Mäklare Christer von Hauswolff

Christer von Hauswolff

Om mig

Under drygt 40 år har jag haft förmånen att arbeta i detta fantastiska yrke. Under alla dessa år har jag hjälpt 100-tals köpare och säljare till lyckade bostadsaffärer, både i Göteborgsområdet och i Spanien. Min målsättning är att skapa långsiktiga kundrelationer genom att erbjuda en kvalitetstjänst, där kvalité står för omtanke, kompetens och goda resultat för både säljare och köpare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Askim D-området nr 2, Askim - GFA, Göteborgs kommun

Askim D-området nr 2

Fritidshus
Askim - GFA, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
1 375 000 kr
32 m²
2 rum

Starta säsong i denna renoverad stuga med nytt kök och badrum. Vitlaserad träpanel på samtliga väggar och genomgående vackert brädgolv. Stor altan med soligt skyddat läge och utsikt mot Askimsviken. Gräsmatta med plats för lek och spel med släkt och vänner. Möjlighet att odla för den som är sugen på färska grönsaker. Stugan är belägen på bekvämt gångavstånd (ca 150 m) från föreningens parkering. Bad i Askimsviken och på Marholmen inom minuters gångväg. I området kan man ta en kvällspromenad med närhet till natursköna omgivningar i trivsamt miljö. Kom och upplev en kvadratsmart stuga när det är som bäst! Här är alla ytorna optimalt planerade för ett funktionellt och bekvämt boende under sommarhalvåret. Interiören är mycket smakfull och erbjuder ett fräscht boende. Bor man på GFA har man möjlighet att hyra båtplats i föreningens hamnen vid Marholmen. På Festplatsen anordnas olika trevligheter. Inte minst är Midsommarfesten populär och välbesökt. Välkommen att boka visning av stuga GFA D-2.

Liljegången 110, Delsjön, Göteborgs kommun

Liljegången 110

Fritidshus
Delsjön, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
1 200 000 kr
26 + 21 m²
2 rum
350 m² tomt

Denna riktigt mysiga stuga är i mycket fint skick och helt inflyttningsklare. Stugan består av veranda med entré, allrum med öppet kök och sovrum. I källarplan dusch, wc och gott om förvaring. Framför stuga finns dels en träaltan i skyddat läge och en plattlagd del som ger möjlighet till flera uteplatser. Möjligt att bygga till med ca 10 kvm och en friggebod även den på 10 kvm. Den välskötta tomten består av tre terrasser. På den övre ligger stugan och en fin uteplats. På mellanterrassen finns blomsterrabatter och gräsmatta. Längst ner finns bl.a. fruktträd, odlingsbäddar och en större gräsmatta. Tomten har ingång både från Liljegången och Anemongången. Praktiskt! Denna anrika koloni, ett stenkast från Delsjön, grundades 1926. Många av stugorna är alltså byggda för snart 100 år sedan. Men mycket har hänt sedan dess och idag bor man bekvämt i sina stugor. I föreningshuset har man bl.a. egen pub där medlemmarna träffas för olika evenemang. Där finns också en samlingslokal, både puben och lokalen går att hyra. Vidare finns gemensamma toaletter, tvättstuga I omgivningarna finns fina vandringsleder. Delsjöbadet ligger några minuters promenad bort.

Allsången 192, Gunnesby, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30

Allsången 192

Fritidshus
Gunnesby, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
895 000 kr
35 + 15 m²
2 rum
250 m² tomt

Bara att flytta in och njuta av livet på landet under sommarhalvåret. Här bor man i en rymlig och renoverad stuga med bra standard. Bl.a. har parkettgolv lagts in i allrum och veranda, nya 3-glasfönster i hela stugan, nymålad fasad, nytt isolerat förråd mm. Trevlig hörntomt med gott om plats för både odling och lek mm. Tomten är extra stor med en separat odlingsdel med flera fruktträd och ett växthus. Gunnesby koloniförening är en aktiv förening med både fotbollsplan, kiosk, boulebana, minigolf mm. Det anordnas midsommarfirande, line-dance kurser, kräftskivor, sportevenemang visas på storbilds tv i samlingslokalen och mycket mer. I servicehuset finns duschar och tvättstuga. Det finns lekplats i området och aktiviteter för barn. Kolonin är lantligt belägen och nås lätt med bil runt 20 min och med buss knappt 1 timme från centrala Göteborg. Säsongen börjar tidig vår och slutar sen höst. Utförlig information finns på föreningens hemsida, länk nederst på denna sida. Stugan säljs med inventarier och trädgårdsredskap som förevisad.

  • Plus

Visar alla 3