Mäklare Rasmus Green

Rasmus Green

Om mig

Min målsättning som din mäklare, är att skapa en trygg miljö. Där både du som säljare och köpare kan vara säker på att du gör den bästa affären för just dig. Vi på Fastighetsbyrån, vet att en bostadsförsäljning kan vara den största och viktigaste affären du gör i livet. Med detta i ryggen så siktar jag som mäklare alltid på att ge dig som kund hos oss all den tid du behöver! Både säljare och köpare skall efter avslutad affär, känna att de genomfört den bästa affären i livet. Välkommen till oss!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skvattramsvägen 7, Mariefred, Strängnäs kommun
 • Fre 29 sep kl 14:30
Skvattramsvägen 7, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 2
Skvattramsvägen 7, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 3

Skvattramsvägen 7

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 595 000 kr
48 m²
2 rum
2 400 m² tomt

Välkommen till Skvattramsvägen 7, som tillhör Edsala samfällighet, i Mariefred. Detta fritidshus ligger längst in på gatan, har en stor vacker tomt med fina altaner och mycket utrymme. En riktig juvel med gångavstånd till badplats och ca 5 min biltur till centrala Mariefred. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Sjöborgsvägen 11, Strängnäs Kommun, Strängnäs kommun

Sjöborgsvägen 11

Villa
Strängnäs Kommun, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
3 300 000 kr
114 + 50 m²
5 rum
1 057 m² tomt

Trevlig och välplanerad suterrängvilla med garage på sluttande hörntomt. Rymligt uterum, delvis inglasat i skyddat läge på baksidan i nordvästläge. Helrenoverade badrum. Balkong längs med husets framsida i sydostläge. Vedförråd och förråd finns på tomten. Nära till förskola, badplats med sandstrand och naturen. Närhet till utfart till E20 med bra pendlingsläge till Eskilstuna och Stockholm.

 • Balkong
 • Uteplats
Tillströms väg 12, Stallarholmen, Strängnäs kommun
 • Sön 1 okt kl 12:30

Tillströms väg 12

Villa
Stallarholmen, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
4 595 000 kr
132 + 37 m²
6 rum
752 m² tomt

Välkommen till Tillströms Väg 12! Denna tvåplansvilla med stor altan och sjönära läge är perfekt för alla som vill bo i lugnet utanför stan men ändå nära till allt. Huset består av 4 sovrum, två allrum, kök, samt en fantastisk ogenerad, inhägnad altan på baksidan. På baksidan har du en integrerad pool, ett spabad under tak, ett utekök, sällskapsyta för hela familjen, ett fint uterum samt en grillplats för öppen eld. Det finns även ett garage med tillhörande förråd. Bostaden ligger bara någon minuts promenad från vattnet, och från bla balkongen har du faktiskt sjöutsikt. Ett fantastiskt fint hus i ett lugnt och stilla läge.

 • Plus
 • Uteplats
Tingstugatan 32B, Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Tingstugatan 32B

Lägenhet
Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
1 149 000 kr
55 m²
3 rum
vån 2/2
4 509 kr/mån
20 891 kr/m²

Charmig, ljus lägenhet på övre plan. Arbetskök, vardagsrum med plats för matbord och soffgrupp, två sovrum samt duschrum. Stambytt fastighet, nya fönster och säkerhetsdörrar, välskött lägenhet med trevlig planlösning. Stadsnätet finns anslutet. Bilplatser framför huset. Nära till naturen med motionsspår och strövområden.

 • Balkong
Sundbyvägen 11E , null, Strängnäs kommun

Sundbyvägen 11E

Lägenhet
Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
1 495 000 kr
61 m²
3 rum
vån 1/2
3 939 kr/mån
24 508 kr/m²

Kontakta mäklaren för en privatvisning! Välkommen till Sundbyvägen 11E. En mycket fin trea på mittenplan. Stor balkong i söderläge. Här finner du en modern lägenhet med välplanerade kvadratmetrar och härlig balkong med fantastiskt solläge. Här bor du med närhet till skolor, centrum, vacker natur med hagar, ängar och skog. På ca. en kvarts promenad bort finns stadskärnan med dess utbud av restauranger, affärer samt resecentrum.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 5