Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Gabriel Tan

Gabriel Tan

Om mig

Jag är en nytänkande och lyhörd person som värdesätter långsiktiga relationer. Som person är jag öppen för nya idéer och perspektiv, och jag strävar alltid efter att leverera en bra kundupplevelse i allt jag gör. Jag tror på att bygga starka och hållbara relationer med mina kunder genom att vara öppen och lyhörd för deras behov och önskemål. Genom att arbeta hårt och vara målinriktad kan jag se till att jag alltid levererar högkvalitativa resultat och tjänster.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Holmtorpsvägen 41 , Björkalund, Norrköpings kommun

Holmtorpsvägen 41

Lägenhet
Björkalund, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 595 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
3 091 kr/mån
30 673 kr/m²

Härmed har vi möjligheten att presentera en fin lägenhet, endast en våning upp, i populära Björkalund med hög standard och en välplanerad planlösning. Golv av ekparkett, ljusa ytskikt och en takhöjd på 2,50 m ger en lyxig känsla i varje rum. Genomgående välplanerade kvadratmeter med bra förvaringsmöjligheter samt en inglasad balkong i sydväst-läge som ger möjlighet att njuta från tidig vår till sen höst. Belägen i Björkalund med närhet till skog, grönområden, Vrinnevisjukhuset, matbutiker, kollektivtrafiken och fina cykelbanor som leder dig hela vägen till Norrköpings citykärna! I föreningen finns det bekvämlighet i övernattningsrum som går att hyra, cykellrum, ett uterum med altan och den senaste investeringen som gjordes var solceller som ger hela föreningen sänkta driftskostnader och ett hållbarhetstänk. Kontakta oss nu för att boka din visning och upplev allt som denna lägenhet har att erbjuda.

  • Balkong
  • Hiss
Norra Promenaden 126, lgh 1-05, null, Norrköpings kommun
  • Tor 18 apr kl 16:30
Norra Promenaden 126, lgh 1-05, null, Norrköpings kommun, bild 2
Norra Promenaden 126, lgh 1-05, null, Norrköpings kommun, bild 3

Norra Promenaden 126, lgh 1-05

Lägenhet
Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 950 000 kr
60 + 21 m²
2 rum
vån 1/4
4 729 kr/mån
49 167 kr/m²

På Norra promenaden 126 är nu en av Norrköpings mest exklusiva tvåa till salu! Nyproducerad och med en känsla för varje detalj är detta en bostad som andas 20-tal i modern perfektion! Här möts man av en genomgående hög standard när det kommer till materialval, detta i en kombination i alla detaljer blir varje hörn i denna bostad till någonting alldeles speciellt. De generösa fönsterpartierna med sina djupa fönsterbräden ger ett härligt ljusinsläpp, fiskbensparkett som pryder golven, höga socklar samt takrosetter som andas tidstypiskt. Föreningens innergård ramas in av ett vackert smidesstaket och här finns flertalet sittplatser för trevliga kaffestunder i solen, planteringar som ramar in dessa och som skapar en härligt grönskande oas. Lägenheten är belägen på Norra promenaden med Folkparken som närmaste granne och endast en kort promenad till resecentrum. Härifrån når du allt vad Norrköping har att erbjuda på bara några minuter. Välkommen att kontakta oss för mer information och ge dig själv chansen och privilegiet att bo i en bostad som inte bara är ett hem, utan en livsstil.

