Mäklare Victor Khamo

Victor Khamo

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Barkvägen 183, Ryd, Skövde kommun
 • Sön 5 feb kl 14:15
Barkvägen 183, Ryd, Skövde kommun, bild 2
Barkvägen 183, Ryd, Skövde kommun, bild 3

Barkvägen 183

Lägenhet
Ryd, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde

895 000 kr

80 m²

3 rum

5 343 kr/mån

11 188 kr/m²

Välkomna till detta ombonade bostadsrättsradhus som är väl omhändertaget. Här bor ni med hörnläge och insynsskyddad fram och baksida. Invändigt bjuds det på ett entréplan med kök och fint vardagsrum samt en övervåning med två sovrum. Utomhus finns en trädgård med möjlighet att skapa en oas för avkoppling och njutning. Välkommen till ett boende med villakänsla men med alla bekvämligheter som hör en bostadsrätt till. Läget är perfekt med närhet till förskola, skola och matbutik, samtidigt som du har en lugn och avkopplande miljö att komma hem till.

 • Premium
Stockvägen 173, Ryd, Skövde kommun

Stockvägen 173

Villa
Ryd, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde

2 650 000 kr

127 m²

5 rum

287 m² tomt

Är du på jakt efter ett bekvämt boende i ett plan där det bara är att flytta in? Då är Stockvägen 173 något för dig. Här får hela familjen plats då huset inrymmer hela fyra sovrum, alla i bra storlek. Här finns även två badrum och stora sociala ytor där hela familjen och vänner kan samlas för middagar tillsammans. Stora renoveringar har utförts under de senaste åren med ljusa och moderna materialval. Direkt när du kliver in i huset möts ni av ljusa golv och väggar som skapar en enhetlig känsla i hela huset. Under kyligare dagar tänder man gärna i kaminen och kryper upp framför en brasa. Varmt välkomna till ett hus där hela familjen kan trivas och växa i.

 • Uteplats
Klövervägen 5, Värsås, Skövde kommun

Klövervägen 5

Villa
Värsås, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde

1 495 000 kr

77 m²

4 rum

1 262 m² tomt

Välkommen till detta enplanshus med källare i ett lugnt och trivsamt bostadskvarter i Värsås. En praktisk tegelvilla från första halvan av 60-talet, perfekt för den mindre familjen. Kök, vardagsrum, badrum och sovrum finns på entréplan. Två eller tre sovrum, det bestämmer ni själva beroende på om ni vill ha ett matrum eller önskar ett tredje sovrum. Källaren erbjuder bra förvaringsutrymmen, tvättstuga och garage. I Värsås ligger en förskola samt en skola med klasser upp till årskurs sex. I Värsås bor du i ett trevligt samhälle med närhet till naturen. Här finns även en liten matbutik och en pizzeria.

 • Uteplats
Karl Dahlins väg 16 A, Hentorp, Skövde kommun

Karl Dahlins väg 16 A

Lägenhet
Hentorp, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde

1 350 000 kr

79 m²

3 rum

4 958 kr/mån

17 089 kr/m²

En ljus och fin trea finns nu till salu i populära Vallsängen. Här erbjuds en genomtänkt lägenhet där enhetliga golv löper genom hela boendet och väggarna går i behagliga toner. Här får ni som nya ägare ett boende där köket är uppdaterat och där man gärna lagar en fin middag till vännerna en lördagkväll. Vardagsrummet känns luftigt och har plats för både soffa och matplats, detta är en lägenhet som passar både till middagsbjudningar och lugna kvällar i soffan. Till lägenheten hör en balkong med skön kvällssol. Att bo i Vallsängen innebär att du bor i fina miljöer där föreningen har satsat mycket på innergårdarna, fina gröna ytor och den stora lekplatsen. I föreningen finns även ett gym och en relaxavdelning, här finns även gemensamhetslokal och biltvätt. I områden finns en matbutik, förskola och skola. Fina cykelvägar tar dig enkelt till centrum och önskar du ta bussen går den ofta. Varm välkommen på visning!

