Hoome Mäkleri x Erik Olsson

Hoome Mäkleri x Erik Olsson

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hagavägen 22C, Haga, Sundsvalls kommun
 • Ons 14 jun kl 16:00

Hagavägen 22C

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

1 450 000 kr

71,5 m²

3 rum

4 689 kr/mån

20 280 kr/m²

Trevlig trea i Haga som erbjuder en bekväm och hemtrevlig boendemiljö. När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig hall som ger en välkomnande känsla. Lägenheten har ett rymligt kök, stort vardagsrum, två sovrum som båda är rymliga och ljusa, med möjlighet att använda det andra sovrummet som arbetsrum eller extra förvaringsutrymme om så önskas. Badrum med kakel och våtrumsmatta samt uttag för tvättmaskin. Här finns även en stor inglasad balkong i soligt läge. Vidare har lägenheten gott om förvaring samt ett tillhörande vindsförråd. I Haga bor ni med närhet till allt som du kan tänkas att behöva. Inom promenadavstånd når du matbutik, bageri, frisörsalong, sjukhus samt dagis för-, grund, högstadie-, och gymnasieskola. Du når Sundsvalls stadskärna på endast 15-20 minuters promenad från ytterdörren. I nära anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norra Berget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från konserter till trevliga aktivitetsdagar, lekpark samt trevligt grönområde. I anslutning till Norra Berget finner du också ett elljusspår som under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning.

 • Plus
 • Balkong
Riddargatan 31B, Nedre Haga, Sundsvalls kommun

Riddargatan 31B

Lägenhet
Nedre Haga, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

595 000 kr

33,5 m²

1 rum

2 685 kr/mån

17 761 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva detta yteffektiva hem med låg månadsavgift i attraktiva Nedre Haga. Hemmet erbjuder ett stilrent kök med arbetsvänliga ytor och goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp samt ett trevligt ljusinsläpp från rummets stora fönsterparti. Samtliga kvadratmeter utnyttjas optimalt med hemmets vardagsrum som erbjuder flera goda inredningsmöjligheter och generöst med utrymme för både en större soffgrupp och sovplats. Även detta rum har ett trevligt ljusinsläpp från rummets stora fönsterparti. Hemmets badrum är stilfullt med kaklade väggar och klinkergolv som renoverades vid senaste stambytet. Föreningen BRF Selen är välskött och har ordnad ekonomi. Här får medlemmarna fritt nyttja Innergården med gemensam uteplats, samt det inglasade uterummet med trädgårdsmöbler, stort altandäck med trädgårdsmöbler, hammock, murad grill samt flertalet planteringar. Varje lägenhet får 3 p- tillstånd för gratis parkering direkt utanför lägenheten. Haga är en stadsdel i Sundsvall som ligger nordost om stadskärnan. Stadsdelen har stor del villa- och parhusbebyggelse. Den är attraktiv, och bostadspriserna är därför bland de högsta i Sundsvall. Haga har åtskilliga skolor inom sina gränser. Den kommunala Hagaskolan är en f-9-skola som innehåller alla klasser från förskoleklass till och med årskurs 9. I stadsdelen ligger även en del friskolor, exempelvis Mimerskolan (med musik- och idrottsprofil), samt den idrottsinriktade Prolympia. Denna stadsdel är även optimal för den som är friluftsintresserad. Direkt då man kliver ut från hemmet finner man trevliga promenadsträckor som leder en upp emot Norra berget som erbjuder ett flertal utsiktsplatser med fantastiska vyer över Sundsvall. Norra berget erbjuder även allt från aktivitetsdagar, lekparker, restaurang Grankotten, Café Gesällen, Vandrarhem och trevliga grönområden. I anslutning till Norra berget finner man även ett elljusspår som också under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning. Kommunikationen i området är mycket bra, via en kortare promenad från bostaden finner man busshållplatser där busslinje 84 passerar som tar än runtom Haga och mot Sundsvalls stadskärna. Du når även busslinje 2 via en kortare promenad från hemmet, denna busslinje tar dig vidare emot Sundsvalls stadskärna eller till Birsta shoppingområde och även vidare mot Ljustadalen. Där du trivs, där är ditt hem! Välkommen hem till Riddargatan 31B.

 • Balkong
 • Uteplats
Skrängstabodarna 192, Skrängsta, Sundsvalls kommun

Skrängstabodarna 192

Fritidshus
Skrängsta, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

4 050 000 kr

61 m²

2 715 m² tomt

För dig som drömmer om ett läge nära vattnet kan tillfället nu vara här. Sommarställe eller framtida permanentboende? Det är upp till dig! Nu kommer en unik möjlighet att förvärva denna fastighet med bara några meter till vattnet i Skrängstabodarna, ca 3 mil söder om Sundsvall. Idag finns två enklare sommarhus på fastigheten samt ett förråd och nuvarande ägare nyttjar båtlänningen nedanför fastigheten för båtplats. Kommunalt vatten finns och kommunen planerar för kommunalt avlopp år 2024-2025. Kostnad för anslutning tillkommer. Skrängstabodarna ligger intill Björkfjärden i Njurunda. Många i området tar mer än gärna båten eller vattenskotern till populära Borgasand på andra sidan fjärden för strandbad under sommarperioden. Med båt eller bil når du enkelt andra närliggande badplatser och turistattraktioner såsom Galtström och Bergafjärden. Strax söder om Skrängstabodarna ligger populära Skatan. Gästhamnen är en av de mest besökta efter vår kust, där kan ni se båtar från hela Sverige men även en och annan från övriga Europa. Till och från Skrängstabodarna färdas du bäst med bil eller båt. På knappa 10 minuter når du E4:an som tar dig vidare mot Hudiksvall i söder eller Sundsvall i norr. Fastigheten har haft samma ägare sedan 1934 och säljs i befintligt skick och i avtalet kommer det finnas en friskrivningsklausul. Detta innebär att man som köpare förklarar sig godtaga byggnadens skick och med bindande verkan avstå från alla anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i byggnaden. Köparen är införstådd med att ovanstående villkor är en s.k. friskrivning från säljarens ansvar som avses i Jordabalken 4 kap 19 § avseende s.k. "dolda fel". Detta är ett ställe som måste upplevas på plats för att kunna uppskatta dess fulla potential med sin omgivning och miljö. Varmt välkommen med din visningsanmälan.

Bällstavägen 59, Matfors, Sundsvalls kommun
 • Mån 12 jun kl 16:30
Bällstavägen 59, Matfors, Sundsvalls kommun, bild 2
Bällstavägen 59, Matfors, Sundsvalls kommun, bild 3

Bällstavägen 59

Villa
Matfors, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

2 750 000 kr

146 m²

5 rum

1 405 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska boende beläget vid vattnet på eftertraktade Bällstavägen i Matfors. Detta trevliga hus erbjuder en unik livsstil med en otrolig utsikt över vattnet och en perfekt kombination av avskildhet och komfort. Med en yta om 146 + 56 kvm plus ytterligare en gäststuga om 22 kvm och garage om 12 kvm, finns här gott om utrymme för hela familjen att trivas på. Här finns även en härlig trädgård som erbjuder möjligheter till lek, avkoppling och trädgårdsfester. Läget på Bällstavägen 59 är oslagbart med direkt närhet till vattnet. Du kan njuta av morgonkaffet på terrassen medan du blickar ut över den vackra naturen och njuter av den friska luften. Här har du möjlighet att fiska, simma och utforska den omgivande naturen på ett enkelt sätt. Matfors är en charmig ort med närhet till alla bekvämligheter du behöver. Skolor, butiker och fritidsaktiviteter finns inom räckhåll, samtidigt som du har en lugn och fridfull miljö att komma hem till. Missa inte chansen att förvärva detta unika boende på Bällstavägen 59. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev den fantastiska atmosfären själv.

 • Premium
Travbanevägen 48, Bergsåker, Sundsvalls kommun
 • Mån 19 jun kl 16:30

Travbanevägen 48

Villa
Bergsåker, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

2 895 000 kr

120 m²

5 rum

1 120 m² tomt

Välkommen till detta trevliga hem med mycket bra läge i härliga Österro/Bergsåker. Här får ni ett stort vidbyggt garage ca 44 kvm med ca 3,5 takhöjd. Här kan ni som har ett stort motorintresse samlas för långa kvällar med mek och häng. Möjligheterna till att göra om garaget till förmån för fler rum i huset är också görbart. Hemmet har genomgående fint skick med smakfulla färg- och materialval. En öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum med fin eldstad bidrar till att hemmet känns väldigt socialt. Här kan middagsgästerna sitta vid matbordet, samtidigt, men ändå ha kontakt med de som står i köket. Hemmet har tre sovrum med möjlighet att inreda fler. Bra med förvaringsmöjligheter i såväl källaren som samt i det stora garaget. Trädgården är supertrevlig med insynsskyddat läge. Här får ni både odlingsmöjligheter och plats för massa lek. Stor altan i vinkel så här är det bara att flytta runt efter solen eller skuggan beroende på vad man föredrar. Problemfritt boende med både fjärrvärme och fiberanslutning. Österro ligger mig personligen väldigt varmt om hjärtat då jag är uppvuxen och har själv bott i samma område. Här kan jag med enkelhet lyfta fram många fördelar med att bo i Österro. Några är: Barn i alla åldrar både på gatan och i hela området. Här bor ni lantligt men ändå centralt. Ni har stadsbussar runt knuten. Här finns två förskolor och skolor i närheten. Dessutom så kan barnen själva cykla till både låg-, mellan- och högstadiet. Gott om fotbollsplaner och lekparker i närområdet. I skogarna finns milsvida stigar för både motions- och cykelturer, svamp- och bärplockning eller promenader med häst och hund. På sommaren kan man cykla och ta ett svalkande bad i Hulitjärn som ligger några minuter bort. sammanfattningen är att det är nära till det mesta helt enkelt. Välkommen hem till Travbanevägen 48

 • Plus
Storgatan 56B, Centrum, Sundsvalls kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Tis 13 jun kl 16:15

Storgatan 56B

Lägenhet
Centrum, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

895 000 kr

48 m²

1.5 rum

2 775 kr/mån

18 646 kr/m²

Lägenheten erbjuder en väl genomtänkt planlösning med det stora vardagsrummet som lägenhetens hjärta. Här finns också ett stort kök, sovrum och stilrent badrum med kakel och klinker samt tvättmaskin. Populär föreningen med många bekvämligheter och låg månadsavgift. Bostaden är belägen i närhet till härliga parkmiljöer och flerbostadshus från 50-talet, trevliga promenadstråk längs med Selångersån som är besmyckad med pilträd och ljuvlig vegetation. Här bor du med bekvämlighet och närhet till allt, i direkt anslutning till bostaden har du två pizzerior, Mittuniversitetet, Sundsvalls äventyrsbad Himlabadet och gym. 10 minuter promenad från bostaden når du Sundsvalls centrum, här finns shopping, restauranger, bank, apotek, matbutik, uteliv, m.fl. Från bostaden finner du även för, grund- och gymnasieskolor med bara 5 minuter promenad från lägenheten. Kommunikationen är optimal i området då du bara 50 meter från bostaden finner närmaste busshållplats, här går flertalet stadsbussar.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Riddargatan 25B (Markplan med uteplats och balkong), Nedre Haga, Sundsvalls kommun

Riddargatan 25B (Markplan med uteplats och balkong)

