Mäklare Anesa Crnovrsanin

Anesa Crnovrsanin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Odonvägen 2, Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun
 • Kommande

Odonvägen 2

Villa
Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg

3 495 000 kr

142 m²

5 rum

457 m² tomt

Inom kort finns möjlighet att förvärva denna enplanshus på ett av Trelleborgs familjevänliga och attraktiva bostadsområden. Du välkomnas till ett välskött hus som genast ger en hemtrevlig och välkomnande känsla. Här kan du njuta av en praktisk planlösning med öppna ytor som ger ett bra ljusinsläpp från stora fönsterpartier och en känsla av rymd. De väl tilltagna sociala ytorna i huset såsom matplats och vardagsrum lämpar sig för såväl den stora familjen som vid middagsbjudningar och festligheter. Till huset hör även en mysig braskamin för kalla vintrar och under den varma årstiden kan du njuta av en lagom stor och härlig trädgårdstomt i både öst och söderläge.

Liljeborgsgatan 18B, Centralt, Trelleborgs kommun
 • Kommande

Liljeborgsgatan 18B

Lägenhet
Centralt, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg

1 245 000 kr

58 m²

2 rum

3 235 kr/mån

21 466 kr/m²

Här öppnar du dörren till ett fint och välskött hem som går utmärkt att flytta in i precis som det är. På ett centralt läge presenteras snart denna tvåa om 58 välplanerade kvadratmetrar. Lägenheten erbjuder bland annat en härlig balkong i österläge, kök med matplats samt trivsamma och sociala ytor som gör det enkelt att möblera. Läget är bästa tänkbara med närhet till allt som Trelleborg har att erbjuda. Välkomna att göra en intresseanmälan!

Krukmakaregatan 13, Väster, Trelleborgs kommun
 • Kommande

Krukmakaregatan 13

Villa
Väster, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg

3 800 000 kr

125 m²

5 rum

526 m² tomt

På Krukmakaregatan 13 finner ni nu denna hemtrevliga 1,5-plansvilla med attraktivt läge. Huset har under de senaste fem åren omsorgsfullt renoverats där alla detaljer tagits i beaktning. Här finns såväl förutsättningar för att bara flytta in utan att renovera som goda möjligheter att planera efter egen smak och behov. Bostaden inrymmer över 1,5 bostadsplan en stora sociala yta, med matplats och vardagsrum, kök, ett badrum med tvätthörna och en gästwc. Utöver det finns det idag tre sovrum och ett på ovanvåningen. Härligt trädgårdstomt med både stenlagd uteplats och gräsyta, dubbelgarage och uppfartsplats för flera bilar. Huset är centralt beläget på en återvändsgränd med närhet till såväl grönområden som centrum med service och kommunikationer. I området finner ni även med gångavstånd skola och förskola. Sammantaget ett riktigt härligt och familjevänligt boende där du kan trivas i många år framöver!

 • Uteplats
Kung Kristians väg 6B, Kungahusen, Trelleborgs kommun
 • Kommande

Kung Kristians väg 6B

Lägenhet
Kungahusen, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg

1 850 000 kr

82 m²

3 rum

5 389 kr/mån

22 561 kr/m²

Här finner du en bostad i gott skick som har något för de allra flesta. På Kung Kristians väg 6B ligger denna hemtrevliga lägenhet. Bostaden erbjuder två sovrum, badrum samt en stor och härlig inglasad balkong i söderläge. Här bor du på en attraktiv adress med tryggheten av en mycket solid bostadsrättsförening. Närhet till såväl grönområden, skola, och matbutiker som till centrum.

 • Balkong
Hesekillegatan 39b, Centralt, Trelleborgs kommun
 • Kommande

Hesekillegatan 39b

Lägenhet
Centralt, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg

1 195 000 kr

53 m²

2 rum

3 814 kr/mån

22 547 kr/m²

På lugnt läge presenteras snart denna tvåa om 53 välplanerade kvadratmetrar. Lägenheten erbjuder bland annat en härlig balkong i söderläge, kök med matplats samt trivsamma och sociala ytor som gör det enkelt att möblera. Här bor ni i en trivsam och välskött förening, i ett lugnt område nära centrum såväl som grönområden. Detta är en utmärkt lägenhet för den som bara vill flytta in och ställa in möblerna. Välkomna att göra en intresseanmälan!

 • Balkong
Stavstensvägen 271, Väster, Trelleborgs kommun
 • Kommande

Stavstensvägen 271

Villa
Väster, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg

5 000 000 kr

135 m²

5 rum

1 200 m² tomt

På härligt läge där naturens skönhet välkomnar dig varje morgon, finns denna trivsamma och moderna hem. Här bor du på ett härligt område med vacker vy över havet och promenadavstånd till naturen. Huset erbjuder 5 rum och kök, garage, carport samt trädäck i söderläge. Från trädäcket leder en trappa ner till pool samt stora gräsytor. Sammantaget ett riktigt härligt och familjevänligt boende där du kan trivas i många år framöver!

 • Uteplats

Visar alla 6