Mäklare Elisabet Östlund

Elisabet Östlund

Om mig

Att få hjälpa till vid en av livets största affärer, både ekonomiskt och emotionellt, är verkligen en ära och något som ska tas seriöst. Varje försäljning är unik, även när jag säljer samma hus/lägenhet för andra eller tredje gången. Att sträva mot nya rekordförsäljningar ligger i min natur som tävlingssimmare i min ungdom och jag lägger också stor vikt vid vilka detaljer som påverkar, allt för att det ska bli så bra som möjligt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Serenadvägen 19, 1 tr, Nacka Forum, Nacka kommun
  • Sön 10 dec
Serenadvägen 19, 1 tr, Nacka Forum, Nacka kommun, bild 2
Serenadvägen 19, 1 tr, Nacka Forum, Nacka kommun, bild 3

Serenadvägen 19, 1 tr

Lägenhet
Nacka Forum, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
2 995 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 852 kr/mån
50 336 kr/m²

Välkommen till en rymlig 2:a med stor balkong och fönster i två väderstreck i ett lugnt område! Denna välplanerade bostad ligger suveränt belägen vid Nacka Forum och framtida tunnelbanan. Bostaden är fördelad på ett stort och välutrustat kök, och ett ljust och luftigt vardagsrum som förlängs med en balkong i ett österläge. Det finns ett modernt helkaklat badrum samt ett rofyllt sovrum med goda förvaringslösningar. Stabil och välskött förening med god ekonomi där både kabel-tv och bredband är inkluderat i månadsavgiften! Föreningen installerade solpaneler 2021. Garageplats finns att hyra. Vissa av parkeringarna har laddbox för elbil. Här bor ni nära all shopping i Nacka Forum och täta kommunikationer till Slussen dygnet runt. Det är samtidigt promenadavstånd till vacker natur som Nyckelviken och Nacka Strand. Ett modernt och avkopplande boende där du har det mesta runt husknuten! - Stor balkong mot lugn innergård - Stilrena materialval - Fint ljusinsläpp - Fastighetens byggår 2009 - Nära kommunikationer, ca 20 min med buss 471 till Slussen - Nära Nacka Forums serviceutbud - Stabil förening med gästlägenhet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stensövägen 20, Älta Centrum/Stensö, Nacka kommun

Stensövägen 20

Lägenhet
Älta Centrum/Stensö, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
3 695 000 kr
72 m²
3 rum
vån 0/4
4 155 kr/mån
51 319 kr/m²

Rymlig trea med solig södervänd balkong bara ett stenkast från Ältasjön! Här erbjuds stora rum, öppna ytor, stilren inredning med smakfulla materialval och moderna detaljer! Här kan du bo bekvämt mitt i idylliska Älta med närhet till kommunikationer, vackra promenadstråk, naturupplevelser, lekplatser, fotbollsplaner och badmöjligheter. Bostaden tillhör en välskött förening med en sund ekonomi, som noggrant har tagit hand om fastighetens underhåll. De har nyligen installerat solceller och individuell mätning av varmvatten och el för att bli en energieffektiv förening. Det finns också möjlighet att hyra en garageplats direkt. Detta boende passar dig som söker en hög livskvalitet i ett ljust hem med ett påkostat kök och ett helkaklat badrum, och med promenadavstånd till grönskande områden, badplatser och skridskoåkning. Älta centrumkvarter är på väg att bli en attraktiv och livfull mötesplats med fler bostäder, kultur, shopping och service. Det kommer att bli en naturlig samlingspunkt för både nya och gamla Ältabor. Just nu pågår flera projekt, inklusive skapandet av en ny park som fokuserar på att återspegla Ältas rika djur- och naturliv. Här är det enkelt att trivas! Kontakta mäklaren för mer information. *Möjlighet till garageplats *Väldisponerad och välunderhållen *Badrocksavstånd till sjön *Bra förvaringsutrymmen *Stark ekonomi i en familjär förening *Närhet till kollektivtrafik, matbutiker (Coop/Ica), apotek och vårdcentral *Gångavstånd till sjörestauranger, skolor, förskolor, gym, idrottsanläggningar, badplatser, motionsspår och fantastisk natur *Nära till flera naturreservat, inklusive Nackareservaten och Erstaviksnaturreservat, samt sjöar och hav."

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Klintvägen 27, Björknäs, Nacka kommun
Klintvägen 27, Björknäs, Nacka kommun, bild 2
Klintvägen 27, Björknäs, Nacka kommun, bild 3

Klintvägen 27

Radhus
Björknäs, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
7 895 000 kr
153 + 24 m²
6 rum
203 m² tomt

Med suveränt läge i populära Björknäs invid Skurusundets solsida och nära Klintens båtklubb finns detta underbara radhus! Ett rymligt hus om ca 177 kvm fördelat på 3 plan och med både balkong och härlig altan med sol från eftermiddag till kväll. Huset är i genomgående gott skick där mycket är renoverat de senaste åren och har fyra-fem bra sovrum och härliga sällskapsytor med öppen planlösning på entréplanet i mitten. Det nedre planet kan även fungera bra som uthyrningsdel, generationsboende eller tonårsdel. De nyinsatta solcellerna har sänkt husets elkostnad och det finns tillgång till garage via samfällighetens garagelänga. Här bor du i centralt och lugnt område med flera lekplatser, p-platser samt med underbart havsnära läge, varför inte rulla ner din egen kajak från huset, för att ta en tur i mysiga Skurusundet? Läget är mycket bra! Ett unikt område med blandad bebyggelse, allt från sommarnöjen vid havet till moderna nybyggda hus. Det finns flera fina promenadstråk längs Skurusundet med des levande båtliv. Här bor du också nära Glasbrukssjön, en mysig insjö som ramas in fint av berg och natur och som både har badmöjligheter i en familjevänlig badstrand med brygga som med klippbad runt sjön. Här bor du också nära härliga skogspromenader, motorvägsbussar mot Slussen och fina cykelvägar in till Södermalm. På helgen avnjuts eller inhandlas gärna frukostbrödet på mysiga Centralkonditoriet. Området är också populärt för sin närhet till Björknäs närcentrum med ICA-butik, apotek, djuraffär, kemtvätt, pizzeria m.m, samt flera bra förskolor och Björknässkolan (F-9).

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 3