  • Premium
  • Hiss
Lindöhällsvägen 41A, Lindö, Norrköpings kommun

Lindöhällsvägen 41A

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
4 695 000 kr
142 m²
5 rum
837 m² tomt

På en fridfull återvändsgata i ett av Lindös mest eftertraktade områden står detta välskötta 70-talshus. Belägen på en höjd och med avskärmad tomt. Huset är välplanerat med sina 142 kvm fördelat på två plan och har en genomtänkt och charmig layout. På entréplan välkomnar ett modernt kök, ett helkaklat duschrum, ett sovrum samt ett rymligt vardagsrum med utgång till altanen och det inglasade uterummet. Övre våningen erbjuder tre sovrum, ett allrum och ett stort helkaklat badrum komplett med hörnbadkar. Det trivsamma hemmet inkluderar också en praktisk tvättstuga med separat ingång och en stor balkong som smidigt skyddas av taket. Trädgården är en oas för avkoppling med pool, stort altandäck, frodig grönska i form av uppvuxen thujahäck, vackra pollare och en imponerande stenmur, som ger en lyxig och prydlig atmosfär. För bekväm parkering finns ett eget garage med förrådsutrymme och plats för två bilar på en asfalterad uppfart. Det här är hemmet för dig som uppskattar lugn och ro samtidigt som du njuter av bekvämligheter och en vacker utomhusmiljö. Lindö erbjuder en naturnära, lugn och familjevänlig livsstil. Förskolor, lekplatser, matbutik och bra kommunikationer finns inom räckhåll. Småbåtshamnen är bara en kort promenad bort, och du har även närhet till Abborrebergsskogen för avkopplande naturpromenader. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Skolgatan 26, Centralt, Norrköpings kommun

Skolgatan 26

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 395 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 2/5
4 561 kr/mån
21 628 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade och trivsamma tvåa med hörnläge på eftertraktade Skolgatan. Hallen öppnar upp mot det rymliga och stilrena köket samt ett vardagsrum som erbjuder stora sällskapsytor med ett flertal fönster. Bostaden bjuder på ett fint sovrum med garderober samt ett duschrum med bra materialval och tvättmaskin. Fönster åt flera håll med gott om ljusinsläpp. Lägenheten är genomgående i mycket gott skick där det mesta har renoverats under år 2023. Stabil Riksbyggen förening med god ekonomi. Här bor du i ett mycket centralt läge med närhet till butiker, restauranger, caféer och bra kommunikationer. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Hiss
Smedstugugatan 17C , Haga, Norrköpings kommun

Smedstugugatan 17C

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 495 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
2 084 kr/mån
25 776 kr/m²

Välkommen till Smedstugugatan 17C och denna tvårummare om 58 kvadratmeter! Bostaden som är i fint skick ligger belägen i trivsamma och omtyckta Haga. Här möts du av en ljus och välvårdad lägenhet endast en trappa upp i huset. En rymlig hall skapar ett positivt första intryck av denna lägenhet som i övrigt rymmer ett praktiskt och fräscht kök, ett sovrum med skjutgarderober samt ett rymligt, ljust och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till balkong. Här finner ni även ett helkaklat duschrum med golvvärme. I Haga bor du med närhet till både kommunikationer, som enkelt tar dig in till centrala Norrköping, samt Himmelstalund och dess grönområden. Bilen parkerar du kostnadsfritt i området. Riksbyggen brf Norrköpingshus nr 8 är en välskött och stabil förening med god ekonomi. I den låga månadsavgiften ingår allt förutom den egna hemförsäkringen och hushållsel. Välkommen till en välskött och trevlig lägenhet i stabil förening som genererar en trygghet i boendets ekonomi!

  • Balkong
Doktor Butlers gata 13, Sandbyhov, Norrköpings kommun

Doktor Butlers gata 13

Lägenhet
Sandbyhov, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 125 000 kr
75 m²
3 rum
vån 6/6
6 230 kr/mån
28 333 kr/m²

