Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vintervägen 17, Östrand, Timrå kommun
  • Ons 27 mar kl 17:00
Vintervägen 17, Östrand, Timrå kommun, bild 2
Vintervägen 17, Östrand, Timrå kommun, bild 3

Vintervägen 17

Villa
Östrand, Timrå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
184 + 72 m²
6 rum
1 142 m² tomt

Välkommen till Vintervägen 17! Med sina generösa 184 kvadratmeter och 3-4 sovrum erbjuder detta hem en harmonisk plats för den växande familjen eller för dig som vill ha extra utrymme för ditt eget skapande. Det moderna köket, utrustat med moderna apparater, inbjuder till kulinariska äventyr och gemensamma stunder. Ett extra inslag av charm är det stora inglasade uterummet, en plats där du kan njuta av varje årstid i en avslappnad atmosfär. Det blir det ultimata stället för avkoppling och sociala sammankomster. De rymliga sovrummen är omsorgsfullt designade för att skapa personliga reträtter av lugn och ro – en plats där du kan dra dig tillbaka och koppla av. För att göra boendet ännu mer attraktivt och hållbart är huset utrustat med bergvärme. Det skapar inte bara en behaglig inomhusmiljö under alla årstider, utan minskar också energikostnaderna och är snällt mot miljön. För de som älskar grilläventyr året om erbjuder den inbjudande grillkåtan en möjlighet att skapa smakrika minnen tillsammans med vänner och familj. Ett garage står till förfogande för säker förvaring av fordon och andra ägodelar. För de små familjemedlemmarna finns en lekstuga där fantasin kan blomstra och äventyr skapas. Den omfattande utomhusytan ger gott om plats för olika aktiviteter, från lek och spel till trädgårdsarbete eller bara att njuta av frisk luft. Här bor du i ett perfekt område för barnfamiljer med nära till naturen, badplats, skola, förskola och allt du kan tänkas behöva i vardagen. Från hemmet är det endast 2 km till Timrå centrum, där du finner vårdcentral, apotek, skolor, klädesbutiker, frisörsalonger, livsmedelsbutiker, systembolag och gym. Utöver det erbjuder naturen i närheten fiskeplatser, fina strövområden och badsjöar som är trevliga utflyktsmål för hela familjen. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Vintervägen 17!

  • Premium
  • Energieffektiv
Golfvägen 9, Skottsund, Sundsvalls kommun
Golfvägen 9, Skottsund, Sundsvalls kommun, bild 2
Golfvägen 9, Skottsund, Sundsvalls kommun, bild 3

Golfvägen 9

Tomt
Skottsund, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
775 000 kr
1 142 m² tomt

Välkommen till Skottsund och denna nya gata med totalt fem tomter. Står du i tankarna att bygga nytt? Här kan ni låta villadrömmen leva ut. Två tomter är redan bebyggda och ytterligare en har just nu ett hus under uppförande. Vatten och avlopp samt el och fiber finns draget till tomtgräns. Anslutning ombesörjs och betalas av dig som köpare. Fastigheten ligger utanför detaljplanlagt område. Bygglov krävs och söks utav dig som köpare. Förhandsbesked att bygga finns på fastigheten. I närområdet finns förskola och till Kvissleby, med matbutik och all annan tänkbar service, är det cykelavstånd. Du kan även ta cykeln till populära Dyket för ett kvällsbad. Intill tomten finns även Sundsvalls Golfklubb, så gillar du att spela golf får du riktigt nära till golfbanan. Dessutom ingår medlemsskap i Sundsvalls GK för två personer under första året. Vintertid får du närhet till både längdskidspår och alpin skidåkning. Här kan du skapa dig ett hem med enkelt underhåll och närhet till mycket härliga aktiviteter. Detta är ett tillfälle att bygga nytt i ett populärt område. Varmt välkommen med din intresseanmälan.

