Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Pandora Noureini

Pandora Noureini

Om mig

För mig är det en självklarhet att varje bostadsaffär genomförs på ett professionellt sätt så att alla involverade parter känner sig trygga och nöjda. Mitt affärsmannaskap präglas av ett driv att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Mina kunder brukar beskriva mig som engagerad, plikttrogen och pålitlig. Att byta bostad är för många en av livets största affärer. Jag har som mål att göra det till ditt livs bästa affär! Välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gröngölingsgatan, Stenknäcksgatan , Järvastaden, Solna kommun

Gröngölingsgatan, Stenknäcksgatan

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Fastighetsbyrån Solna
4 500 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/5
5 535 kr/mån
53 571 kr/m²

Stor 3:a på hela 84 m² med optimal planlösning. Lägenheten har en tydlig sovdel och social del. Kök och vardagsrum sitter ihop med en halvöppen planlösning för att underlätta möbleringen och ger en härlig känsla. Två lättmöblerade sovrum varav det större sovrummet har tillgång till egen klädkammare samt utgång till egen uteplats. Helkaklad badrum med tvättmaskin och torktumlare. Inredningen i bostaden är stilrent och väl genomtänkt. Ljusgrå klinker i hall, storlek 30x60 cm och genomgående ljus pigmenterat 3-stavsparkett i övriga bostaden samt vitmålade väggar. Kök med rostfria vitvaror. Tre olika specialdesignade koncept har framtagits för kök och badrum, samtliga med gedigna, kvalitativa och miljövänliga materialval. Vilka val som du kan göra finns visat i ”Säljbrochyr Äventyret”. Längtar du efter att bo på en plats som bokstavligen erbjuder det bästa av två världar? Med ett smidigt, socialt och roligt stadsliv å ena sidan och ett trivsamt och rogivande liv mitt i naturen å andra sidan? Då kommer hela familjen hitta sitt äventyr här. Och hitta hem. På ett centralt och unikt läge i Järvastaden, med en vacker naturpark och skogen som granne, utvecklar nu Resona Äventyret. Ett modernt kvarter där naturens färger fått vara inspiration för färgsättning och materialval. Förskola och skola, lekplatser, affärer, restauranger och kommunikationer finns precis runt knuten. Familjens alla fritidsintressen och nya vänner lika så. Design, kvalitet och hållbarhet är ledord för våra bostäder och vare sig du är på jakt efter en effektiv tvåa eller en storartad taklägenhet med terrass, så vågar vi lova att du får ett hem att trivas i och älska för lång tid framåt. Inflyttning är preliminärt juli-oktober 2025.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Gröngölingsgatan, Stenknäcksgatan , Järvastaden, Solna kommun

Gröngölingsgatan, Stenknäcksgatan

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Fastighetsbyrån Solna
5 600 000 kr
103 m²
5 rum
vån 1/5
6 787 kr/mån
54 369 kr/m²

Stor femma med plats för stora som små. Ljus genomgångslägenhet med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger gott om plats för vardagen med familjen och dubbla balkonger som vetter åt två olika väderstreck. Lägenheten har fyra bra sovrum som ger tillräckligt med plats för hela familjen. Här finns även två badrum som ger gott om utrymme för allas behov. Det stora badrummet är fullt utrustat med bland annat både tvättmaskin och torktumlare. Inredningen i bostaden är stilrent och väl genomtänkt. Ljusgrå klinker direkt innanför dörren, storlek 30x60 cm och genomgående ljus pigmenterat 3-stavsparkett i övriga bostaden samt vitmålade väggar. Kök med rostfria vitvaror. Tre olika specialdesignade koncept har framtagits för kök och badrum, samtliga med gedigna, kvalitativa och miljövänliga materialval. Vilka val som du kan göra finns visat i ”Säljbrochyr Äventyret”. Längtar du efter att bo på en plats som bokstavligen erbjuder det bästa av två världar? Med ett smidigt, socialt och roligt stadsliv å ena sidan och ett trivsamt och rogivande liv mitt i naturen å andra sidan? Då kommer hela familjen hitta sitt äventyr här. Och hitta hem. På ett centralt och unikt läge i Järvastaden, med en vacker naturspark och skogen som granne, utvecklar nu Resona Äventyret. Ett modernt kvarter där naturens färger fått vara inspiration för färgsättning och materialval. Förskola och skola, lekplatser, affärer, restauranger och kommunikationer finns precis runt knuten. Familjens alla fritidsintressen och nya vänner lika så. Design, kvalitet och hållbarhet är ledord för våra bostäder och vare sig du är på jakt efter en effektiv tvåa eller en storartad taklägenhet med terrass, så vågar vi lova att du får ett hem att trivas i och älska för lång tid framåt. Inflyttning är preliminärt juli-oktober 2025.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Kyrkbacken 17, 2tr, Hagalund, Solna kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Kyrkbacken 17, 2tr, Hagalund, Solna kommun, bild 2
Kyrkbacken 17, 2tr, Hagalund, Solna kommun, bild 3

