Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Annika Jernberg

Annika Jernberg

Om mig

Med trygg hand och fokuserad process leder Annika er vidare igenom er bostadsaffär. Det krävs en engagerad mäklare som ständigt ligger i framkant tillsammans med de bästa marknadsföringsverktygen. Annika överträffar gärna sina kunders förväntningar och gör sitta yttersta genom hela bostadsaffären med målet att få nöjda kunder som återkommer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Astrakangatan 68C, Vellinge, Vellinge kommun

Astrakangatan 68C

Lägenhet
Vellinge, Vellinge kommun
Fastighetsbyrån Höllviken
2 995 000 kr
86 m²
3 rum
6 701 kr/mån
34 826 kr/m²

På Astrakangatan 68 C i Vellinge finns nu möjligheten att förvärva denna moderna 3-rumsetage lägenhet med gavelläge samt en härlig balkong och en imponerande takterrass i vinkel. Utsikten härifrån är slående över vidder och öppna fält. Bostaden hälsar dig välkommen med ett smakfullt och öppet kök med matplats och utgång till balkong. En trappa upp finns vardagsrum med utgång till den ljuvliga takterrassen med sol från morgon till kväll. Dubbla sovrumsmiljöer finns och ett stilrent helkaklat badrum. Utmärkta förvaringsmöjligheter gör boendet både funktionellt och estetiskt tilltalande. Detta hem har ett suveränt läge i ett nybyggt område samtidigt som du bor nära centrala Vellinge med utbud av affärer och bekväma kommunikationer. Beläget i en lugn och attraktiv del erbjuder denna bostad en bekväm och lyxig livsstil. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare så ni inte missar att uppleva denna fantastiska bostad på nära håll.

  • Balkong
Ringbovägen 20, Räng Sand, Vellinge kommun

Ringbovägen 20

Villa
Räng Sand, Vellinge kommun
Fastighetsbyrån Höllviken
5 250 000 kr
40 m²
1 671 m² tomt

Nu finns möjligheten att skapa ditt drömboende på en trevlig och naturskön hörntomt om 1671 kvm. Här bor man i en miljö som bidrar till avkoppling och en känsla av ro samtidigt som du har nära till Höllvikens centrum, skolor och kommunikation för att komma vidare till kringliggande städer. Mer information fås av Byggnadsnämnden på Vellinge kommun 040-425000. Se även länkar nedan: https://vellinge.se/planer-och-projekt-i-Vellinge-kommun/Detaljplaner/ https://vellinge.se/planer-och-projekt-i-Vellinge-kommun/Detaljplaner/ Fastigheten säljes med FRISKRIVNINGSKLAUSUL. Mer info samt bilder kommer. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning!

Salongsgatan 34, Västra Hamnen, Malmö kommun

Salongsgatan 34

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
3 995 000 kr
63 m²
2 rum
4 874 kr/mån
63 413 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska lägenhet om 63 kvm som erbjuder en lyxig och avkopplande livsstil med en spektakulär terrass som tar andan ur dig. Utöver den imponerande terrassen erbjuder lägenheten också en interiör som inte lämnar något att önska. Bostaden erbjuder en modern och öppen planlösning mellan kök (vitavaror 2020) och vardagsrum som är en naturlig mötesplats vid sociala tillställningar med nära och kära eller vid mysiga hemmakvällar. Vid soffhörnan finns en öppen spis med gas som medför en hög mysfaktor när vinden viner utanför. Vi finner även ett rymligt sovrum med gott om plats med förvaring där man via en spiraltrappa går en våning upp till takterrassen. Badrummet är stort och stilrent med tvättpelare (2020). Perfekt boende för såväl singeln som för paret! Västra Hamnen är ett dynamiskt område med spännande arkitektur och en perfekt balans mellan havet, grönskan och stadslivet. Promenera genom de ikoniska Bo01-husen, njut av läckra måltider på de många restaurangerna eller ta en uppfriskande promenad eller löptur längs havet. Varför inte börja dagen med ett dopp vid det berömda djuphavsbadet? Alla bekvämligheter finns inom promenadavstånd, inklusive matbutiker, apotek och gym. För pendlaren är läget perfekt med närhet till Malmö C och enkel tillgång till de stora ringvägarna. Har du drömmen att äga en bostad vid havet med terrass som tar andan ur dig, då är den här lägenheten verkligen något för dig. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare!

  • Balkong
  • Hiss
Limavägen 2B, Höllviken, Vellinge kommun

Limavägen 2B

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Fastighetsbyrån Höllviken
7 500 000 kr
174 + 67 m²
7 rum
1 159 m² tomt

**NYTT PRIS** Detta charmiga enplanshus från 1960-talet, beläget på eftertraktade Limavägen i Höllviken, är fullt av potential. Det erbjuder gott om utrymme för kreativa renoveringar och möjligheten att förverkliga ditt drömhem. Huset har öppen planlösning mellan vardagsrummet och kök vilket skapar en inbjudande atmosfär för sociala stunder. Stor trädgård med möjligheter till odling och lek, perfekt för sommaraktiviteter och avkopplande grillkvällar med familj och vänner. Fastigheten representerar en unik möjlighet att skapa ett modernt boende med närhet till såväl centrum som naturen. Fastigheten är förbesiktigad och säljs med friskrivningsklausul. Här får du ett boende med hög livskvalité som inte är värd att missa! Välkommen på visning!

