Mäklare Karin Permats

Karin Permats

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gulleråsen Västabäcksgatu 29, Boda Kyrkby, Rättviks kommun

Gulleråsen Västabäcksgatu 29

Villa
Boda Kyrkby, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik

995 000 kr

112 m²

4 rum

7 167 m² tomt

Nu erbjuds en mycket trevlig fastighet på rofylld plats i Gulleråsen. Här bor du med vacker natur inpå knuten! En rymlig och mysig tomt som delvis omgärdas av en gedigen gärdesgård. Bostadshuset har en ombonad interiör med bl.a. renoverat kök i lantlig stil. Varmt välkommen på visning!

Kärvsåsen Gamla landsvägen 10, Kärvsåsen, Rättviks kommun

Kärvsåsen Gamla landsvägen 10

Villa
Kärvsåsen, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik

985 000 kr

69 m²

2 rum

3 263 m² tomt

Välkommen till en trevlig fastighet i Kärvsåsen med ett högt läge i byn, vilket medger fin utsikt över omgivningen och den närliggande Bysjön! Utöver bostadshuset, (som för övrigt lämpar sig som både permanent- och fritidsboende,) finns goda utrymmen bl.a. i form av snickarbod, förråd, vedbod, carport/garage, uppställningsplats för fordon och maskinhall. Allt på rymlig tomt! En rofylld plats och inom räckhåll finns mycket som erbjuder ett rikt friluftsliv såsom längdskidåkning, bad, fiske, strövområden och vacker natur.

  • Uteplats
Centralgatan 2C, Centrum, Rättviks kommun

Centralgatan 2C

Lägenhet
Centrum, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik

825 000 kr

62 m²

2 rum

3 847 kr/mån

13 306 kr/m²

Välkommen till en tvårummare med ett trevligt läge! Lägenheten är belägen på 2:a våningen med härlig balkong som vetter in mot föreningens grönområde. Omtyckt bostadsrättsförening och låg månadsavgift. Gångavstånd till bad vid Siljan, restauranger, gym, resecentrum, vårdcentral, skolor och mycket mer som centrala Rättvik har att erbjuda.

  • Balkong
Änderåsen Bergslagsvägen 11, Änderåsen, Rättviks kommun

Änderåsen Bergslagsvägen 11

Fritidshus
Änderåsen, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik

550 000 kr

25 m²

1 rum

2 337 m² tomt

Välkommen till ett mycket välskött fritidshus på rofylld plats i Änderåsen! En mysig stuga med ljus, trevlig interiör och två stämningsfulla eldstäder. Sommartid finns en grönskande och mycket välskött trädgård med många olika sorters blommor, buskar och träd. Stugan har också en väl tilltagen altan om 80 kvm, med gott om plats. Ca 15 kvm av altanen är belägen under tak. Inom cykelavstånd finns omtyckt badplats vid Sinksjön! Fastigheten har varken el eller vatten, vilket ger ett enkelt och billigt fritidsboende. Stugan är vinterbonad och ca 200 m fr. fastigheten finns bussförbindelse till både Rättvik och Furudal. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Vasagatan 5F, Centrum, Rättviks kommun

Vasagatan 5F

Lägenhet
Centrum, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik

2 425 000 kr

100 m²

4 rum

6 087 kr/mån

24 250 kr/m²

Välkommen till ett rymligt och bekvämt boende med ett mycket centralt läge i Rättvik. Lägenheten är belägen i direkt markplan med egen entré och två fina uteplatser, (en i anslutning till vardagsrummet och en intill entrén.) Då lägenheten nyttjats sparsamt sedan huset byggdes, är den i näst intill nyskick - bara att flytta in! Här erbjuds en trevlig planlösning med ljus och fräsch interiör. Intresserad? Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Uteplats
  • Hiss
Karasvägen 4, Vikarbyn, Rättviks kommun

Karasvägen 4

Tomt
Vikarbyn, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik

250 000 kr

1 284 m² tomt

Välkommen till en trevligt belägen tomt i Vikarbyn. Gångavstånd till livsmedelsbutik, restauranger, Siljan, skola, förskola och mycket mera. Inom räckhåll finns även goda bussförbindelser till både centrala Rättvik och Mora. I området finns kommunalt VA, el samt fiber.

Bingsjö Nylandsvägen 15, Bingsjö, Rättviks kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bingsjö Nylandsvägen 15

Villa
Bingsjö, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik

975 000 kr

50 m²

2 rum

7 000 m² tomt

Välkommen till en fastighet som är belägen på en fin plats i den omtyckta byn Bingsjö, ca 30 min bilfärd från centrala Rättvik. Bostadshuset disponeras genom hall, kök, sovrum, vardagsrum samt wc/duschrum. På fastigheten finns även garage, sommarrum/gästrum, växthus samt det ursprungliga bostadshuset med charm och potential. Låter det intressant? Kontakta ansvarig mäklare för med information.

Jarlvägen 3C, Hedslund, Rättviks kommun

Jarlvägen 3C

Lägenhet
Hedslund, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik

975 000 kr

76 m²

3 rum

4 532 kr/mån

12 829 kr/m²

Välkommen till en 3:A med omtyckt planlösning! I anslutning till köket finns en trevlig balkong med eftermiddags- och kvällssol. I månadsavgiften ingår värme, V/A, TV, el och internet. Här erbjuds närhet till elljusspår (med skidspår vintertid), gym, skola och förskola. 10 min gångavstånd till Centrum med butiker, resecentrum, restauranger m.m. Kontakta ansvarig mäklar för mer information!

  • Balkong
Jarlvägen 3A, Hedslund, Rättviks kommun

Jarlvägen 3A

Lägenhet
Hedslund, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik

625 000 kr

47,5 m²

1 rum

2 842 kr/mån

13 158 kr/m²

Välkommen till en rymlig 1:a med trevlig interiör på trivsamt område i omtyckt bostadsrättsförening. Lägenheten har genomgått renovering med bl.a. helkaklat badrum och modernt kök i vitt. I månadsavgiften ingår värme, V/A, TV, el och internet. Inom kort gångavstånd finns elljusspår (med skidspår vintertid), gym, skola och förskola. Efter en promenad på ca 10 min finns också Centrum att tillgå med allt vad det har att erbjuda!

Visar alla 9