Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Isabell Nilsson

Isabell Nilsson

Om mig

Det är en förmån att förmedla bostäder i Bromölla med dess blandade bebyggelse, fina natur och självklart alla trevliga människor jag får träffa. Mina kunder beskriver mig som lyhörd, positiv och närvarande i bostadsaffären. Jag ställer höga krav på mig själv och därför gör jag mitt yttersta för att just din affär ska bli så bra som möjligt, oavsett om du ska köpa eller sälja. En lyckad bostadsaffär med nöjda kunder är det jag strävar efter varje dag! Jag ser fram emot att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sigrids väg 11, Ferehusen, Bromölla kommun

Sigrids väg 11

Villa
Ferehusen, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
1 495 000 kr
141 + 120 m²
6 rum
782 m² tomt

På naturnära läge i lugna Ferehusen strax utanför Gualöv finns denna stora 1½-plansvilla med källare. Här bor man mitt emot nyplanterad skog och med blåbärsriset runt knutarna! Väldisponerad bostad med moderniserad och inbjudande interiör. De senaste åren har större renoveringar utförts så som nytt tak och nytt badrum. Här finns även fiber indraget och fastigheten kommer efter sommaren vara kopplad till det kommunala VA-nätet. Fyra separata sovrum och stora umgängesytor. Lantligt och praktiskt kök samt uterum. Precis lagom stor tomt med mestadels öppna gräsytor. Perfekt odlingsyta! Här bor man vid utbyggt cykelvägnät mot Nymölla och Bromölla med vackra omgivningar. Närhet till badplats i Edenryd. Förbesiktigat via OBM-gruppen och säljaren avser teckna en dolda fel-försäkring. Välkommen att boka visning via mäklarens hemsida!

  • Uteplats
Tullavägen 5, Näsum, Bromölla kommun

Tullavägen 5

Villa
Näsum, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
1 650 000 kr
100 + 80 m²
6 rum
989 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en fin och härlig enplansvilla med källare på bra läge i trygga och lugna Näsum. Belägen på lugn återvändsgata blir detta en trevlig plats för en familj att bosätta sig på. Tre sovrum på entréplan samt två möjliga sovrum på källarplan. De tre senaste åren har de nuvarande ägarna renoverat badrum, kök, dragit om all el, målat om fasaden och dränerat huset för att nämna något. Vattenburet värmesystem med luft/vatten. Fiber är indraget och klart. Förbesiktigat via Anticimex.

  • Uteplats
Ågatan 13 B, Bromölla, Bromölla kommun

Ågatan 13 B

Lägenhet
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
460 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/3
6 220 kr/mån
6 765 kr/m²

Centralt belägen genomgångstrea om 68 kvm på första våningen i HSB BRF Triangeln. Här erbjuds en modern och fräsch interiör med enhetliga golv och målade/tapetserade väggar. Här erbjuds även badrum och gästtoalett - praktiskt och bra om man är två eller fler i familjen. Balkong i västläge med kvällssol. Läget är optimalt med gångavstånd till tåg/buss, mataffär och service men ändå nära till grönområde och Skräbeån. Föreningen följer sin underhållsplan och såväl fönster som avloppsstammar är utbytta. Välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
Fjälkingegatan 2, Bromölla, Bromölla kommun

Fjälkingegatan 2

Lägenhet
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
395 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
3 263 kr/mån
7 596 kr/m²

Nu finns en modern och nyligen renoverad lägenhet om två rum och kök ute på marknaden i Brf Iföhus! Mycket fin interiör som ger en varm och ombonad känsla. Ägarna till bostadsrätten har verkligen tagit hand om den på ett exemplariskt sätt och renoverat den till topp. Alla ytskikt är fräscha och fina och här är det bara att flytta rakt in. Läckert välbevarad fiskbensparkett samt plankgolv i kök och sovrum. Badrummet är nyligen renoverat av en lokal och välrenommerad firma. Köket är även det helt nytt. Härlig balkong i väst med kvällssol. En riktig pärla till bostadsrätt!

  • Balkong
Brunnsvägen 3, Bromölla, Bromölla kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Brunnsvägen 3

Villa
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
1 975 000 kr
140 + 17 m²
5 rum
998 m² tomt

Välkomna till denna modernt designade och nyrenoverade bostad på 140 kvadratmeter på Brunnsvägen 3. Med en öppen planlösning och luftig känsla är detta hem perfekt för den moderna familjen. Helrenoverad interiör åren 2021-2022 tillsammans med ett nyare plåttak från 2018 och nyare 3-glas fönster, så finns här inga fler stora investeringar att göra utan man kan börja packa upp flyttkartongerna direkt. Denna enplansvilla rymmer tre stycken sovrum och stora umgängesytor så som vardagsrum, matplats och uterum. Läckert IKEA-kök och modernt badrum i microcement. Läget är kanon precis bredvid grönområde. Förbesiktigat via OBM-gruppen och säljaren avser teckna en dolda fel-försäkring.

