabatter. Uteplatser i flera väderstreck. Enplansvilla med källare och vidbyggt garage. Huset har renoverats och mycket av de stora posterna är gjorda med bla dränering, värme osv. Modern planlösning med stora sociala ytor på entréplan, utöver kök och vardagsrum finns även tre sovrum och ett badrum. I källarplan finns en mysig gillestuga med kamin, ett sovrum, tvättstuga och mycket förvaringsytor. Blötberget är en levande by strax utanför Ludvika. I byn finns det F-6 skola, förskola i grannbyn Gonäs. Förutom förbindelser genom bil och kommunala färdmedel finns en cykelbana hela vägen i till Ludvika. I närheten finns väldigt fina fritidsanläggningar med Ljungåsen, Fjällberget och Kyrkviken. Säfsens resort finns ca 5-6mil bort med året runt anläggning. Detta är en kommande försäljning och mer information och bilder kommer löpande. Anmäl ditt intresse för att få uppdateringar.

 • Plus
Tre krokars gata 13 A, Högberget, Ludvika kommun

Tre krokars gata 13 A

Lägenhet
Högberget, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
725 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
4 599 kr/mån
9 797 kr/m²

Välkomna till Tre krokars gata 13 A och Brf Frånskiljaren. Nu finns möjligheten att förvärva en trerummare i en stabil och populär förening. Avgiften inkluderar värme, VA, tv, el och fiber. Välvårdad och fräsch lägenhet med kök, vardagsrum och två sovrum. Utöver det finns badrum med tvättmaskin och en gästtoalett. Genomgående bra skick, stor balkong i bra solläge. Detta är en kommande försäljning, mer info kommer löpande. Anmäl intresse för att få uppdateringar.

Tre Krokars Gata 20 B , Högberget, Ludvika kommun

Tre Krokars Gata 20 B

Lägenhet
Högberget, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
450 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 989 kr/mån
11 250 kr/m²

Här ges chansen att förvärva en rymlig etta där köket delats av till en ”liten tvåa” i populära Brf Generatorn! Perfekt till dig som söker en mindre lägenhet med en bra avgift där både el och fiber ingår! Lägenheten har en planlösning som erbjuder ett lättmöblerat, välplanerat och ljust allrum, sovalkov som även rymmer en garderob, rymligt kök med bland annat diskmaskin, helkaklat badrum med dusch, golvvärme och förberett för tvättmaskin, samt hall. Från lägenheten är det nära till den gemensamma tvättstugan en trappa ner. Till lägenheten hör två stycken förråd belägna i källaren. Bostadsrättsföreningen Generatorn är en stabil och välmående förening vars byggnader uppfördes mellan 1954-1956 och består utav totalt 109 st lägenheter med ett av Högbergets bästa lägen! Här har du direkt närhet till bland annat Högbergets elljus- och motionsspår, Magnetens förskola och VBU Högbergsskolan. Här bor du i ett lugnt och fint område med strax över 1 km ner till Ludvika centrum. Vidare erbjuder föreningen sina medlemmar 2 gemensamma tvättstugor, cykelförråd, hobbyrum samt gästlägenhet. Man har även fri tillgång till bastu med relaxavdelning. Garage och parkeringsplats, inklusive laddstolpar för elbil finns för uthyrning.

Magnetbacken 10 B, Magneten, Ludvika kommun

Magnetbacken 10 B

Lägenhet
Magneten, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
950 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/3
3 438 kr/mån
13 971 kr/m²

Välkommen till Magnetbacken 10B och denna fina och rymliga gaveltrea. Denna hörnlägenhet har en välplanerad planlösning, ljusinsläpp från tre väderstreck, rymligt sovrum med klädkammare, nyligen renoverat och fullutrustat kök i öppen planlösning till matrummet (före detta sovrum) vilket skapar ett gott samvaroutrymme, nyligen renoverat badrum med tvättmaskin samt ett ljust vardagsrum med fönster åt två håll och utgång till rymlig balkong med härlig utsikt och solläge! Brf Transformatorn är en stabil och välmående förening med låg belåningsgrad och erbjuder sina medlemmar bland annat tvättstuga, cykelrum förrådsutrymmen, samlingslokal och bilplatser. Till lägenheten finns ett förråd och ett matkällarförråd. Här bor du med närhet till VBU Högbergsskolan, Förskolor och skogen på Högberget där det finns bland annat elljusspår. Ner till centrala Ludvika tar du dig på ca 10-15 minuters promenad.