Lägenhet
Nedre Haga, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

750 000 kr

40 m²

1 rum

3 032 kr/mån

18 750 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade och rymliga etta med stor inglasad balkong och tillhörande uteplats! Bostaden erbjuder ett arbetsvänligt och stilmedvetet kök med goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp samt ett trevligt ljusinsläpp från rummets stora fönsterparti. Samtliga kvadratmeter nyttjas optimalt med vardagsrum som erbjuder flera goda inredningsmöjligheter och generöst med utrymme för både en soffgrupp och sovplats. Fräscht och stilfullt badrum med kaklade väggar och klinkergolv som renoverades vid senaste stambytet. I populära Haga bor med närhet till allt som du kan tänkas att behöva. Endast 100m från bostaden finner du restaurangen Haga kvarterskrog och inom promenadavstånd når du matbutik, pizzeria, bageri, frisörsalong, vårdcentral, folktandvården samt dagis för-, grund, högstadie-, och gymnasieskola. Du når Sundsvalls stadskärna på endast 10 minuter promenad från ytterdörren. För den friluftsintresserade så är denna stadsdel optimal. I direkt anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norra berget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från konserter till trevliga aktivtetsdagar, lekpark samt trevligt grönområde. I anslutning till Norra berget finner du också ett elljusspår som också under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning. Kommunikationerna är mycket bra i området, endast 100m från bostaden finner du en busshållplats där busslinje 84 som tar dig runtom Haga och mot stadskärnan. I övrigt kan du med promenadavstånd nå busslinje 2 vid tivolivägen, denna linje tar dig mot stadskärnan eller mot Birsta shoppingområde och vidare mot Ljustadalen. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Skvalpgrundsvägen 16, Hamn, Sundsvalls kommun
 • Sön 11 jun kl 13:30
Skvalpgrundsvägen 16, Hamn, Sundsvalls kommun, bild 2
Skvalpgrundsvägen 16, Hamn, Sundsvalls kommun, bild 3

Skvalpgrundsvägen 16

Villa
Hamn, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

3 500 000 kr

138 m²

4 rum

1 500 m² tomt

Drömmer du om lugnet vid hav och vacker natur? Nu kan drömmen bli verklighet. Välkomna till denna fastighet som genom åren använts som både permanent- och sommarboende. På tomten finns flera byggnader som rymmer både familjen, släkten och vännerna. Huvudbyggnaden erbjuder, förutom tre sovrum, badrum med dusch samt kök, en stor sällskapsdel med härligt öppen planlösning, eldstad och en magnifik vy ut mot havet från det stora fönsterpartiet. Här finns även både en altandel och ett inglasat uterum med vy mot havet. Gäststugan är även den rymlig och rymmer två sovrum, kök och badrum. Här finns även många förvaringsytor i omkringliggande bodar. Här kan du verkligen trivas med nära och kära. Den vedeldade badtunnan på toppen av klippan med en milsvid utsikt mot horisonten är verkligen ett uppskattat inslag i tillvaron. Området Hamn ligger tjugo minuters bilfärd från Sundsvalls centrum. Detta är ett område som är nära till havet och natur samt väldigt lugnt och familjevänligt. Här finner du härliga promenadstigar i vackra skogsmiljöer, klätterberg med vindskydd, badklippor och klubbstuga som du smidigt når via en kortare promenad från fastigheten. Hamn är ett expansivt område där det pågår nytillkommande bebyggelse. Från Hamn tar du dig snabbt till Kvissleby centrum som erbjuder vårdcentral, tandvård, badhus, skidbacke, diverse shopping, frisör, systembolag, bank, bensinmack, tvätthall, bibliotek, matbutik, skola, restauranger och bykrog. Kvissleby centrum erbjuder även goda bussförbindelser. För att skapa en helhetsuppfattning om hemmet tipsar vi om vår virtuella visningstjänst Hoome View. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen med din visningsanmälan.

 • Premium
Malmövägen 42, Granloholm, Sundsvalls kommun

Malmövägen 42

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

1 095 000 kr

108 m²

4 rum

7 743 kr/mån

10 139 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva ett elegant BRF-radhus i bostadsrättsföreningen Kantarellen på Malmövägen! Välkommen till denna smakfullt inredda bostad på 108 välplanerade kvadratmeter fördelade på två våningsplan, med en vacker trädgård. Bostaden utmärker sig genom en härlig och luftig planlösning, med trevliga sällskapsytor som binder samman rummen på ett socialt och praktiskt sätt. Förutom den optimala planlösningen erbjuder bostaden två rymliga badrum, ett arbetsvänligt och stilfullt kök, samt en fullt utrustad maskinpark och gott om förvaringsutrymmen i över- och underskåp. Det finns även tre generösa sovrum med gott om förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsängar. På baksidan av bostaden finns en grönskande trädgård och ett stort tralldäck. På framsidan av bostaden finns en tillagd uteplats som erbjuder härlig förmiddagssol. Du kommer att bo i den välskötta föreningen HSB Kantarellen, som har en sund ekonomi och trevliga gemensamhetsutrymmen. Föreningen erbjuder faciliteter som bastu, hobbyrum, festlokal och även en övernattningslägenhet. Bostaden är belägen i Granloholm - en trivsam uppvuxen idyll med närhet till stadens centrum. I Granloholm är bebyggelsen varierad, här finns allt från charmiga villor till mysiga radhus och bekvämt funktionella flerfamiljshus endast ca 3 km nordväst om Sundsvalls centrum och beläget i Selånger församling. Granloholm är omgärdat av grönska och fridfullhet. Gatorna bär namn efter svenska städer, exempelvis Haparandavägen, Karlstadsvägen och Lysekilsvägen. Det ger en känsla av trygghet och hemtrevnad åt området. I området finner ni också Granbergsskolan (Västra) F-6, förskolor såsom Solgårdens förskola, och Solrosen förskola. Granloholm har allt man kan önska sig. Förutom det varierade utbudet av bostäder erbjuds en mängd aktiviteter att njuta av. Fritidsgården, idrottshallen i Centrumvillan, Baldershovs IP och isbanor är några exempel. For motions- och sportentusiaster finns vollybollplaner, frisbeegolfbana, fina motionsspår runt knuten, fotbollsplaner och cykel- och promenadvägar. Rika möjligheter till svamp- och bärplock i närområdet. Runt Sticksjön finns mycket fina strövområden och för den som vill ta sig ett dopp ligger Himlabadet i närheten. Så vad väntar du på? Kom och upptäck det fantastiska Granloholm! För att skapa en helhetsuppfattning om hemmet tipsar vi om att du tar en virtuell visning genom våran 3D-tjänst Hoome View. Sammanfattningsvis är detta boende något som måste upplevas på plats för att inse dess fulla potential! Missa inte chansen att ta del av detta hem och boende genom att boka in er på visning! Där du trivs Där är ditt hem Varmt välkommen hem till Malmövägen 42!

 • Balkong
 • Uteplats
Dalgatan 36A, Sallyhill, Sundsvalls kommun

Dalgatan 36A

Lägenhet
Sallyhill, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

795 000 kr

43,5 m²

1.5 rum

2 079 kr/mån

18 276 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade och rymliga etta med moderna inredningsdetaljer som kommer få dig att längta hem! Bostaden erbjuder ett arbetsvänligt och stilmedvetet kök med goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp samt ett trevligt ljusinsläpp från rummets stora fönsterparti. Samtliga kvadratmetrar nyttjas optimalt med vardagsrum som erbjuder flera goda inredningsmöjligheter, mysig och yteffektiv sovdel samt ett fräscht och stilfullt badrum med duschhörna samt tvättmaskin. Bostaden är perfekt belägen med närhet till huvudleden Bergsgatan som sträcker sig i överkant av Sundsvalls stadskärna. På endast 10 minuter promenad eller 2 minuter bussresa når du Sundsvalls stadskärna. Här bor du med närhet till matbutiker, uteliv, restauranger, närservice, Mittuniversitetet, för- & grundskola, gymnasium, grönområde, skidbackar, shopping, systembolag, bank och kulturminnen. Området är härligt kombinerat av sekelskiftesvillor, lummiga parkmiljöer och flerbostadshus från 50-talet. Här bor du i föreningen BRF Kondoren, belägen på Dalgatan 36-38 och Sidsjövägen 29 i Sundsvall. På fastigheten finns tre bostadshus innehållande 60 lägenheter, 23 garageplatser, 54 parkeringsplatser. Kommunikationerna är mycket bra i området, strax utanför bostadens port går stadsbuss, busslinje 2 som tar dig vidare mot Navet & Birsta. 1 km från bostaden når du även Sundsvall västra tågstation som tar dig vidare i land och riket i norr och västerlig riktning. I anslutning till bostaden når du snabbt E14 som tar dig vidare mot fjällvärlden eller grannstaden Östersund. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Vedettbåtsvägen 9, Ankarsvik, Sundsvalls kommun
 • Sön 11 jun kl 11:00
Vedettbåtsvägen 9, Ankarsvik, Sundsvalls kommun, bild 2
Vedettbåtsvägen 9, Ankarsvik, Sundsvalls kommun, bild 3

Vedettbåtsvägen 9

Villa
Ankarsvik, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

2 995 000 kr

162 m²

6 rum

767 m² tomt

Välkommen till Vedettbåtsvägen och populära Ankarsvik på Alnön. Nu finns denna suterrängvilla med vidbyggt garage tillgänglig för dig som söker ett stort och rymligt hus på Alnön på lugn och barnvänlig återvändsgata. Bergvärme och energiklass A borgar för riktigt god driftekonomi trots husets storlek. Övervåningen karaktäriseras av en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med en härlig vy in mot Sundsvall. Från köket når du den stora balkongen som sedan övergår till altan ovan garage. Här kan ni njuta av många härliga soltimmar i bästa solläge. På baksidan finns en förrådsbod och gräsmatta för barnlek, kubbspel eller varför inte en studsmatta? Hemmet i stort fyller alla de behov man kan tänkas behöva när det kommer till rum, utrymmen och förvaring. Här finns förutom fyra sovrum även en relaxavdelning med bastu samt en gillestuga med braskamin för extra mysfaktor. Badrummet på övre plan renoverades så sent som 2022 i modern stil. Alnön är känt som Norrlands Hawaii med sina magnifika stränder och närliggande öar. Här finns de allra finaste stränderna Norrlandskusten kan erbjuda. På sommarhalvåret har du cykelavstånd till restaurang Carlsvikspiren. Här huserar även Virriga Bakverk som drivs av tidigare Hela Sverige Bakar-deltagaren Veronica Smedh. Vidare söderut efter vattnet hittar du även populära Restaurang Vindhem innan Alnöns alla härliga badvikar börjar dyka upp allt eftersom vägen slingrar sig vidare. Inne i Vi, som är centrum på Alnön, finns gym, matbutik, paketutlämning, vårdcentral, folktandvård, badhus, idrottsplats, skidstadion med elljusspår och rullskidbana samt stadsbussar som tar dig vidare in till Sundsvall. Hemmet är besiktigat och säljaren avser att teckna en försäkring mot dolda fel. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen med din visningsanmälan.

 • Premium
Skatens väg 2, Havstoviken, Sundsvalls kommun
 • Sön 11 jun kl 12:00
Skatens väg 2, Havstoviken, Sundsvalls kommun, bild 2
Skatens väg 2, Havstoviken, Sundsvalls kommun, bild 3

Skatens väg 2

Fritidshus
Havstoviken, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

1 495 000 kr

60 m²

3 rum

1 670 m² tomt

Drömmer du om ett sommarställe på Alnö? Då kan detta vara något för dig! Alldeles intill Havstoviken på Alnöns östra sida ligger dessa två stugor med totalt fyra sovutrymmen med plats för våningssängar som nu kan bli dina. Här kan du njuta av hela sommaren med släkt och vänner på huvudstugans väl tilltagna altan. När kylan kryper på kan kvällarna fortsätta på de inglasade verandorna. Vill du spendera tid här även på vintern är huvudstugan även vinterbonad och värms upp med luft/luftvärmepump. Tomten är väl tilltagen och här finns goda möjligheter för dig som gillar att odla. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp som underlättar tillvaron. Alnön är känt som Norrlands Hawaii med sina magnifika stränder och närliggande öar. Här finns de allra finaste stränderna Norrlandskusten kan erbjuda. Gillar du promenader i skogen har du även nära till det. Hemmet är besiktigat och säljaren avser att teckna en försäkring mot dolda fel. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen med din visningsanmälan.

