Mäklare Christer von Hauswolff

Christer von Hauswolff

Om mig

Under drygt 40 år har jag haft förmånen att arbeta i detta fantastiska yrke. Under alla dessa år har jag hjälpt 100-tals köpare och säljare till lyckade bostadsaffärer, både i Göteborgsområdet och i Spanien. Min målsättning är att skapa långsiktiga kundrelationer genom att erbjuda en kvalitetstjänst, där kvalité står för omtanke, kompetens och goda resultat för både säljare och köpare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fagerlyckan 32, Fagerdals Fritidsby, Göteborgs kommun

Fagerlyckan 32

Fritidshus
Fagerdals Fritidsby, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
975 000 kr
23 + 12 m²
2 rum
250 m² tomt

Fånga drömmen om ett idylliskt liv i en charmig kolonistuga! För visning kontakta mäklaren på [email protected] eller 070-7196420. Tänk dig själv vakna upp i en fridfull oas omgiven av grönska och blommor. Du tar ditt morgonkaffe på altanen och plockar kanske något hemodlat. Sedan kopplar du av på din vackra altan, omgiven av doften av blommande växter och med utsikt över din tomt. Det här är vad en kolonistuga kan erbjuda dig. Denna kolonistuga är en perfekt reträtt från stadens stress och jäkt. Med sitt charm och genuin atmosfär blir det din egen lilla oas att koppla av och njuta av livets enkla nöjen. Med en tomt på generösa mått har du gott om plats att odla dina egna grönsaker, skapa en vacker blomsterträdgård eller bara njuta av att vara i harmoni med naturen. Interiört erbjuder stugan en mysig och hemtrevlig känsla. Du kan slappna av eller bjuda in vänner och familj till trevliga middagar, ute eller inne. Stugan är utformad för att vara både bekväm och funktionell, med moderna bekvämligheter som uppfyller dina behov. Dessutom är denna kolonistuga belägen i ett område med trevliga grannar och god gemenskapen. Här har du möjlighet att träffa likasinnade personer och delar odlartips, fröer och få hjälp. Missa inte chansen att förvärva en kolonistuga - en plats där du kan stänga av från omvärldens brus och leva i harmoni med naturen. Välkommen till en värld av lugn och ro, välkommen till din egen kolonistuga! Kontakta oss idag för mer information och ta del av detta tillfälle att skapa din drömplats i kolonin!

Sommarlyckan 17, Billdalskolonin, Göteborgs kommun

Sommarlyckan 17

Fritidshus
Billdalskolonin, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
1 600 000 kr
30 + 10 m²
2 rum
300 m² tomt

För visning kontakta mäklaren på [email protected] eller 070-7196420. Här kan vi erbjuda en trevlig och välskött stuga där mycket uppdaterats nyligen. Nämnas kan nya fönster, nya dörrar (entré och badrum), nymålad fasad, installation av luftvärmepump mm. Stugan har ett soligt läge med stor altan på framsidan och gränsar till allmänning. Välutrustad med både disk- och tvättmaskin samt kyl/frys och luftvärmepump. Luftkonditioneringen går att rikta så att man får ett behagligt inomhusklimat året om. Svalt på sommaren och varmt på vintern. FÖR VISNING KONTAKTA MÄKLAREN! Stugorna i Billdalskolonin har tillgång till vatten året om. Det uppskattas av ägarna som kan komma ut under helger även under vinterhalvåret. Dock är det inte tillåtet att bo permanent i stugorna. I området finns en allmänning med bouleplan och föreningshus. I föreningshuset finns stillgång till tvättstuga. Till havet och Killingholmen är det drygt 1,5 km och lika nära är det till Kungsporten. Där finns bl.a Hemköp, Rollands Saluhall, OK78, Happy Home färghandel mm. Till Nya Hovås är det ca 3 km med bl.a. ICA Kvantum.

Sånggången 141, Säve - Gunnesby, Göteborgs kommun

Sånggången 141

Fritidshus
Säve - Gunnesby, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
700 000 kr
25 m²
2 rum
209 m² tomt

För visning kontakta mäklaren på [email protected] eller 070-7196420. Denna trevliga och välhållna stugan ligger med fritt läge mot allmänning. Lättskött trädgårdstomt med gräsmatta och grönsaksland. Två härliga uteplatser, den ena på gaveln av stugan med kvällssol. En ca 10 minuters promenad tar dig till den gemensamma badplatsen vid Nordre älv. Det är möjligt att bygga ut stuga till 35 kvm utvändigt mått. Gunnesby koloniförening är en aktiv förening med både kiosk, boulebana, minigolf. Det anordnas midsommarfirande, line-dance kurser, kräftskivor, mm, Sportevenemang visas på storbilds tv i samlingslokalen. I servicehuset finns duschar och tvättstuga. Det finns lekplats i området och aktiviteter för barn. Kolonin är lantligt belägen och nås lätt med bil runt 20 min och med buss knappt 1 timme från centrala Göteborg. Säsongen börjar tidig vår och slutar sen höst. Utförlig information finns på föreningens hemsida, länk nederst på denna sida. Stugan säljs med inventarier och trädgårdsredskap, förutom personliga tillhörigheter.

Visar alla 3