Mäklare Maximillian Broman

Maximillian Broman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skarpövägen 39, Västra Orminge, Nacka kommun
 • Imorgon kl 13:45
Skarpövägen 39, Västra Orminge, Nacka kommun, bild 2
Skarpövägen 39, Västra Orminge, Nacka kommun, bild 3

Skarpövägen 39

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
2 295 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/4
5 867 kr/mån
28 333 kr/m²

Stora och välplanerade rum med mycket förvaring - Renoverad och inflyttningsklar - Stor balkong i söder som ger gott om soltimmar -Genomgående ek-parkett - Insynsfri Har ni drömt om en ljus och renoverad lägenhet med utrymmen som gör att ni inte behöver trängas och där goda förvaringsytor är ett ledord? Då sluter letandet här!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Diligensvägen 35, Jarlaberg, Nacka kommun

Diligensvägen 35

Lägenhet
Jarlaberg, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
2 595 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/3
6 043 kr/mån
34 600 kr/m²

Upptäck denna fantastiska och välplanerade 3:a i naturnära Jarlaberg. Här erbjuds två rymliga sovrum som har gott om plats för dubbelsäng samt avlastningsbord. Från det ena sovrummet samt köket kan du blicka ut över underbar grönska och Stockholms inlopp. Modernt och nyrenoverat badrum utrustat med inglasad dusch och tvättmaskin. Via vardagsrummet når du den härliga balkongen i bra solläge. Området erbjuder dig det bästa av två världar med Nyckelviken runt hörnet samt täta kommunikationer in till City med buss eller båten från Nacka Strand.

 • Balkong
 • Hiss
Tollareslingan 12, Tollare, Nacka kommun

Tollareslingan 12

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
3 095 000 kr
58 m²
2 rum
vån 4/10
3 894 kr/mån
53 362 kr/m²

Välkomna till detta smakfullt inbjudande boende i Tollare, det optimala området för dig som vill ha det bästa av två världar, hav och natur samtidigt som du har pulsen i city endast ett stenkast bort. Lägenheten är nybyggd sedan 2020 och stoltserar med sin öppna och sociala planlösning! Stor soldränkt balkong, här kan man grilla och avnjuta middagar. Det unika läget ger dig direktkontakt med Lännerstasundet där du även kan ta båten in till city! I området finns närbutik, gelateria, trevliga caféer och restauranger.

 • Balkong
 • Hiss
Ormingeringen 74, Västra Orminge, Nacka kommun

Ormingeringen 74

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
1 899 000 kr
81 m²
3 rum
vån 4/4
6 539 kr/mån
23 444 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga 3,5:a med inglasad balkong i ett fritt och härligt söderläge högst upp i huset. Utsikt mot grönska och noll insyn. Här hittar du en lägenhet i välbevarad 70-talsstil där du kan sätta din egen prägel. Stabil HSB-förening med nya balkonger, fönster och portar. Nära snabba kommunikationer till city. Gångavstånd till natur, bad, lekpark och flera padelhallar samt tennisbanor. Flertalet skolor och förskolor i närområdet. Kontakta mäklaren nu så att chansen ej glider dig ur händerna!

 • Balkong
 • Hiss
Ormingeringen 55 A, Västra Orminge, Nacka kommun
 • Imorgon kl 14:30

Ormingeringen 55 A

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
2 095 000 kr
60 m²
3 rum
vån 1/2
3 864 kr/mån
34 917 kr/m²

Kontakta Mäklare för privatvisning! Äntligen en välplanerad 3:a i populära brf Turkosen. Två rymliga sovrum, stilrent kök och ett bra badrum. Stor balkong i härligt läge där man kommer kunna avnjuta många härliga eftermiddagar. I ett barnvänligt område för den lilla och den stora familjen. Nära till naturområden och badplatser samtidigt som Orminge Centrum med diverse affärer ligger på 3 minuters promenadavstånd. Motorvägsbussar som tar dig direkt till Slussen på ca 20-25 minuter, samt 471 som går lokalvägen till Nacka Forum och sedan motorvägen till Slussen på 35 minuter.

 • Plus
 • Balkong
Ängsövägen 1, Krokhöjden, Nacka kommun
Ängsövägen 1, Krokhöjden, Nacka kommun, bild 2
Ängsövägen 1, Krokhöjden, Nacka kommun, bild 3

Ängsövägen 1

Villa
Krokhöjden, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
5 950 000 kr
121 + 36 m²
6 rum
842 m² tomt

Vill du bo på Krokhöjdens största och finaste tomt med bästa solläget? KONTAKTA MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING Här bor du i ett fint enplanshus med fyra sovrum, två badrum, vardagsrum, kök och ett enormt uterum som kan användas året om. Ett eget garage med gott om plats för en stor bil och bil precis utanför på uppfarten. Du har även tillgång till ytterligare en stor parkeringsplats för husbil eller båt direkt i anslutning till gatan. Tomten består av en härlig grönska med plats för många uteplatser, grillplatser och spabad för den som önskar. Dessutom insynsskyddad med sol från morgon till kväll. Missa inte detta fina enplanshus som är perfekt för den stora familjen som värdesätter en fantastisk tomt.

