Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Annie Ivarsson

Annie Ivarsson

Om mig

Uppvuxen i Målilla och påbörjade studierna till fastighetsmäklare i Karlstad år 2017. Återvände till hemtrakterna efter avslutad utbildning och fick mäklarregistreringen sommaren 2020. Driven, positiv och serviceinriktad med ambition att alltid ha nöjda kunder. Fritiden spenderas gärna med familj och vänner, men hittar även gärna tid till att sitta framför pianot och sjunga.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Norrtornsvägen 59, Norrtorn, Oskarshamns kommun
  • Tis 30 apr kl 11:00

Norrtornsvägen 59

Lägenhet
Norrtorn, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
875 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/3
5 251 kr/mån
10 174 kr/m²

Varmt välkommen till Norrtornsvägen 59 och denna hemtrevliga hörnlägenhet! Här erbjuds en tilltalande planlösning med kök, vardagsrum, två sovrum samt både badrum och wc som fördelats på bostadens 86kvm. Genomgående ljusa och tidlösa färgval som gör det möjligt att bara flytta in och trivas. Bostaden är belägen på andra våningen och det attraktiva gavelläget ger ett mycket trivsamt ljusinsläpp. Här finns även en rymlig inglasad balkong som vetter mot grönområde! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Ringvägen 4, Centralt, Oskarshamns kommun

Ringvägen 4

Villa
Centralt, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
2 795 000 kr
144 + 65 m²
4 rum
854 m² tomt

Med ett mycket centralt läge kan vi nu med glädje presentera Ringvägen 4. Här erbjuds du en mycket charmig och ombonad villa där du på entréplan finner gott om sociala ytor. Den attraktiva, öppna planlösningen ger en inbjudande känsla och bidrar också till en öppen atmosfär. I dagsläget finns två sovrum på övre plan, men möjlighet finns att skapa fler om behovet finns. Genomgående erbjuds ljusa och fräscha ytskikt. På baksidan finns en mysig uteplats där du även finner en pool, här kan du njuta av sommardagar och kvällar. Missa inte tillfälle att förvärva en hemtrevlig bostad endast en kort promenad från stadskärnan. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
BRF Gammelgården, null, Oskarshamns kommun
  • 4 lediga bostäder

BRF Gammelgården

Lägenhet
Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
fr. 898 000 kr
36-55 m²
1-2 rum
3 348 kr/mån

Nu har vi på Fastighetsbyrån förmånen att kunna presentera en boendeform som tidigare inte kunnat erbjudas. Äntligen något som kommer överträffa dina förväntningar! På centralt och attraktivt läge i Oskarshamn renoveras nu gamla Folkhögskolan om till smakfulla bostadsrätter i sekelskiftesstil. Här bjuds det på tidsenliga attribut så som generös takhöjd, detaljrik stuckatur och karaktäristiska spröjsade fönster som genomsyrar hela fastigheten. Bostadsrättsföreningen Gammelgården erbjuder 19 unika lägenheter i varierande storlek med en modern planlösning som passar alla behov – från lägenheter med ett rum och kök till lyxiga fyra rum och kök. Oavsett om du är ensam eller har familj, finns det en perfekt bostad för dig! Den stilrena designen kombineras med högsta kvalitet på material och utrustning, vilket skapar en bekväm och avkopplande livsmiljö. Lägenheterna är fullt utrustade med alla bekvämligheter du behöver, inklusive moderna kök och badrum, för att göra din vardag så enkel och smidig som möjligt. Bostädernas läge i Oskarshamn ger dig möjlighet att njuta av både stadens puls och den natursköna omgivningen. Lägenheterna ligger dessutom nära stadskärnan, vilket gör det enkelt för dig att ta del av stadens utbud av butiker, restauranger och kultur. Det här är den perfekta möjligheten för dig som söker en modern och bekväm bostad med stilfull design, högsta kvalitet och närhet till både stadsliv och natur! Bostäderna i Brf Gammelgården kommer stå färdiga för inflyttning i slutet av april.