  • Premium
Kungsvägen 11, Norrliden, Sundsvalls kommun
Kungsvägen 11, Norrliden, Sundsvalls kommun, bild 2
Kungsvägen 11, Norrliden, Sundsvalls kommun, bild 3

Kungsvägen 11

Lägenhet
Norrliden, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 500 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 4/7
4 643 kr/mån
34 014 kr/m²

Välkommen till denna härliga och välplanerade lägenhet på populära Norrliden. Här finns ett trevligt kök med, rymligt vardagsrum med fantastisk utsikt i två väderstreck samt en inglasad balkong med utsikt över staden och hamninloppet, två rymliga sovrum samt ett stort badrum. Vidare finns det gott om förvaringsmöjligheter i både garderober, klädkammare samt tillhörande förråd. Du tar enkelt hissen ner till källaren där du finner förråd samt föreningens tre tvättstugor. Föreningen har även flertalet laddstationer för elbil utöver deras många motorvärmarplatser. I Norrliden bor ni med närhet till allt som du kan tänkas att behöva. Inom promenadavstånd når du matbutik, bageri, frisörsalong, sjukhus samt dagis för-, grund, högstadie-, och gymnasieskola. Du når Sundsvalls stadskärna på ca 15 minuters promenad från ytterdörren. I nära anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norra Berget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från konserter till trevliga aktivitetsdagar, lekpark samt trevligt grönområde. I anslutning till Norra Berget finner du också ett elljusspår som under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ormvråksvägen 7C, Bosvedjan, Sundsvalls kommun
  • Mån 25 mar kl 17:00
Ormvråksvägen 7C, Bosvedjan, Sundsvalls kommun, bild 2
Ormvråksvägen 7C, Bosvedjan, Sundsvalls kommun, bild 3

Ormvråksvägen 7C

Radhus
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
108 m²
4 rum
5 670 kr/mån
22 176 kr/m²

Högt beläget med unik utsikt över stad, berg och hav blir detta bostadsrättsradhus nu tillgängligt för nästa familj. Välkommen till en väldigt trevlig bostad som nyproducerades under 2014 med tilltalande och praktisk planlösning som passar den växande familjen perfekt. Vid entrén i bostaden möts du av en välkomnande hall med anslutning till ett socialt och öppet kök, ett tilltaget badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt ett generöst vardagsrum med utgång till en trevlig uteplats och gräsmatta. Perfekt för de varma sommarkvällarna med familj och vänner. Vidare nås övre plan som erbjuder ett generöst badrum med badkar och dusch, tre tilltagna sovrum varav ett med en generös walk-in closet. Samtliga rum fylls av ett härligt ljusflöde och en härlig rymd. Hemmet är beläget på en lugn och trevlig återvändsgata och är det perfekta steget mellan lägenhet och villa. Två parkeringsplatser finns i anslutning till bostaden. Bosvedjan har länge varit ett populärt område som idag bebos utav såväl gammal som ung. Här bor ni i ett barnvänligt område med närhet till förskola, skola , lekplats, elljusspår, nära matbutik och närservice. Bostadens placering ger dig närhet till kommunikationer med buss till Sundsvalls stadskärna likaså Birstas shoppingområde. Med endast 10-15 min tar du dig till vardera destination med stadsbusslinje nr 2. Här bor du också med god närhet till E4:an där du enkelt kan färdas vidare mot norra och södra Sverige. Du kan redan nu gå runt digitalt i hemmet via vår tjänst Hoome View. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen med din visningsanmälan.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Färjevägen 16B, Alnö, Sundsvalls kommun

Färjevägen 16B

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 995 000 kr
345 + 20 m²
10 rum
4 032 m² tomt