 • Premium
Vapelvägen 10C, Skönsmon, Sundsvalls kommun
 • Idag kl 16:00

Vapelvägen 10C

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

795 000 kr

63,5 m²

2 rum

4 028 kr/mån

12 520 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade tvårummare på 63,5 kvm i populära Skönsmon. Här möts du av en ljuvlig atmosfär och ett underbart ljusinsläpp tack vare stora de fönsterpartierna. Stora sociala sällskapsytor, goda förvaringsmöjligheter. Sovrum med plats för dubbelsäng och byråer. Stilfullt och rymligt kök med matplats som rymmer upp mot fyra till sex personer, stora fönsterparti med trevlig utsikt som vetter över Sundsvalls hamninlopp. Socialt vardagsrum med flertal inredningsmöjligheter och god plats för större soffgrupp. Hör finns även ett trevligt burspråk som ger ett extra bra ljusflöde i rummet och ett tilltalande attribut. Klädkammaren disponeras idag som kontor. Badrum med helkaklade väggar och klinkergolv, duschhörna, wc samt spegelskåp för diverse förvaring av hygienprodukter. Här bor du i en stabil och välskött förening i ett lugnt område med trevliga grannar. Bostaden är perfekt belägen med närhet till det trevliga grönområdet Bäckparken men även Sundsvalls stadsberg där du finner både grönområde, nöjeshall samt skidbacke. Här har du även närhet till förskola och grundskola. På endast ett par minuters promenad når du närmaste busstation vid Skönsmohuset, härifrån tar det endast 5-10 minuter att nå Sundsvalls stadskärna. För dig som har bil når du både E14 & E4:an några hundra meter från bostaden, härifrån kan du färdas både västerut mot fjällvärlden samt norr och söder. Inom promenadavstånd når du även vårdcentral, gym, matbutik, pizzeria och diverse förnödenheter. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Armsjövägen 49, Armsjön, Sundsvalls kommun

Armsjövägen 49

Villa
Armsjön, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

4 495 000 kr

105 m²

3 rum

3 905 m² tomt

Har du länge drömt om att vakna upp till en bedårande sjöutsikt som ger dig både ro i själen och fjärilar i magen? Nu kan du sluta drömma. Här möts du av en härlig kombination av stillsamt sjöläge och den perfekta familjeidyllen. Hemmet är smakfullt renoverat med stilrena materialval och detaljer vilket tilltalar även den mest kräsne. På fastigheten finns även ett eget båthus med intill liggande sandstrand samt gästhus om 36 kvm och dubbelgarage. Huvudbostaden är uppförd 2014 med en inbjudande arkitektur för att skapa en öppen, social planlösning, vilket passar den moderna familjen. Här kan du njuta av stora härliga sällskapsytor, ett stort tralldäck som omfamnar hemmet, ett modernt kök, helkaklat badrum med golvvärme och duschhörna. Två väl tilltagna sovrum med generösa förvaringsutrymmen, spabad och relax på det stora tralldäcket på husets baksida och mycket mer. På fastigheten finns ett väl tilltaget dubbelgarage om 50 kvm med egen uppvärmningskälla via luftvärmepump, samt en isolerad gäststuga om 36 kvm med vattenburen golvvärme, sovloft, extra sovrum samt wc. Fastigheten har låg drift och uppvärmningskostnad med anledning av den effektiva kombinationen av till & frånluftsventilation, frånluftsvärmepump samt solcellerna på huvudbyggnaden samt gäststugans tak. För extra mysfaktor finns även en installerad kamin i hemmets vardagsrum. Fiberbredband finns ansluten till fastigheten. Här bor du i ett av Södra Norrlands tilltalande smultronställen med särpräglad miljö. Fin natur som erbjuder allt från bärskog, svampplockning och vandringsstigar samt badplatser intill sjön. Med kort bilfärd från Armsjön når du Skatan som erbjuder rökeri, restaurang, liten livsmedelsbutik och ett charmigt skärgårdsboende. Gästhamnen är en av de mest besökta efter norrlandskusten, där kan ni se båtar från hela Sverige men även en och annan från övriga Europa. Från Skatan når du enkelt närliggande badplatser och turistattraktioner såsom Galström och Bergafjärden. Med en kort biltur om cirka 20 minuter når du Sundsvalls stad som erbjuder allt du kan tänkas behöva. Från E4an tar dig också vidare mot Hudiksvall i söder. I Njurundabommen cirka 10 minuter bilfärd från bostaden återfinns matbutik, bank, sportanläggningar samt kommunaltrafik via buss och tåg. Detta är en bostad som bara måste upplevas på plats för att kunna uppskatta dess fulla potential, magiska omgivning och miljö. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen på visning!

Grillom 121, null, Sollefteå kommun

Grillom 121

Villa
Sollefteå kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

450 000 kr

90 m²

847 m² tomt

Välkommen till denna familjevilla på Grillom 121 i charmiga Undrom! Detta hem erbjuder dig inte bara en generös boyta på 90 + 40 kvadratmeter, utan även en fantastisk trädgård med stängsel och ett tilltaget växthus perfekt för den som älskar att odla. På entréplan möts du av en välkomnande hall. Rymligt kök med gott om arbetsytor för matlagning tillsammans med hela familjen. På entréplan finns också ett öppet och socialt vardagsrum med braskamin som som ger gott om värme, här får ni plats med större soffgrupp och matbord, vidare in i bosten finner ni ett rymligt sovrum och ett badrum. Går vi en trappa upp finner vi två stycken sovrum där ena har utgång till den härliga balkongen. Här uppe finns även ett badrum med badkar. Går vi hela vägen ned till källaren finner vi matkällare, tvättstuga, pannrum samt ett stort förrådsrum som tidigare var ett garage. Här finns möjlighet att sätta in en garageport för att få tillbaka garaget. Förutom detta genomfördes en omfattande dränering 2022 runt hela huset. Omgivningarna i Grillom 121 är en oas för naturälskare. Du kommer att kunna njuta av otaliga skogspromenader, cykelturer och lugn avkoppling i den vackra omgivande naturen. Samtidigt är du inte långt ifrån bekvämligheter och service som finns i närbelägna städer.

Lastbåtsvägen 15, Alnö, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår
 • Ons 14 jun kl 17:00
Lastbåtsvägen 15, Alnö, Sundsvalls kommun, bild 2
Lastbåtsvägen 15, Alnö, Sundsvalls kommun, bild 3

Lastbåtsvägen 15

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

2 350 000 kr

141 m²

6 rum

442 m² tomt

Nu finns detta barnvänliga hem i 1,5-plan med fem sovrum tillgängligt, beläget i populära Vihaga på Alnö. Här får ni en delvis öppen planlösning på entréplan och ett rymligt vardagsrum med braskamin. Av de hus jag personligen varit in i av husen i området kan nog detta vara en av de bättre planlösningar jag sett. I anslutning till vardagsrummet finns ett härligt uterum med spabad för åtta personer. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter i det utbyggda förrådet utomhus. Hemmet är beläget i ett lugnt och mycket populärt och barnvänligt område med närhet till både förskolor och grundskolor. Endast ca 500 m från hemmet hittar vi Fyrens förskola samt Uslands skola (F-6). Förutom den kommunala Vibackeskolan (F-9) gör den privata aktören Thoren Framtid även en jättesatsning med Kunskapsakademin (F-9) i Ankarsvik. Kommunikationerna är även de goda med endast ca 100 m till närmsta busshållplats som trafikeras av stadsbussarna och som tar dig in till centrala Sundsvall på ca 25 min. Som boende på Lastbåtsvägen har du gång- och cykelavstånd till gym, matbutik, paketutlämning, vårdcentral, folktandvård, badhus, idrottsplats, skidstadion med elljusspår och rullskidbana. Alnön är känt som Norrlands Hawaii med sina magnifika stränder och närliggande öar. Här finns de allra finaste stränderna Norrlandskusten kan erbjuda. På sommarhalvåret kan man njuta av härliga säsongsrestauranger som Vindhem och Carlsvikspiren, där även Virriga Bakverk huserar. Hit tar du dig enkelt som en utflykt på cykel. Söker familjen efter sitt nästa hem på Alnö? Då vill ni inte missa detta! Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen med din visningsanmälan.

 • Premium
Torsvägen 31, Granlo, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 11:00

Torsvägen 31

Radhus
Granlo, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

2 995 000 kr

96 m²

4 rum

241 m² tomt

Välkommen till detta charmiga radhus, beläget på en attraktiv och lugn barnvänlig gata. Här finner du en elegant bostad fördelad på tre våningsplan, vilket ger dig gott om utrymme och funktionella möjligheter. På entréplanet möts du av ett trevligt arbetskök, där du kan njuta av måltider och samvaro vid matbordet. Övre plan erbjuder två rymliga sovrum, perfekta för avkoppling och vila. Dessutom finns ett generöst helkaklat badrum och gott om förvaringsmöjligheter i garderoberna. På det nedre planet väntar en trivsam oas för umgänge och avkoppling. Ett rymligt vardagsrum ger plats åt en stor soffgrupp, där du kan bjuda in till trevliga samtal eller koppla av framför en brasa i kaminen för extra mysfaktor. Härifrån når du också det välinredda och inglasade uterummet, som övergår till en rymlig altan. Denna underbara utomhusyta ger dig sol från morgon till kväll, samtidigt som du kan njuta av en lugn och fridfull utsikt över hela området och det vackra södra berget. Ytterligare bekvämligheter inkluderar en praktisk tvättstuga, ett övernattningsrum för gäster, en bastu för avkoppling samt en separat wc och dusch. Här finns allt du behöver för en bekväm och avslappnad vardag. Detta radhus har verkligen allt – en perfekt kombination av stil, funktionalitet och harmoniskt läge. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i bostadsdjungeln! Granlo är ett populärt och lugnt område 10 minuter utanför Sundsvalls stadskärna, belägen mellan Bergsåker och Sundsvall stad. Här bor du med närhet till grönområden, matbutik, förskola, grundskola, gymnasium, högskola, pizzeria, gym, vårdcentral och apotek. I direkt anslutning till lägenheten finner du närmaste busshållplats som tar dig vidare mot Sundsvall centrum på knappa 10 minuter eller vidare mot Bergsåker, bussen går med jämna mellanrum eftersom det är stadstrafiklinje 1. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Storgatan 59, Centrum, Sundsvalls kommun

Storgatan 59

Lägenhet
Centrum, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

850 000 kr

40 m²

1 rum

3 013 kr/mån

21 250 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade och rymliga etta med moderna inredningsdetaljer som kommer få dig att längta hem! Bostaden erbjuder ett arbetsvänligt och stilmedvetet kök med goda förvaringsmöjligheter på hyllor, skafferi och underskåp samt ett trevligt ljusinsläpp från rummets stora fönsterpari samt en praktisk yta för matgrupp om fyra personer. Samtliga kvadratmetrar nyttjas optimalt med vardagsrum som erbjuder flera goda inredningsmöjligheter, mysig och yteffektiv sovdel samt ett fräscht och stilfullt badrum. Här bor du med endast några hundra meter till allt du kan tänkas behöva. Du når centrum i Sundsvall på endast 5 minuter promenad, där finner du diverse shopping, matbutiker, apotek, gym och restauranger. Perfekt belägen på västra sidan av stan med närhet till grönområde, trevliga promenadstigar, Himlabadets äventyrsbad, gym och högskolan Mittuniversitetet. Närmaste kommunikation finner du endast 250 m från bostaden, här går busslinje 1 som tar dig mot Sundsvall centrum på bara ett par minuter eller vidare mot Bergsåker och Alnö. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Singelvägen 5, Alnö, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår
 • Mån 12 jun kl 17:00
Singelvägen 5, Alnö, Sundsvalls kommun, bild 2
Singelvägen 5, Alnö, Sundsvalls kommun, bild 3

