Mäklare Johan Karlsson

Johan Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Molanders väg 2, Tranemo, Tranemo kommun

Molanders väg 2

Lägenhet
Tranemo, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
1 375 000 kr
75,2 m²
3 rum
vån 2/7
6 896 kr/mån
18 285 kr/m²

12 månaders avgiftsfritt boende! Välkommen till denna välplanerade lägenhet om tre rum och kök med en härlig utsikt ner över sjön. Lägenheten är genomtänkt med en ljus och modern öppen planlösning. Kök med hög standard, sovrum med bra förvaring, Rymligt allrum med härligt ljusinsläpp och passage ut till balkongen och Modernt helkaklat badrum m.m. Gemensamt utrymme på våning 7 med bastu, dusch och toalett. Hiss och förråd finns i huset. Stenkast från mataffär och Tranemo centrum. Möjlighet till parkering. Denna lägenhet bör upplevas på plats!

 • Hiss
Ängsgatan 10B, Grimsås, Tranemo kommun

Ängsgatan 10B

Lägenhet
Grimsås, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
250 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 2/2
3 000 kr/mån
3 401 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva bostadsrätt om tre rum och kök med stor balkong på populära och lugna Ängsgatan. Genomgående ljus och modern bostadsrätt med bland annat nyare kök, stora sovrum samt vardagsrum med fint parkettgolv. Denna lägenhet är en av dom få som är utrustade med luftvärmepump. Närhet både till affär, natur och bra bussförbindelser. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Boråsvägen 19, Länghem, Tranemo kommun

Boråsvägen 19

Villa
Länghem, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
1 595 000 kr
110 + 56 m²
5 rum
1 328 m² tomt

Välkommen till denna stora och näst intill totalrenoverade villa med stor härlig trädgårdstomt i centrala och populära Länghem. Huset har en genomgående ljus och modern interiör och med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stor inglasad altan och värmande kamin i vardagsrummet. Indragen fiber. Vattenburen uppvärmning via pellets samt kompletterande luft-/luftvärmepump. Nära skola, affär och idrottsanläggning. Detta hus bör upplevas, kontakta mäklare vid intresse.

 • Uteplats
Ömmestorpsvägen 17, Tranemo, Tranemo kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ömmestorpsvägen 17

Villa
Tranemo, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
895 000 kr
102 + 30 m²
6 rum
1 500 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa från slutet av 50-talet med perfekt läge precis i utkanten av Tranemos samhälle. Här bor man alltså på landet men med bara gångavstånd ner till både skola och affär. Huset har en bra planlösning med flertalet sovrum, stort vardagsrum, ljust kök och härligt uterum m.m. Uppvärmning via jordvärme som ger billig driftkostnad. På fastigheten finns också ett enklare dubbelgarage. Tomten omgärdas av natur och gräsmattan inbjuder till lek eller varför inte odling för den intresserade. *Kontakta mäklare vid intresse!

 • Uteplats
Industrivägen 6A Nytt pris, Nittorp, Tranemo kommun

Industrivägen 6A Nytt pris

Villa
Nittorp, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
995 000 kr
149 + 79 m²
5 rum
1 329 m² tomt

Med ett bra läge i Nittorp hittar du detta trevliga och mycket välskötta hus. Huset har genomgått flertalet renoveringar och har idag en hög standard med bl.a. nyare kök och badrum. Bra planlösning med flertalet sovrum och hel källare. Uppvärmning via bergvärme vilket ger en billig driftkostnad. På tomten står också en attefallare som idag hyrs ut vilket man kan fortsätta med vilket ger en bra hyresintäkt. Stor härlig trädgårdstomt som passar perfekt för barnlek. Fiber är indraget och anslutet. Här finns både lekstuga och trädgårdsförråd. Här bor du med närhet till både bad- och fiskesjö samt natur. Skolskjuts finns för barnen. Kontakta mäklare vid intresse

 • Balkong
 • Uteplats
Norrgatan 26, Tranemo, Tranemo kommun

Norrgatan 26

Villa
Tranemo, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
1 475 000 kr
97 + 97 m²
5 rum
803 m² tomt

Välkommen till denna smakfullt renoverade funkisvilla med bra läge och naturen bakom husknuten. Med bra planlösning finns flertalet sovrum, stort vardagsrum med öppen spis och nyare kök och två renoverade badrum m.m. Vattenburen uppvärmning via pellets och fiber är indraget och anslutet. Garage i källaren. Stor barnvänlig trädgård som är perfekt för lek eller odling. Nära centrum, skola och natur. Bör upplevas, kontakta mäklare vid intresse!

 • Uteplats
Höjdgatan 10 SÄNKT PRIS!, Tranemo, Tranemo kommun

Höjdgatan 10 SÄNKT PRIS!

Villa
Tranemo, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
1 895 000 kr
117 + 90 m²
5 rum
1 249 m² tomt

Med ett högt och ljust läge i Tranemo hittar ni denna trevliga och interiört helrenoverade 60-talsvilla med bra planlösning och genomgående ljus interiör. Huset har genomgått en totalrenovering och har golvvärme på hela entréplan, höga materialval och spaavdelning i källaren m.m. Huset har flertalet sovrum, stort kök och öppen planlösning mot vardagsrum m.m. Uppvärmning via fjärrvärme. Stor trädgårsdstomt med öppen yta på baksidan som lämpar sig väl för barnlek. Närhet till centrum, natur och livs.

