Mäklare Manne  Pettersson Wallström

Manne Pettersson Wallström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Prästbordsvägen 28, Årsunda, Sandvikens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Prästbordsvägen 28

Villa
Årsunda, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 895 000 kr
146 + 94 m²
6 rum
1 376 m² tomt

Varmt välkomna till denna mycket fina villa om 146+94 kvm med attraktivt läge i Årsunda. Entréplan erbjuder ett ljust och rymligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering och en öppen spis som skapar en mysig tillvaro. Utgång till stor altan under tak med härligt läge mot den trevliga tomten. På entréplanet finner du även ett smakfullt kök, sällskapsrum, sovrum och ett fräscht badrum. Fina ytskikt med enhetligt trägolv och väggar i sober ton. Övre plan med tre trivsamma sovrum, hobbyrum och flertalet förråd. Utgång till balkong med förmiddagssol. Källarplan med tvättstuga, pannrum, verkstad/snickarrum (gamla garaget), matkällare och förråd. Betonggolv och fräscha väggar målade med silikatfärg. Lummig tomt där en fin gräsmatta kombineras med fruktträd, bärbuskar och diverse planteringar. På tomten finns även sjövatten sommartider och ett vedskjul med goda förvaringsmöjligheter. Närhet till förskola, skola, mataffär och endast ett stenkast från flera kilometer lång sandstrand med bad, restaurang och många fina promenadstråk. Här bor du bekvämt med naturen runt hörnet!

  • Plus
Gruvgatan 4, Storvik, Sandvikens kommun

Gruvgatan 4

Övrigt
Storvik, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 195 000 kr
1 495 m² tomt

Varmt välkomna till fastigheten anrika Lyran om 510 kvm med bra läge i Storvik. Denna unika fastighet byggdes 1919 av Ovansjö Missionsförsamling med syfte att ge orten en förstklassig gudstjänstlokal. Sedan 2004 ägs fastigheten av Bro Manskör som på ideell väg skapat en uppskattad och viktig kulturscen i Gästrikland. Entréplanet erbjuder en fantastisk sal med hela 345 sittplatser som karaktäriseras av högt i tak, ståtliga fönster och charmiga kyrkbänkar i etage. Med en enastående akustik passar salen perfekt för stämsång, konstutställningar, seminarier, fest, dans och musik i alla dess slag. På entréplanet finns även ytterligare en sal (90 sittplatser), välutrustat kök, två wc, arbetsrum och kontor. Övre plan består av två lägenheter, en trea (92 kvm) och en tvåa (65 kvm). Källarplan med gillestuga, kök med tillhörande bardisk, hobbyrum, tvättstuga, pannrum, tre gästtoaletter samt flertalet förrådsutrymmen. Fastigheten säljs i befintligt skick med generell friskrivningsklausul. Inom cirka 10-15 minuters bilfärd nås Sandviken stad med ett brett utbud av affärer och restauranger. Säljaren har fri prövningsrätt på inkomna bud och det är av stor vikt för dem att den nya ägaren har planer för fastigheten som gynnar orten. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Lärkvägen 24, Västanbyn, Sandvikens kommun
Lärkvägen 24, Västanbyn, Sandvikens kommun, bild 2
Lärkvägen 24, Västanbyn, Sandvikens kommun, bild 3

Lärkvägen 24

Villa
Västanbyn, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 695 000 kr
192 m²
8 rum
1 120 m² tomt

Varmt välkomna till denna mycket fina 1,5-plansvilla med bästa gavelläge i omtyckta Västanbyn. Villan har genomgått flertalet större renoveringar och är idag i gott skick. Nytt tak, solceller, 3-glasfönster och fiber. Entréplan erbjuder ett ljust vardagsrum, inglasad matsalsdel, fyra trivsamma sovrum, klädkammare, stilrent kök, badrum och tvättstuga. Utgång till stor altan i härligt läge mot den trevliga tomten. Övre plan med allrum, sovrum och gästtoalett. Lummig men lättskött trädgårdstomt med välvårdad gräsmatta och harmoniskt utsikt mot ängar och skog. På tomten finns en flyttbar friggebod, växthus, trädgårdsförråd och hundgård. Garage och asfalterad uppfart med plats för flertalet bilar. Attraktivt läge med närhet till centrum, kommunikationer, förskola, populära Västanbyns skola, Högbo Bruk med mera.

  • Premium

Visar alla 3