Välkommen till din vindsvåning i Brf Sandbyhofs Gård - ett hem som badar i härligt ljus. Vindslägenheten har sluttande takhöjd och stora takkupor, vilket ger den en unik karaktär och atmosfär. Här har varje kvadratmeter noga planerats för att skapa den ultimata bekvämligheten och trivseln. När du kliver in i lägenheten möts du av generös takhöjd med hela 2,5 meter, vilket ger dig en känsla av rymd och frihet. Vår öppna planlösning har långa siktlinjer som erbjuder fantastiska utblickar och trevliga rundgångslösningar som smälter samman med vardagsrummet, vilket ger en harmonisk atmosfär. Brf Sandbyhofs Gård är omgivet av hus som omsluter den gemensamma innergården. Här hittar du gräsytor, häckar, plattbelagda gångar, träd och belysta planteringar som skapar en intim och trivsam miljö. De kök som är diskret avskärmda i öppna planlösningar skapar vackra rumssamband och gör ditt boende ännu mer inbjudande. Läget är perfekt. Bor du här har du knappt 3 km till Norrköpings centrum, dit du enkelt tar dig på några minuter med spårvagn, buss eller cykel. Ingelsta handelscentrum ligger nära, och oavsett om du är ute efter shopping, restauranger eller underhållning, så hittar du allt här. För den som föredrar frisk luft och natur är Hallbergaskogen ett stenkast bort, ett varierande och strövvänligt skogsområde. Välkommen till Sandbyhov, där du hittar det bästa av båda världar - en bekväm och trivsam bostad i en perfekt belägen miljö med en vindsvåning som erbjuder en unik och ljusinsläppsfylld upplevelse.

  • Balkong
  • Hiss
Norra Promenaden 128, lgh 3-08, null, Norrköpings kommun
Norra Promenaden 128, lgh 3-08, null, Norrköpings kommun, bild 2
Norra Promenaden 128, lgh 3-08, null, Norrköpings kommun, bild 3

Norra Promenaden 128, lgh 3-08

Lägenhet
Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
3 495 000 kr
83 m²
4 rum
vån 3/4
6 125 kr/mån
42 108 kr/m²

Denna charmiga nyproducerade lägenhet erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och stilfull elegans. Belägen i ett eftertraktat område, är denna bostad ett drömhem för den som söker det bästa inom boende. Med känsla av hög standard när det kommer till materialval och genomtänkt design så har ni kommit rätt. Varje detalj är noga utvald för att skapa en harmonisk och stilfull atmosfär. De generösa fönsterpartierna ger en naturlig och behaglig ljusinsläpp som skapar en öppen och luftig känsla i hela lägenheten. Utnyttja det naturliga ljuset för att skapa en varm och inbjudande atmosfär. Enstavsparkett pryder golven och skapar en varm och inbjudande atmosfär, medan bänkskivan i komposit i det moderna köket ger både stil och hållbarhet. Njut av utomhuslivet året runt på den rymliga inglasade terrassen. Perfekt för avkoppling eller underhållning med vänner och familj. Med en hiss som tar dig direkt till din våning är bekvämlighet bara ett knapptryck bort. Och med närheten till stadens puls och alla dess bekvämligheter är detta verkligen det ultimata boendet för den kräsne köparen som söker det bästa. Välkommen hem!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Årtullsgatan 5, Lindö, Norrköpings kommun

Årtullsgatan 5

Lägenhet
Lindö, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
4 295 000 kr
98 m²
4 rum
vån 3/5
5 769 kr/mån
43 827 kr/m²

Enastående fyra med utsikt över Bråviken! Stor balkong om 13 m² i hörnläge med utsikt över Bråviken. Nu ges möjligheten att förvärva en av Lindös finaste lägenheter med fyra rymliga rum. Nu ges möjligheten att förvärva en av Lindös finaste lägenheter med fyra rymliga rum. Detta är en lägenhet med öppen och ljus planlösning. Här har du en stor hörnbalkong med utsikt mot vattnet som ger en otrolig frihetskänsla i två väderstreck. Balkongen ger även för- och eftermiddagssol som är väldigt eftertraktat. Vardagsrummet har trevligt ljusinsläpp med delvis öppen planlösning mot köket. Här är det fokus på de sociala ytorna som ger plats för både soffgrupp och matbord. God förvaring med rymlig klädkammare samt skjutgarderober med stora skjutdörrar i hallen. Till bostaden hör även ett välutrustat bad-/duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-WC. I det stora sovrummet finns en hel garderobsvägg med skjutdörrar som ger bra förvaringsmöjligheter. Lägenheten hittar du i ett fantastiskt läge i Lindö. Här bor du i ett lugnt kvarter intill Bråviken och dess utbud. Du har nära till hemköp, Lindö Hamnkrog, strandpromenader och motionsspår samt att det finns flera skolor i området. Här finns även en nybyggd paddelarena, idrottshall samt fotbollsplaner. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kristinagatan 23 c, Centralt, Norrköpings kommun
Kristinagatan 23 c, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Kristinagatan 23 c, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Kristinagatan 23 c

