Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Helena Thudin

Helena Thudin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Haparandavägen 219, Granloholm-östra, Sundsvalls kommun

Haparandavägen 219

Lägenhet
Granloholm-östra, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
995 000 kr
81,5 m²
3 rum
5 381 kr/mån
12 209 kr/m²

I populära Brf Tegelbacken finns nu denna ljusa och fina trea till salu! Bostaden har en uteplats i markplan och egen ingång. De 81,5 kvm fördelas på ett fint renoverat kök, ett stambytt badrum, ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong med fritt västerläge med fantastisk eftermiddags- och kvällssol. I lägenheten finns vidare två bra sovrum och en separat klädkammare. Här bor ni i ett lugnt och trivsamt bostadsområde med naturen som närmsta granne och flertalet lekplatser i området. Bra bussförbindelser till Sundsvalls Centrum och promenadavstånd till Norra berget och Sundsvalls sjukhus (bara ca 1 km). Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Södra Järnvägsgatan 27B, Centrum, Sundsvalls kommun

Södra Järnvägsgatan 27B

Lägenhet
Centrum, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
2 995 000 kr
92,5 m²
4 rum
vån 3/4
4 292 kr/mån
32 378 kr/m²

Topprenoverad fyra med ett av Sundsvalls bästa lägen! Här bor ni centralt men ändå lugnt och helt utan insyn. Lägenheten är belägen i en populär förening med hiss, låga avgifter och där de boende är garanterade en parkeringsplats på föreningens låsta innergård. Lägenheten har smakfullt renoverats med genomgående fina material- och färgval. Här finns ett stilfullt kök med utgång till den stora inglasade balkongen med bästa söderläge och utsikt över föreningens lugna innergård och Södra berget. Här finns också ett rymligt vardagsrum, tre bra sovrum i fil och ett stambytt helkaklat badrum. Hela bostaden har genomtänkta förvaringslösningar med snygg och praktisk inbyggd förvaring. Här är det bara att flytta in och trivas! Här bor ni bara ett stenkast från stenstans stora utbud av restauranger och butiker. Dessutom nära flertalet skolor, förskolor och goda kommunikationer.

  • Balkong
  • Hiss
Storgatan 52B, Centrum, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 apr kl 16:00

Storgatan 52B

Lägenhet
Centrum, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
3 400 000 kr
104,5 m²
4 rum
vån 8/8
6 324 kr/mån
32 536 kr/m²

Högst upp på den 8:e våningen och med fantastisk utsikt finner ni denna unika gavelfyra! Hela bostaden har totalrenoveras under hösten 2020 och präglas av genomgående smakfulla materialval och svårslagna vyer från bostadens alla fönster. Unika skjutdörrspartier till den inglasade balkongen med nästan 4 meter i takhöjd och med utsikt över Norra berget, Sundsvallsbron och havet. Ett stenkast bort finns härliga promenadstråk längst Selångersån, dessutom direkt närhet till gym, bageri och Himlabadet. På några minuters promenad nås centrums puls med dess stora utbud av restauranger och butiker. Nära även till Mittuniversitetet och flertalet skolor. Goda kommunikationer med busshållplats strax utanför. Här bor ni i den populära föreningen Guldsmeden med garage under huset och goda parkeringsmöjligheter utomhus.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kubikenborgsgatan 11A, Skönsmon, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 2 maj kl 16:30

Kubikenborgsgatan 11A

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
725 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 538 kr/mån
11 789 kr/m²

Ljus och fin 2:a med stor inglasad balkong! Välkommen till denna välplanerade tvåa med högt och fritt läge. Här finns ett rymligt vardagsrum, charmigt kök med matplats, sovrum, en separat klädkammare och ett helkaklat badrum. Föreningen lät bygga ut och glasa in balkongerna 2018 så den stora balkongen blir som ett extrarum stora delar av året. Här bor ni i en välskött förening med trevlig uteplats på gården och tillgång till uthyrningsrum. Närhet till mataffär, fina grönområden, bussförbindelser, friluftsområde och skidspår.

  • Plus
  • Balkong
Bergsgatan 19 C, Centrum, Sundsvalls kommun

Bergsgatan 19 C

Lägenhet
Centrum, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
1 995 000 kr
80,4 m²
3 rum
vån 5/7
4 545 kr/mån
24 813 kr/m²

Välplanerad trea på 5:e våningen bara ett stenkast från stadens centrum! Lägenhetens dryga 80 kvm är väldigt välplanerade. Här finns ett ljust kök med matplats och vacker utsikt över staden och hamninloppet. Vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen med bästa västerläge med eftermiddags- och kvällssol och utsikt över Norra berget och kyrkan. I bostaden finns också två bra sovrum, en stor klädkammare och ett badrum som renoverades 2019. Här bor ni i en populär bostadsrättsförening i fastighet med hiss och garage. Både bredband och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Optimalt läge med bara någon minuts promenad till stenstadens puls och stora restaurang utbud, samtidigt är det nära till fina grönområden. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sveavägen 13 A, Södermalm, Sundsvalls kommun

Sveavägen 13 A

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
950 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 520 kr/mån
16 814 kr/m²

Ljus och fin tvåa med balkong i söder! Här bor du högst upp i huset med fri och långtgående utsikt. Lägenheten har en trevlig planlösning, högt i tak och de 56,5 kvm är väldigt välplanerade. Här finns ett charmigt kök med matplats, ett luftigt vardagsrum med utgång till den stora inglasade balkongen med bästa söderläge. Balkongen har infravärme och blir som ett extrarum stora delar av året. I lägenheten finns också sovrum med gott om förvaring och och ett helkaklat badrum med badkar. Här bor ni i ett lugnt och trevligt område bara en kort promenad till både stenstan och härlig natur vid Sidsjön. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 6