Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Laziz Khalmatov

Laziz Khalmatov

Om mig

Mest rekommenderad 2023 Kungsholmen Mest trovärdig 2023 Kungsholmen Bäst betyg Q1 2024 Kungsholmen

Mäklarens försäljning på Hemnet
Wennerbergsgatan 6A, Marieberg, Stockholms kommun

Wennerbergsgatan 6A

Lägenhet
Marieberg, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Kungsholmen
1 850 000 kr
16 m²
1 rum
vån 2/7
1 020 kr/mån
115 625 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och fina etta i vackra Marieberg! Nu finns chansen att förvärva denna ljusa och kvadratsmarta etta. Lägenheten erbjuder ljusa ytskikt och lättmöblerade ytor. I allrummet finns plats för både soffmöblemang, matplats samt loft för säng. Stilrent badrum och bra förvaringsmöjligheter. Stabil förening som nyligen sänkt avgifterna. Bra kommunikationer med buss och tunnelbana som du hittar bara några minuter bort. För mer info kontakta Laziz Khalmatov!

  • Hiss
Lidnersgatan 12B, Kristineberg, Stockholms kommun

Lidnersgatan 12B

Lägenhet
Kristineberg, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Kungsholmen
3 195 000 kr
39,5 m²
2 rum
vån 6/6
3 402 kr/mån
80 886 kr/m²

Välkomna till denna härliga 2:a högst upp i eftertraktade Kristineberg finner du denna charmiga och yteffektiva bostad. Här erbjuds 39,5 väldisponerade kvadratmeter i fint skick med vackra bevarade originaldetaljer och stora fönsterpartier ut mot tyst och lummig innergård. På Lidnersgatan bor du i ett grönskande, lugnt område med serviceutbud, restauranger och naturliv runt husknuten. Den perfekta bostaden, både för singeln och för ett par! För mer info kontakta Laziz Khalmatov!

  • Hiss
Fyrverkarbacken 27, Kungsholmen, Stockholms kommun

Fyrverkarbacken 27

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Kungsholmen
3 000 000 kr
39 m²
1 rum
vån 8/15
3 183 kr/mån
76 923 kr/m²

Accepterat Pris ! Välkommen till ett boende som bjuder på enastående utsikt över Stockholm innerstads takåsar. Här bor du högt upp i huset på ytor i gott skick. Lägenheten har stora fönster för ljusinsläpp och en bra planlösning som erbjuder lättmöblerade ytor. Du finner ett bra arbetskök, ett allrum med plats för önskvärd möblering samt nyrenoverat badrum (2020). Stabil förening som äger marken. Välkommen på visning! Marieberg är en mycket omtyckt stadsdel med natursköna omgivningar och kuperad miljö. I närheten ligger Smedsudden och Smeddsuddsbadet samt Rålambshovsparken. I Mariebergscentrum finner ni Hemköp, apotek, bank och systembolag. Sammanfattningsvis är Marieberg ett område för dig som uppskattar att bo nära naturen men samtidigt också ha kort avstånd till pulsen i stan. Det finns goda kommunationer med närhet till såväl innerstadsbussarna, flygbussen vid Västerbroplan som tunnelbanan vid Thorildsplan och Fridhemsplan. De boende här trivs verkligen och flyttar ogärna härifrån.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3