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 795 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/5
5 505 kr/mån
24 094 kr/m²

I denna centrala 3-rumslägenhet finner du 74,5 kvadratmeter välplanerade ytor och en optimal planlösning. Här bor du riktigt bra med härligt ljusinsläpp, vilket ger en härlig atmosfär och energi till varje rum. Läget är centralt och attraktivt med allt du behöver inom räckhåll. Här har du nära till matbutiker, ett brett utbud av restauranger, och bekväma kommunikationer som gör vardagen smidig. För de som uppskattar avkoppling och natur finns även trevliga promenadstråk i närheten för sköna stunder utomhus. Föreningen erbjuder en rad bekvämligheter som gör din vardag lite enklare och roligare. Här finns ett gym och en bastu som ingår i månadsavgiften, vilket ger dig möjlighet att träna och koppla av när du vill. För de tillfällen när du får besök och vill erbjuda en bekväm övernattning finns ett övernattningsrum tillgängligt till en mycket förmånlig kostnad av endast 75 kr per dygn. Föreningens ekonomi är stabil och trygg med en belåningsgrad om cirka 6100 kr per kvadratmeter, vilket ger dig som köpare en god känsla av långsiktighet och ekonomisk stabilitet. Detta är verkligen ett hem där du kan trivas och njuta av alla fördelar med en genomtänkt layout och fräscha ytskikt. Varmt välkommen att boka in en visningstid!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Knäppingsborgsgatan 25, Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun

Knäppingsborgsgatan 25

Lägenhet
Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 295 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 1/4
6 248 kr/mån
23 538 kr/m²

Här har du chansen att bo i en rymlig 4:a på markplan med en egen härlig uteplats. Här Finner du har allt som du behöver för en bekväm och trivsam vardag. När du kliver in möts du av ett ljust och rymligt kök där måltider blir till minnesvärda stunder med familj och vänner. I denna lägenhet finns också ett praktiskt duschrum med egen tvättmaskin och torktumlare, dessutom finns en gäst-wc. Denna bostad är belägen i en charmig oas bland de gamla kvarteren i Norrköping. Här kan du njuta av en lugn och avslappnad atmosfär samtidigt som du har nära till allt. Inom bekvämt avstånd når du både centralstationen och city, dessutom har du restaurangkvarteren runt hörnet, perfekt för kulinariska äventyr. För naturälskaren finns Strömsparken med sina grönområden i närheten, perfekt för promenader och rekreation. En stor fördel med denna bostad är den inkluderade månadsavgiften där el, bredband och tv-paket, IP-telefoni, vatten och värme ingår. Föreningens fastighet är i bra skick, och föreningen har en god ekonomi med låg belåning. Det betyder att du som ägare kan känna dig trygg med föreningens finansiella stabilitet. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

