Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Mikaela Höcke

Mikaela Höcke

Om mig

Jag är driven, tydlig och har lätt att hantera människor. Jag är engagerad och målinriktad samtidigt som jag har ett lugn och en trygghet. Jag går in i varje affär helhjärtat och är flexibel, personlig och passionerad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Olsbacka gård , Olsbacka, Falu kommun
Olsbacka gård , Olsbacka, Falu kommun, bild 2
Olsbacka gård , Olsbacka, Falu kommun, bild 3

Olsbacka gård

Gård/Skog
Olsbacka, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
12 250 000 kr
320 + 8 m²
1,2 ha tomt

Olsbacka gård är en bedårande vacker herrgård med anor från 1600-talet, som har genomgått omfattande restaurering för att uppnå dagens fina skick och höga standard. Herrgården erbjuder ett privat läge omgiven av grönskande lummig skog och åkrar. När du kliver in på gårdsplanen möts du av en frodig trädgårdspark som omsluter herrgården och ger ett helt ogenerat läge. Gården består av tre fastigheter med en boyta på totalt 482 kvm boa och 182 bia uppdelat på 320/8 kvm, 100/174kvm och 62 kvm Denna fastighet är perfekt för den stora familjen eller för att bedriva olika former av verksamhet. Det finns goda möjligheter till hyresintäkter antingen genom att hyra ut ett par lägenheter i två av husen eller bedriva B&B-verksamhet. Nuvarande ägaren har under många år som bisyssla haft en sådan mycket populär verksamhet med höga poäng (9,4/10) med gäster från stora delar av världen. Många har varit regelbundet återkommande som turister eller yrkesverksamma med olika serviceuppdrag. Under 2022 har det varit över 750 bäddnätter med en omsättning på 375 000 kr. Huvudbyggnaden om hela 320 kvadratmeter erbjuder 7 rum och kök, vilket ger gott om utrymme för den stora familjen eller eventuell verksamhet. Utöver huvudbyggnaden finns det flera byggnader på fastigheten. Bredvid huvudbyggnaden ligger ett större hus som inrymmer en avkopplande relaxavdelning, ett dubbelgarage och fyra rum och kök. Ner mot åkrarna finns ett enplanshus fullt utrustat med kök, badrum och två sovrum. Vidare erbjuds ett större härbre med förvaring i botten och en trappa upp finns ett stort rum med wc i anslutning. Det stora rummet har en harmonisk atmosfär med en eldstad och ett stort fönster ut mot åker och skog. Olsbacka gård är också känd för sin rika historia. En komplett ägarlängd från 1700-talet finns tillgänglig, vilket ger en fascinerande inblick i gårdens förflutna och dess betydelse. Olsbacka gård har ett idealiskt läge som gör det till en attraktiv fastighet. Med endast 10 minuters bilresa till både Borlänge och Falun kan du njuta av närheten till bekvämligheter, samtidigt som du kan dra nytta av den natursköna avskildheten. Dessutom tar det cirka 3 timmar att köra till Stockholm, vilket gör att du kan få tillgång till storstadens möjligheter utan att kompromissa med lugnet på landsbygden. Inom en timmes avstånd från Olsbacka gård finns en mängd aktiviteter att utforska året runt, vilket ger oändliga möjligheter till rekreation och nöjen. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Vändrostvägen 31, Gamla Berget, Falu kommun

Vändrostvägen 31

Villa
Gamla Berget, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
5 695 000 kr
171 + 51 m²
6 rum
1 092 m² tomt