Kyrkbacken 17, 2tr

Lägenhet
Hagalund, Solna kommun
Fastighetsbyrån Solna
2 995 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/3
6 294 kr/mån
35 655 kr/m²

UNIK GAVEL-LÄGENHET MED INGLASAD BALKONG. EL INGÅR I AVGIFTEN! Välkommen till denna ljusa och välplanerade 3a om hela 84 kvm, med bästa läge där el ingår i avgiften! En genomgångsbostad med fönster åt tre olika väderstreck. Bostaden är välplanerad och har en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum och utrymme för två matplatser, en mindre i köket för 4-6 pers samt en större mellan kök och vardagsrum, för 8-10 pers. Sovrummen är stora och bägge rymmer dubbelsäng. Bostaden ligger i Solnas i särklass mest kommunikationstäta område. På mindre än ca 10 minuters promenadavstånd så finns t-bana, tvärbana, pendeltåg, bussar samt Solna C och Arenastaden och Råsunda. Motorvägsförbindelser i form av E4/E20 finns runt knuten. Välkommen till Kyrkbacken 17 - El är inkluderat i avgiften! - Fönster i tre väderstreck . - Inglasad balkong. - Ett förråd tillhör lägenheten. - Ett stenkast från Solna centrum, Mall of Scandinavia och Friends arena. - Kommunikationer genom pendeltåg, buss, t-bana och tvärbana. - 7 min med pendeltåg till Stockholm C. - Mataffär i närheten. - Naturen runt knuten. Kontakta ansvarig mäklare Pandora Noureini för vidare information 073-675 87 87.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gröngölingsgatan, Stenknäcksgatan , Järvastaden, Solna kommun

Gröngölingsgatan, Stenknäcksgatan

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Fastighetsbyrån Solna
2 749 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/5
3 031 kr/mån
58 489 kr/m²

Yteffektiv och välplanerad 2a med balkong mot innergården. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en social känsla. Sovrum med klädkammare. Inredningen i bostaden är stilrent och väl genomtänkt. Ljusgrå klinker i hall, storlek 30x60 cm och genomgående ljus pigmenterat 3-stavsparkett i övriga bostaden samt vitmålade väggar. Kök med rostfria vitvaror. Kaklat och klinkrat badrum med kombimaskin. Tre olika specialdesignade koncept har framtagits för kök och badrum, samtliga med gedigna, kvalitativa och miljövänliga materialval. Vilka val som du kan göra finns visat i ”Säljbrochyr Äventyret”. Längtar du efter att bo på en plats som bokstavligen erbjuder det bästa av två världar? Med ett smidigt, socialt och roligt stadsliv å ena sidan och ett trivsamt och rogivande liv mitt i naturen å andra sidan? Då kommer hela familjen hitta sitt äventyr här. Och hitta hem. På ett centralt och unikt läge i Järvastaden, med en vacker naturspark och skogen som granne, utvecklar nu Resona Äventyret. Ett modernt kvarter där naturens färger fått vara inspiration för färgsättning och materialval. Förskola och skola, lekplatser, affärer, restauranger och kommunikationer finns precis runt knuten. Familjens alla fritidsintressen och nya vänner lika så. Design, kvalitet och hållbarhet är ledord för våra bostäder och vare sig du är på jakt efter en effektiv tvåa eller en storartad taklägenhet med terrass, så vågar vi lova att du får ett hem att trivas i och älska för lång tid framåt. Inflyttning är preliminärt juli-oktober 2025. Skicka in din intresseanmälan till oss och håll dig uppdaterad om projektet och få förtur att boka en bostad.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Brf Äventyret, Järvastaden, Solna kommun
  • 23 lediga bostäder