Singelvägen 5

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

2 795 000 kr

131 m²

7 rum

1 522 m² tomt

På en rymlig och central tomt på återvändsgata ligger detta hem och väntar på nästa ägare. Hemmet rymmer den stora familjen och har renoverats och byggts ut med åren. Här gömmer sig charmiga detaljer som verkligen skapar hemtrivsel. Min personliga favorit är tegelväggen i köket som skapar en härlig detalj. Strukturen på väggen lyfts ytterligare i ljuset av vajande stearinljus när mörkret kryper på. Köket i sig är faktiskt en stor favorit med pärlsponten och skafferiet som skapar en härligt lantlig känsla. Huset i sig erbjuder fem sovrum och en relax i källaren med mer plats för t.ex. ett gym. Tomten är verkligen öppen och rymlig för att ligga så pass centralt och ger möjligheter till dig med gröna fingrar att låta kreativiteten flöda. En stor uteplats för sköna sommarkvällar och en ek på tomten sätter pricken över i:et. Med endast en kortare promenad når du centrala Alnö med bl.a. matbutik, gym, skola och bussförbindelser. Vibackeskolan (F-9) och Vibacke förskola ligger inom väldigt kort avstånd från hemmet. Vill du bada kan du enkelt cykla till Slädaviken. Här får du även en del av Alnöns lantliga idyll där hästarna betar fritt i de stora hästhagarna. På sommarhalvåret kan man njuta av härliga säsongrestauranger som Vindhem och Carlsvikspiren, där även Virriga Bakverk huserar. Hit tar du dig med fördel som en utflykt på cykel. Alnön är känt som Norrlands Hawaii med sina magnifika stränder och närliggande öar. Här finns de allra finaste stränderna Norrlandskusten kan erbjuda. Här bor du med närhet till mycket av det som gör Alnö till en underbar plats att bo på. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen med din visningsanmälan.

 • Premium
Pråmviken 150, Pråmviken, Sundsvalls kommun
 • Idag kl 18:00
Pråmviken 150, Pråmviken, Sundsvalls kommun, bild 2
Pråmviken 150, Pråmviken, Sundsvalls kommun, bild 3

Pråmviken 150

Villa
Pråmviken, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

4 300 000 kr

114 m²

5 rum

1 525 m² tomt

Varmt välkommen till det här paradiset i populära Pråmviken! Välkommen till ett hem där man inte lämnat något åt slumpen. Charmigt och hemtrevligt boende med huvudstuga, tre gästhus och en enastående utemiljö. Här finns allt som krävs för oförglömliga sommarkvällar. Fastigheten erbjuder en stor och plan tomt med fri sikt mot havet. När du tar dina första steg i hemmet välkomnas du av en rymlig, ljus och inbjudande hall. Du lägger snabbt märke till den smarta och genomtänkta planlösningen då du tar dina steg vidare in i hemmet. Huvudbyggnaden rymmer två sovrum, helkaklat badrum och kök med matplats. Fönsterpartierna öppnar även för vackra vyer över havet och grönområdet bakom hemmet. Köket erbjuder en gedigen och funktionell maskinpark som underlättar vardagen samt goda arbetsytor som skapar ett kök optimalt för lättsam matlagning. Den öppna planlösningen gör det extra trevligt då du bjuder hem gästerna på besök. Vardagsrummet är perfekt vid sociala tillställningar och därifrån tar du sig smidigt ut på den stora, delvis inglasade altanen där du kan fånga soltimmar från lunchtid och hela dagen fram till solnedgången. Här finns plats för flera sittgrupper, under såväl tak som bar himmel. För regniga sommardagar, tidiga vårdagar eller senare höstdagar kan du finna ro inne i det inglasade uterummet. Här finns gott om plats för härliga middagar, firanden och kräftskivor. Gästhusen rymmer totalt 3/4 stycken sovrum. Ett av husen är helt nytt och är ett attefallshus som heter ¨nova 24¨ hos tillverkaren. I ena gästhuset finns bastu och utanför det andra utegym under tak. På tomten finns carport med vidbyggt förråd. lekstuga som nyttjas som förråd samt redskap- och snickarbod. Hemmets uppvärmning är via luftvärmepump, el golvvärme samt element, men för extra mysfaktor eller för att hålla ner elkostnaderna kan du komplement elda i kaminen. Här bor du i ett av Norrlandskustens mest välkända smultronställen med särpräglad miljö, ett kulturarv. Pråmviken har länge varit en eftertraktad plats med ljuvlig skärgårdsmiljö med sina fiskebodar och badmöjligheter. I nära anslutning till Pråmviken finner du även den populära viken Skatan, här erbjuds Rökeri, restaurang, liten livsmedelsbutik och ett charmigt skärgårdsboende. Skatans gästhamn är en av de mest besökta efter vår kust, där kan ni se båtar från hela Sverige men även en och annan från övriga Europa. Med cykelavstånd från Pråmviken når du enkelt närliggande badplatser och turistattraktioner såsom Lörudden, Salteriet, Galström och Bergafjärden. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Pråmviken 150!

 • Premium
Kungsnäs 146, Selånger, Sundsvalls kommun

Kungsnäs 146

Villa
Selånger, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

3 300 000 kr

98 m²

5 rum

1 181 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa i lantliga och natursköna Kungsnäs. Här kan vi nu presentera ett vackert hem där det bara är att ställa in möblerna och bo. Väl hemma på uppfarten möts ni av ett väl tilltaget hem för hela familjen i 1-plan samt källare. Hemmet ligger härligt beläget i en lummig och lantlig miljö. En fantastiskt härlig altan med vidsträckt utsikt. Uppvärmningen har konverterats till bergvärme för energieffektiv uppvärmning. Fiber finns indraget via IP-only. Tomten är väl tilltagen med ett stort uthus som kan användas som gästhus, på tomten finns även carport. Från hemmet har ni bara 2 km till Bergsåker där det bland annat finns matbutik med paketutlämning, förskolor och skolor. Med bil tar ni er in till centrala Sundsvall på endast tio minuter. I närheten av hemmet går även busslinje 131 samt 141. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Kungsnäs 146!

 • Plus
Storgatan 67C, Centrum, Sundsvalls kommun

Storgatan 67C

Lägenhet
Centrum, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

650 000 kr

41 m²

1 rum

3 558 kr/mån

15 854 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna tilltalande enrummare med närhet till allt! Bostaden erbjuder en stor och vacker inglasad balkong, perfekt för avkoppling och njutning. Det rymliga köket imponerar med gott om förvaringsutrymme och tillräckligt med plats för en matplats, vilket gör det till en idealisk plats för matlagning och umgänge. Det gedigna vardagsrummet skapar en mysig atmosfär och rymmer även en sovalkov för att ge en extra privat känsla och möjlighet till avskildhet. Badrummet är inbjudande och erbjuder en avkopplande upplevelse med sitt badkar och praktisk förvaring i en kommod. För att göra livet ännu enklare finns tvättstugan i källarplan, vilket innebär bekvämlighet och smidighet för de boende. Dessutom har bostaden ett idealiskt läge med närhet till olika serviceinrättningar, vackra parkmiljöer, väl fungerande kommunikationer och inte minst, närhet till Mittuniversitetet. Här bor du med bekvämlighet och närhet till allt, i direkt anslutning till bostaden har du två pizzerior, Mittuniversitetet, Sundsvalls äventyrsbad Himlabadet och gym med 24/7 öppet. 10 minuter promenad från bostaden når du Sundsvalls centrum, här finns shopping, restauranger, bank, apotek, matbutik, uteliv, m.fl. Från bostaden finner du även för, grund- och gymnasieskolor med bara 5 minuter promenad från lägenheten. Kommunikationen är optimal i området då du bara 50 meter från bostaden finner närmaste busshållplats, här går stadsbussar, busslinje 1 som tar dig på ett par minuter in till Sundsvalls busscentral eller vidare mot Bergsåker och Alnö. Bussen går med endast ett mellanrum av 10 minuter. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Riggvägen 6, Alnö, Sundsvalls kommun

Riggvägen 6

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

3 595 000 kr

96 m²

5 rum

1 095 m² tomt

Söker du efter nästa hem till familjen på Alnö? Då kan detta vara det du letar efter. I ett lugnt och familjevänligt område strax norr om Alnöbron ligger Riggvägen och detta charmiga hus i underbart solläge. Hemmet har en härlig öppen planlösning och stora fönsterpartier som låter solens strålar fylla den sociala delen med ljus och rymd. Här finns gott om rum och förvaringsutrymmen. För dig med tonåring hemmavid finns möjlighet till eget utrymme i suterrängplanet. En stor härlig altan med spabad låter dig njuta av solen från morgon till kväll. Huset värms upp med bergvärme och fiber är installerat. På tomten finns även ett fristående garage för bilen. Från hemmet tar du dig snabbt och enkelt till både brofästet, centrala Alnön eller naturen. Tar du en kort promenad ned mot vattnet kan du efter lite letande hitta en stig ned till en badbrygga. Denna används både till havsbad och som utpost för de i området som uppskattar att motionera med paddleboard. Vänder du istället uppåt i backen kan du efter en kort löptur ta dig ut på härliga löpstråk i skogen som senare letar sig ut till ängar och hästhagar. En promenad på ca en kilometer tar dig in till Vi och centrala Alnö. Här finns gym, matbutik, paketutlämning, vårdcentral, folktandvård, badhus, idrottsplats, skidstadion med elljusspår och rullskidbana. Har du barn finns det gott om förskolor och skolor att välja mellan. I Ur och Skur-förskolan Rönnbacken är närmsta förskola. I Vi finns kommunala Vibackeskolan (F-9) och Uslands skola (F-6). I Ankarsvik gör den privata aktören Thoren Framtid även en jättesatsning med Kunskapsakademin (F-9). Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen med din visningsanmälan.

Lekängsvägen 2A, Sallyhill, Sundsvalls kommun
 • Mån 12 jun kl 16:00
Lekängsvägen 2A, Sallyhill, Sundsvalls kommun, bild 2
Lekängsvägen 2A, Sallyhill, Sundsvalls kommun, bild 3

Lekängsvägen 2A

Lägenhet
Sallyhill, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

695 000 kr

30 m²

1 rum

2 025 kr/mån

23 167 kr/m²

Välkommen till denna etta som genast kommer att charma dig! Här kan du njuta av ett optimalt kvadratsmart boende med moderna materialval och en låg månadsavgift. Här erbjuds närhet till allt du kan önska dig, såsom universitet, stadskärna, kommunikationer, nattliv och en vacker parkmiljö. Kliv in i det rymliga allrummet som erbjuder flera goda inredningsmöjligheter. Här kan du skapa din egen personliga prägel med genomgående golv i hela hemmet och ljusa ytskick på väggarna. I allrummet finner du även en sovalkov. Det rymliga och helkaklade badrummet är en av höjdpunkterna i hemmet, här finns även möjlighet för tvättmaskin, vilket gör vardagen ännu smidigare. Hallen bjuder på praktisk förvaring med tre garderober för att underlätta din vardag. Och det minimala med insyn gör att du kan njuta av ditt privata utrymme utan att oroa dig för nyfikna blickar. BRF Olofsgården är en välskött och stabil förening. Som boende här har du alla bekvämligheter inom gångavstånd. Här finns allt du behöver för att göra vardagen lättare - vårdcentral, skola, dagis, matbutiker, kvarterskrogar, apotek och friluftsområdet Sidsjön för eftermiddagspromenader. Vill du se hemmet digitalt? Ta en virtuell visning genom vår 3D-tjänst Hoome View och upplev hemmet i din egen takt. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen till visning!

