Mäklare Anesa  Crnovrsanin

Anesa Crnovrsanin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Högalids tvärgränd 2, Högalid, Trelleborgs kommun

Högalids tvärgränd 2

Villa
Högalid, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg

3 195 000 kr

149 m²

5 rum

294 m² tomt

Är ni på jakt efter ett välvårdat hem med öppna ytor för hela familjen? Då kan denna bostaden på 1,5 plan med ingen genomfartstrafik, vara någonting för er! Här bor man på ett lugnt och trivsamt område på ett av Trelleborgs familjevänliga och attraktiva bostadsområden. Bostaden är fördelat på 5 rum och kök. Här kan du njuta av en praktisk planlösning med öppna ytor som ger ett bra ljusinsläpp och en känsla av rymd. Utöver detta finns även trädgård med trädäck och garage i separat länga en liten bit bort.

  • Uteplats
Gränstorpsgatan 10A, Norr, Trelleborgs kommun

Gränstorpsgatan 10A

Lägenhet
Norr, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg

1 895 000 kr

64 m²

2 rum

5 270 kr/mån

29 609 kr/m²

Det perfekta boendet för dig som vill njuta av livet utan en massa måsten. Här finns det du behöver inom räckhåll. På markplan uteplats, ligger denna nyligen producerade hörnlägenhet som fortfarande känns som ny. Här disponerar du en yta om 64 kvadratmeter som fördelar sig på två rum och kök. Något som verkligen präglar den här lägenheten är det rika ljusinsläppet, materialval och tryggheten av en bostadsrättsförening som tar hand om allt yttre underhåll.

Ankarvägen 4, Dalköpinge, Trelleborgs kommun

Ankarvägen 4

Villa
Dalköpinge, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg

5 995 000 kr

176 m²

6 rum

825 m² tomt

På ett toppenläge med stor balkong och burspråk finner ni denna villa som erbjuder en optimal planlösning för hela familjen. Här bor man på ett lugnt och trivsamt område med närhet till badstrand och underbara promenadstråk. Boendet är fördelat på 6 rum och kök med en genomgående känsla för kvalitet. Huset uppfördes 2005 med carport intill. Utöver detta finns även en stor balkong att njuta av i söderläge, badrum med bastu samt en stor trädgård som utgör en självklar plats att vistas på under sommarhalvåret.

  • Balkong
  • Uteplats
Rävgränd 8, Anderslöv, Trelleborgs kommun

Rävgränd 8

Radhus
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg

1 895 000 kr

117,5 m²

4 rum

7 171 kr/mån

16 128 kr/m²

Villa eller lägenhet? Här får du det bästa av båda delarna. På Rävgränd 8 finner du detta trevliga bostadsrättshus i 1,5-plan med hörntomt och carport. Det här är en bostad för hela familjen att bi in sig och ytor som gör det enkelt att möblera. Här bor du på en attraktiv adress med tryggheten av en bostadsrättsförening som tar hand om allt yttre underhåll. Närhet till såväl skola, mataffärer, vårdcentral som till gym- och padellhall och pendlingsmöjligheter till Malmö, Lund och Trelleborg.

  • Uteplats
Valldammsgatan 47, Centralt, Trelleborgs kommun

Valldammsgatan 47

Radhus
Centralt, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg

4 495 000 kr

89 m²

4 rum

318 m² tomt

På den centrala adressen Valldammsgatan 47 erbjuds nu ett charmigt parhus med trädgård. Boendet har under det senaste månaden genomgått totalrenovering med bra materialval, fönster- och takbyte samt ny luft-vatten värmepump. En bra boendemiljö såväl hemtrevligt som praktiskt. Ett inflyttningsklart hem att riktigt trivas i. Här bor ni med ett mycket centralt läge, på gångavstånd till allt som Trelleborg har att erbjuda.

Visar alla 5