  • Nybyggnadsprojekt
Hantverksgatan 19 A, Centralt, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hantverksgatan 19 A

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
1 295 000 kr
102 m²
4 rum
vån 2/4
5 787 kr/mån
12 696 kr/m²

Vi har nu nöjet att presentera en rymlig fyra med gavelläge på populära Hantverksgatan! Två trappor upp finner du ljusa och öppna ytor, men även kök med plats för matbord samt tre sovrum. De stora fönsterna och den generösa takhöjden gör lägenheten ljus och inbjudande och här finner du även en öppen spis. På Hantverskgatan bor du med stadsparken runt hörnet, men du har även nära till stadskärnan och allt serviceutbud som erbjuds där. Du bor även med promenadavstånd till såväl förskola, skola och gymnasium. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
Norrbackavägen 26, Norrtorn, Oskarshamns kommun

Norrbackavägen 26

Lägenhet
Norrtorn, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
725 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/3
4 052 kr/mån
11 328 kr/m²

Vi har nu nöjet att presentera en mycket fin tvårummare i populära och naturnära Norrtorn! Här erbjuds du en genomgående fräsch och ljus lägenhet där möjlighet finns att bara flytta in och börja trivas! Du bor även bekvämt i markplan! Planlösningen är attraktiv och erbjuder såväl ett rymligt kök som ett rymligt vardagsrum. Från vardagsrummet finns utgång till den inglasade balkongen som förlänger rummet från vår till höst. I Norrtorn bor du nära naturen och i ett lugnt område samtidigt som det är gångavstånd till stadskärnan och dess serviceutbud. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Nygränd 17B, Centralt, Oskarshamns kommun

Nygränd 17B

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
325 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 176 kr/mån
8 025 kr/m²

Välkommen till centrala Nygränd 17B! Här kan vi nu presentera en mycket charmig enrummare endast en trappa upp. Du välkomnas in i en ljus hall och finner direkt till vänster ett välplanerat allrum med plats för såväl soffgrupp som sängmöbel. Från allrummet finns även utgång till balkong där du har härlig kvällssol. Till höger om hallen finns badrummet och vidare in i lägenheten ett charmigt kök med plats för matbord. På Nygränd bor du centralt med närhet till såväl stadskärnan, Arena Oskarshamn samt matbutiker. Här har du även en låg månadsavgift där mycket ingår i hyran. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
Stengatan 34, Centralt, Oskarshamns kommun

Stengatan 34

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
575 000 kr
46,1 m²
1.5 rum
vån 2/3
2 512 kr/mån
12 473 kr/m²

Nu har vi möjlighet att erbjuda en av de populära lägenheterna i centrala och populära Södertorn! Här erbjuds du en väldisponerad lägenhet om 46kvm där du finner ett rymligt kök som stilfullt renoverades av tidigare ägare 2017, men även ett ljus och öppet vardagsrum där du även finner den separata sovalkoven. Från vardagsrummet når du även den inglasade balkongen som blir till ett extra rum från vår till höst. På Stengatan bor du endast en kort promenad från stadskärnan och allt som den har att erbjuda, men du bor även nära såväl gymnasium som mataffär. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Homhällevägen 28, Kolberga, Oskarshamns kommun

Homhällevägen 28

Villa
Kolberga, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
3 495 000 kr
148 + 65 m²
6 rum
861 m² tomt

I attraktiva Kolberga kan vi nu presentera Homhällevägen 28! Här erbjuds du ett välskött och väl genomtänkt boende där utrymme finns för hela familjen. Idag finns det 4 rymliga sovrum, men möjlighet finns även att skapa fler om behovet finns. Bostaden är genomgående ljus och erbjuder även goda sociala ytor. På baksidan har du en härlig uteplats i söderläge och endast en kort promenad bort når du havet. I Kolberga bor du med tilltalande omgivningar nära hav och natur. Du bor även med närhet till barnomsorg, skola och centrum. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Uteplats
Tällskärsgränd 9, Kristineberg, Oskarshamns kommun