 • Premium
 • Uteplats
Bronsvägen 5, Njurunda, Sundsvalls kommun
 • Idag kl 17:00
Bronsvägen 5, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 2
Bronsvägen 5, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 3

Bronsvägen 5

Villa
Njurunda, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

1 995 000 kr

116 m²

5 rum

1 874 m² tomt

Välkommen till denna familjevilla i populära Forsa! Det här charmiga huset byggt 1946 är nu redo att välkomna sina nya ägare. Tilltalande familjevilla som ligger på parkliknande villatomt med en väldisponerad rumsfördelning om 5 rum och kök varav 3 sovrum. Hemmet erbjuder ett uterum i västläge med plats för hela familjen, här kan man förlänga sommarhalvåret med middagar långt in på kvällen när man njuter av kvällssolen. Hemmet värms upp med luftvärmepumpar samt en täljstensugn, det fräscha köket erbjuder en gedigen maskinpark samt plats för matbord och stolar. Badrum med relax samt renoverad toalett på entréplan. Rymligt, isolerat varmgarage med toalett samt ett avskilt rum där man kan bedriva verksamhet om så önskas, här finns även en uppfart med plats för flertalet bilar. Tomten är grönskande och lummig och erbjuder både bärbuskar och äppelträd, fastigheten skedlo 2:299 är samtaxerad och ingår i köpet. Även Skedlo 2:301 är till salu men säljs som en separat fastighet. Här har du nära till låg- och mellanstadieskola och gångavstånd till närmaste dagis. Med endast 1 km från bostaden nås Njurundabommen, här finner du närservice, matbutik, bank, detaljhandel, pizzeria, sportbutik, hockeyrink, lekplatser, fiskevatten, bussanslutningar samt frisörsalong. Inom en distans av 5 km når du Kvissleby centrum här finns även skidåkning i slalombacken Nolbykullen, ridskola, bank, systembolag och detaljhandel. För den golfintresserade når du med en kort bilfärd från bostaden Skottsunds- samt Öjestrands golfbana. Kommunikationerna är mycket bra, närmaste busslinje finns med gångavstånd från bostaden. Härifrån tar du dig vidare mot Kvissleby samt Sundsvall. För dig med bil finns en nära anslutning till E4:an mot Sundsvall, tack vare den ombyggda vägen når du city på bara 15 minuter. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Bronsvägen 5!

 • Premium
Pråmviken 205, Pråmviken, Sundsvalls kommun
Pråmviken 205, Pråmviken, Sundsvalls kommun, bild 2
Pråmviken 205, Pråmviken, Sundsvalls kommun, bild 3

Pråmviken 205

Villa
Pråmviken, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

5 495 000 kr

110 m²

7 rum

6 098 m² tomt

Vi på Hoome Mäkleri x Erik Olsson är glada att få presentera detta unika och graciösa hem som nu kommer häpna marknaden. Det är ett få förunnat tillfälle när ett sådan fin villa med havstomt kommer ut på marknaden i vackra Pråmviken! Huset talar för sig självt men behöver upplevas på plats för att verkligen kunna förmedla det magnifika uttryck som huset och dess vackra omgivning besitter. Här erbjuds inte bara ett läge som sällan kommer till försäljning utan även en av Pråmvikens största villafastigheter fördelat på två fastighetsbeteckningar vilket ger dig dubbla byggytor om 110 kvm och möjlighet till avstyckning, här erbjuds en total fastighetsyta om 7 637 kvm. Pråmviken är vackert belägen och är omgiven av blandskog samt havsnära läge med skärgårdskänsla. Här kan de som är fiskeintresserade finna abborre, gädda och braxen. Ni som bosätter er här kan starta dagen med ett härligt morgondopp direkt från den egna bryggan. Här finns även möjligheten att uppföra ett båthus då fastigheten innehar en sådan byggrätt. Under sommarens varma dagar kommer mycket tid spenderas här och ni som söker livskvalitet kommer att trivas ypperligt bra här. På Pråmviken 205 finner ni ett välplanerat hem där den stora såväl som lilla familjen kan flytta in och trivas från första stund. Detta boende är något utöver det vanliga som kommer ge en hög levnadsstandard för hela familjen. Här får ni inte bara ett fantastiskt hus utan även en härlig, grönskande trädgård med äppelträd och blommande buskar som enkelt blir den perfekta platsen för hela familjen. Här finner trädgårdsentusiasten utrymme för egna odlingar och rogivande trädgårdsarbete. För andra en plats att bara slappa i en hängmatta eller berså och njuta av naturen och dess skönhet. Hemmet fördelat på tre våningsplan erbjuder ett tilltaget kök med köksö och en fullutrustad maskinpark som ligger i en social anslutning mot vardagsrummet. Tilltagna ytor med utrymme för större soffgrupp samt matgrupp, här präglas rummet av en graciös täljstenskamin för extra komfort och mysfaktor. Från samtliga fönster från både kök och vardagsrummet erbjuds härlig utsikt över havsinloppet och fastighetens grönskande gräsmatta ända ner till den privata bryggan. Från vardagsrummet nås en stor altan samt hemmets rejäla, inglasade uterum. Vidare på entréplan finns ett stort sovrum med anslutning mot ett helkaklat badrum utrustad med kommod och dubbla handfat samt en duschhörna och WC. Vidare nås ett kontor med utrymme för diverse möblemang samt en stor klädkammare. På övre plan möts du av ett ljuvligt ljusflöde från de stora fönsterpartierna samt ett stort allrum som enkelt kan delas av till två sovrum om så önskas. Vidare finns ett ytterligare sovrum med tilltagna ytor för dubbelsäng samt diverse möblemang. Sist men inte minst finner vi ett rejält källarplan med allrum/ gillestuga som nuvarande inrett som gym och motionsrum. Här nere finns även ett kombinerat badrum och tvättstuga samt flertal generösa förvaringsytor. Från källarplan nås även hemmets garage och carport. Dubbla förråd samt vin-/ matkällare. I hemmet finns även installerad centraldammsugare för extra komfort och i utemiljön sköter en robotgräsklippare trimningen, medföljer i köpet. Hör och häpna så finns det även en ytterligare fastighet som ingår i köpet där det finns en uppförd maskinhall/ garage med en porthöjd om 3,5 m samt en fastighetsyta om 1539 kvm. Ett perfekt tillskott för dig som bedriver en egenverksamhet och behöver utrymme f

 • Premium
Relingsvägen 11, Alnö, Sundsvalls kommun
 • Borttagen före visning
Relingsvägen 11, Alnö, Sundsvalls kommun, bild 2
Relingsvägen 11, Alnö, Sundsvalls kommun, bild 3

Relingsvägen 11

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

6 950 000 kr

177 m²

8 rum

1 365 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
Krokviksvägen 38, Alnö, Sundsvalls kommun

Krokviksvägen 38

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

5 500 000 kr

175 m²

5 rum

1 737 m² tomt

Villa Generös är ett stort och modernt hus i litet format. Husets nedervåning rymmer en stor hall, ett rymligt sovrum med en rejäl garderob med skjutdörrar, generösa gemensamhetsytor och en välplanerad klädvård med plats för både säsongskläder och barnvagn. I Villa Generös ingår alltid Klädvård plus, som ger extra bra arbetsyta och förvaring. På nedervåningen finns det dessutom ett stort kök med matplats och en toalett med utrymme för både badkar och skötbord. Stora gavelfönster mot baksidan ger riktigt bra ljusinsläpp. Och för att öka tillgången till trädgården kan ni välja till ett skjutdörrsparti. På Krokviksberget bor du med natur och havet bara runt hörnet, endast 400 m från hemmet hittar du populära badplatser och trevligt promenadstråk. Vidare når du allt du kan tänkas behöva, med 12 km avstånd från hemmet finner du i Wii Centrum. Här finns gym, matbutik, vårdcentral, folktandvård, skolor, badhus, idrottsplats, förskola och kommunikationer. Med promenadavstånd från hemmet hittar du närmaste busshållplats, här går busslinje 75 som tar dig vidare mot Wii Centrum, där du kan byta till stadsbussarna. Alnö är känt som Norrlands Hawaii med sina magnifika stränder och närliggande öar, här finns de allra finaste stränderna Norrlandskusten kan erbjuda, badhus, underbara skogar och elljusspår som används som skidspår under vintertid. Det finns även möjlighet till fallskärmshoppning och härliga rundvandringar om forntida Alnö och historia om att ön ursprungligen är en vulkan. Där du trivs. Där är ditt hem.

Ödenvägen 3, Laggarberg, Timrå kommun

Ödenvägen 3

Villa
Laggarberg, Timrå kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

2 895 000 kr

283 m²

9 rum

6 040 m² tomt

Det är långt mellan gångerna, men nu finns det möjlighet att bli ägare till denna hästgård på Ödenvägen 3. Här bor ni högt och fint i vackra Laggarberg. Här får ni det många drömmer om, hästar nära inpå gården. Gården är trevligt planerad och stallen hamnar på ett stenkast från boningshuset som är från sent 1800-tal. Vill ni bedriva verksamhet, så finns goda möjligheter hyra ut stallplatser. Här finns totalt 10 boxplatser. Gården har varit inom samma familj en längre tid, men nu har beslut tagits att någon annan ska få ta vid och skapa sina egna upplevelser och minnen. Idag är huset indelat i två stora lägenheter. Här kan man ha ett generationsboende, en inkomstkälla där man hyr ut "halva" huset, eller göra allt till ett stort representativt boende om man har drömmar om ett stort hus. Här får verkligen den stora familjen plats. Hemmet idag har lite behov av både tid, kärlek, drömmar och visioner från de nya ägarna. Här får ni verkligen möjligheterna att skapa ert nästa drömboende. Möjlighet till arrende av mer mark för hagar via Timrå kommun. Gården ligger trevligt i norra Laggarberg med kort resväg in till Timrå centrum där ni har allt från mataffär, gym, skola, förskola, apotek, bageri och pizzerior. Bostadshuset är förbesiktigat och huset säljs med en dolda fel-försäkring. Välkommen hem till Ödenvägen 3.

Vinkelgatan 5, Haga, Sundsvalls kommun

Vinkelgatan 5

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

2 695 000 kr

125 m²

5 rum

7 161 kr/mån

21 560 kr/m²

För er som söker ett stort boende men inte vill bo i hus, så finns nu en större lägenhet äntligen till salu! Här får ni 5 rum och kök, med gott om plats. Genomgående ljus och fin och från balkongen får du även en glimt av havet. Stort kök med gott om plats för matbord. Haga bor ni med närhet till allt som du kan tänkas att behöva. Inom promenadavstånd når du matbutik, bageri, frisörsalong, sjukhus samt dagis för-, grund, högstadie-, och gymnasieskola. Du når Sundsvalls stadskärna på endast 15-20 minuters promenad från ytterdörren. I nära anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norra Berget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från konserter till trevliga aktivitetsdagar, lekpark samt trevligt grönområde. I anslutning till Norra Berget finner du också ett elljusspår som under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning. Välkommen hem till Vinkelgatan 5

 • Balkong
Bredsandsviken 114, Alnö, Sundsvalls kommun

Bredsandsviken 114

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

2 295 000 kr

113 m²

5 rum

1 035 m² tomt

Letar ni ett fint hem med närhet till populära badstranden i Hartungviken, så är väntan över. Här får man närhet till sandstrand, natur, skogen, samtidigt som man har både kommunalt VA, samt fiberanslutning. Några hundra meter ifrån populära badstranden Hartungviken, så finner ni detta hem. Här får man närhet till sandstrand, natur, skogen, samtidigt som man har både kommunalt VA, samt fiberanslutning. Hemmet har ett insynsskyddat läge, samt genomgående bra standard, samt havsutsikt. Ni är delvis skyddad från kalla höstvindar, men har samtidigt närhet till havet när man så önskar. Trevliga sociala ytor och ett loft där ett av sovrummen finns. Här kan ni möblera lite efter känsla och behov. På baksidan finns även ett trevligt spabad att njuta i. Gillar ni att basta kalla höst eller vinterdagar, så får ni även den möjligheten här. Välkommen hem till Bredsandviken 114.

