Mäklare Klas Hamrén

Klas Hamrén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Väsby Ängsväg 28D, Vagnhärad, Trosa kommun

Väsby Ängsväg 28D

Lägenhet
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
2 195 000 kr
85 m²
4 rum
5 545 kr/mån
25 824 kr/m²

Bekvämt på markplan ligger denna moderna hörnlägenhet med en ljus och social planlösning. De rymliga sällskapsytorna förlängs av en härlig altan i söderläge med en fin liten gräsmatta i anslutning. Här kan barnen leka fritt och grillen kan ställas fram för trevliga sommarkvällar. Mycket välplanerad bostad med goda förvaringsutrymmen i flera klädkammare och ett stort badrum med egen tvättutrustning som gör vardagen smidig. Området är lugnt och barnvänligt med en lekplats i närheten samt kort avstånd till skolor, affärer och service. Välkommen till Väsby Ängsväg 28D!

  • Uteplats
Viktoriagatan 20C, Trosa Centralt, Trosa kommun

Viktoriagatan 20C

Lägenhet
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
2 375 000 kr
71,6 m²
2 rum
vån 2/2
4 172 kr/mån
33 170 kr/m²

Välplanerad lägenhet om 2,5 rum och kök med fint läge i centrala Trosa. Entré via uteplats på framsidan i söderläge med utsikt över innergården. 2 minuters promenad till torget i Trosa med affärer och service och 5 minuters promenad till buss för vidare färd om du pendlar. Lägenheten har nymålade rum och nytt golv i sovrummen och vardagsrummet. Välkommen på visning!

  • Hiss
Brovägen 25, Vagnhärad, Trosa kommun

Brovägen 25

Tomt
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
500 000 kr
906 m² tomt

På Brovägen 25 i Vagnhärad finner ni denna attraktiva och centralt belägna tomt om 906 kvm. På tomten är det uppfört ett garage, en matkällare samt ett rum som idag disponeras som ett hobbyrum. Tomten är plan och grönskande och har en gång i tiden tillhört Brovägen 27. Sedan dess har den styckats av och det är nu ett ypperligt tillfälle att förvärva denna tomt tillsammans med fastigheten den en gång styckades av ifrån, dvs Brovägen 27 i Vagnhärad. Kommunalt vatten och avlopp är ej anslutet. Åvatten finns att disponera endast sommartid. Välkommen på visning!

Brovägen 27, Vagnhärad, Trosa kommun

Brovägen 27

Villa
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 995 000 kr
168 m²
7 rum
922 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna 20-talspärla på Brovägen 27 i Vagnhärad. Ett litet paradis för odlingsintresserade med ett rymligt växthus, fruktträd och bärbuskar. Men passar lika bra för den som är ute efter en mindre krävande trädgård. Fastigheten ligger på en av två tomter så möjligheten finns att sälja den ena tomten(Brovägen 25) för att få en mindre och mer lättskött trädgård. Villan som är byggd 1920 är väl underhållen. Det vackra brutna taket byttes 2021 och fönstren är bytta till treglasfönster. Läget är perfekt för dig som vill pendla med endast en 10 minuters promenad till tåg- och busstation.

  • Balkong
  • Uteplats
Ekensbergsgatan 24, Trosa, Trosa kommun

Ekensbergsgatan 24

Villa
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 250 000 kr
80 + 80 m²
5 rum
727 m² tomt

Nu finns en villa ute till försäljning på centralt belägna Ekensbergsgatan 24 i Trosa. Denna välplanerade bostad om 5 rum och kök skulle passa perfekt för barnfamiljen, blivande barnfamiljen eller ett praktiskt boende för dig som behöver extra yta för ditt kontor eller hobby. Villan är byggd i suterräng med en altan på husets entrésida och med stor gräsmatta och uteplats i ostört läge på baksidan. En lättskött tomt för den som önskar det men här finns stora möjligheter att anlägga din egen drömträdgård för dig med gröna fingrar. 2006 gjordes källarplanet om, där två rum gjordes om till ett sovrum och ett vardagsrum. Är det här ett boende för dig, är du varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Väsbyvägen 12A, Vagnhärad, Trosa kommun

