Mäklare Pandora Noureini

Pandora Noureini

Om mig

För mig är det en självklarhet att varje bostadsaffär genomförs på ett professionellt sätt så att alla involverade parter känner sig trygga och nöjda. Mitt affärsmannaskap präglas av ett driv att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Mina kunder brukar beskriva mig som engagerad, plikttrogen och pålitlig. Att byta bostad är för många en av livets största affärer. Jag har som mål att göra det till ditt livs bästa affär! Välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Järva Skjutbaneväg 35 , Järvastaden, Solna kommun

Järva Skjutbaneväg 35

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Fastighetsbyrån Solna
2 375 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 3/4
2 622 kr/mån
59 375 kr/m²

VÄLPLANERAD 1,5:A I TOPPSKICK MED SEPARAT SOVDEL OCH STOR BALKONG! Varmt välkomna till denna fantastiska lägenhet i absolut toppskick. Här erbjuds en mycket fin och ljus bostad med genomgående parkettgolv och målade ljusa väggar. Öppna sociala ytor som inrymmer flertalet gäster för den som önskar, en stor balkong, modernt kök med full maskinell utrustning, ett stilrent badrum samt separat sovdel med skjutdörrsgarderober som rymmer enorm förvaring. Här bor ni i ett svårslaget läge med promenadavstånd till allt vardagen efterfrågar i form av kommunikationer, restauranger, shopping och service, träningsanläggning samt vacker natur. - Optimal planlösning. - Smakfull interiör. - Stor balkong i bästa solläge. - Goda förvaringsmöjligheter. - Stabil och välskött förening. - Puls & Träning alldeles utanför porten. - Promenadavstånd till Mall of Scandinavia med dess stora serviceutbud. - Ett stenkast från naturen. - Nära kommunikationer som buss och pendeltåg som tar er till T-centralen på ca 10 min. - Nära påfart till E18 samt E4. Kontakta ansvarig mäklare Pandora Noureini för vidare information, 073-675 87 87.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vasavägen 25, Råsunda, Solna kommun

Vasavägen 25

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Fastighetsbyrån Solna
1 995 000 kr
22 m²
1 rum
1 926 kr/mån
90 682 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning! Äntligen saluförs denna smakfulla och unika etta belägen i en vacker 30-tals fastighet på bästa tänkbara läge i Råsunda! Bostaden präglas av sina charmiga detaljer såsom hög takhöjd och vackra spröjsade fönster. Dessa yteffektiva kvadratmeter erbjuder ett funktionellt kök med generösa förvaringsmöjligheter, ett stambytt och helkaklat badrum med golvvärme och ett luftigt allrum med plats för matgrupp om 2 personer, soffa och tillhörande möblemang. Sovdelen har man placerat smart och smidigt på ett loft för att maximera bostadens golvyta. Tack vare stora fönsterpartier välkomnas ett magiskt ljusinsläpp över ytan. Som medlem i föreningen tar ni del av en stabil och välskött förening. I föreningen finns en tvättstuga samt en gemensam uteplats med tillgång till utemöbler och grillmöjligheter. Här bor du i ett svårslaget läge med närhet till allt vardagen efterfrågar i form av kommunikation, restauranger, shopping och service samt vatten och vacker natur. Du tar dig snabbt och smidigt till Stockholm City med kommunala medel . Solna pendeltågsstation ligger endast ett stenkast bort och flertalet bussar trafikerar också området. Föredrar du att cykla så är du bara en kick från Kungsholmens fulla utbud av uteliv, shopping och puls. Råstasjön och Lötsjön utgör härliga motions- och promenadvänliga grönområden, medan det tillgängliga shoppingutbudet i Mall of Scandinavia och i Solna centrum gör vardagen enkel. I Råsunda finns också massor av mysiga caféer, barer och restauranger och i anrika Gamla Filmstaden finns Råsundas egna SF-biograf som visar de senaste filmerna från filmvärlden. Välkommen till Vasavägen 25. - Attraktiv adress. - Optimal planlösning. - Stambytt badrum. - Stabil förening. - Ett stenkast från Pendeln som tar dig in till T-Centralen på ca 7 min. - Närhet till Friends arena, Mall of Scandinavia och Solna Centrum. - Till lägenheten hör ett förråd.

  • Plus

Visar alla 2