Gamla bangatan 45 A, Marnäs, Ludvika kommun

Gamla bangatan 45 A

Lägenhet
Marnäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
400 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 878 kr/mån
7 080 kr/m²

Välkomna till Gamla bangatan 45 A och Brf Jordbrukaren. Ljus tvårummare med en trivsam och smart planlösning. Kök och vardagsrum med genomgång. Balkong med utgång från vardagsrum, bra solläge med eftermiddagssol. Stor hall med förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum, gjort i samband med föreningens stambyte. Sovrum med walk-in-closet. ' Brf Jordbrukaren är Ludvikas största bostadsrättsförening med totalt 213 bostadsrätter och flera lokaler. Föreningen har en stabil ekonomi och låg belåningsgrad samt att de gjort flera större renoveringar och underhåll under de senaste åren. Föreningen tillhandahåller bland annat föreningslokal som medlemmarna kan hyra, bastu med relaxrum mm.

Faluvägen 178, Persbo, Ludvika kommun

Faluvägen 178

Fritidshus
Persbo, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
445 000 kr
78 m²
3 rum
2 500 m² tomt

Välkomna till Faluvägen 178, ett boende som passar som både permanent och fritidshus. Villan rymmer tre rum och kök, fördelat på två plan. Entréplan rymmer kök och vardagsrum. Övre plan två sovrum och badrum. Fristående förrådsbyggnad. Rejäl tomt om 2500kvm, fina odlingsmöjligheter, bärbuskar och fruktträd. Fiber indraget. Strategiskt läge med endast 8km bilväg till Ludvika. Fin cykelbana mellan Persbo och Ludvika.

Vedövägen 1, Rånäsberget, Smedjebackens kommun

Vedövägen 1

Villa
Rånäsberget, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
3 295 000 kr
160 m²
6 rum
1 165 m² tomt

Välkomna till uppskattade Rånäsberget och Vedövägen 1. Nu finns chansen att förvärva en nybyggd villa med vidbyggt garage. Unik bostad med påkostade materialval och genomtänkta lösningar. Ekonomisk uppvärmning genom frånluftsvärmepump med FTX-system. Välplanerad planlösning, det finns både öppna och sociala platser i huset likväl som en mer privat övervåning. Entréplan rymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett sovrum, hobbyrum och badrum/tvättstuga. På övre plan finns ett allrum, tre sovrum varav ett med walk in closet och ett badrum. Plan och lättskött tomt med fristående förrådsbyggnad och uteplats. Huset är anslutet till fibernätet. Promenadavstånd till bad och båtplats. Möjlighet till båtplats finns i vid gemensam brygga.

 • Plus
Bommarsbo 19, Åsmansbo, Smedjebackens kommun

Bommarsbo 19

Villa
Åsmansbo, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
1 150 000 kr
109 + 98 m²
5 rum
3 066 m² tomt

Välkomna till Bommarsbo och detta härliga hus! Ett perfekt tillfälle för dig som vill ha ett boende som är spännande och unikt. Stort pampigt hus med en otrolig potential. Huset rymmer tre sovrum, kök, matsal, vardagsrum och en fantastisk loge på övre plan. Den stora logen är husets hjärta och samlingsplats, här kan vänner och familj samlas för trevliga stunder tillsammans. Generösa ytor i hela huset. Hemtrevligt och mysigt hus.

Backgatan 7, Centrum., Smedjebackens kommun

Backgatan 7

Villa
Centrum., Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
1 750 000 kr
103 + 103 m²
5 rum
718 m² tomt

Välkomna till Backgatan 7, ett renoverat hus med centralt läge! Huset har genomgått stora renoveringar de senaste åren, med bland annat kök, badrum och uppvärmning. Entréplan har genomgående planlösning med stora öppna ytor, som inbjuder till ett socialt liv där hela familjen kan samlas. Husets har två eldstäder i de båda vardagsrummen, perfekt för värmande brasor. Köket har helrenoverats med påkostade materialval och genomtänkta lösningar som vattenburen golvvärme. Ytterligare tre rum och en toalett på entréplan. Stor altan med jacuzzi och bra solläge, utgång från både vardagsrum och sovrum. I källarplan finner du en renoverad och rustik gillestuga, ett lyxigt badrum, nyrenoverad tvätt stuga och garage. Badrummet är nyrenoverat med kakel, klinkers och golvvärme. Stor duschplats och en IR bastu för avkopplande stunder. Rustik gillestuga med en industriell känsla. Ekonomisk och smidig uppvärmning via luft/vatten-värmepump.