Välkommen till Vändrostvägen 31 på Gamla berget - en trevlig sutterängvilla som erbjuder ett riktigt bra boende för dig och din familj! Denna tilltalande villa är ett drömhem för den som söker både utrymme och bekvämlighet. Med en total boyta på 171 kvm och ytterligare 51 kvm biyta finns här gott om plats för att skapa ett trevligt och praktiskt boende för hela familjen. Det erbjuds generösa umgängesytor i det ljusa och rymliga köket med öppen planlösning mot matsalen. En trappa upp ligger det stora vardagsrummet som erbjuder en perfekt miljö för samvaro och gemenskap. Både via köket och övre plan når du generösa terrasser och altan. Huset erbjuder öppen spis på både övre och nedre plan. Men det är inte bara insidan som imponerar. Huset ligger högt beläget, vilket ger en fantastisk utsikt över omgivningarna och hela Falu stad. Njut av vackra vyer och ta in naturens skönhet direkt från altanen. För den som värderar förvaringsutrymmen är detta hemmet för dig. Med bra förrådsmöjligheter och ett praktiskt garage har du gott om plats för att organisera och förvara dina ägodelar på ett smidigt sätt. Huset erbjuder en praktisk planlösning med tre sovrum på övre plan, vilket ger varje familjemedlem sitt egna personliga utrymme. Dessutom finns ett kök, matsal , badrum med bastu, tvättstuga och ett extra sovrum på nedre plan, perfekt för gäster eller tonåringar som önskar ett eget utrymme. På övre plan finns WC och badrum med badkar. För den som värdesätter lågt underhåll och långvarig hållbarhet är detta huset att satsa på. Med sin mexitegelfasad och plannja plåttak kommer du att njuta av ett vackert och välskött hem under många år framöver, utan att oroa dig för ständigt underhåll. Lägger man sedan på att uppvärmningen är bergvärme så får man ett hus med låg energiförbrukning också. Sammanfattningsvis erbjuder Vändrostgatan 31 en bekväm och modern livsstil i en idyllisk omgivning. Med generösa ytor, vacker utsikt, och bra förvaringsmöjligheter är detta hemmet som du och din familj förtjänar. Tveka inte att ta kontakt för att boka en visning och upptäck alla fördelar med att bo i detta fina hus. Välkommen hem! Varmt välkommen på visningen!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Esplanaden 3A, Centrum, Falu kommun
Esplanaden 3A, Centrum, Falu kommun, bild 2
Esplanaden 3A, Centrum, Falu kommun, bild 3

Esplanaden 3A

Lägenhet
Centrum, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
2 100 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 1/2
5 990 kr/mån
27 451 kr/m²

Varmt välkomna till denna tilltalande lägenhet med härligt ljusinsläpp från två vädersteck och fina materialval! Här finner ni i en ljus 3 rok som är renoverad i en stilren kombination av moderna funktioner och bevarade detaljer. Påtaglig rymd med en öppen, social planlösning och fint trägolv där alla rum naturligt vävs samman samt balkong i sydväst läge för extra luftighet och rymd. Bostaden har två sovrum, ett välplanerat kök med öppen planlösning till det stora sociala vardagsrummet med en given plats för matbord samt ett kaklat badrum i neutrala färger. Charmigt walk in skafferi och bra med förvaringsmöjlighet samt två tillhörande förråd i källare och på vind. Tvättmaskin finns i köket. Stabil förening med stora renoveringar bakom sig och trevliga gemensamhetsytor. Möjlighet till parkeringsplats med laddstolpe finns (separat kö). Här vill man bo och leva! Centralt belägen lägenhet med en kort promenad till Faluns citykärna. Bra kommunikationer med tågstation och busshållplats ett stenkast från lägenheten. Området har allt du behöver inom räckhåll, från stadens breda utbud till vackra parker, fina grönområden och härliga promenadstråk. Varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Herrhagsvägen 21A, Herrhagen, Falu kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Herrhagsvägen 21A

Lägenhet
Herrhagen, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
1 295 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 3/4
4 796 kr/mån
16 928 kr/m²

