Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Patrik Hansson

Patrik Hansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Storegårdsvägen 22, null, Vänersborgs kommun
  • Tor 25 apr kl 16:00

Storegårdsvägen 22

Villa
Vänersborgs kommun
Fastighetsbyrån Vänersborg
750 000 kr
104 + 13 m²
3 rum
1 282 m² tomt

Med bra läge mitt i centrala Vargön nära skola och kommunikationer finner du detta välplanerade hus med trevlig och stor trädgård. Huset är i stort behov av renovering och ser med glädje fram emot en ny ägare som har engagemang och lust att rusta upp det till hur det var i dess glansdagar! Här får ni verkligen chans att sätta er egen prägel på ert nya boende! Vargöns centrum erbjuder vårdcentral, apotek, livsmedelsbutik och ett antal övriga näringsidkare, samt bibliotek. Varmt välkomna med ert intresse!

  • Plus
Kronogatan 4 S, Nordstan, Vänersborgs kommun

Kronogatan 4 S

Lägenhet
Nordstan, Vänersborgs kommun
Fastighetsbyrån Vänersborg
950 000 kr
47 m²
1 rum
vån -1/4
2 499 kr/mån
20 213 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostad belägen i det populära området Nordstan i Vänersborg. Här erbjuds en ljus och fräsch etta med en härlig sjöutsikt från den mysiga uteplatsen som nås från både vardagsrum och kök. I HSB:s Brf Syrenen, står gemenskap i fokus, via föreningen har du tillgång till både lokal, gym, bordtennisrum, bibliotek, biljardrum och snickarverkstad. Med närhet till affärer, restauranger och bra kommunikationer har du allt du behöver inom räckhåll.

  • Hiss
Rudvägen 3, Nordkroken, Vänersborgs kommun
  • Tis 23 apr kl 16:30
Rudvägen 3, Nordkroken, Vänersborgs kommun, bild 2
Rudvägen 3, Nordkroken, Vänersborgs kommun, bild 3

Rudvägen 3

Villa
Nordkroken, Vänersborgs kommun
Fastighetsbyrån Vänersborg
3 600 000 kr
176 m²
7 rum
896 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma hem beläget i idylliska Vargön. Modernt och stilrent med ljusa ytskikt, välplanerade ytor och med gångavstånd till Nordkrokens badplats, det kan inte bli mycket bättre än så. Detta boende med hela fem sovrum, stora sällskapsytor och utmärkta förvaringslösningar lämpar sig väl för den stora familjen. En härlig altan som sträcker sig runt huset ger goda solchanser. Här finns även ett garage med tillhörande förråd.

  • Premium
Pollaregatan 6, null, Vänersborgs kommun

Pollaregatan 6

Villa
Vänersborgs kommun
Fastighetsbyrån Vänersborg
1 950 000 kr
115 + 115 m²
5 rum
827 m² tomt

Välkommen till denna charmiga tegelvilla på Pollaregatan 6. Belägen i ett lugnt och trivsamt område med en härlig trädgård som bjuder in till både lek och avkoppling, perfekt för barnfamiljen. Välplanerade ytor i både vardagsrum, kök och gillestuga ger möjlighet för både egentid och sociala sammankomster. I anslutning till huset finns både garage och förrådsmöjligheter. Med gott om utrymme för både avkoppling och kreativitet är detta ett hem som anpassas efter dina behov och önskemål.

Adolf Andersohnsgatan 10 C, Mariero, Vänersborgs kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00

Adolf Andersohnsgatan 10 C

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Fastighetsbyrån Vänersborg
275 000 kr
39 m²
1 rum
vån 4/4
3 568 kr/mån
7 051 kr/m²

Välkommen till Adolf Andersohnsgatan 10 C! Här bjuds man in till en ljus och välplanerad vindslägenhet med härlig balkong. Väldisponerade ytor fördelade på hall med förvaringsutrymme, kök, vardagsrum kombinerat med sovdel med utgång till balkong samt ett badrum. Välskött HSB-förening med närhet till stan, skolor och kollektivtrafik. Varmt välkomna med ert intresse!

