Mäklare Daniel Eriksson

Daniel Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Granängsvägen 2D, Centrala Tyresö, Tyresö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Granängsvägen 2D

Lägenhet
Centrala Tyresö, Tyresö kommun
Fastighetsbyrån Tyresö
2 195 000 kr
50 m²
2 rum
vån 4
3 626 kr/mån
43 900 kr/m²

Välplanerad och modern 2:a i trevligt hus byggt 2020 med stor balkong i perfekt sydvästläge. Här kommer du kunna njuta solen under större delen av dagen och kvällen. Rymlig hall, kök och vardagsrum i öppen och social planlösning, sovrum med flera garderober samt snyggt badrum med kombimaskin. Praktiskt boende med förråd som tillhör lägenheten och garage i huset. I föreningen finns även festlokal som går att hyra. Centralt läge med nära avstånd till Tyresö centrum med butiker, mataffärer, gym och annan service. Tyresö Centrum är en vacker och naturskön oas endast 20 minuter från Stockholm City. Här finns vacker natur, goda kommunikationer och all service ni behöver. Under rusningstid går även direktbussar till Stockholm C. Golfbana och Alby Friluftsgårds löparspår och utegym ligger i närområdet. Från busstorget går tät busstrafik till Gullmarsplan på cirka 20 minuter. Under morgontrafiken går även direktbuss till Vattugatan med en restid på cirka 30 minuter. Det finns också buss via Fornudden till Handen. Från busshållplats Masten går tät busstrafik. För mer info om denna välplanerade lägenhet kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Björnmossegången 138, Krusboda, Tyresö kommun
  • Sön 3 dec

Björnmossegången 138

Radhus
Krusboda, Tyresö kommun
Fastighetsbyrån Tyresö
3 900 000 kr
127 m²
4 rum
195 m² tomt

Nytt accepterat pris! Välunderhållet radhus med stort kök och bra sociala ytor på entréplan med ett stort vardagsrum , gäst WC och förråd och tvättstuga. PÅ övervåningen finns 3 sovrum i fil, ett stort badrum med dusch, Utanför badrummet finns en möblerbar hall med garderobsvägg och en klädkammare. Uteplats på baksidan med trätrall och tak, gräsmatta och uppvuxen grönska. På framsidan finns en mindre träaltan med syrenberså.

  • Plus
Videvägen 76, Tyresö Strand, Tyresö kommun

Videvägen 76

Lägenhet
Tyresö Strand, Tyresö kommun
Fastighetsbyrån Tyresö
1 395 000 kr
33,8 m²
1.5 rum
vån 2/5
3 946 kr/mån
41 272 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välplanerad 1: a där värme V/A, kabel-Tv & Bredband ingår i månadsavgiften. Bra med kommunikationer till Stockholm City samtidigt som du har Tyresös vackra natur runt hörnet. Här kan du cykla ner till Erstaviken för ett bad, ta en tur på skidor genom Alby eller varför inte ta en promenad bort till slottet. Fullutrustat kök med vinkyl, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Stor balkong i soligt läge med snyggt glasräcke. Vardagsrum med gottt plats för både soffa och säng. Vid entrén finns en rymlig matplat salt sovalkov. Bra läge vid Strandrondellen Förråd och cykelrum finns i huset. Kontakta ansvarig mäklare för info!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3