Mäklare Olle Löfberg

Olle Löfberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Äppelstigen 12, Knutsbo, Ludvika kommun
  • Idag kl 10:30

Äppelstigen 12

Villa
Knutsbo, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
2 750 000 kr
173 + 32 m²
6 rum
841 m² tomt

Varmt välkomna till denna smakfullt renoverade villa med bra barnvänligt läge på Äppelstigen 12. Här bor du bekvämt med nytt kök i öppen planlösning mot matplats och allrum med värmande kamin. Helrenoverat badrum på övre plan med exklusiv touch. Fyra praktiska sovrum, extra allrum på övre plan samt tvättstuga med groventré ut till garaget. Uteplats på baksidan, vidbyggt garage samt inhägnad lummig trädgård.

  • Plus
Köpmangatan 1C, By, Smedjebackens kommun

Köpmangatan 1C

Lägenhet
By, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
1 695 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/1
6 800 kr/mån
22 303 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en helt ny lägenhet i vackra Brf. Skepparen. Fint läge i By längs Kyrkogatan finns denna moderna lägenhet om 3 rum och kök i markplan med två uteplatser. Parkeringsplats och varmförråd intill entrén. Invändigt erbjuder bostaden hall med två garderober. Kök med skafferi, köksö och öppen planlösning mot allrummet. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, ugn, mikro, kyl, frys och diskmaskin. Från allrummet nås en av uteplatserna. Sovrum 1 med klädkammare, Sovrum 2 med garderober. Stort duschrum med kakel och klinker, WC, tvättställ, duschplats, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är helt nybyggd och redo för inflytt i december. I hela lägenheten ligger ett parkettgolv av ek och alla väggar är vitmålade. Uppvärmning via fjärrvärme (ingår i avgiften) distribueras via vattenburen golvvärme vilket ger en skön komfort. Fiber finns i lägenheten.

Päronstigen 2, Knutsbo, Ludvika kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Päronstigen 2

Villa
Knutsbo, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
2 950 000 kr
174 m²
6 rum
1 952 m² tomt

Varmt välkomna till Päronstigen 2 Ludvika. Nu finns chansen för dig som letar efter en 1-plansvilla med bra läge på stor tomt. Villan är belägen på Knutsbo med närhet till badplats vid Knutsbotjärn, lekplats, skola, barnomsorg och natur. Villan är om 174 kvm i vinkel med inglasat uterum, nya solpaneler, täljstenskamin, nyare yttertak, bytta fönster, tilläggsisolerad vind, nytt ventilationssystem etc. Bostaden erbjuder stora och öppna sällskapsytor som kan göras om till fler sovrum om de 4 sovrummen som redan finns inte räcker till. Praktiskt kök med matplats, stort bad- och duschrum med bastu samt gästtoalett. På tomten finns garage, fristående förråd samt stora plana gräsytor. Elbilsladdare och fiber är installerat.

  • Plus
Dalagatan 26, Centrum., Smedjebackens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Dalagatan 26

Villa
Centrum., Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
650 000 kr
103 + 67 m²
4 rum
993 m² tomt

Villa i centrala Smedjebacken med renoveringsbehov där du har möjlighet att sätta din egen prägel. Omdränerad grund med isodrän -18, ny garageport -21 och fiber är installerat. Bra planlösning med 3-4 sovrum, vardagsrum och stort matrum. Extra allrum på övre plan. Källarvåning med hobbyutrymmen, tvättstuga med nya maskiner, pannrum och garage. Stor tomt med plana ytor. Byggmaterial i form av nya fönster och fasadpanel finns att köpa till vid sidan om köpet.

Dröverksvägen 18, Dröverka, Ludvika kommun

Dröverksvägen 18

Tomt
Dröverka, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
795 000 kr
1 936 m² tomt

Vill du bo sjönära intill Väsman? Då finns denna byggklara tomt på Dröverka om 1 936 kvm tillgänglig för dig! El och kommunalt vatten/avlopp är betalt och finns vid tomtgräns. Tomten har ett fint västerläge med tillgång till sjön via flera allmänningar på området. Här kan du bada, fiska och leva ett aktivt båtliv i Väsmans sjösystem. Ca 15 minuter med bil in till centrala Ludvika, cykelbana finns också. Ca 40 minuter till Säfsen med skidåkning, vandring, cykling och friluftsaktiviteter. Detaljplanelagt område. Detaljplanen finns att läsa under dokument.

