Mäklare Louise Larsson

Louise Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Byggmästaregatan 6, null, Karlskrona kommun
 • Imorgon kl 16:00

Byggmästaregatan 6

Lägenhet
Karlskrona kommun
Louise L Fastighetsmäklare

1 850 000 kr

75 m²

3 rum

4 776 kr/mån

24 667 kr/m²

Fantastisk gavellägenhet med magisk havsutsikt och inglasad balkong i perfekt västerläge! På fjärde våningen med helt ogenerat läge och enormt ljusinsläpp från två väderstreck ligger denna trea. Modern planlösning där vardagsrum och kök blir lägenhetens sociala mittpunkt. Renoverat med stil där både materialval och färgval är genomtänkte och praktiska. Lägenheten bjuder på en av Karlskronas absolut finaste solnedgångar ut över kobbar och skär. Lugna Långö ligger med närhet till natur, kvällsdopp, bryggor och sandstrand. Det är även gångavstånd/cyckelsavstånd till mataffärer och Karlskronas city. Här finns även goda bussförbindelser. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Konstapelsgatan 27, Trossö, Karlskrona kommun

Konstapelsgatan 27

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Louise L Fastighetsmäklare

4 200 000 kr

91 m²

3 rum

4 504 kr/mån

46 154 kr/m²

Drömmarnas vindsvåning med vackra sekelskiftesdetaljer bevarade! Här samsas klassiska detaljer och attribut på ett naturligt sätt med det moderna köket och den enorma takhöjden på närmre 5 meter. Imponerande karaktär och attityd med detaljer såsom takbjälkar, fungerande kakelugn och stuckaturer. Fantastisk planlösning med två bra sovrum, stort vardagsrum och kök i öppen planlösning och dusch/WC med tvättmaskin. Lägenheten har balkong i klockrent västerläge med fantastisk kvällssol. I föreningen finns tillgängliga parkeringsplatser med laddstolpe på innergården. Precis utanför porten finns Karlskronas city med både shopping och stadspuls. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Högabergsgatan 40, Trossö, Karlskrona kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Högabergsgatan 40

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Louise L Fastighetsmäklare

2 350 000 kr

77,4 m²

3 rum

4 096 kr/mån

30 362 kr/m²

Magisk solnedgång från den inglasade balkongen i nordväst! Stilren och välplanerad trerummare med helt fantastisk utsikt från balkongen och ena sovrummet. Trevlig planlösning med härliga sällskapsytor som bjuder in till umgänge samt en separat sovdel med två rejäla sovrum när det är dags att varva ner. Högt läge på helt rätt del av Trossö. Här bor du i en populär förening med god ekonomi endast ett stenkast från allt vad Karlskronas city har ett erbjuda.

 • Plus
 • Balkong
Skepparegatan 18A, Trossö, Karlskrona kommun
 • Tor 9 feb kl 15:00

Skepparegatan 18A

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Louise L Fastighetsmäklare

2 150 000 kr

75 m²

3 rum

3 632 kr/mån

28 667 kr/m²

Unik möjlighet till lägenhet på våning 6/6 i västerläge! Högt belägen trerummare med förstklassigt läge. Trivsam planlösning med två fint renoverat kök med plats för matbord, vardagsrum med utgång till inglasad balkong, två bra sovrum och helkaklad dusch/WC. Hall, kök och ett sovrum är renoverade medans ett av sovrummen och vardagsrummet har lämnats åt köparen. Skapa din egen touch direkt eller flytta in och ta lite i taget. Lugnt placerat på återvändsgata och med eftertraktat läge endast ett par kvarter från allt Karlskronas centrum har att erbjuda. Här finns hiss från bottenplan utan trappsteg! Omtyckt förening med låg månadsavgift. Trevlig innegård med plats för utemöbler och grill för föreningens medlemmar. Varmt välkommen att boka in er på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sjuhallavägen 10, Sjuhalla, Karlskrona kommun
Sjuhallavägen 10, Sjuhalla, Karlskrona kommun, bild 2
Sjuhallavägen 10, Sjuhalla, Karlskrona kommun, bild 3

