Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Rebecca Gullersbo

Rebecca Gullersbo

Om mig

Som fastighetsmäklare känner jag stor passion för att jobba i sin hemort som man är född och uppvuxen i. Detta yrke är underbar kombination av alla moment jag brinner för i ett kundmöte. Med min treåriga utbildning i bagaget är jag inte bara insatt i att förmedla bostäder. Därtill har jag studerat ekonomi och juridik för att alltid vara kunnig och påläst. Kontakta gärna mig så att jag kan berätta mer om hur jag arbetar och hur vi kan lägga upp bra plan.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sportgränd 3, Centralt Sollefteå, Sollefteå kommun

Sportgränd 3

Villa
Centralt Sollefteå, Sollefteå kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 895 000 kr
174 + 20 m²
7 rum
1 010 m² tomt

I ett populärt och barnvänligt område hittar ni denna välskötta bostad som erbjuder allt man kan önska. Med en generös boyta på 174 kvm fördelat på 7 rum och kök finns det gott om plats för alla. Boningsytorna präglas av genomgående fina ytskikt och golv, så här är det med andra ord bara att flytta in och trivas. Många fördelar såsom solcellspaneler installerade 2023, bergvärme, trivsam utomshusmiljö med både inglasat uterum och altan med ett exklusivt spabad, samt ett varmgarage. Beläget i ett lugnt område nära skog och natur och med närhet till service och skolor. Ett stenkast bort ligger Hallstaberget som är ett fint utflyktsmål för skidåkning och motion!

  • Uteplats
Blåsenhovsvägen 16, Långsele, Sollefteå kommun
Blåsenhovsvägen 16, Långsele, Sollefteå kommun, bild 2
Blåsenhovsvägen 16, Långsele, Sollefteå kommun, bild 3

Blåsenhovsvägen 16

Radhus
Långsele, Sollefteå kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
395 000 kr
75 + 82 m²
3 rum
1 216 m² tomt

Nytt pris! Välkommen till detta trevliga parhus! Här bor du med utsikt över kanalen och ett stenkast från Sollefteå golfklubb. Här får du 3 rum och kök varav 2 bra sovrum samt badrum. Utöver det har huset ett vattenburet system, 3-glas fönster, fiber och garage finns. I källaren finns bra förvaringsutrymmen, pannrum, matkällare och tvättstuga. Ett perfekt boende för dig som vill leva praktiskt och med närhet till vatten. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Skarpskyttevägen 16, Långsele, Sollefteå kommun

Skarpskyttevägen 16

Villa
Långsele, Sollefteå kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
250 000 kr
105 + 49 m²
4 rum
750 m² tomt

Kontakta mäklaren för att boka in en privatvisning! Mycket charmig villa i trivsamma Långsele! Här erbjuds bland annat tre sovrum, rymligt vardagsrum, badrum och källare med tvättstuga, förrådsutrymmen m.m. Lugnt och härligt område med närhet till naturen, skoterspår samt allt annat som Långsele har att erbjuda så som skola, förskola, matbutik, bygghandel med mera!

Visar alla 3