Mäklare Stina Ericsson Larosa

Stina Ericsson Larosa

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Verandastigen 3, 4tr, Söderby, Salems kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Verandastigen 3, 4tr

Lägenhet
Söderby, Salems kommun
Fastighetsbyrån Salem

3 200 000 kr

100 m²

4.5 rum

7 736 kr/mån

32 000 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet med fritt läge mot natur och park. Balkong i söderläge. Trevlig planlösning med goda inredningsmöjligheter. Generös takhöjd om ca 3,70 m och ekparkett i alla rum. Höga vackra fönster med djupa nischer som ger ett härligt ljusinsläpp. Badrum och duschrum, båda med kakel och klinkers. Buss och skola i direkt närhet.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Uttringe gårds väg 55, Rönninge, Salems kommun

Uttringe gårds väg 55

Radhus
Rönninge, Salems kommun
Fastighetsbyrån Salem

3 200 000 kr

128 m²

5 rum

396 m² tomt

Trevligt kedjehus på en stor plan hörntomt med mycket potential för den händige. Hela insidan av huset är i renoveringsbehov. Huset ligger bara ett stenkast ifrån skola och förskola och bakom huset leder gångvägen ned till sjön. Entréplanet disponeras med kök, matplats, vardagsrum, 2 sovrum, gäst-wc och pannrum/tvättstuga. Intill huset finns ett stort förråd med ingång både från huset och utifrån samt ett garage. Övre planet har 2 sovrum, ett badrum och 2 klädkammare/förråd och dessutom kattvind för extra förvaring. En ny altan med tak på framsidan av huset nås från vardagsrummet och framför garaget finns gott om plats för bilar. Fiber finns i gatan. Säljes med Friskrivningsklausul.

 • Uteplats
Bondestigen 20, Salem, Salems kommun

Bondestigen 20

Radhus
Salem, Salems kommun
Fastighetsbyrån Salem

3 100 000 kr

120 m²

4 rum

6 091 kr/mån

25 833 kr/m²

Välkomna till ett mycket hemtrevligt bostadsrättsradhus med genomgående fina ytskikt och smakfulla färgval. På entrésidan finns en trädäckad altan där kan man inta sitt kaffe i morgonsolen och på baksidan en stor gräsmatta samt en trädäckad altan delvis under tak. Här njuter man av solen från mitt på dagen till långt in på kvällen. Vardagsrummet är här flyttat till entréplanet i nära anslutning till kök och uteplatsen på framsidan. Här finns även ett sovrum/arbetsrum och ett badrum. På nedre plan har man istället två sovrum, en rymlig hall med gott om förvaring samt ett duschrum med bastu. Nära till goda kommunikationer och gångavstånd till Salem centrum med affärer, gym, simhall, skolor och förskolor.

 • Plus
 • Uteplats
Smultronstigen 11, Salem, Salems kommun

Smultronstigen 11

Radhus
Salem, Salems kommun
Fastighetsbyrån Salem

4 100 000 kr

106 m²

4 rum

475 m² tomt

Välkomna till detta friköpta välplanerade kedjehus i ett plan beläget på lugn återvändsgata. Här finns tre sovrum i bra storlek, ett badrum, en gäst-wc, delvis nyrenoverat kök samt rymlig klädkammare. Dessutom en värmande braskamin i hallen, en inglasad uteplats och nybyggda altaner på båda sidorna om huset med sol hela dagen. Uppställningsplats för tre bilar samt ett garage och nära till avfarten till E4an. Gångavstånd till natur, buss, barnomsorg samt Salem C.

 • Uteplats
Orrstigen 74, Salem, Salems kommun

Orrstigen 74

Radhus
Salem, Salems kommun
Fastighetsbyrån Salem

4 400 000 kr

142 m²

7 rum

220 m² tomt

Påbyggt topprenoverat radhus i 3 plan med över 180 kvm totalyta. Hela huset har de senaste åren genomgått en totalrenovering med lyxiga materialval där i stort sett allt har gjorts om. Här får du på entréplan ett stort kök med köksö och öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum samt ett duschrum med vitt och svart marmor. Här finns också en nybyggd insynsskyddad altan med tak på framsidan samt ett stort förråd. På övre plan finns två sovrum i bra storlek med inbyggda smarta garderober, ett allrum samt ett litet extra rum som kan användas som arbetsrum, walk-in closet eller göras om till wc om man önskar. På nedre plan finns ett mindre sovrum samt ett stort sovrum med en garderobsväg med hela sju garderober. Här finns också ett duschrum. tvättstuga med två tvättmaskiner och två torktumlare samt ett stort förråd och en bastu. Här har man också utgång till bostadens trädgård och uteplats. Också här finns en del under tak. Garage i länga och lekpark precis intill.