  • Uteplats
Åbygatan 12, Bromölla, Bromölla kommun

Åbygatan 12

Villa
Bromölla, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
1 695 000 kr
84 + 80 m²
7 rum
994 m² tomt

Välkomna till Åbygatan 12 - En totalrenoverad 1,5-plansvilla med källare som är direkt inflyttningsklar. Här erbjuds en härlig, ljus och nyrevoverad interiör som funkar perfekt för en barnfamilj tack vare sina fem sovrum. Kök, badrum, toalett och ytskikten är helt nya för att nämna något. Låg drift tack vare de nya solpanelernas överskottsproduktion av el. Stora umgängesytor tack vare uterum och tillhörande trädäck. För den som älskar trädgård är den extra byggnaden på tomten perfekt för både redskapsförvaring och odling. Här finns alla möjligheter att sätta sin egen prägel på denna. Förbesiktigat via OBM-gruppen. Dolda fel-försäkring kommer tecknas på tillträdesdagen.

  • Uteplats
Kronoparksvägen 45, Ivetofta, Bromölla kommun

Kronoparksvägen 45

Villa
Ivetofta, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
1 850 000 kr
92 + 192 m²
6 rum
1 137 m² tomt

Varmt välkomna till en stor och gedigen enplansvilla med källare i Ivetofta som dessutom blivit tillbyggd med ca 100 kvm. Här erbjuds ett boende som passar en större familj eller den som önskar driva egen verksamhet hemifrån. Villan, som endast haft en ägare sedan byggnationen 1968, är mycket välskött men är i behov av modernisering på sina ställen. Här finns redan delvis bytta isolerglasfönster, nytt plåttak (2013) samt badrum från 2009. Mycket stort och generöst uterum på 40 kvm med plats för både soff- och matgrupp. Härlig trädgård i västerläge. Garage samt gott om förrådsplats. Huset är förbesiktigat av OBM-gruppen och säljarna avser att teckna en dolda fel-försäkring på den blivande köpares tillträdesdag. Bokning av visning sker via Fastighetsbyråns hemsida. Välkomna!

  • Uteplats
BRF Optimalahem i Edenryd, Edenryd, Bromölla kommun

BRF Optimalahem i Edenryd

Lägenhet
Edenryd, Bromölla kommun
Fastighetsbyrån Bromölla
fr. 2 295 000 kr
100 m²
3 rum
4 750 kr/mån

Lugnt, havsnära och nyproducerat i Edenryd. Vid Blekinges port men fortfarande i skånska myllan bygger nu Optimalahem kvalitativa enplansbostäder i bostadsrättsform. Här, mellan hav och sjö är det lätt att trivas. Med cykelavstånd till både Bromölla och Sölvesborg är det lätt att leva både i lantligt lugn men ändå få vardagen att gå ihop. Bostäderna är smakfullt inredda och har hög komfort. Här finns vattenburen golvvärme, både badrum och WC, öppen planlösning, gott om förvaring samt en härlig uteplats på baksidan. Bekvämt och bra med egen uppfart utanför dörren. Det finns en liten täppa på både fram och baksida som man själv kan utforma efter eget tycke och smak. Optimalahem bygger prisvärda kvalitetsbostäder, vattenburen golvvärme mot värmepump, släta, skarvfria innertak utan taklister med 250 cm takhöjd. Stora fönsterpartier som ger ett härligt dagsljusinsläpp. Väl genomtänkta bostäder och med bra och tilltalande originalstandard som inredningsdesignen Mija Kinning valt ut. Se projektets egen hemsida https://www.ohgruppen.se/edenryd/ Etapp 1 i projektet består av 10 bostadsrätter i ett plan i sydvästra änden av Kaptensvägen, ett stenkast från Edenryds hamn och med närhet till badplatserna i Valjeviken samt Tomsabo. Lagom stora bostäder om 100 kvm. fördelade på 3 rum och kök, för den med behov kan en vardagsrummet styckas av för att skapa ett tredje sovrum. Ni välkomnas av en rymlig hall med klinkers på golvet med bekväm golvvärme. På varsin sida finns sovrum varav ett med klädkammare. Sen följer toalett med målade väggar och klinkers och ett helkaklat badrum med dusch och tvättavdelning. I tvättavdelning finns tvättmaskin, torktumlare, tvättho och värmepump. Vidare in når du bostadens sociala delar med kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns ett härligt dagsljusinsläpp genom stora fönster samt utgång till baksidans altan. Parhusens fasad är i puts och liggande panel. Driftskostnaden beräknas till c:a 1200 - 1300 kr/månad Välkommen att kontakta oss för ett digitalt eller personligt möte och genomgång av projektet!

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 8