Välkommen till Färjevägen 16B, där historiens vingslag möter modern elegans och framtidens möjligheter. Av Sundsvalls museum benämna denna som Alviks Herrgård och är en gammal träpatronvilla i begynnelsen. Här finns spår av ridstigar i parken samt gamla fina äppelträd och gullvivsängar. Denna vackra sekelskiftesvilla, omfamnad av grönska och belägen på en rofylld tomt på ca 4000 kvadrat. Hemmet som är hela 345 kvadratmeter stort, erbjuder inte bara en fantastisk bostadsupplevelse. Idag är den uppdelad i två lägenheter, men möjligheten att göra ett stort boende är fullt möjlig. 3st. Den magnifika sekelskiftesvillan sträcker sig över hela 345 kvadratmeter och består av 10 rymliga och ljusa rum tack vare de stora fönstren. De höga taken, vackra originaldetaljer och generösa ytor skapar en exklusiv atmosfär som ger dig en varm känsla av historians vingslag. Förutom den stora villan inkluderar köpet tre avstyckade tomter av generös storlek. Dessa tomter är som en blank canvas för dina visioner, där du kan förverkliga drömmen om att bygga egna skräddarsydda villor. Placeringen är optimal och erbjuder en fantastisk miljö för framtida boende. Här väljer ni själva om ni vill ha grannar eller inte. Tomter som gäller är: Öde 1:216, Öde 1:154, Öde 1:157 Total yta för samtliga fastigheter är 8393 kvadratmeter Denna unika fastighet erbjuds helst som ett paket – en sällsynt chans att äga inte bara en vacker sekelskiftesvilla utan även möjligheten att skapa en egen bostadsdröm. Med huvudbyggnaden och de tillhörande tomterna får du ett komplett paket som ger dig total frihet att gestalta och utveckla området efter dina egna önskemål. Färjevägen 16B ligger i ett etablerat och eftertraktat område med närhet till service, skolor och natursköna områden. Det perfekta läget ger en harmonisk balans mellan stadsliv och naturskön omgivning. Missa inte chansen att förvärva detta extraordinära paket av historia, elegans och framtidspotential. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och låt oss guida dig genom detta unika tillfälle att skapa din drömbostad och investering! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul Alnön är känt som Norrlands Hawaii med sina magnifika stränder och närliggande öar. Här finns de allra finaste stränderna Norrlandskusten kan erbjuda. På sommarhalvåret kan man njuta av härliga säsongsrestaunger som Vindhem och Carlsvikspiren, där även Virriga Bakverk huserar. Som boende på Färjevägen har du gång- och cykelavstånd till gym, matbutik, paketutlämning, vårdcentral, folktandvård, badhus, idrottsplats, skidstadion med elljusspår och rullskidbana samt stadsbussar som tar dig vidare in till Sundsvall. Närmaste busshållplats hittar du endast ett stenkast från hemmet. Har du barn finns det gott om förskolor och skolor att välja mellan. Förutom kommunala Vibackeskolan (F-9) och Uslands skola (F-6) gör den privata aktören Thoren Framtid även en jättesatsning med Kunskapsakademin (F-9) i Ankarsvik. Välkommen hem till Färjevägen 16B – där ditt drömhem och investeringsmöjligheter möts!

Raholmsvägen 176, Ankarsvik, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 17:00
Raholmsvägen 176, Ankarsvik, Sundsvalls kommun, bild 2
Raholmsvägen 176, Ankarsvik, Sundsvalls kommun, bild 3

Raholmsvägen 176

Villa
Ankarsvik, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
156 + 30 m²
5 rum
1 545 m² tomt

I populära Ankarsvik på Alnön strax utanför Sundsvall ligger detta energieffektiva hus och väntar på nästa familj. Här får ni många av grundpelarna i ett bra hus: - vattenburen bergvärme ger låg uppvärmningskostnad (energiklass B) - mekanisk ventilation för bra inomhusklimat - golvvärme i hall och badrum - täljstenskamin i vardagsrum Entréplan erbjuder kök, groventré/tvättstuga, vardagsrum, två sovrum samt badrum. Köket är rymligt med gott om arbetsytor och plats för matbord. Från vardagsrummet når du den inglasade altanen och den härliga baksidan med möjligheter till både lek och odling. Här finns även ett annex där möjlighet att ordna med bastu eller relax finns. På övre plan finner vi sovrum, wc samt ett stort och rejält allrum som med fördel kan göras om till sovrum om behovet finns. För bilarna finns ett garage och plats för två bilar på uppfarten. Alnön är känt som Norrlands Hawaii med sina magnifika stränder och närliggande öar. Här finns de allra finaste stränderna Norrlandskusten kan erbjuda. På sommarhalvåret har du cykelavstånd till restaurang Carlsvikspiren. Här huserar även Virriga Bakverk som drivs av tidigare Hela Sverige Bakar-deltagaren Veronica Smedh. Vidare söderut efter vattnet hittar du även populära Vindhem innan Alnöns alla härliga badvikar börjar dyka upp allt eftersom vägen slingrar sig vidare. Inne i Vi, som är centrum på Alnön, finns gym, matbutik, paketutlämning, vårdcentral, folktandvård, badhus, idrottsplats, skidstadion med elljusspår och rullskidbana samt stadsbussar som tar dig vidare in till Sundsvall. Har du barn finns det gott om förskolor och skolor att välja mellan. Förutom kommunala Vibackeskolan (F-9) och Uslands skola (F-6) gör den privata aktören Thoren Framtid även en jättesatsning med Kunskapsakademin (F-9) i Ankarsvik. I Ankarsvik finns Lanternans och Drakäggets förskola. Missa inte chansen att göra detta till ditt nästa hem. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Grönborgsgatan 8A, Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun

Grönborgsgatan 8A

Lägenhet
Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
750 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
4 656 kr/mån
14 706 kr/m²

Välkommen till Grönborgsgatan 8A! Denna trevliga bostad erbjuder en centralt belägen 2-rumslägenhet, bara en trappa upp. Här har du möjligheten att bli ägare till en charmig och välplanerad bostad. Vardagsrummet är generöst tilltaget och rymmer en bekväm soffgrupp, tv-möbel och diverse annat möblemang. Här finns även en klädkammare som för närvarande används som en walk-in-closet. Du kan enkelt omvandla detta utrymme till ett mindre kontorsrum med hjälp av enkla medel. Sovrummet ger en avkopplande atmosfär och rymmer en dubbelsäng samt utrymme för personlig inredning. Köket är trivsamt och har en rymlig matplats där upp till 6 personer kan samlas. Från köket har du en trevlig utsikt mot föreningens innergård och de omgivande husen som ger området dess karaktär. I hallen finns gott om förvaringsutrymme för ytterkläder och en praktisk inbyggd garderob med spegelskjutdörrar. Denna bostad är perfekt för dig som söker både bekvämlighet och närhet till både universitetet och stadskärnan. Missa inte möjligheten att äga denna charmiga bostad! Hemmet ligger nära vackra parkområden och 50-talsflerbostadshus. Du har bekvämlighet och närhet till allt, med två pizzerior, Mittuniversitetet, Himlabadet (äventyrsbad) och ett 24/7 gym i närheten. På 10 minuters promenad når du centrum med shopping, restauranger, bank, apotek, livsmedelsbutiker och nattliv. Skolor för alla åldrar finns bara 5 minuters promenad från lägenheten. Kommunikationen är optimal med närmaste busshållplats bara 250 meter bort, där stadsbussar och busslinje 1 tar dig snabbt till Sundsvalls busstation och Bergsåker. Du har också nära till Sundsvalls västra tågstation med anslutningar norrut, söderut och västerut. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen på visning!

Hellbergsgatan 17, Skönsberg, Sundsvalls kommun
  • Tor 21 mar kl 17:00
Hellbergsgatan 17, Skönsberg, Sundsvalls kommun, bild 2
Hellbergsgatan 17, Skönsberg, Sundsvalls kommun, bild 3

Hellbergsgatan 17

Lägenhet
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/4
4 437 kr/mån
13 092 kr/m²

En bostad som är perfekt anpassad för den som söker sitt första gemensamma boende med sin kärlek, eller familjen som har sålt villan och vill ha ett hem utan ansvar över det yttre. Hemmet är väldisponerat på sina 76 kvadrat med ett genomgående fint skick. Balkongen ligger i fint läge och erbjuder plats för mindre möblemang, som till exempel soffa eller matbord och stolar. Att ha en balkong i väster betyder att du kommer få njuta av den berömda kvällssolen, perfekt för middagar eller umgänge med vänner under sena sommarkvällar. Skönsberg är ett populärt område med sitt korta avstånd till Sundsvalls stadskärna, det tar dig endast 10 minuter med busslinje 1 ner till Sundsvall centrum. Vidare kan du enkelt ta dig ut till Alnö där du finner ett flertal badplatser under sommartid. Här bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva, ett stenkast från bostaden finner du matbutik, VC, grönområde, kyrka, direkt anslutning till E4:an, snabbmatställe och kommunikationer. Endast några minuter promenad från bostaden nås närmaste grönområde och även elljusspåret Skönsbergsspåret. Där du trivs. Där är ditt hem. Välkommen hem till Hellbergsgatan 17