 • Plus
Vidarstigen 3B, Södermalm, Sundsvalls kommun
 • Idag kl 16:30

Vidarstigen 3B

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

1 895 000 kr

59,3 m²

2 rum

5 379 kr/mån

31 956 kr/m²

Äntligen kan vi erbjuda en 2:a med toppenläge på Vidarstigen! Välkommen till den här trevliga lägenheten som erbjuder en huskänsla men samtidigt tryggheten av att bo i en bostadsrättsförening. Lägenheten disponeras enligt 3 rum och kök med en öppen social planlösning. Det extra sovrummet kan man ta bort till förmån för ett större vardagsrum/kök. En uteplats med närhet till motionsspår samt en härlig trädgård som tillhör föreningen. Här kan man avnjuta körsbärsträd, rabarberbuskar och ett härligt umgänge med grannar. Ett vardagsrum som både rymmer soffgrupp och matplats. Köket har en trevlig social planlösning där man kan stå och laga mat samtidigt som man umgås med vänner. Här erbjuds både uteplats och egen ingång i fridfullt läge mot skogen med eftermiddags och kvällssol. Parkeringsplats finns tillgängligt direkt och ingår i månadsavgiften, samt förråd precis utanför lägenhetsdörren. Perfekt tillfälle för er som vill bo nära Sidsjön men med gångavstånd till stadskärnan. Varje stad med självaktning har ett Södermalm, så också Sundsvall. Det ligger söder om järnvägen och Stenstan (centrum), mellan Sidsjövägen och Grevebäcksparken. Söder om Södermalm ligger Södra Stadsberget och österut, Östermalm, som är del av Skönsmon. Sallyhill ligger västerut och i sydvästlig riktning gränsar Sidsjön. I stadsdelen finns ett fåtal trähus kvar från tiden innan Sundsvallsbranden 1888. Södermalm gränsar mot skogen och erbjuder de boende många spår och stigar till följd av närheten till Sidsjöns och Södra bergets friluftsområden. Här finns också ett antal parker och grönområden såsom Östra parken, Södermalmsparken och Hantverkarparken. Mer bilder och info kommer inom kort Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Vidarstigen 3B.

 • Plus
 • Uteplats
Triangelvägen 42, Bergeforsen, Timrå kommun
 • Budgivning pågår
Triangelvägen 42, Bergeforsen, Timrå kommun, bild 2
Triangelvägen 42, Bergeforsen, Timrå kommun, bild 3

Triangelvägen 42

Villa
Bergeforsen, Timrå kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

2 595 000 kr

133 m²

4 rum

651 m² tomt

Välkommen till denna charmiga familjevilla på Triangelvägen 42, som är i utmärkt skick och har en rymlig och luftig planlösning på entréplanet, vilket gör det lätt för socialt umgänge och samvaro. Ett mysigt täljstenskamin bidrar till en trevlig och varm atmosfär i huset. De stora fönsterpartierna ger en härlig ljusinsläpp i hela huset och skapar en öppen och ljus miljö. Huset har också tre kaklade badrum och tre sovrum, varav det finns möjlighet att dela av för fler. Fastigheten är fiberansluten och från det övre planet kan man se en vacker utsikt över älven. Uterummet på huset är stort och användbart från tidig vår till sen höst och leder vidare till två vackra altaner - en med morgonsol och en med kvällssol - så man kan njuta av solen hela dagen. Trädgården är vacker och erbjuder frukt och bärplockning. Fastigheten har en av de bästa lägena i området med en hörntomt som angränsar till stor allmänning. På sommaren finns det möjlighet att nyttja vattnet från älven till en fast kostnad på 500:-/år till samfälligheten. Området är idealiskt för familjer med barn eftersom grannarna samarbetar för gemensamma aktiviteter och det finns närhet till skog, badplats och lekplats. Indalsälven är också lättillgänglig och på sommaren kan man besöka badplatsen Brinken med sandstrand och på vintern finns möjlighet till pulkabacke och både skoter- och längdskidåkning på isen. Inom gångavstånd finns också förskola, skola och matvaruaffär. På idrottsanläggningen BSK finns många aktiviteter för den som vill ha en aktiv livsstil, som utegym, skidspår, skridskoplan, fotbollsplan och discgolfbana. Slutligen är det viktigt att nämna att taket på huset har bytts ut av en professionell hantverkare i november månad till plåt med pannprofil. För att skapa en helhetsuppfattning om hemmet tipsar jag om att du tar en virtuell visning genom vår 3D-tjänst Hoome View. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Triangelvägen 42!

 • Premium
Skönsbergsvägen 29C, Nedre Haga, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 16:45
Skönsbergsvägen 29C, Nedre Haga, Sundsvalls kommun, bild 2
Skönsbergsvägen 29C, Nedre Haga, Sundsvalls kommun, bild 3

Skönsbergsvägen 29C

Lägenhet
Nedre Haga, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

1 495 000 kr

86 m²

3.5 rum

6 190 kr/mån

17 384 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 3,5a med välrenoverade ytskikt. Här finns det ett nyrenoverat IKEA-kök i grå ton, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två rymliga sovrum, en stor klädkammare som även går att nyttja som sovrum eller kontor. Vidare har lägenheten både ett stort badrum med kakel, klinker och golvvärme samt en gästtoalett och härlig inglasad balkong. I Nedre Haga bor ni med närhet till allt som du kan tänkas att behöva. Alldeles i närheten av bostaden finner du restaurangen Marco Polo och inom promenadavstånd når du matbutik, bageri, frisörsalong, vårdcentral, folktandvården samt dagis för-, grund, högstadie-, och gymnasieskola. Du når Sundsvalls stadskärna på ca 15 minuter promenad från ytterdörren. För den friluftsintresserad så är denna stadsdel optimal. I direkt anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norra berget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från konserter till trevliga aktivitetsdagar, lekpark samt trevligt grönområde. I anslutning till Norra berget finner du också ett elljusspår som också under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning. Kommunikationerna är mycket bra i området då du finner närmaste busshållplats ca 200 m från bostaden. Här går flertalet busslinjer som kan ta dig mot stadskärnan, Alnö, Granloholm, stadskärnan eller mot Birsta shoppingområde och vidare mot Ljustadalen samt Timrå. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Nackstavägen 54C, Nacksta, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 16:00

Nackstavägen 54C

Lägenhet
Nacksta, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

495 000 kr

74 m²

3 rum

5 388 kr/mån

6 689 kr/m²

Välkommen till denna fräscha trea i populära Brf Rågen. Hemmet erbjuder ett rymligt och renoverat IKEA-kök med plats för matbord, stambytt badrum och en inglasad balkong där du kan njuta längre av sommaren. Här får du ett rymligt hem med gott om förvaring. Hemmet har genomgått en rejäl uppfräschning av ytsikt, så här är det bara att flytta in och börja bo direkt. Badrummet har förutom kakel och klinker, elgolvvärme och handdukstork. Inom föreningen finns ett snickeri, fritidslokal, övernattningslägenhet och en bred fritidsverksamhet med aktiviteter för alla åldrar. Här är det nära till bl.a. naturen med fina promenadmöjligheter, livsmedelsaffärer och kommunikationer.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Torggatan 5, Njurunda, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår

Torggatan 5

Villa
Njurunda, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

1 995 000 kr

145 m²

4 rum

1 082 m² tomt

Välkommen till Torggatan 5 och en rymlig familjevilla med härlig trädgård i populära Bommen. Hemmet erbjuder en praktisk och social planlösning och är fördelad på två våningsplan med källare. På entréplan finns det en inglasad altan, perfekt för att förlänga sommarhalvåret. Här väntar en bekväm vardag i en naturskön omgivning. Området är perfekt för barnfamiljer med nära till natur, badplats, affär, skola och dagis – allt du kan behöva i din vardagslogistik. Villan fördelas på 145 kvm boyta med 4 rum och kök varav 3 sovrum. Källaren är inredd och på 83 välplanerade kvm, här finns det möjlighet att antingen nyttja som uthyrningsdel eller fler sovrum om man behöver det. Rymligt kök med stor matplats. Husets uppvärmning sker via luftvärmepump, direktverkande el & braskamin. Grönskande trädgårdstomt med härlig uteplats. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Torggatan 5!

 • Plus
Bågevägen 29A, Bosvedjan, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår

Bågevägen 29A

Lägenhet
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

795 000 kr

83 m²

3 rum

4 924 kr/mån

9 578 kr/m²

Välkommen till Bågevägen 29A! Här finner du en trevligt belägen trerumslägenhet med närhet till både stenstaden och Birsta. Lägenheten är belägen på andra våningen och har en inglasad balkong med ett skyddat läge som ger en avkopplande atmosfär. Vardagsrummet är rymligt och smart utformat, med gott om plats för en bekväm soffgrupp och matsalsmöbel. Bostaden har även en vacker utsikt och generösa fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Köket är rymligt med generösa arbetsytor och gott om förvaringsutrymme. Här finns också en trevlig matplats där du kan bjuda in familj och vänner till middagar. Från köket når du den stora inglasade balkongen, som erbjuder en fantastisk vidsträckt utsikt. Badrummet är fräscht och stilrent, utrustat med kakel och klinker för extra komfort. Lägenheten har också två trivsamma sovrum med gott om plats för förvaring. Det finns en repfond på 23 671 kronor, vilket ger en betydande ekonomisk hjälp vid eventuella renoveringar. Sammanfattningsvis är denna lägenhet en välplanerad och trivsam bostad med en stor potential att förvandlas till ditt drömhem. Med enkla medel kan du verkligen göra denna bostad till något enastående. BRF Bosvedjan är en av Sveriges största föreningar. Välskött med löpande underhåll samt stabil ekonomi. Bredband och ip-telefoni ingår i månadsavgiften. Området är trivsamt och fyller de flesta av dina vardagsbehov. Det finns närhet till stor matvarubutik, gym, frisör, pizzerior, samt låg- och mellanstadieskola för dig med barn! Busshållplats finns bara ett stenkast bort med goda kommunikationsmöjligheter att ta sig både in till stadskärnan och Birsta köpcentrum med allt vad det har att erbjuda - endast 10 minuter bort. Likaså finns det möjlighet för friluftsliv med elljusspår, promenadstråk och närhet till skog och natur. Ett helt perfekt boende för dig som singel, sambo eller liten nybliven familj! För att skapa en helhetsuppfattning om hemmet tipsar vi om att du tar en virtuell visning genom våran 3D-tjänst Hoome View. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Bågevägen 29A!