 • Plus
Harnäsvägen 55, Ludvika - Harnäs, Ludvika kommun

Harnäsvägen 55

Villa
Ludvika - Harnäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
2 700 000 kr
190 m²
7 rum
1 907 m² tomt

Välkomna till Harnäsvägen 55, ett stort och välvårdat hus för den stora familjen. Villan rymmer sju rum och kök samt flera hallar och glasveranda med en total boarea av 190kvm och källarplan om 85kvm med garage. Genomgående bra skick och standard ger ett bra och välskött intryck. Entréplan har en öppen och social planlösning med stora rum med mycket ljusinsläpp. Vattenburen golvvärme i hela entréplan. Du välkomnas av en glasveranda och därefter en stor hall med massor av förvaring. Köket leder dig genom biblioteket vidare till vardagsrum och matsal. Köket är rymligt med stora arbetsytor och plats för matbord. Där finns även en värmande vedspis. Stort lyxigt badrum med kakel/klinkers, både badkar och dusch. En mer privat planlösning på övre plan, med fyra sovrum, ett mindre allrum/hall samt duschrum. Masterbedroom om ca 30kvm med utgång till stor balkong i öster och söderläge. Ekonomisk uppvärmning via luft/vatten-värmepump från 2011, det finns även en vedpanna och vedspis. Garage i huskropp, med laddbox. Fristående vedbod. Flertalet uteplatser för att fånga solens alla timmar, stor veranda med eftermiddags och kvällssol och utsikt över sjön Övre Hillen. Trevlig omväxlande trädgård där allt skötts med stort intresse. Harnäs är ett uppskattat område där det finns förskola, hockey och fotbollsplan, närhet till badplats och möjlighet att hyra båtplats. Köpet inkluderar två fastigheter, varav den ena obebyggd. Rymlig känsla där grannarna finns en bit bort. Fastigheten säljs besiktigad och med dolda fel-försäkring. Möjlighet till att överta förmånliga lån med låg bunden ränta.

Bergsgatan 1 B, Högberget, Ludvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bergsgatan 1 B

Lägenhet
Högberget, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
1 000 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3/3
2 824 kr/mån
13 423 kr/m²

Välkomna till Bergsgatan 1 B och brf Berggården, en av Ludvikas bästa föreningar. Låg avgift där bla elen ingår. Renoverad bostad med modern känsla, öppen och ljus planlösning. Generösa ytor fördelat på tre rum och kök. Genomgående fräscha ytskikt. Både balkong och fransk balkong. Helkaklat badrum och extra toalett. Gott om förvarningsutrymmen.

 • Plus
Hyttskrivarevägen 7, Hammarbacken, Ludvika kommun

Hyttskrivarevägen 7

Radhus
Hammarbacken, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
1 895 000 kr
137 m²
6 rum
454 m² tomt

Välkomna till Hyttskrivarevägen 7 och uppskattade Hammarbacken. Ett lugnt och barnvänligt bostadsområde nära Ludvikas centrum och sjö Väsman med badplatser och båtliv. Enkelt och lättskött boende, lagom stor tomt med flera uteplatser. Perfekt familjebostad med stora ytor och många rum. Öppna sociala ytor på entréplan. Moderna materialval med genomgående bra skick och standard. Stort rymligt kök med köksö. Vardagsrum med kamin. Ett sovrum på entréplan. Övre plan rymmer allrum, tre sovrum, duschrum och badrum. Stor balkong med fin utsikt och bra solläge. Fastigheten säljs besiktigad och med dolda fel-försäkring.

Hån 8, Fredriksberg, Ludvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hån 8

Villa
Fredriksberg, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
750 000 kr
82 + 73 m²
4 rum
3 478 m² tomt

Välkomna till Hån, en natursjön by strax norr om Fredriksberg och Säfsen. Med de vackra omgivningarna och den orörda naturen passar fastigheten lika bra som permanentboende som fritidshus. Stor tomt om ca 3500kvm, där flertalet byggnader ryms. Stora ängar runt fastigheten och viss sjöutsikt. Bostadshuset rymmer tre sovrum, vardagsrum och kök. Entréplan finns kök, vardagsrum och ett sovrum. Övre plan rymmer två sovrum, varav det ena är avdelat. Källare med garageplats, tvättstuga och pannrum. Vedpanna installerad 2020 med 1000l ackumulatortank, elpatron för den som inte har möjlighet att elda. Flertalet uthus bla vedbodar, carport och slogbod med grillplats. Goda möjligheter till odlingar. Fastighetens säljs besiktigad och med dolda fel-försäkring.