 • Uteplats
Målarstigen 7, Salem, Salems kommun

Målarstigen 7

Radhus
Salem, Salems kommun
Fastighetsbyrån Salem

3 100 000 kr

105 m²

4 rum

5 360 kr/mån

29 524 kr/m²

Välkommen till detta moderna och stilrena bostadsrättsradhus med otrafikerat och familjevänligt läge i trivsamma Salem. Här bor du på 105 kvadratmeter fördelade på fyra rum och kök på ett plan, med närhet till såväl Salem centrum som Rönninge Station med dess kommunikation och service. Optimalt boende för dig som söker ett högkvalitativt boende och för barnfamiljen!

 • Uteplats
Emanuel Birkes väg 2, Salem, Salems kommun

Emanuel Birkes väg 2

Lägenhet
Salem, Salems kommun
Fastighetsbyrån Salem

1 150 000 kr

44 m²

1 rum

3 867 kr/mån

26 136 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade fina lägenhet på 1 rum och kök i Brf Rönningeborg som är ett boende för dig som är 55 år eller äldre. Lägenheten är belägen i första huset en trappa upp med trevlig utsikt mot framsidan på huset. Rymlig balkong med härlig eftermiddagssol som dessutom är inglasad för att förlänga perioden då den kan nyttjas. Det finns även en markis för de tillfällen då man vill ha lite skugga. Klinker vid entré annars genomgående parkettgolv och ljusa väggar samt ett badrum med kakel och klinker. Centralt läge i Salem med bla vårdcentral, apotek, affärer och restauranger lättillgängligt på enbart några minuters promenadavstånd. Bussen till Rönninge/Tumba stannar här vilket gör det lätt att ta sig Pendeltåg och till Tumba C med dess service och affärer. Stabil och omtyckt förening som erbjuder bra service, aktiviteter och restaurang.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Söderby Torgs allé 14, Söderby, Salems kommun
 • Sön 4 jun kl 14:00

Söderby Torgs allé 14

Lägenhet
Söderby, Salems kommun
Fastighetsbyrån Salem

2 550 000 kr

77 m²

3.5 rum

5 901 kr/mån

33 117 kr/m²

Välkommen till en väldigt trevlig lägenhet med en generös takhöjd om 3,9 m. Här bor du högst upp i huset med en stor övertäckt uteplats vid entrén i västerläge. Entré via en gedigen dörr i matchande färg. Inne i lägenheten har man en trevlig planlösning med vardagsrum och kök tillsammans där man också kan njuta av lägenhetens braskamin . Två sovrum med en inbyggda garderober samt ett ytterligare utrymme som kan användas till arbetsrum, ytterligare sovrum eller till att göra vardagsrum och matsal ännu större. Badrummet har klinker med golvvärme, duschhörna, tvättmaskin och torktumlare. Förråd ingår och egen parkeringsplats finns,

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Mosshagestigen 129, Salem, Salems kommun

Mosshagestigen 129

Lägenhet
Salem, Salems kommun
Fastighetsbyrån Salem

1 650 000 kr

42 m²

2 rum

3 725 kr/mån

39 286 kr/m²

Välkommen till denna genomgående renoverade 2:a belägen i markplan med uteplats i ogenerat söderläge. Stilrent renoverat kök och duschrum från 2015. Här finns även nymålade väggar och lika nylagd parkett i samtliga rum. Kök med utrymme för matplats, öppen planlösning mot vardagsrum, separat sovrum, helkaklat badrum. Därutöver finns en rymlig klädkammare. Den södervända uteplatsen når du från kök vilket förstorar det sociala utrymmet under sommarhalvåret. Närhet till natur och kommunikationer.

Visar alla 9