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Skrängsta 110, Njurunda, Sundsvalls kommun
  • Lör 23 mar kl 12:00
Skrängsta 110, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 2
Skrängsta 110, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 3

Skrängsta 110

Gård/Skog
Njurunda, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 995 000 kr
350 m²
8 rum
13,8 ha tomt

Välskött hästgård i en idyllisk naturomgivning! Gården stoltserar med en imponerande huvudbyggnad från 1881, som har bevarats i enastående skick. Dessutom finns ett charmigt mindre hus med fyra rum och kök. Nyligen uppfört stall med fem rymliga boxar, tillsammans med faciliteter som tvättrum och mysigt fikarum. Ett mindre stall med tre boxar är också en del av gården. Här finns även en rymlig paddock för träningsändamål. För den som behöver extra utrymme finns en ladugård/loge med pannrum och verkstad. Härbret har omvandlats till en festlokal, och detta är bara början på allt som erbjuds. Fastigheten sträcker sig över cirka 13.8 hektar mark, som inkluderar åtta hektar åker, ungefär två hektar betesmark, tre hektar skog och en hektar skogsimpediment. Dessutom finns ett avtal om frikraft på 12 500 kWh per år. Detta är verkligen en dröm för den hästintresserade som även önskar omfattande möjligheter till olika verksamheter och njutning av naturen. Nyligen anlagd travbana finns men under utredning av länsstyrelsen, kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Skrängsta 110!

  • Premium
Nygatan 7, Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 17:00
Nygatan 7, Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun, bild 2
Nygatan 7, Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun, bild 3

Nygatan 7

Villa
Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 595 000 kr
207 + 46 m²
7 rum
902 m² tomt

Välkommen till denna fridfulla oas belägen på Södermalm – en plats där möjligheterna gör sig påmind. Två välrenoverade bostadshus med en genomtänkt design. Ena huset bestående av en uthyrningslägenhet som är omkring 80 kvadrat, samt en affärslokal på cirka 46 kvadratmeter med en bra exponering mot Nygatan. Denna del kan tillsammans finansiera, boendet i det andra huset. Det större av de två husen, med en yta på 127 kvadratmeter, välkomnar er med en helt inflyttningsklart boende. Här får ni bl.a. en eldningsbar kakelugn, ny installerad bergvärme, två elegant utformade badrum, en fridfull balkong och genomgående välarbetade ytskikt. Det något mindre huset upprätthåller också en hög standard och ger intrycket av att bara ställa in möblerna och bo. Den mysiga tomten kompletteras av ett altandäck, ett välutrustat växthus och ett isolerat garage med laddningsmöjligheter för elbil. Här finner du också ett praktiskt vidbyggt förråd samt en separat förrådsbyggnad för extra förvaringsutrymme. Totalintrycket av fastigheten öppnar upp för en unik möjlighet, där du kan välja att hyra ut affärslokalen och/eller lägenheten för att på så vis bidra till finansieringen av ditt egna boende. Ett strategiskt beslut som möjliggör en flexibel och hållbar ekonomisk struktur för den framtida ägaren. Här finna oändliga möjligheter. Läget är optimalt med promenadavstånd till stadskärnan där finner du diverse shopping, matbutiker, apotek, gym och restauranger. Promenadavstånd är det även till Sidsjöns rika friluftsområde. Här kan ni ta skidorna direkt ut i spåret. För barnen finns allt serverat med flertalet lekplatser, förskolor, skolor, gymnasium, fotbollsplan, vårdcentral och bvc. Dessutom nära till Sidjsö hotell med lunchservering, Bryggpuben Stormen och ICA. Här har du även närhet till Södra Berget med grönområden, längdskidspår i världsklass, fina leder för cykel, löpning och vandring, skidbacke samt nöjeshallen Strike club. Allt inom räckhåll. Denna charmiga fastighet upplevs bäst på plats där ni själv kan känna atmosfären se potentialen Där du trivs. Där är ditt hem. Välkommen hem till Nygatan 7.