Petter Skräddares gränd 4, Skanör, Vellinge kommun

Petter Skräddares gränd 4

Radhus
Skanör, Vellinge kommun
Fastighetsbyrån Höllviken
4 995 000 kr
147 m²
6 rum
471 m² tomt

**NYTT PRIS** Välkommen till ett drömboende i eftersökt läge på Björkhaga i Skanör med närhet till allt vad familjen kan önska sig. Huset har en genomgående varm och bekymmersfri atmosfär, med fokus på en trivsam och bekväm vardag för familjen. Området har ingen biltrafik i sig och alla hus har framsidor med prunkande trädgårdar/stenlagda uteplatser samt närheten till gemensam lekpark. Köket är modernt (2021) och utrustat med alla nödvändigheter för att laga mat och umgås med familjen och vännerna. Men det som lockar blicken är nog det härliga och ljusa vardagsrummet som är husets absoluta hjärta med dess gröna baksida. Här ryms matsalsbord och soffa som leder dig ut till en härlig och lättskött baksida med en uteplats. I Skanör lever du med närheten till naturen och stranden där ni har bästa möjligheten att skapa fina minnen tillsammans. Dessutom är Skanör känt för sin goda skolkvalitet och trygga miljö. Så om du söker en familjevänlig bostad i ett idylliskt område med närhet till både natur och stad, så har du hittat det perfekta hemmet. Här får du ett boende med hög livskvalité som inte är värd att missa! Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare.

  • Plus
Hököpingevägen 382-14, Vellinge, Vellinge kommun

Hököpingevägen 382-14

Gård/Skog
Vellinge, Vellinge kommun
Fastighetsbyrån Höllviken
7 500 000 kr
170 m²
6 rum
1,2 ha tomt

Välkomna till anno 1870 och till denna möjligheternas gård! Nu kan vi presentera en underbar genuin gård som härstammar från 1870-talet för dig som önskar att förvärva en fastighet med stor potential. Det är en kringbyggd gård bestående av ett väl omhändertaget boningshus samt tre murade ekonomibyggnader. Dessa tre byggnader är något för den händige där det finns alla förutsättningar att förverkliga drömmar tack vare stora lokaler och många utrymmen. Visionärens önskedröm! Boningshuset är renoverat i modern standard som passar en stor familj med många vänner på besök. Stor härlig plats vid köket och med en matsal där man kan njuta av trevligt sällskap i en elegant och välordnad miljö med känsla av en historisk charm. I det gamla brygghuset finns också en inredd lägenhet på ca 30 kvm med eget kitchenette och badrum. Till bostaden hör en fantastisk trädgårdstomt som nås ifrån bostadens punschveranda med gott om blomstrande växter och uppväxta träd. Här kan du kombinera dina intressen som lämpar sig för dig som vill bo i härlig genuin gårdsmiljö samt har ambitionen att driva verksamhet i form av festlokal, konferensverksamhet, B&B, hundpensionat eller vad man än önskar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning!

Slottagårdsgatan 3 C , Vellinge, Vellinge kommun

Slottagårdsgatan 3 C

Lägenhet
Vellinge, Vellinge kommun
Fastighetsbyrån Höllviken
3 395 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/4
4 820 kr/mån
44 671 kr/m²

Här presenterar vi en luftig lägenhet på markplan med en underbar uteplats som förlänger ditt boende utomhus. Lägenheten är belägen i en lugn och trevlig omgivning, perfekt för dig som söker bekvämt boende i populära Vellinge och med närhet till grönområden, lekplatser och promenadstråk. Utöver den imponerande uteplatasen erbjuder lägenheten också en interiör som inte lämnar något att önska. Det öppna vardagsrummet och köket är väl genomtänkt planerat med fönster som ger massor av naturligt ljus. Köket är stilrent och modernt, utrustat med allt som underlättar din vardag i köket och med ytor för att göra matlagningen till en ren fröjd. Perfekt för umgänge och avkoppling. Två rymliga sovrum finns för bekväm sömn samt bra med förvaringsmöjligheter i lägenheten för att kunna hålla fin ordning. Stilrent badrum med dusch samt egna tvättfaciliteter. Denna lägenhet på markplan med uteplats erbjuder en fantastisk livsstil där inomhus och utomhus smälter samman. Här har du möjlighet att bo och njuta av en bekväm och harmonisk tillvaro. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Norra Lillvägen 5D, Höllviken, Vellinge kommun

Norra Lillvägen 5D

Radhus
Höllviken, Vellinge kommun
Fastighetsbyrån Höllviken
5 595 000 kr
103 + 9 m²
4 rum
441 m² tomt

Nu har vi glädjen att presentera detta välplanerade radhus mitt i centrala och populära Höllviken! Radhuset är fördelat på två plan samt trädgård med altan i soligt söderläge. Entréplan bjuder på ett välplanerat kök samt vardagsrum i en social planlösning för lugna hemmakvällar med familjen eller trevliga middagsbjudningar för nära & kära. Här finns ett sovrum samt ett nyrenoverat helkaklat badrum gjort 2021. På ovanvåningen finns det möjlighet för två till tre sovrum och det finns ytterligare ett badrum. Läget är perfekt för den familjeorienterade tack vare det centrala läget i Höllviken. Med närhet till skolor, stränder och andra bekvämligheter har du allt du behöver inom räckhåll. Tveka inte att ta chansen att förvärva detta underbara radhus. Här finns möjligheten att skapa ditt drömhem med en fin tomt i en familjär atmosfär med alla bekvämligheter du behöver. BOSTADEN SÄLJES FÖRBESIKTIGAD! Kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 8