Lidagården 2 Nytt pris, Nittorp, Tranemo kommun

Lidagården 2 Nytt pris

Villa
Nittorp, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
2 895 000 kr
171 + 45 m²
4 rum
8,6 ha tomt

Välkommen till denna underbara lantgård på Lidagården 2, belägen i utkanten av Ljunsarp. Denna idylliska fastighet på nästan 9 hektar erbjuder en perfekt kombination av lantliv och närhet till både Tranemo, Ulricehamn och Jönköping. På fastigheten finns två boningshus. Ett gedigen villa som byggdes 2001 som har en genomgående ljus och modern interiör och uppvärmning via jordvärme som ger en billig drift. Utanför har man en vacker damm som ger huset en helt unik känsla vid ankomsten. Bortanför finns också ett äldre hus som är i behov av renovering, men har en stor potential. På fastigheten finns också en ladugård med stor potential i anslutning till hagar och betesmark. Närhet till natur och skolbuss. Bör upplevas! Kontakta mäklare vid intresse!

 • Uteplats
Kanelvägen 1, Länghem, Tranemo kommun

Kanelvägen 1

Villa
Länghem, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
1 595 000 kr
150 m²
6 rum
1 143 m² tomt

Med bästa barnvänliga läge i samhället hittar ni denna trevliga villa med helrenoverad interiör. Med bra planlösning har huset fått bl.a. nytt kök, badrum och samtliga ytskikt m.m. Ny luftvärmepump installerad och vidbyggt garage. Stor trädgårdstomt som inbjuder till både lek och odling. Mycket bra läge på återvändsgata med närhet till både skola, affär och fotbollsplan m.m. Huset är tomt och redo för ett snabbt övertagande, kontakta mäklare vid intresse!

Parkgatan 3, Limmared, Tranemo kommun

Parkgatan 3

Villa
Limmared, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
1 295 000 kr
167 + 80 m²
1 038 m² tomt

Välkommen till denna hyresfastighet med 2 lägenheter om vardera 3-rum och kök med bra standard i Limmared. Detta hus kan fungera både som ett generationsboende alt att man bara fortsätter att hyra ut lägenheterna som man gör idag. Lägenheterna har en bra och naturlig planlösning med separat ingång till båda, stora altaner och en genomgående ljus interiör. Garage i källaren. Lättskött och bra intäkter med låga driftkostnader. Fiber är indraget och anslutet. Efterfrågan på lägenheter Limmared är stor. Barnvänlig trädgårdstomt med närhet till både affär, skola dagis och fotbollsanläggning. Bra buss- och tågkommunikation. Kontakta mäklare redan idag vid intresse.

 • Balkong
 • Uteplats
Bygärdesvägen 22, Sjötofta, Tranemo kommun

Bygärdesvägen 22

Villa
Sjötofta, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
850 000 kr
82 m²
4 rum
1 085 m² tomt

Välkommen till Bygärdesvägen 22 och denna smakfullt renoverade och praktiska villa med centralt läge i samhället. Huset inrymmer stort kök med järnspis , flertalet sovrum, vardagsrum med öppen spis och nyrenoverat badrum m.m. På fastigheten finns också en friggebod och en garage/förrådsbyggnad med flertalet förråd m.m. Nära bad- och båtplats och vacker natur. Kontakta mäklare vid intresse!

 • Uteplats
Molanders väg 2, Tranemo, Tranemo kommun

Molanders väg 2

Lägenhet
Tranemo, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
1 380 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1/7
6 318 kr/mån
20 000 kr/m²

Välkommen till denna härliga bostadsrättslägenhet om två rum och kök. Lägenheten har en bra och genomtänkt planlösning med fönster i två väderstreck och en härlig utsikt mot Tranemosjön från både matplats/kök och vardagsrum. Påkostade materialval såsom granitbänkskivor och uppgraderat kök. Stor inglasat uterum på cirka 16m2 mot sydväst med utsikt över Tranemosjön. Här ifrån har du gångavstånd till både restaurang, bibliotek och livs m.m. Denna lägenhet bör upplevas, kontakta mäklare vid intresse!

 • Plus
 • Hiss
Molanders väg 2, Tranemo, Tranemo kommun

Molanders väg 2

Lägenhet
Tranemo, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
1 375 000 kr
74,7 m²
3 rum
vån 2/7
6 850 kr/mån
18 407 kr/m²
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Brf Sjösidan 2, Tranemo, Tranemo kommun

Brf Sjösidan 2

Lägenhet
Tranemo, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
fr. 1 375 000 kr
74,7 m²
3 rum
6 850 kr/mån

Välkommen till det nya sjönära boendet i Tranemo Park. Bekväma och moderna lägenheter på första parkett där Tranemosjön breder ut sig framför husen. Vi bygger 24 Ljusa och välkomnande lägenheter där du är med och skapar din egen personliga stil. Lägenheterna är från kvadratsmarta 2:or på 63 m2 – upp till 92 rymliga kvadrat fördelat på fyra rum. I Tranemo är det nära till allt. Service, kommunikation och handel, och givetvis naturen med sjöar och skog. Det är svårt att inte älska en plats som Tranemo, där det lilla känns stort. Där man kommer både människor och livet nära. Lägenheterna säljs löpande, kontakta mäklare för bokning!

 • Nybyggnadsprojekt
Trädgårdsgatan 7A-B, Tranemo, Tranemo kommun

Trädgårdsgatan 7A-B

Radhus
Tranemo, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
2 495 000 kr
106 m²
829 m² tomt

Nu ges tillfället att förvärva ett parhus med 2 stycken välskötta lägenheter. Husen håller en bra standard med ett attraktivt läge, båda lägenheterna är 4:or. Bra och luftig planlösning med egen uteplats och carport. Gott om parkeringsmöjligheter i ett lugnt område. Intäkter på 192.094 kr/år med ett driftnetto på hela 151.169 kr/år. Detta bör inte missas. Kontakta mäklare vid intresse!

 • Uteplats

Visar alla 15