  • Plus
Ringgatan 14B, Tenggrenstorp, Vänersborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Ringgatan 14B, Tenggrenstorp, Vänersborgs kommun, bild 2
Ringgatan 14B, Tenggrenstorp, Vänersborgs kommun, bild 3

Ringgatan 14B

Lägenhet
Tenggrenstorp, Vänersborgs kommun
Fastighetsbyrån Vänersborg
850 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 899 kr/mån
14 286 kr/m²

Nu finns det möjlighet att förvärva denna fina tvåa med bra planlösning och med en härlig inglasad balkong med första parkett över kanalen! Här bor du i ett lugnt område med närhet till fina promenadstråk längst vattnet, gym, bra kollektivtrafik, närhet till barnomsorg samt med närhet till stan. En bra lägenhet för dig som bara vill flytta direkt in utan att behöva greja, välkomna!

  • Premium
Kronogatan 25 B, Nordstan, Vänersborgs kommun

Kronogatan 25 B

Lägenhet
Nordstan, Vänersborgs kommun
Fastighetsbyrån Vänersborg
895 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 375 kr/mån
15 299 kr/m²

Nu har vi glädjen att presentera denna mycket trevliga lägenhet belägen på första våning med balkong i söderläge mot innergården. Här bor du i en välskött förening med centralt läge i Nordstan. Närhet till kommunikationer, affärer och allt vad centrum har att erbjuda.

  • Plus
Bangatan 37, Mariero, Vänersborgs kommun

Bangatan 37

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Fastighetsbyrån Vänersborg
160 000 kr
26 m²
1 rum
vån 3
2 404 kr/mån
6 154 kr/m²

Välkommen till denna trevliga etta! Mycket välplanerade med sovalkov som gör det möjligt att skärma av sovplatsen från vardagsrummet! Lägenheten har även en trevlig fransk balkong. Här bor du med närhet till grönområde, kollektivtrafik och centrum. Bra pendlingsavstånd till campus på Högskolan Väst. Fina grönområden utanför huskroppen. Hör gärna av er vid intresse för mer info!

  • Plus
Poppelvägen 82, Torpa, Vänersborgs kommun

Poppelvägen 82

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
Fastighetsbyrån Vänersborg
300 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
6 431 kr/mån
4 167 kr/m²

Varmt välkommen till denna moderna och mycket smakfullt renoverade lägenhet! Trevligt gavelläge med ljus från flera väderstreck ger hemmet en luftig och fin känsla. Här erbjuds ett totalrenoverat hem med nyare kök och nya ytskikt från 2021, bra planlösning och en härlig balkong i söderläge med vy mot grönområde. Här bor du dessutom med närhet till såväl centrum som skolor, livsmedelsbutiker och idrottscentrum. Missa inte denna bostad, varmt välkomna på visning!

Flanaden 110, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 110

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
Fastighetsbyrån Vänersborg
150 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
5 056 kr/mån
2 459 kr/m²

En mycket bekväm och välplanerad lägenhet på tredje våningen med uteplats. Belägen i en härlig del av området med fri baksida mot grönområde. Direkt i anslutning till lägenheten finns ett rymligt förråd som finns i trapphuset. Närhet till mataffär, kollektivtrafik, skolor och idrottscentrum. Varmt välkomna med ert intresse!

Vårvägen 8, Vargön, Vänersborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vårvägen 8

Villa
Vargön, Vänersborgs kommun
Fastighetsbyrån Vänersborg
1 500 000 kr
142 + 23 m²
4 rum
1 125 m² tomt

Rymlig och välplanerad villa med högt och ogenerat läge! Här har ni chansen att förvärva en fastighet med stor potential och möjligheten att skapa sig ett drömboende. Övre plan inrymmer kök, vardagsrum, 2 sovrum samt badrum och i nedre plan är det förberett för ett rum som kan nyttjas till sovrum, TV-rum eller kanske kontor? Härlig trädgård och ett praktiskt garage med tillhörande soprum i gatuplan. Låter detta som något för er, tveka inte att kontakta mäklare Patrik Hansson för mer info!

Visar alla 11