Faluvägen 85, Håksberg, Ludvika kommun

Faluvägen 85

Villa
Håksberg, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
995 000 kr
99 + 114 m²
4 rum
1 310 m² tomt

Välkomna till Faluvägen 85 och detta trivsamma 60-tals hus. Nyare yttertak från -15 och nya golv på hela entréplanet. Duschrummet är renoverat med nya ytskikt och delvis nya ytskikt i källaren. Entréplanet innehåller hall med gästtoalett, kök, vardagsrum, tre sovrum samt duschrum. Källarplan med sedvanliga utrymmen såsom pannrum/tvättstuga, hobbyrum, garage och förråd. Två inglasade uteplatser. Fiber är anslutet. Omgående tillträde är möjligt!

Uddvägen 13, Söderbärke, Smedjebackens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Uddvägen 13

Villa
Söderbärke, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
1 530 000 kr
107 + 107 m²
4 rum
1 173 m² tomt

Varmt välkomna till Uddvägen 13 som är belägen på en lugn återvändsgata med närhet till sjön Barken. Villan om 1-plan med källare är belägen på en praktisk och rymlig tomt, stor plan gräsmatta för lek och bollspel samt från husets stora altan på baksidan ser man sjön glittra mellan träden. Bostaden värms upp via en ekonomisk och miljövänlig bergvärmeanläggning, fiber är anslutet och mekanisk frånluftsventilation ger ett bra klimat i bostaden. Entréplanet innehåller tre sovrum, helkaklat duschrum, ljus rymligt kök med matplats och utgång till altanen på baksidan, vardagsrum samt en ljus välkomnande hall. Källarplanet erbjuder en gillestuga med kamininsats, två gästrum/sovrum, tvättstuga, pannrum, WC samt separat bad- och duschrum med kakel och klinker. Även förrådsrum och klädkammare. Utvändigt finns även ett vidbyggt garage med fjärrport.

  • Plus
Uvbergsgatan 8, Centrum., Smedjebackens kommun

Uvbergsgatan 8

Villa
Centrum., Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
2 995 000 kr
150 m²
5 rum
985 m² tomt

Helt nybyggd villa i centrala Smedjebacken som snart är färdigställd. Ca 150 kvm enligt säljaren med öppen planlösning i Kök/vardagsrum, stort duschrum och tvättstuga, tre sovrum samt stort allrum på övre plan. Praktisk uppvärmning via vattenburen golvvärme kopplad till fjärrvärme och stor altan i soligt läge. Fiber är anslutet till fastigheten.

Hammarbacksvägen 13, Hammarbacken, Ludvika kommun

Hammarbacksvägen 13

Villa
Hammarbacken, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
1 495 000 kr
129 + 26 m²
5 rum
751 m² tomt

Varmt välkomna till Hammarbacken och detta trivsamma kedjehus belägen på hörn med rymlig trädgård. Här bor du enkelt och trivsamt i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till Hitachi, stan, vatten vid sjön Väsman, natur med strövområden samt kulturområde med café. Bostaden erbjuder 5 rum och kök varav 3-4 sovrum. Öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats samt utgång till baksida gör ytorna väldigt trevliga och sociala. Två bad-/duschrum varav det senaste renoverat ca-14. Ny luftvärmepump -22. Separat tvättstuga samt stort förvaringsrum och garage. Trevlig baksida med stenlagd uteplats och sol större delar av dagen.

