Mäklare Jörgen Göransson

Jörgen Göransson

Om mig

I min yrkesroll som fastighetsmäklare är det alltid min ambition att du som kund skall uppleva och känna trygghet och engagemang från min sida. Varje kund och varje bostad är unik. Min erfarenhet hjälper till att skapa trygga kunder - både köpare såväl som säljare. Till min hjälp har jag stylister, fotografer, administratörer och marknadsfolk. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för dig och din bostad. Hjärtligt välkommen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Rödjevägen 1, Kivik, Simrishamns kommun
Södra Rödjevägen 1, Kivik, Simrishamns kommun, bild 2
Södra Rödjevägen 1, Kivik, Simrishamns kommun, bild 3

Södra Rödjevägen 1

Villa
Kivik, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Österlen
6 995 000 kr
527 + 100 m²
11 rum
1 304 m² tomt

Fastighet på havsnära läge med stora möjligheter i hjärtat av Österlen. Totalt sett ca 527 kvm där hela ovanvåningen är en generös och modern lägenhet på ca 180 kvm. På entréplan finner vi ca 347 kvm som idag är lokaler - uthyrningslägenheter, lokaler eller bostäder? Allt är ledigt och används idag som enbart en bostadsfastighet/second home av nuvarande ägare och fritt för en ny ägare att utveckla eller förädla. För visning och mer information vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Klövergatan 3, Simrislund, Simrishamns kommun
Klövergatan 3, Simrislund, Simrishamns kommun, bild 2
Klövergatan 3, Simrislund, Simrishamns kommun, bild 3

Klövergatan 3

Villa
Simrislund, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Österlen
2 995 000 kr
94 + 107 m²
5 rum
682 m² tomt

Välplanerat både utvändigt såväl som invändigt. Fint, välskött och trivsamt in i minsta detalj. Anlagd trädgårdstomt där havet skymtar från trädgårdens framsida såväl som från vardagsrummet. Fräscht boende! Eldstad i gillestuga. Uterum och uteplats under tak. Välkommen till Klövergatan 3 i Simrishamn!

 • Premium
 • Uteplats
Agusagården, Agusa, Tomelilla kommun
Agusagården, Agusa, Tomelilla kommun, bild 2
Agusagården, Agusa, Tomelilla kommun, bild 3

Agusagården

Gård/Skog
Agusa, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Österlen
Pris saknas
180 + 85 m²
4 rum
11,5 ha tomt

Storslagen 3-längad gård med två separata bostäder i norra respektive södra flygeln belägen på vackra Österlen. Det levande kulturlandskapet på Österlen med alla sina gårdar, betesmarker, vandringsleder, sagolika miljöer och lummiga skogspartier ger livskvalitet och uppskattas av både boende och gäster. Agusagården, med anor tillbaka till 1600-talet, är en vacker och generös gård med gedigna gråstenslängor och vitputsade fasader som omfamnar oss när vi står på gårdsplanen. Marken, ridbanan och hagarna ligger intill gårdsbilden. Gården har genomgått omfattande restaureringar och renoveringar under de senaste 20 åren vilket gjort att vi här har en gård som genomgående håller en mycket hög klass på en unik plats på Österlen.

 • Premium
Branteviksvägen 32, Simrishamn, Simrishamns kommun

Branteviksvägen 32

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Österlen
4 895 000 kr
150 + 52 m²
6 rum
828 m² tomt

Generös, ombonad och inbjudande villa på fantastiskt läge med hänförande utsikt över havet. Trivsam och personlig bostad med en trädgård där sällskapsytorna och de flera rummen i trädgården binds samman på ett smakfullt sätt med marint tema. Bostaden är välkomnande och sällskapsytorna är i underbar harmoni med de privata delarna av bostaden. Det är trivsamt och spännande på ett otroligt bra sätt. Hjärtligt välkommen till Branteviksvägen 32 i Simrishamn!

 • Plus
 • Balkong
Albovägen 20, Brösarp, Tomelilla kommun
 • Budgivning pågår

Albovägen 20

Villa
Brösarp, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Österlen
3 995 000 kr
230 m²
7 rum
1 400 m² tomt

Ett generöst och mycket fint boende med uthyrningsbart gästhus som 2022 gav intäkter som finansierade hela driftskostnaden och mer därtill, tilltalande poolområde med uppvärmd pool, spa-bad, fantastiska utemiljöer med orangeri och uterum samt en sagolik trädgård. Lägg till en ateljé där möjligheten att ställa ut konst eller arrangera evenemang, moderna och fräscha och stora härliga bostadsytor och en tilltalande planlösning. Plötsligen har ni Albovägen 20 i Brösarp i er hand! Välkomna!

 • Uteplats
Jonebergsvägen 5, Simrishamn, Simrishamns kommun

Jonebergsvägen 5

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Österlen
2 650 000 kr
115 + 65 m²
5 rum
759 m² tomt

Gedigen och mycket fin renoverad familjevilla på utmärkt centralt läge i Simrishamn. Alla ytskikt, golv, tak och väggar tillsammans med badrum, kök och merparten av fönstren är renoverade och utbytta och nya. En bostad där ni kan flytta rakt in i! Nära till centrum, affärer, skola och omsorg. Välkommen till Jonebergsvägen 5 i Simrishamn!

Axel Anders väg 26, Gladsax, Simrishamns kommun

Axel Anders väg 26

Tomt
Gladsax, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Österlen
850 000 kr
776 m² tomt

I genuin och trivsam bymiljö finner vi denna byggbara tomt. Besked om bygglov som vunnit laga kraft och nybyggnadskarta finns för ett hus (se under dokument). Anslutningsavgifterna för dag- och spillvatten samt avlopp är erlagda/betalda.

Hagavägen 13, Skillinge, Simrishamns kommun

Hagavägen 13

Tomt
Skillinge, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Österlen
690 000 kr
405 m² tomt

Byggbar tomt inom Roosområdets samfällighetsförening. Här har vi nära till både havet, Österlens vidsträckta landskap såväl som Skillinges gränder, restauranger och sociala atmosfär. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information kring VA, el och vad ni får bygga här. Välkommen!

Malmövägen 19 B, Gärsnäs, Simrishamns kommun

Malmövägen 19 B

Lägenhet
Gärsnäs, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Österlen
625 000 kr
65 m²
3 rum
vån 1/2
4 400 kr/mån
9 615 kr/m²

Fräsch och trivsam gavellägenhet med rymlig balkong i kvällssolsläge. Trivsamt, inbjudande och ett härligt ljus från lägenhetens fönster. Beläget i en bostadsrättsförening med god ordning på ekonomin.

 • Balkong

Visar alla 9