Mäklare Eric Runbäck

Eric Runbäck

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Zetterlunds väg 48, Kragstalund, Vallentuna kommun
  • Ons 13 dec kl 17:00
Zetterlunds väg 48, Kragstalund, Vallentuna kommun, bild 2
Zetterlunds väg 48, Kragstalund, Vallentuna kommun, bild 3

Zetterlunds väg 48

Radhus
Kragstalund, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
4 995 000 kr
132 m²
5 rum
250 m² tomt

Vill du kombinera låg driftskostnad med boende av högsta kvalité? Här är den kombinationen möjlig på Zetterlunds väg! Välplanerat radhus om 132 m² där nuvarande ägare smakfullt har renoverat från topp till tå med exklusiva materialval och bra maskinell utrustning. Undvik höga utgifter tack vare fjärrvärmesystemet! I samfällighetsavgiften ingår även en garageplats! Njut av en härlig grillmiddag på uteplatsen i soligt söderläge! En given plats att vistas på med familj och vänner på den nylagda och rymliga altanen. Spatiöst vardagsrum med härligt ljusinsläpp samt utgång till den tilltalande uteplatsen. Snyggt ekparkettgolv och läckra ytskikt i toner av mörkgrått. Hemtrevligt kök med bred köksbänk i sten samt god förvaring bakom flertalet matchande köksluckor i vit kulör. Totalt tre rymliga sovrum, två badrum samt två klädkammare - perfekt för barnfamiljen! Huset är besiktigat och protokollet finner ni under fliken "dokument och länkar". Kragstalund är ett väldigt barnvänligt område med närhet till både skola (Lovisedalsskolan F-9) samt flera förskolor. Gångavstånd till ICA Kragsta, Restaurant Kristorante med dess vedugnsbakade pizzor samt goda kommunikationer via både buss och Roslagsbana som tar dig smidigt till Stockholms innerstad. Detta radhus är perfekt för en barnfamilj som värdesätter hög kvalité på boende samt uppskattar låga driftskostnader. Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Premium
Fritzbergsvägen 9, Bällstalund, Vallentuna kommun

Fritzbergsvägen 9

Lägenhet
Bällstalund, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
1 995 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 2/3
5 874 kr/mån
40 303 kr/m²

Varmt välkomna till en välplanerad tvåa om 49,5 m² i populära Bällstalund! Rymlig balkong i soligt sydvästläge. En given plats att avnjuta sitt kaffe på! Föreningen kommer att renovera balkongen i framtiden. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger en luftig känsla. Helkaklat badrum utrustat med bland annat tvättmaskin (Bosch). Rymligt sovrum med plats för bred dubbelsäng på parkettgolvet som är genomgående. Fiber indraget via Telenor (-18), parkering, värme, vatten samt förråd ingår i månadsavgiften. Säljaren har även installerat ett PLEJD-system där du smidigt själv kan kalibrera ljusstyrkan via mobilen. Bällstalund är ett populärt område med närhet till det mesta; skolor, ICA Kragsta, restaurang Kristorante, kommunikation via buss och Roslagsbana som tar dig hela vägen till Stockholm Östra station inom halvtimmen. Ca 1 km till Vallentuna med dess utbud av caféer, gym, restauranger och mataffärer. Sammantaget en fin lägenhet med härlig balkong i ett populärt område nära Vallentuna.

  • Plus
  • Hiss
Älgebyvägen 41, Älgeby/brottby, Vallentuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 17 dec kl 11:30
Älgebyvägen 41, Älgeby/brottby, Vallentuna kommun, bild 2
Älgebyvägen 41, Älgeby/brottby, Vallentuna kommun, bild 3

Älgebyvägen 41

Villa
Älgeby/brottby, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
2 300 000 kr
122 m²
5 rum
2 151 m² tomt

Till er som letar fritt och ostört läge! Hela 122 kvm med stora sällskapsytor på nedre plan. Helkaklat badrum. Två gäststugor på tomten. Pool och pooldäck. Här får du som köpare påverka ditt framtida boende då delar av bostadshuset behöver renoveras. I området är det en mix av permanentboende och fritidsboende. Det många uppskattar med området är de tre bad och fiskesjöarna; Hoven, Skären och Långsjön. Vintertid kan de nyttjas för långfärdsskridskor eller vinterfiske. Lugnet är påtagligt när fåglarna kvittrar samtidigt som man når Stockholms innerstad på dyrga 40 minuter med bil. Besiktning beställd till 7:e Nov. Välkomna på visning!

  • Premium
Sunnerstavägen 42, Karby/brottby, Vallentuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sunnerstavägen 42

Radhus
Karby/brottby, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
4 650 000 kr
152 + 4 m²
7 rum
420 m² tomt

Bästa läget i området? Gavelhus med trädgård högt i sydvästläge! Huset är planerat i minsta detalj, alla ytor utvärderade och rätt planerade. Genomgående renoverat så som: kök, två badrum, fräscha ytskikt, extra stor tvättstuga, extra sovrum, god förvaring. Kort promenad till: ICA, Karbyskolan, motionsspår, padelhall, gym. Perfekta kommunikationer med blå bussarna som går ca: 20 min intervall, på ca 20 min är du i Danderyd där Tunnelbanan finns. Välkomna!

Visar alla 4