Sjuhallavägen 10

Villa
Sjuhalla, Karlskrona kommun
Louise L Fastighetsmäklare

10 995 000 kr

270 m²

10 rum

5 830 m² tomt

Känn historiens vingslag när vi nu saluför porten till Sjuhalla! "Just vid själva vägkröken, där efter Vrängö Sjuhallavägen svänger i en 90-graders vinkel, ligger anrika Hjalmarsberg. På något vis får förbipasserande en förnimmelse av att just här börjar Sjuhalla". I varje fall radar husen upp sig på ömse sidor vägen och bildar på så sätt en sällsam entréport så skriver Erik Björnberg - Vandring bland sjöofficerarnas gårdar. Magnifik herrgårdsbyggnad med havsutsikt där det sägs att huset är byggt med timmer som bär kronans stämpel. Vacker byggnad i två plan där många praktiska utrymmen finns på nedervåningen medans den sociala umgängesdelen finns en trappa upp. Varsamt renoverat med känsla för detaljer för att återskapa dess original. Redan i entrén möts man av en pampig träport som avslöjar att fastigheten har anor från långt tillbaka i tiden. En svunnen tid följer genom hela byggnaden med exklusiva detaljer såsom kakelugnar, massiva trägolv, pardörrar mm. Här är det endast fantasin som sätter gränserna, perfekt bostadshus med eventuell uthyrningsdel eller varför inte Bed and Breakfast? Här finns badrum och kök på båda planen samt en tvådelad oinredd vind. Fastigheten erbjuder en underbar parkliknande trädgård där omgivningarna hänger ihop, som om parken är en del av landskapet runt omkring. En gammal amiralsgård som måste upplevas! Varmt välkommen på privatbokade visningar!

 • Premium
Nya Skeppsbrogatan 3, null, Karlskrona kommun

Nya Skeppsbrogatan 3

Lägenhet
Karlskrona kommun
Louise L Fastighetsmäklare

1 695 000 kr

58 m²

2 rum

3 043 kr/mån

29 224 kr/m²

Tilltalande tvåa i perfekt läge! Här möts du av en genomgående trevlig planlösning med golvvärme i hela lägenheten och där hallen knyter samman rummen. Fint ljusinsläpp i två väderstreck och den franska balkongen i vardagsrummet öppnar upp mellan ute och inne. Vardagsrummet ligger i söderläge mot föreningens lugna innergård och sovrum samt kök ligger i norrläge mot lugn gata. Här bor du i en mycket populär förening med låg avgift och fantastiskt läge med bara några kvarter från centrumkärnans utbud av service, butiker och restauranger. Närhet finns också till allmänna kommunikationer via buss- och tågtrafik. Föreningen har övernattningslägenhet samt garage med parkeringsplats för 350 kr/månad (separat kö)

 • Plus
Skönstavik stuga nummer 21, null, Karlskrona kommun

Skönstavik stuga nummer 21

Fritidshus
Karlskrona kommun
Louise L Fastighetsmäklare

425 000 kr

16 m²

1 rum

Smultronställe med idyllisk omgivning på omtyckta Skönstavik! Något avskilt uppe på kullen ligger denna mysiga stuga med grönskande läge. På arrendetomten finns idag två stugor som idag används till boningshus samt förråd. Helt magiskt läge med badmöjligheter, promenadstråk och avkoppling. Ett extra plus med denna stuga är att du kan ta bilen ända fram. Precis intill campingen med möjlighet till dusch, toalett, kök, tvättmöjlighet mm via campingens servicebyggnad. Helt underbar stugby med strax över 20 stugor. Goda kommunikationer med buss in till Karlskrona city.

 • Plus
Senoren 2:7, Senoren, Karlskrona kommun

Senoren 2:7

Tomt
Senoren, Karlskrona kommun
Louise L Fastighetsmäklare

525 000 kr

2 455 m² tomt

I samarbete med Eksjöhus har vi tagit fram inspirationsbilder för husmodell. Nu har ni en fantastisk möjlighet att förvärva en stor och naturnära tomt på rofyllda Senoren. Omgärdad av fina stenmurar i soligt läge med närhet till havet och skärgården i mix med lantlig idyll. Med en tomtarea på 2455 kvm har du gott om plats att förverkliga dina husdrömmar. Senoren ligger cirka 3 mil från Karlskrona centrum och det finns goda bussförbindelse samt skärgårdsbåt från Sturkö sommartid. El och vatten finns i anslutning till tomten. Tidigare strandskydd är upphävt. Vi förmedlar gärna kontakten med Eksjöhus för vidare diskussion.

Visar alla 8