Brf Äventyret

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Fastighetsbyrån Solna
fr. 2 749 000 kr
47-112 m²
2-5 rum
3 031 kr/mån

I Brf Äventyret vill vi att du ska känna dig trygg med ditt köp. Därför har bostadsbolaget Resona satt ihop ett trygghetspaket, du kan läsa mer om detta under dokument och länkar längre ner på sidan! Välkommen till Brf Äventyret! På ett centralt och unikt läge i Järvastaden, med en vacker naturpark och skogen som granne, utvecklar nu Resona Äventyret. Ett modernt kvarter där naturens färger fått vara inspiration för färgsättning och materialval. Förskola och skola, lekplatser, affärer, restauranger och kommunikationer finns precis runt knuten. Familjens alla fritidsintressen och nya vänner lika så. Design, kvalitet och hållbarhet är ledord för våra bostäder och vare sig du är på jakt efter en effektiv tvåa eller en storartad taklägenhet med terrass, så vågar vi lova att du får ett hem att trivas i och älska för lång tid framåt. Skicka in din intresseanmälan till så återkommer vi med mer information!

  • Nybyggnadsprojekt
Gröngölingsgatan, Stenknäcksgatan , Järvastaden, Solna kommun

Gröngölingsgatan, Stenknäcksgatan

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Fastighetsbyrån Solna
4 750 000 kr
95 m²
4 rum
vån 1
6 260 kr/mån
50 000 kr/m²

Ljus gavellägenhet med fönster som vetter åt två olika väderstreck. Denna stora fyra om 95 kvadratmeter ger gott om plats för vardagen med familjen. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en social yta och samtidigt underlättar möbleringen. Tre bra sovrum och två badrum som ger gott om utrymme för allas behov. Det stora badrummet är fullt utrustat med bland annat både tvättmaskin och torktumlare. Inredningen i bostaden är stilrent och väl genomtänkt. Ljusgrå klinker direkt innanför dörren, storlek 30x60 cm och genomgående ljus pigmenterat 3-stavsparkett i övriga bostaden samt vitmålade väggar. Kök med rostfria vitvaror. Tre olika specialdesignade koncept har framtagits för kök och badrum, samtliga med gedigna, kvalitativa och miljövänliga materialval. Vilka val som du kan göra finns visat i ”Säljbrochyr Äventyret”. Längtar du efter att bo på en plats som bokstavligen erbjuder det bästa av två världar? Med ett smidigt, socialt och roligt stadsliv å ena sidan och ett trivsamt och rogivande liv mitt i naturen å andra sidan? Då kommer hela familjen hitta sitt äventyr här. Och hitta hem. På ett centralt och unikt läge i Järvastaden, med en vacker naturspark och skogen som granne, utvecklar nu Resona Äventyret. Ett modernt kvarter där naturens färger fått vara inspiration för färgsättning och materialval. Förskola och skola, lekplatser, affärer, restauranger och kommunikationer finns precis runt knuten. Familjens alla fritidsintressen och nya vänner lika så. Design, kvalitet och hållbarhet är ledord för våra bostäder och vare sig du är på jakt efter en effektiv tvåa eller en storartad taklägenhet med terrass, så vågar vi lova att du får ett hem att trivas i och älska för lång tid framåt. Inflyttning är preliminärt juli-oktober 2025.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Gröngölingsgatan, Stenknäcksgatan , Järvastaden, Solna kommun

Gröngölingsgatan, Stenknäcksgatan

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Fastighetsbyrån Solna
4 500 000 kr
79 m²
3.5 rum
vån 2/5
5 206 kr/mån
56 962 kr/m²