Tällskärsgränd 9

Villa
Kristineberg, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
2 900 000 kr
155 + 18 m²
5 rum
1 022 m² tomt

På Tällskärsgränd 9 kan vi nu stolt presentera en mycket välskött familjevilla i omtyckta Kristineberg! Bostaden erbjuder 155 väldisponerade kvadratmeter där du erbjuds ett ljust och rymligt kök, flera gedigna sociala ytor, men även fyra sovrum. Från det stora vardagsrummet på entréplan finns utgång till det trivsamma inglasade uterummet placerat i attraktivt söderläge. Bostaden är genomgående ljus och samtliga ytskikt har underhållits och uppdaterats genom åren. Trädgården är lättskött och på tomten finns även ett enkelbilsgarage med tillhörande förvaringsutrymme, samt att utrymme finns för två parkeringsplatser på uppfarten. Här bor du i ett familjevänligt område med närmaste lekplats endast en kort promenad bort. Du har även närhet till livsmedelsaffär, förskola, skola samt havet. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Ålgårdsstigen 9, Kristineberg, Oskarshamns kommun

Ålgårdsstigen 9

Villa
Kristineberg, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
2 995 000 kr
105 + 105 m²
4 rum
1 007 m² tomt

På Ålgårdsstigen 9 har vi nu möjlighet att presentera en välvårdad och rymlig familjevilla! Här erbjuds du ett ljust och ombonat hem, praktiskt fördelat på 105kvm. Planlösningen är attraktiv och erbjuder flertalet öppna sociala ytor, men även tre rymliga sovrum på entréplan. Källarvåningen ger goda förvaringsmöjligheter, men här hittar du även gillestuga och bastu. På baksidan har du ett inglasat uterum i direkt anslutning till den lättskötta trädgården där du även finner en lekstuga. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Uteplats
Dunkelidsvägen 61, Påskallavik, Mönsterås kommun

Dunkelidsvägen 61

Tomt
Påskallavik, Mönsterås kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
300 000 kr
1 335 m² tomt

Går du i byggtankar är det en bra idé att titta närmare på denna friköpta tomt i trivsamma och fridfulla Skruvshult. Här erbjuds en lummig och lättbebyggd skogs- och trädgårdstomt där du idag finner ett befintligt uthus som erbjuder plats för verktyg samt trädgårdens alla redskap. Här bor du naturnära, ostört och sjönära med närhet till bland annat förskola, skola, matbutik, busshållplats och trevliga promenadstråk. Emån ligger inom gångavstånd, Påskallaviks Skola en cykeltur bort och Nötö badplats en biltur bort från fastigheten.

Äppelgatan 3, Norrby, Oskarshamns kommun

Äppelgatan 3

Villa
Norrby, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
2 525 000 kr
176 m²
5 rum
930 m² tomt

Med lugnt läge på återvändsgata kan vi nu presentera hemtrevliga Äppelgatan 3! Här erbjuds du en ombonad bostad om 176 kvm och den trevliga planlösningen erbjuder generösa sociala ytor, men även utrymme för lugn och avskildhet. På entréplan möts du av en inbjudande hall som leder dig vidare in mot såväl kök som vardagsrum. De öppna sällskapsytorna skapar en ljus och luftig atmosfär och ger möjlighet till trivsamma stunder med såväl familj som vänner. En trappa upp når du en mer avskild plats där du idag finner två sovrum, men möjlighet finns att skapa ytterligare ett sovrum om behov finns. I Norrby bor du med närhet in till stadskärnan och dess utbud, men även med närhet till skola. Du har även den grönskande naturen nära inpå! Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Furuvägen 12B, Åsa, Oskarshamns kommun