  • Uteplats
  • Hiss
Sysslomansgången 12, Sandbyhov, Norrköpings kommun

Sysslomansgången 12

Lägenhet
Sandbyhov, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 325 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/6
4 605 kr/mån
25 980 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem i Brf Sandbyhofs Gård - här har varje kvadratmeter noga planerats för att skapa den ultimata bekvämligheten och trivseln. När du kliver in i lägenheten möts du av generös takhöjd med hela 2,5 meter, vilket ger dig en känsla av rymd och frihet. Brf Sandbyhofs Gård är omgivet av hus som omsluter den gemensamma innergården. Här hittar du gräsytor, häckar, plattbelagda gångar, träd och belysta planteringar som skapar en intim och trivsam miljö. Läget är perfekt. Bor du här har du knappt 3 km till Norrköpings centrum, dit du enkelt tar dig på några minuter med spårvagn, buss eller cykel. Ingelsta handelscentrum ligger nära, och oavsett om du är ute efter shopping, restauranger eller underhållning, så hittar du allt här. För den som föredrar frisk luft och natur är Hallbergaskogen ett stenkast bort, ett varierande och strövvänligt skogsområde. Välkommen till Sandbyhov, där du hittar det bästa av båda världar - en bekväm och trivsam bostad i en perfekt belägen miljö. Välkommen med din intresseanmälan.

  • Balkong
  • Hiss
Blommelundsallén 3, Sandbyhov, Norrköpings kommun

Blommelundsallén 3

Lägenhet
Sandbyhov, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 195 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/7
6 067 kr/mån
30 486 kr/m²

Denna rymliga och moderna trea erbjuder en perfekt kombination av komfort och bekvämlighet. Med sina tre rum, kök och badrum är detta hemmet du har väntat på. Här finns gott om plats för avkoppling och umgänge, och den praktiska planlösningen skapar en öppen och ljus atmosfär som får dig att trivas direkt. Lägenheten har en stor balkong som är idealisk för större sällskap eller bara för att njuta av frisk luft och vacker utsikt. Det är den perfekta platsen att koppla av och njuta av din morgonkaffe eller en kvällsdrink. Med en placering mitt i Sandbyhov har du allt du behöver inom räckhåll. Norrköpings centrum ligger bara knappt 3 km bort, och du kan enkelt ta dig dit med spårvagn, buss eller cykel på bara några minuter. Ingelsta handelscentrum, med sitt breda utbud av shopping, restauranger och underhållning, ligger också nära, så du behöver aldrig leta långt för att hitta det du behöver. För den som älskar frisk luft och natur är Hallbergaskogen ett stenkast bort. Detta varierande och strövvänliga skogsområde är perfekt för långa promenader, löprundor eller bara en avkopplande dag i naturen. Här kan du njuta av modern boendekomfort samtidigt som du har närheten till allt Norrköping har att erbjuda. Missa inte chansen att äga denna fantastiska trea i hjärtat av Sandbyhov!

  • Balkong
  • Hiss
klingagatan 2, Skarphagen, Norrköpings kommun

klingagatan 2

Lägenhet
Skarphagen, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 595 000 kr
59 m²
2 rum
vån 5/7
3 390 kr/mån
27 034 kr/m²

Här är ditt nya hem – en ljuvlig tvåa med en genomtänkt planlösning. Slå dig ner och njut av den vackra utsikten från din rymliga inglasade balkong, som är perfekt för avkoppling året om. Denna bostad är i bättre standard med fräscha ytskikt och väntar bara på att du ska flytta in. Inget krångel, inga bekymmer, bara ditt nya, bekväma hem. Här kombineras komfort med stil på bästa sätt. Beläget i populära Skarphagen, där du har nära till utmärkta kommunikationer och stadens hjärta med allt du behöver. Brf Klingahöjden är en välskött förening med låga avgifter som inkluderar värme, vatten, TV, och fasta elnätsavgifter. I föreningen finns en låg belåningsgrad per kvadratmeter, vilket ger dig extra trygghet. Kontakta oss nu för att boka en visning och uppleva ditt nya boende. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
  • Hiss
Bergslagsgatan 3, Norr - Vid Folkparken, Norrköpings kommun

Bergslagsgatan 3

Lägenhet
Norr - Vid Folkparken, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 795 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/4
5 358 kr/mån
23 618 kr/m²