 • Balkong
 • Uteplats
Årskogen 64, Årskogen, Nordanstigs kommun

Årskogen 64

Villa
Årskogen, Nordanstigs kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

695 000 kr

163 m²

4 rum

2 467 m² tomt

Välkommen till Årskogen 64 - en villa som erbjuder ett privat läge i slutet av gatan samtidigt som du befinner dig nära allt som Nordanstig har att erbjuda. Denna 1½-plansvilla med en boyta på 163 kvm har en praktisk planlösning. Sovrummen ligger på övre plan medan de sociala ytorna finns på entréplan. Vardagsrummet är rymligt och idealiskt för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Här finns gott om plats för bekväma soffor, fåtöljer och en stor TV, och de stora fönstren släpper in mycket naturligt ljus. För att hålla nere energiförbrukningen eller för extra mysfaktor kan du använda kaminen som finns i vardagsrummet. Köket, med dess ljusa snickerier på över- och underskåp, erbjuder goda förvaringsmöjligheter för olika köksutrustningar. De generösa arbetsytor som finns skapar goda förutsättningar för dina matlagningsbehov. Från köket tar du dig smidigt till altanen som blir en förlängning av vardagsrummet på sommarhalvåret. Altanen är även delvis inglasad. Här kan du njuta av de vackra omgivningarna och skapa en inbjudande atmosfär för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Sovrummen på övre plan är rymliga och bekväma, med gott om utrymme för säng och diverse möbler. Det första badrummet på entréplan är stort och ljust med en kombinerad dusch och badkar, vilket gör det till en idealisk plats för avkoppling efter en lång dag. Det finns också gott om förvaringsutrymme i badrumsskåpen för att hålla alla dina handdukar och toalettartiklar organiserade. Det andra badrummet på övervåningen har kakel på väggarna och klinker på golvet och erbjuder allt som behövs för en praktisk vardag. Till sist finns det gott om utrymme för alla dina bilar och verktyg, med en carport, ett garage och ett magasin. riskrivningsklausul: Fastigheten säljs i befintligt skick och i avtalet kommer det finnas en friskrivningsklausul. Detta innebär att man som köpare förklarar sig godtaga byggnadens skick och med bindande verkan avstå från alla anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i byggnaden. Köparen är införstådd med, att ovanstående villkor är en s.k. friskrivning från säljarens ansvar som avses i Jordabalken 4 kap 19 § avseende s.k. "dolda fel". Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen på visning!

Åkergränd 4, Sallyhill, Sundsvalls kommun

Åkergränd 4

Lägenhet
Sallyhill, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

449 000 kr

34,5 m²

1 rum

3 118 kr/mån

13 014 kr/m²

Välkommen till denna ljusa funktionella 1,5a. Här erbjuds ett stort vardagsrum med plats för soffa och matbord. Intill vardagsrummet finner du en rymlig sovalkov med plats för en större säng och diverse möblemang. Trevlig arbetskök med generösa förvaringsytor samt ett trevligt ljusflöde från fönsterpartiet. Praktiskt badrum med dusch, plastmatta och våtrumstapet. Rymlig hall och praktisk garderobslösning. Förening med mycket god ekonomi. Här bor du med endast några hundra meter till allt du kan tänkas behöva. Med endast ett gångavstånd på 10 minuter från bostaden finner du matbutiker, apotek, gym och restauranger samt Mitt universitetet. Närmaste kommunikation finner du direkt i anslutning till bostaden, här går busslinje 2 som tar dig mot Sundsvall centrum på bara ett par minuter eller vidare mot Sundsvalls centrum och shoppingområdet Birsta. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Sveavägen 20, vån 3 av 3!, Södermalm, Sundsvalls kommun
 • Mån 12 jun kl 17:00
Sveavägen 20, vån 3 av 3!, Södermalm, Sundsvalls kommun, bild 2
Sveavägen 20, vån 3 av 3!, Södermalm, Sundsvalls kommun, bild 3

Sveavägen 20, vån 3 av 3!

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

895 000 kr

54 m²

2 rum

4 449 kr/mån

16 574 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska gavellägenhet på populära Sveavägen 20 i Sundsvall! Med ett eftertraktat läge på Södermalm erbjuder denna moderna 2:a på 54 kvm möjligheten att bo i ett område med närhet till stadskärna och universitetet. Med en vacker utsikt från hemmet över Sundsvalls stad, Norra Berget och grönområden, får du en vy som sällan erbjuds. Lägenheten är ljus och luftig med ett utmärkt ljusflöde, tack vare gavelläget och fönstren i tre vädersträck. Köket erbjuder vita snickerier på underskåp kombinerat med en mörkare bänkskiva, vilket skapar ett tidlöst och stilrent kök. Här finns även gott om utrymme för matbord, och i underskåpet finner du även goda förvaringsmöjligheter för diverse köksutrustning. Det rymliga vardagsrummet ger goda möjligheter att skapa en unik och personlig inredning som passar din stil och smak, samtidigt som fönsterpartierna i två vädersträck fyller rummet med naturligt ljus och skapar en ljus och luftig atmosfär. Från vardagsrummet tar du dig smidigt till den inglasade balkongen som blir en förlängning av vardagsrummet på sommarhalvåret. Här kan du njuta av de vackra omgivningarna och skapa en inbjudande atmosfär för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Sovrummet har gott om plats för en bekväm dubbelsäng och stilrena möbler. Förvaringen är väl tilltagen med både platsbyggda garderober i sovrummet och en klädkammare i hallen, vilket håller ditt hem i ordning och skapar en stilsäker atmosfär. Badrummet har kakel på väggarna och klinker på golvet. Här finns en toppmatad tvättmaskin och ett fönster som även här släpper in naturligt ljus. Här bor du i den stabila föreningen HSB-föreningen BRF Högbo som består av 75 lägenheter samt två lokaler med bostadsrätt och 1 lokal med hyresrätt. Som boende i denna förening erbjuds många förmåner, bland annat bastu, gym, snickeri och övernattningslägenhet. Här bor du i närhet till allt som Sundsvall har att erbjuda. Med endast en kort promenad når du stadens centrum där du finner allt från shopping och matbutiker till gym, apotek och restauranger. För den som älskar naturen och friluftsliv är Sidsjöns grönområden, motionsspår och skidbacke bara en kort cykeltur bort. Det bästa av allt är att du inte bara har tillgång till allt det här, utan även har universitetet inom bekvämt räckhåll. Perfekt för studenter eller forskare som söker en plats att bo på med en enkel pendling till campus. Vill du se hemmet digitalt? Ta en virtuell visning genom vår 3D-tjänst Hoome View och upplev hemmet i din egen takt. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen på visning.

 • Premium
 • Balkong
Mällbyvägen 10, Centralt, Kramfors kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 18:30

Mällbyvägen 10

Villa
Centralt, Kramfors kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

450 000 kr

118 m²

5 rum

1 146 m² tomt

Drömmer ni om att flytta in i en trivsam familjevilla i centrala Kramfors? Då är Mällbyvägen 10 det perfekta valet för er! Denna bostad på 118 + 70 kvm erbjuder allt ni behöver. När ni kliver in i huset möts ni av en välkomnande entréhall med generöst utrymme för att hänga av er ytterkläder. På entréplan finner ni ett ljust kök med gott om arbetsytor, ett sovrum/kontor och ett stort allrum med plats för både soffgrupp och matbord - perfekt för trevliga sammankomster med familj och vänner. Dessutom finns här även ett toalettrum. På övervåningen finns ett badrum, en rymlig klädkammare och två stora sovrum med garderober. Ett av sovrummen har även en egen balkong. Om ni går ner till källarplanet finner ni ytterligare ett sovrum, gott om förvaringsutrymmen, pannrum och tvättstuga - allt för att göra vardagen lite enklare för er. På husets baksida finns största delen av tomten och sommartid är den grönskande fin med bärbuskar som gränsar till skogen. I anslutning till infarten finns även ett garage. Mällbyvägen ligger med närhet till Latberget med slalombacke, ishall och skidspår. Till Kramfors centrum är det endast 10-15 minuters promenadväg med b.la. livsmedelsbutiker, restauranger, skolor, galleria och tåg-/busstation. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Majorsgatan 16B, Östermalm, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår

Majorsgatan 16B

Lägenhet
Östermalm, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

1 195 000 kr

57 m²

2 rum

4 331 kr/mån

20 965 kr/m²

Söker du en lägenhet med villakänsla nära stadskärnan? Då kan du sluta leta. Varmt välkommen till denna trevliga bostad om 57 kvm på populära Östermalm! En mycket charmig lägenhet på första våningen med härligt ljusinsläpp som skapar en hemtrevlig atmosfär. Köket är luftigt och arbetsvänligt med goda arbetsytor och förvaring du har även plats med ett större matbord. Från köket genom dubbla altandörrar kommer vi ut till den härliga balkong. Vidare in i bostaden har vi vardagsrum med vackert trägolv samt ett rymligt sovrum med plats för bred säng och garderob. På Majorsgatan och Östermalm bor du i ett populärt område med närhet till allt. Gångavstånd till centrum, grönområden för promenader och en busshållplats runt husknuten. Föreningen är populär och omtyckt och på innergården finns en mysig grillplats med utemöbler som medlemmar får bruka. Föreningen har också en relaxavdelning med dusch och bastu som är mycket omtyckt. Du kan redan nu gå runt digitalt i hemmet med vår tjänst Hoome View. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Nedergård 119, Alnö, Sundsvalls kommun

Nedergård 119

Tomt
Alnö, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

595 000 kr

1 488 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva ditt nästa drömläge! Naturnära tomter i högt läge med utsikt över området och havet, med kort avstånd från tomterna når du närmaste badplats och strandremsa - Slädaviken. Tomten är belägen utanför detaljplanlagt område vilket ger dig bra möjligheter vid val av nästa bostadshus då du inte omfattas av några begränsningar. Förhandsbesked finns på tomterna men bygglov krävs och söks utav köparen. El, kommunalt vatten & avlopp samt tomrör för fiber är framdragen till tomtgräns. Tomter till salu med fastighetsbeteckning: Nedergård 3:14 - 1 488 kvm Nedergård 3:15 - 1 526 kvm På Nedergård bor du med natur och havet bara runt hörnet, endast 1,5 km från hemmet hittar du populära badplatser och trevligt promenadstråk. Vidare når du allt du kan tänkas behöva, med 1,4 km avstånd från hemmet finner du i Wii Centrum. Här finns gym, matbutik, vårdcentral, folktandvård, skolor, badhus, idrottsplats, förskola och kommunikationer. Med promenadavstånd från hemmet hittar du närmaste busshållplats, här går busslinje 74 som tar dig vidare mot Wii Centrum, där du kan byta till stadsbussarna. Alnö är känt som Norrlands Hawaii med sina magnifika stränder och närliggande öar, här finns de allra finaste stränderna Norrlandskusten kan erbjuda, badhus, underbara skogar och elljusspår som används som skidspår under vintertid. Det finns även möjlighet till fallskärmshoppning och härliga rundvandringar om forntida Alnö och historia om att ön ursprungligen är en vulkan. Där du trivs. Där är ditt hem. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Nedergård 137, Alnö, Sundsvalls kommun

Nedergård 137

Tomt
Alnö, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

650 000 kr

1 452 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva ditt nästa drömläge! Naturnära tomter i högt läge med utsikt över området och havet, med kort avstånd från tomterna når du närmaste badplats och strandremsa - Slädaviken. Tomten är belägen utanför detaljplanlagt område vilket ger dig bra möjligheter vid val av nästa bostadshus då du inte omfattas av några begränsningar. Förhandsbesked finns på tomterna men bygglov krävs och söks utav köparen. El, kommunalt vatten & avlopp samt tomrör för fiber är framdragen till tomtgräns. Tomter till salu med fastighetsbeteckning: Nedergård 3:16 - 1 452 kvm Nedergård 3:17 - 1 578 kvm På Nedergård bor du med natur och havet bara runt hörnet, endast 1,5 km från hemmet hittar du populära badplatser och trevligt promenadstråk. Vidare når du allt du kan tänkas behöva, med 1,4 km avstånd från hemmet finner du i Wii Centrum. Här finns gym, matbutik, vårdcentral, folktandvård, skolor, badhus, idrottsplats, förskola och kommunikationer. Med promenadavstånd från hemmet hittar du närmaste busshållplats, här går busslinje 74 som tar dig vidare mot Wii Centrum, där du kan byta till stadsbussarna. Alnö är känt som Norrlands Hawaii med sina magnifika stränder och närliggande öar, här finns de allra finaste stränderna Norrlandskusten kan erbjuda, badhus, underbara skogar och elljusspår som används som skidspår under vintertid. Det finns även möjlighet till fallskärmshoppning och härliga rundvandringar om forntida Alnö och historia om att ön ursprungligen är en vulkan. Där du trivs. Där är ditt hem. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Bergvägen 15, Sörberge, Timrå kommun
Bergvägen 15, Sörberge, Timrå kommun, bild 2
Bergvägen 15, Sörberge, Timrå kommun, bild 3

Bergvägen 15

Villa
Sörberge, Timrå kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

1 495 000 kr

102 m²

4 rum

1 540 m² tomt

Välkommen hem till Bergvägen 15 och denna villa med inglasat uterum, solpaneler och stor grönskande tomt. Vi kan nu erbjuda en familjevilla om 102+10 kvm som disponeras på 4 rum varav 2-3 sovrum. Här är mycket renoveringar gjorda och det är bara för nästa familj att flytta in och sätta sin prägel på hemmet. Här kan man bo riktigt billigt med hjälp av solpaneler och samtidigt inte känna någon stress över stigande elpriser! Sörberge är en del av tätorten Timrå i Timrå kommun, Medelpad och ligger strax norr om centrala Timrå. Före 1970 var Sörberge en egen tätort. I Sörberge centrum som ligger alldeles i närheten finns gatukök, bygghandel, pizzeria, blomaffär, Ica Supermarket, frisör, bankomat, vvs-affär etc. Förskola, grundskola samt gymnasieskola finns även det inom behörigt avstånd från hemmet. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Bergvägen 15!

