Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

Om mig

Jag har arbetat i Fastighetsbyrån sen 2015 och säljer både villor, bostadsrätter och fritidshus i Ystad, Simrishamn och Tomelilla kommun. Mina främsta styrkor är mitt aldrig sinande engagemang och med detta samt mycket vilja, driv och hjärta kommer jag att göra så att din största affär i livet även blir den bästa. Jag arbetar efter devisen om att engagemang och hårt arbete är det som gör skillnad i en mäklares insats till ditt högsta möjliga slutpris.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Per i Möllans väg 90-14, null, Ystads kommun

Per i Möllans väg 90-14

Gård/Skog
Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 495 000 kr
120 + 11 m²
4 rum
3 315 m² tomt

I mysiga Fårarp ligger Per i Möllans väg 90-14. Här väntar en klassisk skånelänga på sin nästa ägare. Boningslängan byggdes redan 1870, stall och loge byggdes till på 30- och 40-talet. Tomten är väl tilltagen om dryga 3300 kvm.

Styrbordsgången 4 IC, Edvinshem, Ystads kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Styrbordsgången 4 IC, Edvinshem, Ystads kommun, bild 2
Styrbordsgången 4 IC, Edvinshem, Ystads kommun, bild 3

Styrbordsgången 4 IC

Lägenhet
Edvinshem, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
2 395 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/2
4 920 kr/mån
24 691 kr/m²

Snart väntar den här totalrenoverade fyrarummaren på en ny lycklig ägare! Bostaden som bjuder på hela 97 kvm är belägen på Styrbordsgången 4 IC. Här finns lugnet med närheten till havet och grönområden samtidigt som stans all shopping, restauranger och kommunikationer finns på bekvämt avstånd. Edvinshemsskolan med F-6 ligger bara ett stenkast bort och det finns flera förskolor i närområdet. Utanför huset finns också en stor fin gård, med sittplatser och lekplats för de små. Ett bilfritt och lugnt läge, med närhet till det mesta.

  • Premium
  • Balkong
Malmövägen 9 G, Centrala Ystad, Ystads kommun

Malmövägen 9 G

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
2 295 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/7
6 204 kr/mån
33 261 kr/m²

På Malmövägen 9 G väntar snart en fin trerummare med en stor härlig inglasad balkong och en egen uteplats i bästa västerläge. Lägenheten är praktiskt belägen på markplan och har därför fått en egen ingång. Bredvid denna har man som en egen liten uteplats där man kan sitta och njuta av kvällssolen. Huset som lägenheten tillhör byggdes 2018 och bostaden är därför mycket fräsch och helt inflyttningsklar. En promenad åt sydöst genom norra promenaden nås Ystads stadskärna med allt som tillhör. För buss- eller tågpendlaren är det också här man har stationen. Bilpendlaren tar sig snabbt ut på e65an.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Sladdergatan 8, Centrala Ystad, Ystads kommun

Sladdergatan 8

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
4 595 000 kr
109 + 12 m²
4 rum
vån 1/3
6 987 kr/mån
42 156 kr/m²

Mitt i vår vackra gamla stadskärna ligger Sladdergatan, en till synes försynt gata som korsar Lilla Norregatan. För ett par år sen totalrenoverades hus nr 8 och förvandlades till 8 bostadsrätter av varierande storlek. Snart väntar husets största lägenhet på en ny lycklig ägare. Lägenheten är belägen på våning 1 och har allt man kan drömma om. Här får man förutom stora ytor, flera sovrum och öppen planlösning också en egen trädgårdstäppa med trädäck samt ett uterum som förenar ute med inne. Dessutom påkostade materialval med stenskiva i köket, fönsterbänkar i grön marmor och fina tidsenliga socklar och lister. Bostaden är genomgående och har tack vare det ett fint ljusinsläpp från två håll. Lägenheten genomgick under 2019/2020 en totalrenovering och är därför i mycket gott skick, inifrån och ut. Här finns 3 sovrum, ett badrum med separat tvättrum, en rymlig gäst-wc, ett luftigt kök som på ett socialt och trevligt vis ligger i öppen planlösning med vardagsrummet. Från köket och allrum nås det ljuvliga uterummet som gör att man kan sitta ute och njuta av sin lilla trädgård även under årets kallare månader. Här bor man på en av våra mysigaste gator som ligger inbäddad bland färgglada fasader med absolut närhet till det bästa Ystad har att erbjuda. Bara ett stenkast bort ligger Stortorget med sin torghandel, gågatan med sina butiker och caféer. En kort promenad rakt söderut nås havet och småbåtshamnen. För pendlaren ligger även tågstationen på gångavstånd, där går bussar och tåg ut i hela Skåne och vidare över sundet. Välkomna att anmäla intresse!

Skarpskyttevägen 116, Sandskogen, Ystads kommun

Skarpskyttevägen 116

Fritidshus
Sandskogen, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
2 695 000 kr
67 + 19 m²
4 rum

Strax öster om Ystad ligger Skarpskyttevägen 116 och denna ljuvliga rödmålade stuga med vita knutar. Nu finns möjlighet att ta över arrendet av den här sandskogsdrömmen som ligger bara några minuter från stranden. Stugan som byggdes 1962 är fint renoverad och helt inflyttningsklar, som permanentboende eller som fritidsboende. Stugan har förutom sina 67 kvadratmeter boarea också fått ett uterum tillbyggt. Detta förstorar de redan tilltagna sällskapsytorna ytterligare. Här finns också en friggebod var nuvarande ägare inrett en fin tvättstuga med tillhörande förvaringsutrymme. Tomten är lummigt omringad av höga tallar, men trots det ljus och solsäker. Ett boende som är i genomgående fint skick som har mysig känsla och mycket charm. Inbäddad i tallskog är den belägen i norra sandskogen och har bara ett par minuters promenad till bästa vi har, havet och vår vackra strandremsa, här kan du sitta och se solen röra sig från öst till väst över horisonten, bara ett par hundra meter hemifrån. Välkommen till ett naturskönt boende att njuta av året runt eller säsongsvis!