Väsbyvägen 12A

Lägenhet
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
1 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
3 508 kr/mån
29 000 kr/m²

På Väsbyvägen 12A väntar denna ljusa och välplanerade tvåa med stor uteplats i perfekt söderläge. Invändigt finner ni kök och vardagsrum med öppen planlösning, sovrum, duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt förråd. Här bor ni i ett lugnt område med lekplats och fina promenadstråk precis utanför dörren. Dessutom ges närhet till bland annat skolor, affärer, vårdcentral, träning och goda kommunikationer. Välkomna att anmäla intresse!

  • Uteplats
Emils backe 27, Trosa, Trosa kommun

Emils backe 27

Tomt
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 250 000 kr
1 245 m² tomt

Emils backe - ett unikt område med annorlunda tomter. En av Emils Backes allra finaste tomter högst upp på berget blir nu till salu. Byggklar med kommunalt VA, el och fiber framdraget till tomtgräns och med färdigt bygglov för stolphuset på bilden. Det finns dock inget krav på varken att bygga just det huset eller att anlita någon specifik husleverantör. I tomtpriset ingår kostnader och avgifter för VA-anslutning, bygglov, nybyggnadskarta och husritningar uppgående till ca 300 000 kr. Läs mer om området och stolphusen på www.emilsbacke.se. Visning och säljstart sker 13 maj 2023. Välkommen!

Nygårdsplatån 108, Vagnhärad, Trosa kommun

Nygårdsplatån 108

Villa
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
4 195 000 kr
161 + 21 m²
7 rum
1 274 m² tomt

På en lugn återvändsgata ligger denna väl genomtänkta suterrängvilla om sju rum och kök, optimal för barnfamiljen eller paret som vill ha mycket yta. Tomten bjuder på en mångfald av vackra blommor, bärbuskar och fruktträd samt gott om plats för både lek och avkoppling. Interiört håller huset en genomgående bra standard med bland annat ett kvalitativt utrustat kök, stilrena helkaklade duschrum, bastu och mycket bra förvaringsutrymmen. Läget lever upp till mångas önskemål med närhet till skog där ni kan plocka bär och svamp under lediga dagar, samt kort avstånd till skola, förskola och centrum. Här bor ni i ett tryggt och trivsamt område med trevliga grannar. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Uteplats
Tureholm Stubbhugget 6, Trosa, Trosa kommun

Tureholm Stubbhugget 6

Villa
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
5 995 000 kr
175 m²
6 rum
2 876 m² tomt

Uppe på höjden i Stubbhugget står nu denna helt nybyggda 2-plansvilla från A-Hus av modell Villa Nockeby Modern. Villan har ett högt och fritt läge med härlig utsikt över trädtoppar i flera väderstreck och en härlig terrass på övre plan i soliga sydväst. I trädgården kan ni skapa er egen oas med planteringar och uteplatser. Planlösningen är perfekt med öppna sällskapsrum på entréplan och flertalet rofyllda sovrum på övre plan. Kvalitativ interiör i ljus klassisk färgsättning ger er en enkel bas att inreda efter. Köpare kopplar ihop sig med ett lokalt reningsverk som finns klart och fiber finns indraget och installerat. Här bor ni lantligt och modernt med endast cirka 4 km in till centrala Trosa!

  • Uteplats
Åvägen 8, Vagnhärad, Trosa kommun

Åvägen 8

Tomt
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
1 750 000 kr
1 597 m² tomt

På Åvägen 8 i Vagnhärad ligger denna trevliga å-tomt om 1597 kvm. Ett lugnt och fint läge vid ån. Bekväm närhet till Vagnhärad centrum och dess utbud av mataffärer, restauranger, skolor och förskolor. Det är utmärkt pendlingsläge till Stockholm, antingen med tåg ca 40 min, med bil en knapp timme eller direktbuss till Liljeholmen ca 55 min. I dagsläget finns en garagebyggnad på tomten.

Visar alla 10