Ljus genomgångslägenhet med dubbla balkonger som vetter åt två olika väderstreck. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en social yta och samtidigt underlättar möbleringen. Lägenheten har två sovrum och ett mindre arbetsrum. Det större sovrummet har utgång till egen balkong. Helkaklad badrum med tvättmaskin och torktumlare. Inredningen i bostaden är stilrent och väl genomtänkt. Ljusgrå klinker direkt innanför dörren, storlek 30x60 cm och genomgående ljus pigmenterat 3-stavsparkett i övriga bostaden samt vitmålade väggar. Kök med rostfria vitvaror. Tre olika specialdesignade koncept har framtagits för kök och badrum, samtliga med gedigna, kvalitativa och miljövänliga materialval. Vilka val som du kan göra finns visat i ”Säljbrochyr Äventyret”. Längtar du efter att bo på en plats som bokstavligen erbjuder det bästa av två världar? Med ett smidigt, socialt och roligt stadsliv å ena sidan och ett trivsamt och rogivande liv mitt i naturen å andra sidan? Då kommer hela familjen hitta sitt äventyr här. Och hitta hem. På ett centralt och unikt läge i Järvastaden, med en vacker naturspark och skogen som granne, utvecklar nu Resona Äventyret. Ett modernt kvarter där naturens färger fått vara inspiration för färgsättning och materialval. Förskola och skola, lekplatser, affärer, restauranger och kommunikationer finns precis runt knuten. Familjens alla fritidsintressen och nya vänner lika så. Design, kvalitet och hållbarhet är ledord för våra bostäder och vare sig du är på jakt efter en effektiv tvåa eller en storartad taklägenhet med terrass, så vågar vi lova att du får ett hem att trivas i och älska för lång tid framåt. Inflyttning är preliminärt juli-oktober 2025. Skicka in din intresseanmälan till oss och håll dig uppdaterad om projektet och få förtur att boka en bostad.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Vasavägen 25, Råsunda, Solna kommun

Vasavägen 25

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Fastighetsbyrån Solna
2 295 000 kr
22 m²
1 rum
1 926 kr/mån
104 318 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS OCH FLEXIBELT TILLTRÄDE! Äntligen saluförs denna smakfulla och unika etta belägen i en vacker 30-tals fastighet på bästa tänkbara läge i Råsunda! Bostaden präglas av sina charmiga detaljer såsom hög takhöjd och vackra spröjsade fönster. Dessa yteffektiva kvadratmeter erbjuder ett funktionellt kök med generösa förvaringsmöjligheter, ett stambytt och helkaklat badrum med golvvärme och ett luftigt allrum med plats för matgrupp om 2 personer, soffa och tillhörande möblemang. Sovdelen har man placerat smart och smidigt på ett loft för att maximera bostadens golvyta. Tack vare stora fönsterpartier välkomnas ett magiskt ljusinsläpp över ytan. Som medlem i föreningen tar ni del av en stabil och välskött förening. I föreningen finns en tvättstuga samt en gemensam uteplats med tillgång till utemöbler och grillmöjligheter. Här bor du i ett svårslaget läge med närhet till allt vardagen efterfrågar i form av kommunikation, restauranger, shopping och service samt vatten och vacker natur. Du tar dig snabbt och smidigt till Stockholm City med kommunala medel . Solna pendeltågsstation ligger endast ett stenkast bort och flertalet bussar trafikerar också området. Föredrar du att cykla så är du bara en kick från Kungsholmens fulla utbud av uteliv, shopping och puls. Råstasjön och Lötsjön utgör härliga motions- och promenadvänliga grönområden, medan det tillgängliga shoppingutbudet i Mall of Scandinavia och i Solna centrum gör vardagen enkel. I Råsunda finns också massor av mysiga caféer, barer och restauranger och i anrika Gamla Filmstaden finns Råsundas egna SF-biograf som visar de senaste filmerna från filmvärlden. Välkommen till Vasavägen 25. - Attraktiv adress. - Optimal planlösning. - Stambytt badrum. - Stabil förening. - Ett stenkast från Pendeln som tar dig in till T-Centralen på ca 7 min. - Närhet till Friends arena, Mall of Scandinavia och Solna Centrum. - Till lägenheten hör ett förråd. Kontakta ansvarig mäklare Pandora Noureini för bokning av visning, 0736758787.

  • Plus

Visar alla 8