Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Maximillian Broman

Maximillian Broman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hägerstensvägen 211, Örnsberg/aspudden, Stockholms kommun

Hägerstensvägen 211

Lägenhet
Örnsberg/aspudden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
2 475 000 kr
25 m²
1 rum
vån 3/3
1 939 kr/mån
99 000 kr/m²

Välkommen till denna strålande lägenhet som är kvadratsmart, vilket innebär att varje centimeter är optimerad för att ge dig den bästa boendemöjligheten. Belägen högst upp i byggnaden, erbjuder den en oöverträffad känsla av lugn och privatliv utan insyn från grannar. Stor härlig balkong mot grönska där man kan njuta av många soldagar. Denna bostad har genomgått en totalrenovering, inklusive ett sprillans nytt badrum och kök, vilket ger dig en modern och fräsch atmosfär att trivas i. Med en omgivning av frodig grönska utanför fönstren får du en harmonisk och avkopplande miljö att komma hem till varje dag. Dessutom kan du glädja dig åt den väldigt goda ekonomin i föreningen, vilket ger trygghet och stabilitet för din investering. Läget är optimalt, centralt beläget i Aspudden, med bekväm närhet till tunnelbana, matbutiker, restauranger och till och med natursköna reservat för härliga promenader och rekreation. Slutligen, denna bostad erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet, komfort och livskvalitet. Missa inte chansen att uppleva det bästa av stadsliv och natursköna omgivningar - välkommen hem!

  • Balkong
Valborgsmässovägen 14, Telefonplan, Stockholms kommun

Valborgsmässovägen 14

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
2 950 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
4 285 kr/mån
57 843 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 2:a (möjlig 3:a) med högt läge belägen i populära Telefonplan/Midsommarkransen. Oslagbart läge med gångavstånd till tunnelbana som tar er till city på ca 12 min. Välskött Brf med god ekonomi. En lägenhet att trivas i! Välkomna.

Valborgsmässovägen 20C, Midsommarkransen/telefonplan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Valborgsmässovägen 20C, Midsommarkransen/telefonplan, Stockholms kommun, bild 2
Valborgsmässovägen 20C, Midsommarkransen/telefonplan, Stockholms kommun, bild 3

Valborgsmässovägen 20C

Lägenhet
Midsommarkransen/telefonplan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
3 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
3 922 kr/mån
64 722 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva en rymlig tvåa (möjlig 3:a) med bra ljusinsläpp från flertal fönster i fil och med bästa läge i populära Telefonplan/Midsommarkransen! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, mycket hög standard och påkostade materialval. Goda förvaringsmöjligheter via klädkammare, exklusivt italienskt kök och ett lyxigt badrum! Lägenheten har ett tillhörande förråd. Bara ett stenkast från Telefonplans T-bana, buss och service. Garageplats och p-plats finns att hyra. • Exklusivt kök med full maskinell utrustning • Stora fönsterpartier • Påkostat badrum med tvättdel • Exklusiva materialval • Lummig och trivsam innergård • Stor och stabil brf • Garage, p-plats och hiss i huset • Centralt men lugnt läge • 200 meter till T-bana, livsmedel och restauranger • Fantastisk stadsdel som har allt du behöver; shopping, livsmedel, service, t-bana, buss, tvärbana, flygbussar, Mälaren och naturen m.m. • Hoppa upp på cykeln så är du innanför tull på 7-8 min Telefonplan/ Midsommarkransen är ett mycket attraktivt område med flera restauranger, caféer och butiker. Utmärkta kommunikationer genom tunnelbana och buss samt närhet till City. Med både Trekantssjön, Vinterviken och Årstaviken runt hörnet erbjuds vackra promenadstråk, utegym och platser som genomsyrar god gemenskap passande för bad och andra utomhusaktiviteter. En bit bort finns Liljeholmens Galleria med nästan hundra butiker, flera restauranger och gym men också utmärkta förbindelser tvärbana mot Alvik, Sickla udde och Solna samt flera kompletterande bussar. Det finns direktlinjer till Scania, Karolina, Huddinge Sjh m.m. samt flygbussar till Bromma och Arlanda. Hoppar du upp på cykeln är du dessutom i Hornstulls puls på tio minuter!

  • Premium
  • Hiss
Årsta Skolgränd 6, Liljeholmen - Årstaberg, Stockholms kommun
Årsta Skolgränd 6, Liljeholmen - Årstaberg, Stockholms kommun, bild 2
Årsta Skolgränd 6, Liljeholmen - Årstaberg, Stockholms kommun, bild 3

Årsta Skolgränd 6

Lägenhet
Liljeholmen - Årstaberg, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
5 950 000 kr
79 m²
3 rum
vån 8/9
4 851 kr/mån
75 316 kr/m²

Kontakta Mäklare Maximillian Broman för privatvisning 070 -108 46 26 Välkommen till detta exklusiva boende högt upp i huset med en milsvid utsikt och total avsaknad av insyn. Här får du en unik möjlighet att äga en bostad som utstrålar modern elegans och stilren design. Boendet präglas av: Milsvid Utsikt utan Insyn: Njut av panoramautsikt från hög höjd, där varje ögonblick blir en målning av naturen och staden utan störande insyn. Två Inglasade Balkonger: Förhöj din livskvalitet med två privata inglasade balkonger där du kan förlänga sommarkvällarna och ta del av den fantastiska utsikten året om. Högt Upp i Huset: Belägen högt upp i byggnaden, erbjuder denna bostad inte bara en enastående utsikt utan även ett lugn och en privat atmosfär. Nyproduktion: Detta är en helt nybyggd bostad där varje detalj har omsorgsfullt utformats för att möta moderna standarder och krav på bekvämlighet. Stilren Design: Inredningen präglas av en stilren och modern design som ger en känsla av exklusivitet och tidlös elegans. Bra Förening: Bo tryggt och säkert med en välskött förening som ser till att gemensamma utrymmen och faciliteter hålls i toppskick. Nära till Kommunikationer: Med närhet till kommunikationer blir vardagen smidig och flexibel. Du har enkel tillgång till kollektivtrafik för att enkelt ta dig runt i staden. Närhet till Skolor: Perfekt för familjer! Nära till skolor och utbildningsmöjligheter för barn i olika åldrar. Liljeholmskajen: Upptäck det charmiga området Liljeholmskajen med dess attraktiva kajpromenader, restauranger och shopping. Detta är en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i en miljö där komfort, stil och praktiskt läge förenas på bästa sätt. Kontakta oss för mer information och boka din privata visning redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 4