TREA I POPULÄRA HERRHAGEN! Här erbjuds en hemtrevlig trea där lägenhetens 76,5 kvadratmeter är väl utnyttjade. Rymligt & trivsamt kök med generös matplats i trevligt läge. Fräscht badrum med kakel & klinker. Två rejäla sovrum och vardagsrum med fint ljusinsläpp från stort fönsterparti samt utgång till härlig, solig balkong i sydostläge. Lugnt, skönt läge i mycket välskött och stabil bostadsrättsförening med närhet till natur och strövområden runt Östanforsån samt trevliga gång- o cykelstråk in till centrum. Här bor du i ett familjevänligt område med närhet till bland annat matbutik, skola, förskola, lekplatser, idrottsanläggning och badplats. Dagis ligger precis runt hörnet, Östanforsån en kort promenad bort och centrum nås snabbt med cykel. En familjebostad med ett perfekt läge i hjärtat av Herrhagen. Varmt välkommen på visningen!

Surbrunnsvägen 4A, Övre Norslund, Falu kommun
  • Sön 21 apr kl 16:00

Surbrunnsvägen 4A

Lägenhet
Övre Norslund, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
995 000 kr
25,1 m²
1 rum
vån 4/4
2 158 kr/mån
39 641 kr/m²

PERFEKT LÄGENHET FÖR STUDENT MED HÖGT, FRITT LÄGE! Generös enrummare som erbjuder välplanerade 25,1 m² . Bostaden erbjuder ett kök, badrum med badkar och ett allrum som rymmer matplats samt utrymme för säng och tv-hörna. Allrummet erbjuder dessutom en klädkammare. Rikligt ljusinsläpp från ett stort fönster samt takfönster som förstärker hemmets trivsamma atmosfär. I avgiften så ingår parkeringsplats på gården. Övriga gemensamhetsutrymmen är; gästlägenhet, bastu, hobbyrum, lekpark, odlingslotter samt gemensam trädgård för trevliga grillstunder. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Mikaela Höcke 073-040 39 31 för mer information!

  • Plus
Lumsheden 231, Lumsheden, Falu kommun

Lumsheden 231

Villa
Lumsheden, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
895 000 kr
90 + 45 m²
3 rum
3 464 m² tomt

Välkommen till Lumsheden 231! En inbjudande villa med stor tomt och ett praktiskt hus som bara är att flytta in i. Huset ligger ett stenkast från sjön Lumsen där det finns en mysig badplats. Lumsheden ligger cirka 4 mil österut från Falu tätort och 3 mil från Sandviken. Busshållplats finns inom 50 m. Entréplanet erbjuder kök och ett rymligt vardagsrum, vilket ger gott om plats för familjen och eventuella gäster. En välkomnande hall hälsar dig välkommen och skapar en öppen och inbjudande atmosfär från första steget in i huset. Intill hallen finns ett rymligt badrum med badkar. En trappa upp finns två sovrum och en övre hall samt en gästtoalett och förråd. I källarplanet finns tvättstuga, pannrum och matkällare samt hobbyrum. På tomten finns ett härbre och en stor lada med mycket potential. Här finns möjlighet till att skapa garage, snickeri eller någon annan hobbyverksamhet. Trädgården är trevlig och lättskött, vilket ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet utan att behöva lägga ner alltför mycket tid och ansträngning på skötsel. Här kan du koppla av, odla dina egna grönsaker eller njuta på uteplatsen! Lumsheden är en trevlig och mysig by. Lumshedens camping ligger vackert mellan landsvägen och sjön Lumsen. I byn finns jakt- och fisketurism, och flera vandringsleder som bygger på gamla fäbodstigar. Naturreservaten Källmyrarna och Österbergsmuren ligger i närheten. Vintertid finns skoterleder och Kungsbergets skidanläggning ligger 2 mil bort. Sista helgen i augusti går Lumshedens marknad av stapeln, med mellan 5-8000 besökare. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Mikaela Höcke 073-040 39 31 för mer information eller för att ta del av den digitala visningen!