Furuvägen 12B

Lägenhet
Åsa, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
625 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/3
3 281 kr/mån
7 911 kr/m²

I den omtyckta föreningen BRF Åsa kan vi nu presentera en ombonad och trivsam trerummare. Här bor du högst upp i huset, helt utan insyn och med ett härligt ljusinsläpp! Du erbjuds ett ljust kök renoverat 2018 där du även finner utgång till den stora inglasade balkongen som du även kan nå från vardagsrummet. Bostaden erbjuder genomgående planlösning vilket ger ljusinsläpp från två väderstreck. På Furuvägen bor du med ett bekvämt avstånd till centrum, samt att du endast några minuters promenad bort finns närmaste matbutik. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Hantverksgatan 31B, Centralt, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hantverksgatan 31B

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
795 000 kr
52,6 m²
2 rum
vån 4/4
2 930 kr/mån
15 114 kr/m²

Varmt välkomna till Hantverksgatan 31B och till denna bostad i toppskick! Här erbjuds du en tvårummare med allt man kan önska sig, modernt kök, helkaklat badrum, genomgående fräscha ytskikt, gott om förvaring samt en stor inglasad balkong att njuta av från vår till höst. Här är bara att flytta in och börja trivas! Högst upp i huset bor du ostört och utan någon insyn, dessutom får du ett generöst ljusinsläpp! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Syrénvägen 11, null, Oskarshamns kommun

Syrénvägen 11

Villa
Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
2 800 000 kr
162 + 81 m²
4 rum
987 m² tomt

Vi har nu nöjet att presentera Syrénvägen 11, en central och gedigen villa för hela familjen. Här erbjuds en attraktiv planlösning där entréplan bjuder på ett tidlöst kök renoverat 2006, samt ett rymligt vardagsrum där du även får plats med alla dina gäster. Härifrån nås även den inglasade altanen i söderläge där du har direkt tillgång till den skyddade trädgården. En trappa upp finner du tre gedigna sovrum, samt ett badrum renoverat 2018. Du erbjuds även fler sovrumsmöjligheter på den inredda vinden, men även i källaren. På Syrénvägen bor du med bekvämt avstånd till såväl centrum, idrottsanläggningar och mataffärer. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Valkyrgatan 4, Figeholm, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Valkyrgatan 4

Villa
Figeholm, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
1 950 000 kr
126 + 50 m²
5 rum
989 m² tomt

Vi har nu nöjet att presentera en välskött familjevilla i havsnära Figeholm! Här erbjuds du en genomgående fräsch villa där ytskikten löpande renoverats under åren. Så sent som 2023 installerades även en ny, effektiv bergvärmepump. Bostaden erbjuder en attraktiv planlösning med öppen social yta mellan kök och vardagsrum, men där sovrummen ligger avskilt. Här finns även en rymlig balkong som vetter mot framsidan, samt en stor uteplats på villans skyddade baksida. På Valkyrgatan 4 bor du med närhet till skola, utomhusaktiviteter, men även nära såväl havet som mataffär. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Alholmsvägen 6B, Mysingsö, Oskarshamns kommun

Alholmsvägen 6B

Radhus
Mysingsö, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
2 800 000 kr
140 + 29 m²
6 rum
528 m² tomt

På Alholmsvägen 6B kan vi nu presentera ett genomgående fräscht boende på populära Mysingsö! Bostaden erbjuder gott om sociala ytor, men även möjlighet till fyra sovrum. Ytskikten är genomgående fräscha och här har inget lämnats åt slumpen. Här finns möjlighet att flytta in och trivas direkt! Här har flertalet renoveringar och uppdateringar skett de senaste åren, bland annat har värmesystemet uppdaterats till en energieffektiv luft-/vattenvärmepump så sent som 2022. Bostadens energieffektivitet kan även ge dig möjlighet till ett grönt bolån! På Mysingsö bor du endast en kort biltur från Oskarshamns centrum och dess utbud, men även med närhet till havet. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 17