Lilla Östergatan 32 B, Centrala Ystad, Ystads kommun

Lilla Östergatan 32 B

Radhus
Centrala Ystad, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
4 495 000 kr
160 m²
7 rum
5 229 kr/mån
28 094 kr/m²

På ett av våra allra bästa lägen ligger Lilla Östergatan 32 B och det här mycket välrenoverade bostadsrättsradhuset. Via egen ingång nås bostaden om totalt ca 160 kvm där hela familjen får plats. På det här läget behöver man inte göra avkall på någonting, med Stora Östergatan i ryggen har man allt vad Ystad har att erbjuda på gångavstånd. Gågatan med sitt utbud av affärer, restauranger och caféer. Stortorget med sin torghandel och sin mysiga atmosfär. En kort promenad och ni når havet och hamnen. För pendlaren går bussar runt knuten samt bara en kort promenad bort ligger tågstationen med förbindelser till Malmö, Lund och Simrishamn. På promenadavstånd finns också skolor, från förskola hela vägen upp till gymnasium. Välkomna att anmäla intresse redan nu!

  • Uteplats
Radargatan 1D, Edvinshem, Ystads kommun

Radargatan 1D

Radhus
Edvinshem, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
4 295 000 kr
155 m²
5 rum
264 m² tomt

På lugnt läge ligger Radargatan och det här välrenoverade enplansradhuset om 155 kvm. Huset har under de senaste åren genomgått stora renoveringar både utvändigt och invändigt. Den redan välplanerade planlösningen har byggts till med en helt ljuvlig tillbyggnad med stora fönsterpartier ut mot den härliga baksidan. Huset har öppen planlösning mellan kök och de sociala ytorna, hela fyra sovrum, badrum och gäst-wc samt en trädäcksbelagd baksida som nuvarande ägare skapat för att inne och ute ska smälta samman på sommarhalvåret. I samfällighetsavgiften har man dessutom både garage och parkeringsplats. Beläget på populära Edvinshem ligger det här på lugnt och tryggt läge. Här bor ni med närhet till både hav och stad. Man har dessutom affärer och både skola och förskola på kort promenadavstånd.

  • Uteplats
Hjortronstigen 6 H, Bärområdet, Ystads kommun

Hjortronstigen 6 H

Lägenhet
Bärområdet, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 895 000 kr
103,5 m²
4 rum
8 472 kr/mån
18 309 kr/m²

Välkomna till Hjortronstigen 6 H och det här välrenoverade bostadsrättsradhuset om ca 104 kvm. Ett både praktiskt och bekvämt alternativ till villan, dessutom beläget i ett familjevänligt, bilfritt område och i en stabil förening med god ekonomi. Radhuset är beläget på längans gavel vilket ger radhuset en härlig lättskött liten trädgård i hela tre väderstreck. Över uteplatsen i söder har man en eldriven markis, vilket gör att man kan njuta av den under längre perioder. Garage ingår i månadsavgiften och två förråd finns med gott om förvaringsutrymme.

  • Uteplats
Einar Olssons gata 14 A, Trädgårdsstaden, Ystads kommun

Einar Olssons gata 14 A

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
2 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/5
4 010 kr/mån
39 909 kr/m²

I Ystads nyaste stadsdel presenterar vi nu en fin tvårummare med härlig inglasad balkong. Lägenheten är belägen på våning 4 och har tack vare det ett fantastiskt ljusinsläpp. Den är mycket sparsamt utnyttjad och är därför i stort sett i nyskick. Det bjuds på ett 55-kvm stort, nytt och fräscht boende med promenadavstånd till centrum, affärer och restauranger. Busslinjer och service finns alldeles bredvid. Trots det centrala läget är växtlighet och natur bevarad och föreningen har otroliga utemiljöer alldeles utanför dörren.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Eldaregatan 13, Skillinge, Simrishamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Eldaregatan 13

Villa
Skillinge, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
4 900 000 kr
147 m²
998 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska bostad i det pittoreska samhället Skillinge. Här erbjuds du möjligheten att bo i ett nyligen målat och fullständigt fräscht enplanshus med en spektakulär havsutsikt från altanen. Detta är verkligen en dröm för natur- och havsälskare. Det stilfulla köket har vita luckor och vackra granitbänkskivor. Här finns gott om utrymme för matlagning och sociala aktiviteter. Köket är verkligen en plats där du kan utforska dina kulinariska talanger samtidigt som du njuter av den magnifika utsikten genom fönstret. Husets planlösning är smart designad med ett matrum eller allrum i mitten och en eldstad centralt placerad. Från köket når du även vardagsingången, som leder till en grovhall, tvättstuga, gästrum/hobbyrum och en toalett. Hela huset har en fint flöde och vackert ljusinsläpp. Huset har också ett underbart uterum som vetter mot sydväst, vilket innebär att du kommer att få njuta av solsken hela dagen lång. Detta uterum blir en perfekt plats att koppla av i och njuta av den lättskötta trädgården. För din bil finns både en parkeringsplats och ett garage tillgängligt. Du kan vara säker på att både din bil och dina transportbehov kommer att vara väl omhändertagna. Sammanfattningsvis är denna bostad i Skillinge en verkligt enastående plats att bo på. Med sin nymålade och toppfräscha interiör, den underbara havsutsikten från altanen och det praktiska uterummet kommer du att uppleva en oslagbar livsstil där du kan njuta av både naturens och havets skönhet.

  • Uteplats

Visar alla 10