Mäklare Emil Dahlin

Emil Dahlin

Om mig

Målmedveten - Hungrig – Driven Jag heter Emil Dahlin och är verksam fastighetsmäklare i hela Hälsingland. Jag jobbar främst med förmedling av bostäder i Hudiksvall och Dellenbyggden, men hjälper självklart till på andra orter i Hälsingland. Med mitt driv och kollegorna på det väl igenkända varumärket Hälsinglands Fastighetsbyrå i ryggen är jag helt övertygad om att vi tillsammans kommer uppnå bästa möjliga resultat

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brunnsgatan 5A, null, Hudiksvalls kommun

Brunnsgatan 5A

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 395 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
2 940 kr/mån
24 911 kr/m²

Välkommen till Brunnsgatan 5A, en välplanerad och central lägenhet med låg avgift. Bostaden är det senaste året genomgående renoverad i hög standard. I badrummet har du vackra 60 x 60 kakelplattor och i köket snygg kvalitets bänkskiva. Vitmålade trägolv och goda förvarings utrymmen. I bostadsrättsföreningen Brunnsgatan 5 bor du tryggt med vetskapen av att föreningen förvaltas bra och med god kontroll av ekonomin. Månadsavgiften är låg och i detta ingår fiber och parkering. Varmt välkommen hem på visning av Brunnsgatan 5A!

  • Balkong
Hantverksgatan 1, null, Hudiksvalls kommun

Hantverksgatan 1

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 950 000 kr
165 m²
7 rum
1 299 m² tomt

Välkommen till Delsbo och denna storslagna fastighet på Hantverksgatan. Mitt i centrala Delsbo med naturen inpå knuten hittar ni Hantverksgatan. Huset välkomnar dig med vackra spiror ifrån taket och den maffiga glasverandan med spröjsade fönster fina snickerier. Insidan är genom åren renoverad och efterhållen. I entréplan finns uthyrningsdel som kan finansiera en del av din boendekostnad. Du bor bekvämt med fjärrvärme och fiber. En oas mitt i centrala Delsbo med mysigt lusthus i trädgården och lummiga planteringar. Fastigheten sälj besiktigad med dolda felförsäkring, en trygghet för både säljare och köpare. Vi på Hälsinglands önskar dig varmt välkommen hem, hem till Hantverksgatan!

Alsjövallen 104, null, Hudiksvalls kommun

Alsjövallen 104

Fritidshus
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
550 000 kr
3 rum
1 580 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera en vallstuga belägen på den attraktiva och levande Alsjövallen. Ett semesterparadis som är helt fridfullt och ostörd från all yttre inblandning av nymodigheter. På fastigheten finns en vallstuga inredd med sovplatser och pentry, dass samt två övriga oinredda byggnader att använda efter eget tycke. Nuvarande ägare har brukat vallstugan som semesterboende både vinter och sommar. På sommaren har du hansebodarna och hansesjön inom 1 km avstånd. Varmt välkommen, till lata dagar på Alsjövallen!

Kålhagsgatan 1A, Centrum, Hudiksvalls kommun
  • Budgivning pågår

Kålhagsgatan 1A

Lägenhet
Centrum, Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 675 000 kr
90,5 m²
4 rum
3 640 kr/mån
18 508 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma 4:a med centralt men lugnt läge och med låg avgift. Bostadens placering mitt i stan erbjuder all service du behöver bara inom några minuters gångväg, nära till stan, mataffär, förskola och Borgarparken. Tre sovrum i varsitt hörn av lägenheten gör varje rum avskilt. Eget tvättutrymme med tvättmaskin och torktumlare. På innergården finns en fin uteplats för grillkvällar. Lägenheten har under de senaste månaderna genomgått renoveringar av ytskikt. Vi på Hälsinglands hälsar dig varmt välkommen på visning av ditt nya boende!

Stakholmen 132, null, Nordanstigs kommun
Stakholmen 132, null, Nordanstigs kommun, bild 2
Stakholmen 132, null, Nordanstigs kommun, bild 3

Stakholmen 132

Villa
Nordanstigs kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
895 000 kr
4 rum
1 016 m² tomt

I Stakholm, bara några minuter från Hasselabyn hittar du denna charmiga stuga. Här finns exponerad timmerstomme, eldstäder i form av kakelugn, öppen spis, vedspis och braskamin. Hemmet har det senaste året renoverats och fått nytt kök, badrum och hall. Ett boende med lämpligt avstånd till Hassela Ski Resort på vintrarna och fiske och bad på somrarna. I uthuset finns trevliga umgängesytor i form av relaxdel med bad och bastu men också skoterförråd och sommarsovrum. Hasselabyggden erbjuder livskvalité i världsklass både för avkoppling och semester samt permanentboende. Välkommen till lugnet och Hälsingeidyllen på Stakholmen 132!

  • Premium
Bondevägen 9, null, Hudiksvalls kommun

Bondevägen 9

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 745 000 kr
140 + 6 m²
5 rum
855 m² tomt

En kort promenad från centrala Delsbo hittar du Bondevägen 9. Villan som har alla de stora renoveringarna bakom sig. Med genomgående hög standard och fyra sovrum blir villan ett perfekt familjeboende. I husets entréplan finns hall med platsbyggd förvaring, tre sovrum och renoverad tvättstuga och badrum. På övre plan finns ett stort vardagsrum med generöst ljusinsläpp tack vare stort fönsterparti, sovrum, kök och WC. Bilen parkeras bekvämt i garage med elport eller parkeringsplats vid husets framsida. Hemmet rymmer så mycket som fyra st uteplatser. En nedanför balkongen, balkongen, inglasade uterummet (för härliga ”utestunder” även under tidig vår och höst- inte bara för sommarkvällar) och ett trädäck med både jordgubbsodling och blomsterspaljé. Varmt välkommen att boka en visning! SE LÄNK PÅ MÄKLARENS HEMSIDA FÖR FILMAD VISNING!

  • Plus
Gräftgränd 8, null, Nordanstigs kommun

Gräftgränd 8

Villa
Nordanstigs kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
475 000 kr
91 + 87 m²
4 rum
945 m² tomt

Välkommen hem till Gnarp och en villa på trevliga Gräftgränd! Bostaden rymmer den medelstora familjen och bjuder på alla de bekvämligheter du kan önska dig. Uteplats i söderläge och billig drift tack vare vedpannan. Fördelaktigt beläget med närhet till skola, affär och kommunikationer. Varmt välkommen att boka visning!

Visar alla 7