 • Premium
Skönsbergsvägen 27B, Nedre Haga, Sundsvalls kommun

Skönsbergsvägen 27B

Lägenhet
Nedre Haga, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

1 495 000 kr

80 m²

3 rum

5 755 kr/mån

18 688 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga trea med moderna materialval som får dig att längta hem! Köket kännetecknas av smakfulla färg- och materialval, gott om arbetsytor för matlagning samt detaljer för största möjliga trivsamhet. Här finns rejält med förvaringsmöjligheter i skåp och luckor, plats för matbord samt utgång till inglasad balkong med utsikt som vetter mot föreningens lugna innergård. Badrummet med helkaklade väggar och klinkergolv sedan stambytet och utrustad med tvättmaskin, torktumlare för extra komfort samt en praktiskt arbetsbänk. Vardagsrummet är ljust och lätt möblerad med direkt anslutning mot hemmets kök som ligger i en praktiskt genomgångsplanlösning. Bostaden erbjuder två generösa sovrum, ett med utrymme för dubbelsäng och generös förvaring i stor garderobslösning och vidare ett sovrum, perfekt som barnrum eller kontor, trevligt ljusflöde i båda sovrummen. God förvaring återfinns löpande i bostaden i garderobslösningar samt i klädkammare som återfinns i hallen. I Nedre Haga bor ni med närhet till allt som du kan tänkas att behöva. Endast 50 m från bostaden finner du restaurangen Marco Polo och inom promenadavstånd når du matbutik, bageri, frisörsalong, vårdcentral, folktandvården samt dagis för-, grund, högstadie-, och gymnasieskola. Du når Sundsvalls stadskärna på endast 15 minuter promenad från ytterdörren. För den friluftsintresserad så är denna stadsdel optimal. I direkt anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norra berget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från konserter till trevliga aktivitetsdagar, lekpark samt trevligt grönområde. I anslutning till Norra berget finner du också ett elljusspår som också under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning. Kommunikationerna är mycket bra i området då du finner närmaste busshållplats endast 50m från bostaden. Här går busslinje 1, 4, 5 & 120 som tar dig mot stadskärnan, Alnö, Granloholm, stadskärnan eller mot Birsta shoppingområde och vidare mot Ljustadalen samt Timrå. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Ås 110, Alnö, Sundsvalls kommun

Ås 110

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

1 750 000 kr

62 m²

3 rum

2 314 m² tomt

Varmt välkomna till denna smakfulla enplansvilla på ett lugnt och barnvänligt område med friköpt tomt och gångavstånd till närmaste badplats. Här erbjuds en fantastiskt lättskött och rymlig tomt med sol hela dagen och enkel grönska. Underbar altan på framsidan av huset, här kan du avnjuta varma soldagar med naturen som närmaste granne. På fastigheten finns även en förrådsbod och tillhörande gäststuga. Boendet karaktäriseras av genomgående god standard med ljusa ytskikt, trevligt ljusinsläpp i bostadens samtliga rum och sociala ytor, inbjudande badrum och kök med generösa arbetstyor. Socialt vardagsrum med yta för stor soffgrupp, matplats och en kamin som erbjuder skön värme de kalla månaderna och extra mysfaktor. Huset erbjuder två sovrum samt goda förvaringsmöjligheter. Fastigheten har på senare år genomgått omfattande förbättringar så som utbyggnad av ett ytterligare sovrum och korridor med stor garderobslösning, delvis bytta fönster, nytt tak, renoverat badrum samt kök m.m. samt genomgående renoverade ytskikt och golv. Belägen i eftersökta och barnvänliga Släda på Alnö med närhet till badplats och grönska. Gym, matbutik, vårdcentral, folktandvård, skolor, badhus, idrottsplats, förskola och kommunikationer. Alnö är känt som Norrlands Hawaii med sina magnifika stränder och närliggande öar, här finns de allra finaste stränderna Norrlandskusten kan erbjuda, badhus, underbara skogar och elljusspår som används som skidspår under vintertid. Det finns även möjlighet till fallskärmshoppning och härliga rundvandringar om forntida Alnö och historia om att ön ursprungligen är en vulkan. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen på visning!

Skönsbergsvägen 25A, Nedre Haga, Sundsvalls kommun

Skönsbergsvägen 25A

Lägenhet
Nedre Haga, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

895 000 kr

65 m²

2 rum

4 555 kr/mån

13 769 kr/m²

Varmt välkommen hem till denna rymliga 2-rumslägenhet på 65 kvm, hemmet är en gavellägenhet som bjuder på en härlig utsikt över det glittrande havet samt stadsmiljö och natur. Gavelläget kombinerat med de stora fönsterpartierna skapar en ljus och luftig atmosfär i hela lägenheten, då det naturliga ljuset smidigt kan flöda in i bostaden. Köket är nyrenoverat i stilrena materialval från IKEA. Med dessa vita luckor och skåp, kombinerat med mattsvarta handtag, ger köket en tidlös och snygg estetik som passar perfekt in i vilken inredningsstil som helst. Spotbelysningen monterad under överskåpen ger både funktionellt ljus och en stilfull touch till köket. Här kan du laga mat i en härlig atmosfär med bra sikt över arbetsytorna. I köket finns även gott om plats för större matbord. Sovrummet är optimalt för den som vill ha gott om utrymme för en bekväm dubbelsäng och stilrena sovrumsmöbler. Dessutom erbjuder de platsbyggda garderober enastående förvaringsmöjligheter för att hålla sovrummet i perfekt ordning och ge dig den organiserade och stilsäkra atmosfär du förtjänar. När det kommer till det rymliga vardagsrummet och dess generösa möbleringsmöjligheter har du friheten att inreda på ett sätt som passar din personliga stil. Här finner du även plats för en kontorsdel, perfekt för de som studerar eller jobbar hemifrån. Badrummet är utrustat med klinker på golv och kakel på väggar, badrummet är förberett för tvättmaskin. Denna lägenhet är en optimal kombination av stil, komfort och läge. Med havsutsikt och gott om ljusinsläpp kommer du att känna dig som hemma från första stund. Här kan du njuta av en avkopplande livsstil och ta del av allt det vackra som omgivningen har att erbjuda. Nedre Haga är den ultimata platsen för friluftsälskare! Här kan du njuta av fantastiska utomhusaktiviteter direkt utanför ditt hem. Med trevliga promenadsträckor som tar dig upp till Norra berget, kommer du att uppleva hisnande vyer över Sundsvall från flera utsiktsplatser. Norra berget är en pärla med aktivitetsdagar, lekparker, restaurang Grankotten, Café Gesällen, Vandrarhem och grönområden som gör det till en idealisk plats för avkoppling och rekreation. För de som föredrar att träna utomhus finns det också ett elljusspår i anslutning till Norra berget som även fungerar som skidspår under vintermånaderna. Här kan du njuta av naturen samtidigt som du håller dig i form. Spåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning, där du kan utöva din favoritsport och hålla dig aktiv året runt. Så om du är en friluftsintresserad person som älskar att njuta av naturen, är vår stadsdel det perfekta valet för dig. Upplev den fantastiska naturen och de många möjligheterna till utomhusaktiviteter som vår stadsdel har att erbjuda. Missa inte chansen att bo i ett område som är perfekt anpassat för ditt friluftsliv! Kommunikationen i området är väldigt bra, via en kortare promenad från bostaden finner man busshållplatser där busslinje 84 passerar som tar än runtom Haga och mot Sundsvalls stadskärna. Du når även de flesta busslinjer via en kortare promenad från hemmet, dessa busslinjer tar dig vidare emot Sundsvalls stadskärna eller till Birsta shoppingområde och även vidare mot Ljustadalen. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jonathan Jutbo för att boka en visning!

 • Uteplats
Harmonigatan 6A, Skönsmon, Sundsvalls kommun

Harmonigatan 6A

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

695 000 kr

44 m²

1 rum

2 922 kr/mån

15 795 kr/m²

Nu finns det möjlighet att få ta över ett härligt hem på Harmonigatan 6 A. Bostaden är på 1 rum och kök men upplevs större tack vare ny planlösning i köket samt den stora inglasade balkongen. Detta är det perfekta första hemmet när det är dags att flytta hemifrån Helt renoverat kök från Ikea där man samtidigt la nytt golv i kök och vardagsrum. Här finns goda umgängesytor och vardagsrummet har plats för både soffa och sänghörna. Balkongen, i västerläge, fungerar som en förlängning på vardagsrummet och går tack vare sin inglasning att använda från tidig till sen säsong. Vidare får ni här ett duschrum med plastmatta samt klinker på väggarna och en klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Ni bor högt och insynsskyddat och här är det bara att flytta in. Perfekt första boende i en stabil förening. Området är populärt och här bor ni med närhet till både Sundsvalls stadskärna och fina strövområden runt Södra Berget. Gångavstånd till både matvarubutik, pizzeria, restaurang och vårdcentral. För den som reser med stadsbussar finns busshållplats ett stenkast ifrån bostaden. Välkommen hem till Harmonigatan 6A

 • Balkong
Fregattgatan 10, Norra Kajen, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår

Fregattgatan 10

Lägenhet
Norra Kajen, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

3 195 000 kr

84 m²

3 rum

3 883 kr/mån

38 036 kr/m²

Letar du en bostad där du kan koppla av och samtidigt bo nära till allt du behöver i vardagen? Då har du kommit helt rätt. Här bor du där vattnet möter staden, Inre hamnen är ett av Sundsvalls nyaste bostadsområden, här har man närheten till stadens puls samtidigt som man finner ro från vattnet. Lägenheten disponerar 84 kvm boarea fördelat på 3 rum och kök. Hemmet karaktäriseras av en öppen och luftig atmosfär tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum samt det härliga ljusinsläppet från stora fönsterpartier. Du har nära till trevliga grannar och en mysigt grönområde utanför uterummet. Här får man verkligen känslan av att allt är nybyggt och ingenting har lämnats åt slumpen. Här kan du bo som vuxen likväl som ungdom, denna nya stadsdel erbjuder ny och modern arkitektur parallellt med parker, lekplatser och torg. Norra Kajen ligger i ett av Sundsvalls bästa lägen, här kan du ta del av solens alla timmar och njuta av sommarkvällar från terrasserna eller ta en promenad längst kajen där du kan se båtarna i hamnen. En promenad på fem minuter tar dig till Sundsvalls stadskärna som erbjuder restauranger, shopping, uteliv och matbutiker. Där du trivs där är ditt hem. Välkommen hem till Fregattgatan 10!

 • Uteplats

Visar 1 - 50 av 69