Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sandra Eriksson

Sandra Eriksson

Om mig

Jag har varit mäklare i innerstan sedan 2007. Jag hjälper dig med en lyckad affär och skräddarsyr uppdraget utefter dina önskemål i kombination med det jag anser är det bästa för just din lägenhet. Räkna med lyhördhet, erfarenhet, kunskap och god lokalkännedom. Jag ser det som ett privilegium att få vara delaktig i den största affären i många människors liv. Med ett stort engagemang och Fastighetsbyråns många verktyg, erbjuder jag den bästa kombinationen av en mäklartjänst.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Drottningholmsvägen 64, 8 tr, Fridhemsplan, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Drottningholmsvägen 64, 8 tr, Fridhemsplan, Stockholms kommun, bild 2
Drottningholmsvägen 64, 8 tr, Fridhemsplan, Stockholms kommun, bild 3

Drottningholmsvägen 64, 8 tr

Lägenhet
Fridhemsplan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Kungsholmen
6 495 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 8/9
3 794 kr/mån
86 026 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade bostad med centralt läge på Kungsholmen. Näst högst upp i huset, genomgående planlösning, stora fönsterpartier och en väl tilltagen möblerbar inglasad balkong. Här bor du med alla bekvämligheter tillgängliga som denna moderna fastighet erbjuder. I föreningen finns flera trevliga innergårdar, garage, tvättstugor, förvaringsutrymmen för såväl cykel som barnvagnar, gästlägenhet och föreningslokal. Även i lägenheten erbjuds moderna lösningar så som stora sociala ytor, två rymliga sovrum, tvättmaskin, torktumlare och gott om förvaring. Fastigheten ligger belägen i det attraktiva kvarteret Iskristallen. Underbart läge på Kungsholmen med Norr Mälarstrand och lummiga Rålambshovsparken strax utanför dörren. Fridhemsplans utbud med all tänkbar service och mycket goda kommunikationer ligger inom kort promenadavstånd. Attraktivt kvarter med en egen grönskande innergård, en härlig esplanad med träd och promenadstråk strax utanför dörren.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Svarvargatan 12, Fridhemsplan, Stockholms kommun

Svarvargatan 12

Lägenhet
Fridhemsplan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Kungsholmen
3 295 000 kr
33 m²
2 rum
vån 2/5
1 999 kr/mån
99 848 kr/m²

I ett lugnt gårdsläge bor du perfekt med närhet till allt vad Fridhemsplan har att erbjuda - shopping, caféer, restauranger, oslagbara kommunikationsmöjligheter samt välbesökta Västermalmsgallerian. Precis utanför porten finns Karlbergkanalen och dess promenadstråk samt aktiva båtliv runt hörnet. Kommunikationerna är oslagbara med flertalet bussar samt tunnelbana blå- och grön linje invid Fridhemsplan.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2