Mäklare Peter Karlsson

Peter Karlsson

Om mig

Mäklaren med stort kundfokus som guider dig till en lyckad bostadsaffär. Jobbat på Gofab sedan 2007 och flertalet lyckade försäljningar i bagaget är jag mäklaren som du skall vända dig till om du söker en mäklare som gör det lilla extra för att du som kund skall få den bästa upplevelsen i samband med en försäljning eller köp av bostad. Jag utför alltid mina förmedlingar målinriktat, noggrant och omsorgsfullt i nära samråd med dig som kund för ett lyckat resultat. Tveka inte på att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Valsäng Strand, Valsäng Strand, Tjörns kommun

Valsäng Strand

Tomt
Valsäng Strand, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
1 095 000 kr
1 202 m² tomt

Välkomna till Valsäng Strand, nu kan vi erbjuda en stor tomt med högt, soligt läge för dig som vill förverkliga din husdröm. Här bor man med närhet till vacker natur och gångavstånd till fina bad.

Västergårdsvägen 4, Centralt, Stenungsunds kommun

Västergårdsvägen 4

Lägenhet
Centralt, Stenungsunds kommun
Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund
2 175 000 kr
62,5 m²
3 rum
vån 3/3
3 662 kr/mån
34 800 kr/m²

Optimalt utformad 3:a med genomgångsläge som bidrar till ljusinsläpp från båda sidor av lägenheten. Föreningen är välskött och ekonomiskt stabil, vilket är en positiv faktor för de boende. Här kan ni njuta i lugnt område med gångavstånd till Stenungstorg, bra pendlingsmöjligheter och närhet till all service, välkomna!

  • Balkong
Prosteviken 23 lgh 1201, Skärhamn/Kajen, Tjörns kommun

Prosteviken 23 lgh 1201

Lägenhet
Skärhamn/Kajen, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
3 995 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/4
4 507 kr/mån
62 422 kr/m²

Ta hissen upp till 3:e våningen, det första du möts av är den fina utsikten över hav och Skärhamns kyrka. Här bor ni i ett exklusivt område i en nybyggd lägenhet om 64 kvm med inglasad balkong med strålande havsutsikt. Möjlighet till båtplats, P-plats i garage, gångavstånd till bad och vacker skärgårdsmiljö. Fina och påkostade materialval, helkaklat badrum med tvättavdelning, fullutrustat kök och fina sällskapsytor. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3