  • Premium
Björneborgsgatan 22B, Östermalm, Sundsvalls kommun
Björneborgsgatan 22B, Östermalm, Sundsvalls kommun, bild 2
Björneborgsgatan 22B, Östermalm, Sundsvalls kommun, bild 3

Björneborgsgatan 22B

Lägenhet
Östermalm, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
375 000 kr
18 m²
1 rum
vån 2/3
1 079 kr/mån
20 833 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva detta yteffektiva hem med låg månadsavgift på attraktiva Björneborgsgatan! Hemmet erbjuder ett stilrent kök (2017) med arbetsvänliga ytor och goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Samtliga kvadratmeter utnyttjas optimalt med hemmets vardagsrum som erbjuder flera goda inredningsmöjligheter, samt utrymme för både en soffgrupp och sovplats. Hemmets badrum är stilfullt med kakel & klinkers. Till lägenheten tillhör ett förråd på vinden. Här bor du i en härlig miljö av trevliga parker, villor från tidigt 1900-tal och flerbostadshus. Endast 5 minuter från bostaden (Grevegatan) finner du busslinje 4 som tar dig vidare mot busstationen Navet, Granloholm eller Bredsand, från Navet når du samtliga bussanslutningar i Sundsvall, Härnösand och Timrå. 10 minuter gång från bostaden når du Sundsvalls stadskärna, här erbjuds allt från matbutiker, shopping, restauranger, uteliv, gym, skolor, bank, m.fl. Ett stenkast från bostaden återfinner du även Sundsvalls tågstation för anslutningar vidare i landet, mot norr, väst och söder. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Björneborgsgatan 22B!

  • Premium
  • Uteplats
Rapsvägen 9, Njurunda, Sundsvalls kommun
  • Idag kl 17:00
Rapsvägen 9, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 2
Rapsvägen 9, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 3

Rapsvägen 9

Villa
Njurunda, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 150 000 kr
90 + 30 m²
5 rum
2 805 m² tomt

Välkommen till Rapsvägen 9 och en rymlig familjevilla med härlig trädgård i populära Bommen. Hemmet erbjuder en praktisk och social planlösning och är fördelad på två våningsplan. På entréplan finns det en inglasad altan, perfekt för att förlänga sommarhalvåret. Här väntar en bekväm vardag i en naturskön omgivning. Området är perfekt för barnfamiljer med nära till natur, badplats, affär, skola och dagis – allt du kan behöva i din vardagslogistik. Villan fördelas på 90 kvm boyta med 5 rum och kök varav 3 sovrum. Rymligt kök med stor matplats. Husets uppvärmning sker via luftvärmepump, direktverkande el & braskamin. Grönskande trädgårdstomt med härlig uteplats. Här har du nära till låg- och mellanstadieskola och gångavstånd till närmaste dagis. Med endast 1 km från bostaden nås Njurundabommen, här finner du närservice, matbutik, bank, detaljhandel, pizzeria, sportbutik, hockeyrink, lekplatser, fiskevatten, bussanslutningar samt frisörsalong. Inom en distans av 5 km når du Kvissleby centrum här finns även skidåkning i slalombacken Nolbykullen, ridskola, bank, systembolag och detaljhandel. För den golfintresserade når du med en kort bilfärd från bostaden Skottsunds- samt Öjestrands golfbana. Kika gärna in hemmet via våran digitala scanningtjänst Hoome view, där du kan gå runt i huset via din smartphone eller dator. Kommunikationerna är mycket bra, närmaste busslinje finns med gångavstånd från bostaden. Härifrån tar du dig vidare mot Kvissleby samt Sundsvall. För dig med bil finns en nära anslutning till E4:an mot Sundsvall, tack vare den ombyggda vägen når du city på bara 15 minuter. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Rapsvägen 9!

