Mäklare Fanny  Arnildstam

Fanny Arnildstam

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Rådmansgatan 4, Mariero, Vänersborgs kommun
  • Mån 13 feb kl 16:30

Rådmansgatan 4

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Fastighetsbyrån Vänersborg

375 000 kr

53,5 m²

2 rum

4 178 kr/mån

7 009 kr/m²

Rådmansgatan 4 är adressen för dig som vill bo i en stilren tvåa med genomtänkt planlösning och fina detaljer. På tredje våningen finner vi denna moderna lägenhet som erbjuder genomgående ljusa ytskikt och välplanerade kvadratmetrar. Härifrån når du enkelt och bekvämt vardagens alla tänkbara behov, då bostaden är belägen med närhet till centrum, affärer och bra kommunikationsmöjligheter. Här trivs man från första början, varmt välkommen på visning!

  • Plus
Färgelandavägen 18, Brålanda, Vänersborgs kommun

Färgelandavägen 18

Villa
Brålanda, Vänersborgs kommun
Fastighetsbyrån Vänersborg

1 300 000 kr

160 m²

6 rum

1 028 m² tomt

På Färgelandavägen 18 finns denna trevliga 2-plansvillan med källare som har möjlighet att nyttjas som flerfamiljsbostad. Huset inrymmer två likadant planerade våningsplan samt bra ytor i källarplan. Flertalet större renoveringar är gjorda som fönster, fasad och badrum bland annat. Här bor ni med ett lantligt läge men ändå med närhet till Brålanda tätort med affärer, barnomsorg och kommunikationer. Välkommen på visning!

Restadvägen 30, Mariedal, Vänersborgs kommun

Restadvägen 30

Villa
Mariedal, Vänersborgs kommun
Fastighetsbyrån Vänersborg

1 495 000 kr

105 m²

4 rum

1 146 m² tomt

På omtyckta Mariedal finns nu Restadvägen 30 till salu. Här finns många möjligheter och nu finns chansen att sätta sin egen prägel på bostaden. Trevliga sällskapsytor, stort vardagsrum med möjlighet att skapa ett extra sovrum/kontor samt en insynsskyddad altan och trädgård där olika växter och träd trivs är bara några av husets fördelar! Ett utmärkt boende för dig som önskar bo i ett barnvänligt område med närhet till skolor och bra kommunikationer. Varmt välkommen!

Belfragegatan 35, Mariero, Vänersborgs kommun

Belfragegatan 35

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Fastighetsbyrån Vänersborg

595 000 kr

59 m²

2 rum

4 458 kr/mån

10 085 kr/m²

Varmt välkommen till Belfragegatan 35 och denna hemtrevliga och uppdaterade tvåa om 59 kvm! Här bor du i en välskött och populär HSB-förening med närhet till centrum, barnomsorg och goda kommunikationsmöjligheter. Lägenheten ligger på tredje våningen med en välplanerad planlösning, fräscht kök samt en rymlig inglasad balkong med härligt solläge. Vi ses på visningen!

  • Balkong
Belfragegatan 39, Mariero, Vänersborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Belfragegatan 39

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Fastighetsbyrån Vänersborg

595 000 kr

74,5 m²

3 rum

5 312 kr/mån

7 987 kr/m²

Välkommen in till en rymlig trea med många möjligheter! Väldisponerade ytor fördelade på hall, kök med matplats, två sovrum, badrum samt ett trevligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. För den som vill renovera finns nu möjligheten att sätta sin egen prägel på bostaden. Ett utmärkt boende för dig som vill bo bekvämt på första våning och med närhet till centrum, barnomsorg och kommunikationsmöjligheter.

  • Balkong
Bangatan 37, Mariero, Vänersborgs kommun

Bangatan 37

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Fastighetsbyrån Vänersborg

275 000 kr

43 m²

2 rum

3 188 kr/mån

6 395 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna välplanerade gavellägenhet! Här bor du i en välskött riksbyggen förening med närhet till resecentrum, matbutiker, gym och härlig natur. Ett prisvärt boende med fin potential och möjlighet att sätta sin egen prägel. Ett perfekt boende för dig som söker din första bostad. Varmt välkommen upp till fjärde våningen och denna trivsamma tvåa på Bangatan 37!

Visar alla 6