 • Balkong
Flugvägen 23 C, Ryd, Skövde kommun

Flugvägen 23 C

Radhus
Ryd, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde

2 395 000 kr

133 m²

4 rum

215 m² tomt

På en bilfri gata finner ni detta trevliga radhus som väntar på att nya ägare ska ta över och skapa nya minnen. Detta välutrustade hus värms upp genom fjärrvärme och innehar fyra rum och kök, vilket passar utmärkt för en barnfamilj. Ett hemtrevligt och välplanerat boende med en lagom stor tomt. Här får ni plats med studsmatta och fotbollsmål samtidigt som tomten är lätt att underhålla. Baksidan av tomten ligger fritt och gränsar mot en allmänning. Huset har uppdaterats med flera renoveringar de senaste åren, bland annat nytt kök och badrum 2021, trädgården 2018 och taket har behandlats och målats 2017. Varm välkomna på visning!

 • Uteplats
Uddabergsvägen 13, Dälderna, Skövde kommun

Uddabergsvägen 13

Villa
Dälderna, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde

7 450 000 kr

205 m²

6 rum

915 m² tomt

På Uddabergsvägen 13 hittar ni detta stora hus som inte är som något annat hus du någonsin sett. Ett lyxigt hem med ett av Däldernas trevligaste lägen. Utsikten är slående och de stora fönsterpartierna tar med utsikten in i huset, från altanen kan du även njuta av soluppgången över Skövde. Här hittar du ett stort hus om 205 kvadratmeter som fördelas på sex rum och kök. Byggt 2006 och med tegelfasad gör huset nästintill underhållsfritt. Ett rymligt hem som har något alldeles unikt över sig. Det sociala och öppna vardagsrummet är husets naturliga samlingspunkt som bjuder på mycket dagsljus, stora fönster, generösa sällskapsytor, fin utsikt och generös takhöjd på hela 4.7 meter som högst. Dubbelgarage, bergvärme, FTX-ventilation och vattenburen golvvärme i hela huset är ytterligare plus. Stora delar av huset har spotlights och här finns även centraldammsugare. Här i natursköna Dälderna är det definitivt inte svårt att trivas och läget på Uddabergsvägen är perfekt för den som vill kunna njuta av närheten till den friska luften i skogen. Läget i Dälderna lämnar ytterst lite att önska för den som har höga krav på sitt boende. Här finns tillgång till allt man vill ha på nära avstånd i vardagen – förskola, handelsområden och aktiviteter. Varmt välkomna!

 • Balkong
 • Uteplats
Krabbagärdsgatan 22, Trädgårdsstaden, Skövde kommun

Krabbagärdsgatan 22

Villa
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde

5 950 000 kr

169 m²

6 rum

684 m² tomt

Ombonat, modernt och genomtänkt är tre ord som bäst beskriver detta nyproducerade hus i Trädgårdsstaden. Färgvalen är behagliga och skapar en enhetlig känsla genom hela huset. Här känner man sig hemma direkt när man kliver innanför dörren. Välplanerade kvadratmeter gör att hela familjen får plats och allrummet på övervåningen gör att barnen får sin egna del. Sovrummen på övre plan har alla sin egen klädkammare och det finns gott om förvaring i hela huset. Köket är en dröm att laga mat i och ni har utsikt över trädgården där barnen kan springa och leka medan middagen tillagas. Under sommarens varma kvällar kan ni också samlas på den stora altanen för en grillkväll och fint häng under pergolan. Trädgården går även i etapper där odlingsmöjligheter finns för att sedan komma upp på gräsplätten där barnen kan springa fritt. Tomten gränsar mot en grönskande allmänning vilket gör att du har insynsfritt och privat på baksidan. Här kan ni njuta av solen under hela dagen då baksidan ligger i sydvästlig rikting. Det är inte svårt att bli förälskad i huset på Krabbagärdsgatan 22! Varmt välkomna!

 • Uteplats
Ekeliden 10, Billingssluttningen, Skövde kommun
Ekeliden 10, Billingssluttningen, Skövde kommun, bild 2
Ekeliden 10, Billingssluttningen, Skövde kommun, bild 3

Ekeliden 10

Villa
Billingssluttningen, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde

2 995 000 kr

56 m²

3 rum

1 172 m² tomt

Varmt välkomna till Ekeliden 10! Nu ges tillfälle att förvärva detta charmiga och välbehållna hus på billingssluttningen. Huset har genomgått flertalet omfattande renoveringar under årens gång och har löpande underhållits. Den stora och lummiga trädgården samt den inglasade altanen i söderläge är bara ett fåtal saker som gör detta boende perfekt för den som önskar ett friköpt hus. Totala ytan på tomten uppgår till 1 172 kvm. och innehar stor potential. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

 • Premium
 • Uteplats

Visar alla 8