Söderbergs väg , Söderbärke, Smedjebackens kommun

Söderbergs väg

Lägenhet
Söderbärke, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
1 850 000 kr
86 m²
4 rum
vån 1
6 300 kr/mån
21 512 kr/m²

VISNING söndag 26/11 kl 11:00-13:00 i Smedjebacken, Köpmangatan 1 (Brf. Skepparen). Anmäl till [email protected]. Välkomna till nyproduktionsprojektet Brf. Söderbergs Hage med kanonläge i Söderbärke. Gångavstånd till mataffär, vårdcentral, och fina omgivningar med promenadstråk. Här ges ytterligare en chans att förvärva ett boende i bostadsrättsform om 4 rum och kök i markplan. Till varje lägenhet hör en carport samt två rejäla uteplatser, en vid entrén och en med utgång från vardagsrummet. Byggnaderna byggs i klassisk Dalastil med detaljer som gör det lilla extra. Invändigt välplanerade och moderna bostadsytor med ljusinsläpp från två väderstreck. Ljusa ytskikt, ekparkett, helkaklade badrum med duschplats, tvättmaskin och torktumlare, kök med köksö och skafferi. Master bedroom med klädkammare. Tveka inte att förvärva ditt nya boende redan idag.

  • Nyproduktion
Flatenbergsvägen 4, Villastaden, Smedjebackens kommun

Flatenbergsvägen 4

Villa
Villastaden, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
1 125 000 kr
114 + 57 m²
5 rum
990 m² tomt

Välkomna till Flatenbergsvägen 4 och denna trevliga villa i äldre stil belägen på en rymlig tomt med fint solläge. Här bor du enkelt med högt i tak, ett ljust fräscht kök, stort matrum (möjligt att bygga om till sovrum), vardagsrum med kakelugn samt altan. På övre plan finns duschrum, allrum, sovrum samt ett extrarum. Här finns möjlighet att omdisponera planlösningen. I källaren finns gillestuga, duschrum, tvättstuga och matkällare Exteriört finns grusad uppfart ett mindre garage ,carport samt uthus. Fiber är anslutet. Fiskerätt inklusive kräftfiske i Barken hör till fastigheten.

  • Plus
Väsmansbacken, Gonäs, Ludvika kommun

Väsmansbacken

Lägenhet
Gonäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
2 050 000 kr
86 m²
4 rum
vån 1
5 795 kr/mån
23 837 kr/m²

VISNING söndag 26/11 kl 11:00-13:00 i Smedjebacken, Köpmangatan 1 (Brf. Skepparen). Anmäl till [email protected]. Hyresrabatt med 1400kr/mån de första 24 månaderna! Gäller samtliga lägenheter i projektet och det är entreprenören Sakofall Fastigheter som går in och stöttar alla köpare med denna peng. Angiven avgift är basavgiften och hyresrabatten räknas ifrån den. Kontakta mäklaren för mer info. Hjärtligt välkomna till nyproduktionsprojektet Brf. Väsmansbacken strax utanför Ludvika. Här 10 stycken bostadsrätter. Parhus med sjönära läge vid Väsman, bättre kan det inte bli! Här bor du naturskönt med fritt läge och knappt 5 km till Ludvika Centrum och Hitachi. Bra kommunikationer via fin cykelväg, bussförbindelse eller bil. Lägenheter erbjuds om 3 eller 4 rum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt rymligt hörnskafferi i köket. Två uteplatser, en på vardera sida. Plats för två bilar varav en parkering i carport. Området med närhet till sjön och allmän badplats ligger ca 2 km från handelsplatsen Lyviksberget där man finner bland annat Stora Coop, Biltema, Plantagen, Byggmax, Rusta, Stadium Outlet, Mio och Elgiganten. Ett tillfälle att förvärva ett nytt och bekymmersfritt boende i Ludvika! Beräknad inflytt sommaren 2024. Först till kvarn, se till att förvärva ditt drömboende redan nu! Alla bilder i annonsen är renderingar/fotomontage/visualiseringsbilder eftersom bostäderna inte är byggda ännu. Även omgivningarna/naturen på bilderna är ett fotomontage och ser inte ut så i dagsläget. Planen är att området ska likna bilderna men vissa avvikelser i utformning av byggnader och natur kan komma att finnas. Interiörbilder kan vara verkliga bilder tagna i en nybyggd bostadsrätt i Dalarna.