 • Plus
Saxenvägen 4, Saxdalen, Ludvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Saxenvägen 4

Gård/Skog
Saxdalen, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
2 195 000 kr
140 + 34 m²
5 rum
3 ha tomt

Välkomna till Saxenvägen 4 och denna härliga hästgård om ca 3 hektar. En välvårdad gård med det mesta man kan tänka sig som hästintresserad. Fint stall med två boxar, med möjlighet till fler, höskulle och sadelkammare. Paddock och stora hagar. Huset är i bra skick med en charmig exteriör. Entréplan rymmer ett stort kök med vedspis, vardagsrum med täljstenskamin, sovrum och badrum. Det finns även ett härligt uterum i bra solläge. På övre plan finns ytterligare tre sovrum och badrum. Privat tomt utan direkta grannar. Bra läge nära Ludvika och Lyvikens handelsområde. Fastigheten säljs besiktigad och med dolda fel-försäkring.

 • Plus
Säfsbyn 407, Säfsbyn-säfsen, Ludvika kommun

Säfsbyn 407

Fritidshus
Säfsbyn-säfsen, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
940 000 kr
54 m²
3 rum
3 354 kr/mån

Välkomna till Säfsen och stuga 407! En välrenoverad stuga i väldigt bra skick. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med en värmande kamin. Två sovrum, ett med dubbelsäng och det andra med våningssäng. Tilltaget badrum med kakel på väggar och våtrumsmatta på golv. Bastu för avkoppling efter en aktiv dag i Säfsens skidbackar. Stor nybyggd altan i bra solläge, gott om plats för trevliga stunder med vänner och familj. Elbilsladdare. Säfsen som område är en fritidsanläggning på stark frammarsch. Du finner bra skidåkning både utför och på längden, under den snöfria delen av året finns det allt från cykling till höghöjdsbana. Här kan ni verkligen njuta av den fina naturen med de milslånga vandringslederna runt om i Säfsen.

Vindelgatan 15 B, Högberget, Ludvika kommun

Vindelgatan 15 B

Lägenhet
Högberget, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
430 000 kr
47,1 m²
2 rum
vån 2/3
3 648 kr/mån
9 130 kr/m²

Välkomna till Vindelgatan 15 B och Högberget. Välvårdad och fräsch tvåa, fina ytskikt med trevlig färgsättning. Vardagsrum med utgång till balkongen. Kök med mycket förvaring och bra arbetsytor. Köket rymmer även plats för matbord. Bostadsrättsföreningen Handelsmannen 10 består av en byggnad från 1942 med totalt 18 lägenheter. Föreningen tillhandahåller 10 st parkeringsplatser med motorvärmare som hyrs ut enligt kösystem samt finns en parkeringslänga framför huset som de boende och gäster står gratis på. En förening med god ekonomi, låg belåningsgrad. Föreningen står för bostadsrättstillägget, dvs att hemförsäkringen blir något billigare för varje bostadsrättsinnehavare. I föreningen finns bland annat tvättstuga, cykelförråd, relax med bastu och dusch. Till varje lägenhet tillhör ett källarförråd och matkällarförråd.

 • Plus
Timmermansvägen 10 F, Marnäs, Ludvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Timmermansvägen 10 F

Lägenhet
Marnäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
240 000 kr
28 m²
1 rum
vån 3/3
1 718 kr/mån
8 571 kr/m²

Välkomna till Timmermansvägen 10 F och Brf blåmesen! En stabil och populär förening med låga avgifter, samtidigt som mycket underhåll och investeringar är gjorda. Lägenheten är renoverad, samtliga ytskikt är ljusa och i bra skick. Fint kök med vitrinskåp, spishäll och kyl/frys. Helkaklat badrum, renoverat i samband med föreningens stambyte. Låg avgift på endast 1718kr. Perfekt som första boende eller som övernattningslägenhet.

Visar 1 - 25 av 29