 • Premium
 • Uteplats
Nya gatan 9, Nacka Forum, Nacka kommun
Nya gatan 9, Nacka Forum, Nacka kommun, bild 2
Nya gatan 9, Nacka Forum, Nacka kommun, bild 3

Nya gatan 9

Lägenhet
Nacka Forum, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
3 550 000 kr
57 m²
2 rum
vån 6/7
3 820 kr/mån
62 281 kr/m²

Kontakta mäklare för privatvisning! Varmt välkomna till denna välplanerade tvåa med walk-in-closet och stor balkong mot lugn innergård i Stadsporten, Nackas nya landmärke. Här bor man på väl genomtänkta kvadratmeter med exklusiva materialval som exempelvis holländsk parkett av ek samt vattenburen golvvärme. Låga avgifter tack vare bra hyresintäkter. Lägenheten är nyproducerad och har allt ett modernt boende kräver såsom öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, välutrustat kök, samt ett stort exklusivt badrum. Köket är bland annat utrustat med en multizons induktionshäll. I huset finns faciliteter som gör detta till ett boende att trivas i. Bra med förvaring i ett externt källarförråd samt garderober. Bilpool och garage finns i huset. Stadsportens gestaltning inspirerades av 1800-talets boulevardarkitektur. En stil som för tankarna till Paris och som är mest känd för sitt framhävande av det kraftfulla, personliga, dekorativa och exklusiva i sitt designspråk och arkitektur. utmärkande detaljer hittas i hela fasaden – från sockelvåning till de avslutande kungsvåningarna högst upp i huset. Sockeln är klädd i sten som med sina detaljer ger ett förfinat och bearbetat uttryck i gaturummet. Den glittrande glasklinkern, som smyckar första bostadsvåningens piano nobile, ger lyster till fasaden och harmoniserar med de högresta trapphusens luminösa glasbetongblock. Tillsammans med den uppglasade bottenvåningen ger detta liv, ljus och trygghet till gaturummet och människorna som bor och vistas här. Nacka Stad är en ny stadsdel som växer fram i takt med att tunnelbanan expanderar till Nacka. En urban stadsmiljö mellan innerstadens puls och skärgårdens lugn. Här kommer ett rikligt kvartersliv växa fram med restauranger, caféer, idrott, skolor och en unik stadspark. Den direkta närheten till Nacka Forum ger dig redan nu ett fantastiskt serviceutbud med shopping, restauranger och livsmedelsbutiker. Innan tunnelbanas anländande finns redan nu utmärka kommunikationer, på ca 15 minuter tar du dig till slussen. En kort promenad ner till Nacka Strand erbjuder även det populära alternativet med pendelbåten in till stan, eller till Vaxholm och vidare ut till skärgården. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Björkholmsvägen 116, Östra Orminge, Nacka kommun

Björkholmsvägen 116

Radhus
Östra Orminge, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
4 950 000 kr
107 + 22 m²
5 rum
231 m² tomt

ACCEPTERAT PRIS! Smakfullt renoverat radhus på tomt med stort trädäck i härligt gavelläge. Radhuset ligger på en lugn och trevlig innergård med fin växtlighet som ligger skyddad från biltrafik. Två sovrum på övre plan, två sovrum på entréplan, ljusa och trevliga sällskapsytor och tillbyggd entréhall. Allt nära skolor, dagis, köpcentrum och snabba bussar till City. Dessutom finns härliga naturområden och badsjöar på promenad- och cykelavstånd.

 • Uteplats
Nya Gatan 9, Nacka Forum, Nacka kommun

Nya Gatan 9

Lägenhet
Nacka Forum, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
3 500 000 kr
53 m²
2 rum
vån 6/7
3 383 kr/mån
66 038 kr/m²

KONTAKTA MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING Varmt välkomna till denna välplanerade tvåa med walk-in-closet och stor balkong mot lugn innergård i Stadsporten, Nackas nya landmärke. Här bor man på väl genomtänkta kvadratmeter med exklusiva materialval som exempelvis holländsk parkett av ek samt vattenburen golvvärme. Låga avgifter tack vare bra hyresintäkter. Lägenheten är nyproducerad och har allt ett modernt boende kräver såsom öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, välutrustat kök, samt ett stort exklusivt badrum. Köket är bland annat utrustat med en multizons induktionshäll. I huset finns faciliteter som gör detta till ett boende att trivas i. Bra med förvaring i ett externt källarförråd samt garderober. Bilpool och garage finns i huset. Stadsportens gestaltning inspirerades av 1800-talets boulevardarkitektur. En stil som för tankarna till Paris och som är mest känd för sitt framhävande av det kraftfulla, personliga, dekorativa och exklusiva i sitt designspråk och arkitektur. utmärkande detaljer hittas i hela fasaden – från sockelvåning till de avslutande kungsvåningarna högst upp i huset. Sockeln är klädd i sten som med sina detaljer ger ett förfinat och bearbetat uttryck i gaturummet. Den glittrande glasklinkern, som smyckar första bostadsvåningens piano nobile, ger lyster till fasaden och harmoniserar med de högresta trapphusens luminösa glasbetongblock. Tillsammans med den uppglasade bottenvåningen ger detta liv, ljus och trygghet till gaturummet och människorna som bor och vistas här. Nacka Stad är en ny stadsdel som växer fram i takt med att tunnelbanan expanderar till Nacka. En urban stadsmiljö mellan innerstadens puls och skärgårdens lugn. Här kommer ett rikligt kvartersliv växa fram med restauranger, caféer, idrott, skolor och en unik stadspark. Den direkta närheten till Nacka Forum ger dig redan nu ett fantastiskt serviceutbud med shopping, restauranger och livsmedelsbutiker. Innan tunnelbanas anländande finns redan nu utmärka kommunikationer, på ca 15 minuter tar du dig till slussen. En kort promenad ner till Nacka Strand erbjuder även det populära alternativet med pendelbåten in till stan, eller till Vaxholm och vidare ut till skärgården. Bilpool och garage finns även i huset. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 9