  • Nyproduktion
Brf Väsmanbacken i Ludvika, Gonäs, Ludvika kommun

Brf Väsmanbacken i Ludvika

Lägenhet
Gonäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
fr. 2 050 000 kr
86 m²
4 rum
5 795 kr/mån

VISNING söndag 26/11 kl 11:00-13:00 i Smedjebacken, Köpmangatan 1 (Brf. Skepparen). Anmäl till [email protected]. Hyresrabatt med 1400kr/mån de första 24 månaderna! Gäller samtliga lägenheter i projektet och det är entreprenören Sakofall Fastigheter som går in och stöttar alla köpare med denna peng. Angiven avgift är basavgiften och hyresrabatten räknas ifrån den. Kontakta mäklaren för mer info. Hjärtligt välkomna till nyproduktionsprojektet Brf. Väsmansbacken strax utanför Ludvika. Här 10 stycken bostadsrätter. Parhus med sjönära läge vid Väsman, bättre kan det inte bli! Här bor du naturskönt med fritt läge och knappt 5 km till Ludvika Centrum och Hitachi. Bra kommunikationer via fin cykelväg, bussförbindelse eller bil. Lägenheter erbjuds om 3 eller 4 rum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt rymligt hörnskafferi i köket. Två uteplatser, en på vardera sida. Plats för två bilar varav en parkering i carport. Området med närhet till sjön och allmän badplats ligger ca 2 km från handelsplatsen Lyviksberget där man finner bland annat Stora Coop, Biltema, Plantagen, Byggmax, Rusta, Stadium Outlet, Mio och Elgiganten. Ett tillfälle att förvärva ett nytt och bekymmersfritt boende i Ludvika! Beräknad inflytt sommaren 2024. Först till kvarn, se till att förvärva ditt drömboende redan nu! Alla bilder i annonsen är renderingar/fotomontage/visualiseringsbilder eftersom bostäderna inte är byggda ännu. Även omgivningarna/naturen på bilderna är ett fotomontage och ser inte ut så i dagsläget. Planen är att området ska likna bilderna men vissa avvikelser i utformning av byggnader och natur kan komma att finnas. Interiörbilder kan vara verkliga bilder tagna i en nybyggd bostadsrätt i Dalarna.

  • Nybyggnadsprojekt
Vasagatan 1, Centrum., Smedjebackens kommun

Vasagatan 1

Övrigt
Centrum., Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
975 000 kr
340 m²
2 295 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna vackra fastighet från 1927 i centrala Smedjebacken som får användas för kontor och handel. Fastigheten går under benämningen "Gamla Apoteket" då det huserade ett apotek i byggnaden fram till 1977. Idag huserar företaget Hälsosmedjan i byggnaden som har butik för skönhetsprodukter, hälsokost, massage etc. Verksamheten har inget med försäljningen av fastigheten att göra och kommer löpa på som vanligt tills vidare. Byggnaden är i 2 hela plan med stor vind, ca 170 kvm per plan. Entréplan innehåller idag butik, flertalet behandlingsrum, fikarum, toalett och duschrum samt trapphus. Övre plan innehåller tre till fyra separata rum som idag nyttjas som behandlingsrum, stort rum lämpligt för konferenser, bad- och duschrum med WC, kök med matplats samt vilorum. Vinden innehåller kallutrymmen samt tre äldre isolerade rum. Delvis källare med värmecentral och tvättavdelning, övrig del är torpargrund. För en köpare är det bara fantasin som sätter gränser. Kontorshotell, konferenser/kurser, butik, frisör etc. Den befintliga verksamheten kan tänkas hyra hela eller vissa delar och fortsätta sin verksamhet. Bra parkeringsmöjligheter på egen mark.

Parkvägen, obebyggd tomt, Centrum., Smedjebackens kommun

Parkvägen, obebyggd tomt

Tomt
Centrum., Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika
250 000 kr
1 832 m² tomt

Obebyggd tomt i centrum/Stegelbacken. Den har tidigare varit bebyggd upp mot parkvägen, byggnaden är riven sedan länge. Tomten sluttar ner mot Nya Ågatan. Kommunalt vatten och avlopp finns i området.

Visar alla 15