Välkommen till Bergslagsgatan 3 - Här finns allt du behöver i en ljus och rymlig 3:a! Den här lägenheten är inte bara större och bättre planerad, den har också genomgående fräscha ytskikt efter en totalrenovering år 2023. Köket är ljust och praktiskt inrett, med en snygg kompositsten-bänkskiva och rostfria vitvaror. Här kan du enkelt ha ditt matbord. Det stora vardagsrummet ger plats för både soffa och matsalsbord. Lägenheten har också två sovrum och en balkong med (kvällssol) från vardagsrummet. Det bästa kommer sist - ett stort och nyrenoverat duschrum. Moderna färger och plats för tvättmaskin gör det både snyggt och praktiskt. Det är inte bara hemmet som är fantastiskt, det är också platsen. Nära till Folkparken, Centralstationen och Campus. Bara några minuters promenad till stadskärnan med allt du behöver: kollektivtrafik, shopping, restauranger, och massor av kultur- och nöjesliv. Boka en visning och upptäck möjligheterna på Bergslagsgatan 3!

  • Balkong
  • Hiss
Garvaregatan 4B, Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun

Garvaregatan 4B

Lägenhet
Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
3 895 000 kr
79 m²
2 rum
vån 11/17
6 422 kr/mån
49 304 kr/m²

Unik lägenhet med spektakulär utsikt i Norrköpings högsta bostadsbyggnad! Denna nyproducerade lägenhet är en sällsynt pärla i Norrköping. Med ett av stadens absolut bästa lägen, erbjuder den enastående utsikt över Norrköping och det imponerande Industrilandskapet. Här får du en bostad utöver det vanliga med en öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en harmonisk atmosfär. Fantastisk utsikt: En av Norrköpings högsta bostadsbyggnader ger dig möjligheten att njuta av en spektakulär utsikt från din egen inglasade balkong. Här kan du beundra Norrköpings skönhet från ovan, både dag och natt. Ljus och rymd: Varje aspekt av denna bostad är noga utvald med fokus på komfort och exklusivitet. Stora fönsterpartier som släpper in ett överflöd av naturligt ljus, högkvalitativa materialval och moderna bekvämligheter ger en känsla av absolut lyx och öppenhet. Perfekt läge: För dig som värdesätter närheten till allt Norrköping har att erbjuda är denna lägenhet perfekt. Kort promenad till Kungsgatans restauranger, shopping i stadens centrum och gångavstånd till Norrköpings Centralstation för pendling. Natur och motion: Njut av fridfulla stunder vid Motala ström som rinner precis utanför fastigheten. Här omfamnar du Norrköpings industriella historia samtidigt som du omges av grönskande landskap. Denna lägenhet är en sällsynt möjlighet att bo i en modern och bekväm bostad med enastående läge och utsikt. Missa inte chansen att göra den till ditt nya hem! Kontakta oss för mer information och visning.

  • Balkong
  • Hiss
Sveagatan 9, Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun

Sveagatan 9

Lägenhet
Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 295 000 kr
88 m²
3 rum
vån 1/7
6 179 kr/mån
26 080 kr/m²

Centralt läge med närhet till Centralstationen, Strömmen, restauranger, nöjen och shopping finner ni denna 3:a i HSB Brf Promenaden. Välkommen att bo i en välplanerad lägenhet om 88 kvm fördelat på 3 rum och ett välutrustat kök. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt och fint ekparkettgolv. Ett helkaklat badrum med badkar samt en praktisk tvätt-del, som har både tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp. Det finns bra förvaring genom hela lägenheten, klädkammare i anslutning till hallen, två skjutgarderober i den inre hallen samt garderob i respektive sovrum. Via det stora sovrummet finner du utgången till uteplatsen. Här kan du inreda fritt med trevliga utemöbler och växter. Fördelen är att uteplatsen ligger emot innegården och är avskärmad med häck. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, ip-tel, bredband och kabel-TV. Förbrukning av hushållsel samt varmvatten tillkommer. Som medlem i föreningen HSB Brf Promenaden kan du nyttja en takterrass med härlig utsikt över Norrköping, där du också kan grilla och samla ett större sällskap. Varmt välkommen att höra av dig vid frågor.