  • Premium
Bågevägen 188, Bosvedjan, Sundsvalls kommun
  • Mån 25 mar kl 17:00
Bågevägen 188, Bosvedjan, Sundsvalls kommun, bild 2
Bågevägen 188, Bosvedjan, Sundsvalls kommun, bild 3

Bågevägen 188

Radhus
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 650 000 kr
112 + 38 m²
5 rum
175 m² tomt

Väldisponerat radhus med dubbla uteplatser och balkong på attraktiv adress! Välkommen till ett synnerligen trevligt hem praktiskt placerad mellan Birsta och Sundsvalls stad i populära Bosvedjan. Här har du närhet till dagis, skola och allt du kan tänkas behöva inom shopping och vardagslogistiken. Hemmet är fördelad på två plan med tre sovrum, socialt och öppet kök, tvättstuga, dubbla badrum samt väl tilltaget vardagsrum, balkong och uteplatser. Vid entré i bostaden möts du av en välkomnande hall med direkt anslutning till bostadens hjärta, köket. Härligt arbetskök som erbjuder alla förutsättningar för riktigt god matlagning, här finns generösa arbetsytor, goda förvaringsmöjligheter och en komplett maskinpark. Vidare nås hemmets vardagsrum med vackert ljusinsläpp och en ljuvlig utsikt mot Sundsvallskusten och Södra berget. Du finner också ett tilltaget sovrum med utgång till hemmets balkong samt ett badrum med dusch och WC. På nedre plan finner du två sovrum varav det ena med utgång till en av bostadens två uteplatser. Det finns också en gillestuga och en väl tilltagen garderobsvägg med goda förvaringsmöjligheter, Sist men inte minst finner du även ett badrum, tilltaget med badkar, dusch, kommod och tvättstuga, Bostaden är belägen i populära Bosvedjan med närhet till allt som kan tänkas behövas, barnvänliga omgivningar med grönområden, elljusspår, närservice, sjukhus, matbutik, dagis, grund- och högstadieskola. Bostadens placering ger dig närhet till kommunikationer med buss till Sundsvalls stadskärna likaså Birstas shoppingområde. Med endast 10 min tar du dig till vardera destination med stadsbusslinje nr 2. Här bor du också med god närhet till E4:an där du enkelt kan färdas vidare mot norra och södra Sverige. Där du trivs. Där är ditt hem. Välkommen hem till Bågevägen 188!

  • Premium
Lysekilsvägen 42, Granloholm, Sundsvalls kommun
Lysekilsvägen 42, Granloholm, Sundsvalls kommun, bild 2
Lysekilsvägen 42, Granloholm, Sundsvalls kommun, bild 3

Lysekilsvägen 42

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
112 m²
4 rum
vån 1/2
7 922 kr/mån
14 241 kr/m²