  • Balkong
  • Uteplats
Kyrkvägen 7, Enviken, Falu kommun

Kyrkvägen 7

Villa
Enviken, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
1 695 000 kr
164 + 87 m²
5 rum
3 065 m² tomt

Varmt välkommen till Kyrkvägen 7, en elegant funkisvilla i två plan plus sutterängkällare. Huset på den väl tilltagna tomten är en välbevarad och vacker villa med fasad av ljus puts, omgiven av en stor och lummig trädgård med möjlighet till flera uteplatser. Interiört har huset generösa sällskapsutrymmen och fyra möjliga sovrum. På entréplan finns ett stort vardagsrum, kök, allrum/sovrum samt en gästtoalett. Det övre planet har tre trevliga sovrum, en övre hall med arbetsplats och garderober samt access till en stor balkong. Här finns också en öppen spis. I källarplanet finns bland annat garage, förråd, matkällare och ett hobbyrum. Huset har dessutom ett badrum och en gästtoalett, rymliga klädkammare, garderober och förråd samt tvättstuga. Alltsammans är mycket i original och här finns chans att sätta en egen prägel. Det finns många ursprungsdetaljer bevarade. Detta är ett mycket charmfullt och trivsamt hem där det är lätt att bo och trivas. Här får hela familjen plats och med direkt närhet till förskola och skola samt bussförbindelser så passar det perfekt för barnfamiljen. På tomten finns ett dubbelgarage som är perfekt för dig som vill ha ett extra förråd eller har ett motorintresse. I byn Enviken finns skola, förskola och fritidsgård. Här finns också bensinmack och mataffär. Fina badstränder och vandringsleder samt skidspår finns i närheten. In till centrala Falun tar det ca 30 minuter med bil. Fastigheten säljs i befintligt skick och med friskrivningsklasul. Digital visning finns. Vänligen kontakta ansvarig mäklare Mikaela Höcke 073 040 39 31 för mer information!

  • Balkong
  • Uteplats
Lingvägen 95, Linghed, Falu kommun

Lingvägen 95

Villa
Linghed, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
1 695 000 kr
154 + 70 m²
4 rum
1 100 m² tomt

Vackert belägen villa med lantliga vyer i omtyckta Linghed med en rymlig tomt i ett lugnt och skönt naturnära område. Representativt boende med mycket charm och generösa utrymmen, ytskikten är varsamt renoverade och här finns möjlighet att sätta sin egna prägel. Lantligt kök med vedspis, vardagsrum med kamin, hela fyra sovrum och två badrum. Tomten är lagom stor och ligger vackert belägen på höjden med en fantastik utsikt över ett lummigt landskap. Här finns plats odling. En rymlig lada hittar du också på tomten, här finns flera förråd och en stor loge, perfekt för sommarmiddagar och midsommarfirande. I den gemytliga byn Linghed bor man nära naturen med fina fiskevatten och vandringsleder. Här finns förskola och skola åk 1-6 och härifrån är det bra busskommunikationer både till Svärdsjö, Enviken och Falun. Välkommen hem! Vänligen kontakta ansvarig mäklare Mikaela Höcke 073 040 39 31 för mer information!

  • Balkong
  • Uteplats
Industrivägen 21, Svärdsjö, Falu kommun

Industrivägen 21

Övrigt
Svärdsjö, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
4 000 000 kr
300 m²
5 963 m² tomt

Priset är inklusive moms. Industrifastighet uppförd 2012 med hög kvalité och i mycket gott skick. Bra läge i centrala Svärdsjö på stor tomt med stor yta för biluppställning. 300 kvm med golvvärme i platta, bergvärme. WC och möjlighet till dusch. Fastigheten används idag av ett åkeri och som lastbilsgarage. Fastigheten kan också användas som lagerlokal eller verkstad. Svärdsjö ligger i Falu kommun beläget 27 km nordost om centrala Falun och 57 km från Sandviken. Kontakta ansvarig mäklare Mikaela Höcke 073-040 39 31 eller extra ansvarig Mattias Jonsson 070-297 97 40 för mer information och visning.

Visar alla 9