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Holmtorpsvägen 33 A, Björkalund, Norrköpings kommun

Holmtorpsvägen 33 A

Lägenhet
Björkalund, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 195 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 2/4
5 619 kr/mån
29 864 kr/m²

Bo nära Vrinneviskogen i denna välplanerade lägenhet om 73,5 kvm på våning 2 med balkong. Med 3 rum, kök och badrum med alla bekvämligheter finns här gott om plats för både avkoppling och umgänge. Den praktiska planlösningen ger optimal användning av ytan och skapar en öppen och ljus atmosfär. Läget är perfekt med enkel åtkomst till kollektivtrafik och bara ett stenkast från nya matvarubutiken Östensson. Här bor du mitt i grönskan med närhet till skog och natur, samtidigt som du har bekvämligheter inom räckhåll. En perfekt kombination för en aktiv livsstil och enkel vardag. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Stensötavägen 43 b, Svärtinge, Norrköpings kommun

Stensötavägen 43 b

Radhus
Svärtinge, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 595 000 kr
116 m²
5 rum
8 102 kr/mån
22 371 kr/m²

Familjevänligt boende i ett vattennära radhus med närhet till natur och skog! Detta nybyggda bostadsrättsradhus från 2022 har allt du kan önska dig för ett härligt liv i en fridfull miljö. Boendet har utmärkta kommunikationsmöjligheter till både Norrköping och Finspång, så att du enkelt kan pendla till jobbet eller utforska de omkringliggande städerna. I samhället finner du mataffär, idrottsplats, förskolor, låg- och mellanstadieskola och fritidsgård, vilket gör det till ett perfekt läge för barnfamiljer. Dessutom ligger shoppingcentret Ingelsta endast ca 15 km bort, så du har allt du behöver inom räckhåll. När du bor i detta radhus kan du njuta av naturen och skogen, och det är bara en kort promenad till vattnet, vilket gör det till en idealisk plats för utomhusaktiviteter och avkoppling. Ta tillfället i akt och anmäl ditt intresse!

  • Uteplats
Ryssnäsvägen 25 F, Svärtinge, Norrköpings kommun

Ryssnäsvägen 25 F

Radhus
Svärtinge, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
3 350 000 kr
115 m²
5 rum
5 000 kr/mån
29 130 kr/m²

Ta chansen att förvärva ett modernt & naturnära hem om 115 kvm i populära Svärtinge Skogsbacke! Ett perfekt boende för dig som vill bo mitt i lugnet och samtidigt önskar ett lättskött hus med låga driftkostnader. Modernt & ljust hem med väldisponerade ytor och med delvis öppen planlösning mellan det fina köket och det lättmöblerade vardagsrummet. I anslutning till vardagsrummet ges en direkt access till en härlig altan om 80 kvm som bjuder på många fina soltimmar. Vidare finns tre rymliga sovrum, ett allrum, två fina duschrum, samt en klädkammare som finns i anslutning till hallen. Ett boende där standarden är hög och kvalitén i topp med bland annat: - Ekgolv i hela bostaden. - Kök från Vedum. - Bänkskivor med stänkskydd i Granit. - Fönsterbänkar i marmor. - Vitvaror med låg energiförbrukning. - Badrum med både badkar och dusch. - Laddstation. - Frånluftsvärmepump, vattenburet system med radiatorer. - Carport med belysning vid entré. - Trall om 80 kvm med sol-läge från morgon till kväll. Här bor du i natursköna miljöer med närhet till sjö och skog. Området erbjuder en skola från förskoleklass till årskurs sex. Man har även byggt en ny förskola precis bredvid BRF Skogsparken. I Svärtinge finns dessutom en nybyggd idrottsanläggning och en ICA-butik. Här bor du med närhet både till Norrköping och Finspång dessutom har du ca 15 km till shoppingcentret Ingelsta. Varmt välkommen med din anmälan!

  • Uteplats

Visar alla 19