Mäklare Martin Johansson Prenninge

Martin Johansson Prenninge

Om mig

En bostadsaffär är en av de största och viktigaste händelserna i ditt liv och jag skall försöka se till så att den också blir den absolut bästa. Jag är rak, öppen, driven, ärlig och tillgänglig i min personlighet och upplevs som väldigt engagerad i det jag tar på mig. Med en otrolig vinnarskalle, lägger jag ner ett stort engagemang i att varje bostadsaffär skall bli så bra det bara går. Jag är i princip alltid tillgänglig på telefon och sms, så hör gärna av dig så kan vi boka upp ett möte.

Mäklarens försäljningar
Goddalen 8, Bäckevik, Tjörns kommun

Goddalen 8

Villa
Bäckevik, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn

3 150 000 kr

124 m²

5 rum

575 m² tomt

I det lugna villaområdet Bäckevik kan vi nu välkomna er till denna väl omhändertagna enplansvilla från 1982. Det inglasade uterummet bjuder in till trevlig social samvaro och på altanens trädäck har grillen sin givna plats. Bostadsområdet breder ut sig mellan klipporna på denna natursköna plats där det inte alltför ofta kommer ut hus till försäljning.

 • Plus
 • Uteplats
Ängsvägen 9, Mollösund, Orust kommun

Ängsvägen 9

Fritidshus
Mollösund, Orust kommun
Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund

6 900 000 kr

187 m²

6 rum

710 m² tomt

Ta chansen att uppleva skärgården på nära håll i underbara Mollösund! I ett lugnt och lummigt villakvarter ligger detta rymliga hus med insynsskyddad trädgård och egen båtplats på gångavstånd endast ca 135 meter från huset. Här bor du ett stenkast från badbryggor och småbåtshamn och med tillgång till många vackra promenadstråk längs klippor och glittrande havsvikar. Den stora villan med vidbyggt garage har renoverats kontinuerligt och ger gott om utrymme för hela familjen med 1,5 rymliga våningsplan och totalt sex rum och kök. Varmt välkomna att boka upp er på visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Dalbergen 11, Härön, Tjörns kommun

Dalbergen 11

Tomt
Härön, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn

3 575 000 kr

743 m² tomt

Ta chansen att skapa ditt drömboende på pittoreska Härön. Här får man ett naturskönt och soligt läge med utsikt. Du bestämmer själv vem som bygger ditt hus!

 • Nyproduktion
Dalbergen 18, Härön, Tjörns kommun

Dalbergen 18

Fritidshus
Härön, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn

8 975 000 kr

124,6 m²

5 rum

751 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva ett nyproducerat skärgårdshus med gammaldags charm på genuina Härön. Med vidsträckt utsikt mot klippor, ljung och havet kan du skapa ett hem som andas hemtrivsel både invändigt och utvändigt. Tomtens läge ger möjlighet till många härliga soltimmar och på bara en kort promenad kan du ta dig ett svalkande dopp i havet. Huset kommer stå klart våren 2023 och du har hela sommaren framför dig i ditt nybyggda hus!

 • Nyproduktion
Katarinas väg 4b LGH 221 (1201), Henån, Orust kommun

Katarinas väg 4b LGH 221 (1201)

Lägenhet
Henån, Orust kommun
Gofab Fastighetsbyrå Orust

2 150 000 kr

78,6 m²

3 rum

5 712 kr/mån

27 354 kr/m²

Varmt välkommen till en välplanerad genomgångstrea där ljusa ytskikt understryker det naturliga ljuset och där du har naturen utanför fönstret. En rejäl balkong utökar levnadsytan sommartid och läget är tilltalande året om, en kort promenad från småbåtshamnen. Bostaden är i fint skick och redo för nya ägare att flytta in och börja trivas direkt.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Katarinas väg lgh (121) 4c 1203, Henån, Orust kommun

Katarinas väg lgh (121) 4c 1203

Lägenhet
Henån, Orust kommun
Gofab Fastighetsbyrå Orust

2 350 000 kr

89,2 m²

4 rum

6 483 kr/mån

26 345 kr/m²

Den här ljusa lägenheten med fyra rum ligger i ett nyare bostadshus, alldeles intill skärgårdens karaktäristiska klipphällar och en kort promenad från hamnen. Med ett stort vardagsrum, tre sovrum, ett rymligt kök och en härlig balkong finns gott om utrymme för hela familjen. Adressen ligger mitt i Henån och du har ett urval av restauranger och matbutiker på gångavstånd. Även förskola, skola och service finns på bekvämt avstånd i närområdet. Varmt välkomna på visning.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Morlanda-Gunneröd, Gunneröd, Orust kommun

Morlanda-Gunneröd

Tomt
Gunneröd, Orust kommun
Gofab Fastighetsbyrå Orust

500 000 kr

1 500 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en obebyggd tomt med fantastiskt lantligt läge och underbar utsikt. Positivt förhandsbesked om bygglov från juni 2022 så det är bara att börja skissa på drömhuset. Möjlighet finns att köpa till ytterligare mark för att nyttja till hästhagar eller annan betesmark om så önskas.

 • Nyproduktion

Visar alla 7