Mäklare Frida Thorell

Frida Thorell

Om mig

Frida Thorell är franchisetagare och kontorschef på Fastighetsbyrån Partille. Utöver arbetet som kontorschef så förmedlar hon även bostäder, i första hand nyproduktion, och tycker att mötet med kunderna är det roligaste av allt. Idag har Frida varit mäklare i över 10 år. Hon är tydlig, noggrann och värdesätter nöjda kunder högst av allt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Johan Gertssons gata 11, Gamlestaden, Göteborgs kommun

Johan Gertssons gata 11

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Partille - Gamlestaden - Kviberg

3 025 000 kr

55 m²

2 rum

4 367 kr/mån

55 000 kr/m²

I det populära och sedan länge slutsålda projektet Gamlestads Plaza kan vi nu erbjuda en lägenhet om 55 kvm på våning 5, till fast pris. Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Öppen planlösning och två balkonger, varav den ena inglasad, gör trivselfaktorn hög. I månadsavgiften ingår värme, bredband, digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Gökegårdsvägen 61 (B1103 ), Öjersjö, Partille kommun

Gökegårdsvägen 61 (B1103 )

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille - Gamlestaden - Kviberg

4 750 000 kr

82 m²

3 rum

5 128 kr/mån

57 927 kr/m²

En vardag i ständig närhet till naturen. Det är en av de många livskvaliteter vi vill ge dig som flyttar in i Park 61. Till skillnad från andra bostadshus i området ligger Park 61 helt för sig själv, med egen väganslutning, omgiven av naturen på alla sidor. Mellan de båda huskropparna uppförs ett poolområde som bjuder in till möten och gemenskap. I det inglasade poolhuset kan du njuta av närheten till naturen och förlänger den härliga sommarsäsongen. I Park 61 har du självklart din egen parkeringsplats, förberedd för laddning av elbilen.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Gökegårdsvägen 61 (B1002), Öjersjö, Partille kommun

Gökegårdsvägen 61 (B1002)

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille - Gamlestaden - Kviberg

4 650 000 kr

82 m²

3 rum

5 128 kr/mån

56 707 kr/m²

En vardag i ständig närhet till naturen. Det är en av de många livskvaliteter vi vill ge dig som flyttar in i Park 61. Till skillnad från andra bostadshus i området ligger Park 61 helt för sig själv, med egen väganslutning, omgiven av naturen på alla sidor. Mellan de båda huskropparna uppförs ett poolområde som bjuder in till möten och gemenskap. I det inglasade poolhuset kan du njuta av närheten till naturen och förlänger den härliga sommarsäsongen. I Park 61 har du självklart din egen parkeringsplats, förberedd för laddning av elbilen. Nu säljs sista lägenheten i projektet!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3