Välkommen till detta charmiga radhus beläget på Lysekilsvägen 42 i Granloholm. En bostadsrätt med optimal planlösning, där varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt. Med sitt gavelläge bjuder detta hem på ljusinsläpp och en trivsam atmosfär. Boyta om 112 kvm fördelas på 4 rum och kök, samt två badrum som bidrar till extra bekvämlighet. Det faktum att bostaden sträcker sig över två plan ger en känsla av rymd och separation mellan olika delar av hemmet. Det rymliga vardagsrummet pryds av ett burspråk, vilket ger karaktär åt rummet och skapar en plats för avkoppling och social samvaro. Ljusa färger och stilrena materialval bidrar till en ljus och inbjudande atmosfär i hela bostaden. På baksidan och gaveln av huset finner du två altaner, platser för utomhusmåltider, avkoppling eller soliga stunder. Altanerna erbjuder även möjligheten att njuta av både morgon- och kvällssol, vilket gör dem till platser för olika tillfällen under dagen. På övreplan finns tre rymliga sovrum för familjen, samt ett mindre rum som för närvarande används som klädkammare men kan också användas som kontor eller barnrum. Bostaden är belägen i Granloholm - en trivsam uppvuxen idyll med närhet till stadens centrum. I Granloholm är bebyggelsen varierad, här finns allt från charmiga villor till mysiga radhus och bekvämt funktionella flerfamiljshus endast ca 3 km nordväst om Sundsvalls centrum och beläget i Selånger församling. Granloholm är omgärdat av grönska och fridfullhet. Gatorna bär namn efter svenska städer, exempelvis Haparandavägen, Karlstadsvägen och Lysekilsvägen. Det ger en känsla av trygghet och hemtrevnad åt området. I området finner ni också Granbergsskolan (Västra) F-6, förskolor såsom Solgårdens förskola, och Solrosen förskola. Granloholm har allt man kan önska sig. Förutom det varierade utbudet av bostäder erbjuds en mängd aktiviteter att njuta av. Fritidsgården, idrottshallen i Centrumvillan, Baldershovs IP och isbanor är några exempel. For motions- och sportentusiaster finns vollybollplaner, frisbeegolfbana, fina motionsspår runt knuten, fotbollsplaner och cykel- och promenadvägar. Rika möjligheter till svamp- och bärplock i närområdet. Runt Sticksjön finns mycket fina strövområden och för den som vill ta sig ett dopp ligger Himlabadet i närheten. Så vad väntar du på? Kom och upptäck det fantastiska Granloholm! Bostaden ligger ute som en kommande försäljning. Vid intresse, tveka inte att kontakta oss för en förhandsprivatvisning. Där du trivs Där är ditt hem Varmt välkommen till Lysekilsvägen fyrtiotvå.

  • Premium
  • Uteplats
Skolallén 7, Östrand, Timrå kommun

Skolallén 7

Villa
Östrand, Timrå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
132 + 115 m²
4 rum
1 540 m² tomt

Skolallen 7 i Timrå är ett charmigt hem som erbjuder bra funktionalitet för den medelstora familjen. Med en bra planlösning och sovrum på det övre planet skapar det en skön balans mellan avskildhet och gemenskap. Husets egenskaper inkluderar tre våningar av välplanerade utrymmen och en öppen känsla. Det övre planet är avsett för sovrum, vilket ger en rofylld plats för vila. Köket är modernt och välutrustat, vilket gör det till en central plats för måltider och socialt umgänge. Den oinredda källaren med en garagedel ger extra utrymme och flexibilitet för dina behov. Trädgården är välskött och erbjuder en lugn oas för avkoppling och sociala tillställningar. Här bor du i ett perfekt område för barnfamiljer med nära till naturen, badplats, skola, förskola och allt du kan tänkas behöva i vardagen. Från hemmet är det endast 2 km till Timrå centrum, där du finner vårdcentral, apotek, skolor, klädesbutiker, frisörsalonger, livsmedelsbutiker, systembolag och gym. Utöver det erbjuder naturen i närheten fiskeplatser, fina strövområden och badsjöar som är trevliga utflyktsmål för hela familjen. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Skolallén 7!

Gamla prästgårdsvägen 11 + 13, null, Sollefteå kommun
  • Tor 21 mar kl 15:00
Gamla prästgårdsvägen 11 + 13, null, Sollefteå kommun, bild 2
Gamla prästgårdsvägen 11 + 13, null, Sollefteå kommun, bild 3

Gamla prästgårdsvägen 11 + 13

Villa
Sollefteå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
190 m²
7 rum
979 m² tomt

Välkommen till Gamla Prästgårdsvägen 11 + 13 - en sekelskiftesdröm med unika detaljer. Denna imponerande fastighet erbjuder högt i tak, hela sex kakelugnar samt en tillhörande tomt som ingår i köpet. Bostaden erbjuder en social atmosfär med ett kök som har en inbjudande köksö. Här kan du njuta av matlagning och umgänge samtidigt. Matrummet är elegant och erbjuder gott om plats för middagar och sammankomster med nära och kära. Med 4-5 sovrum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas och få den privata sfär de behöver. Kakelugnarna skapar en mysig och varm atmosfär, och du kan njuta av deras vackra design samtidigt som en del sprider en behaglig värme under kyliga kvällar. En tillhörande tomt ingår i köpet och ger dig möjlighet att förverkliga dina drömmar om att eventuellt bygga ett eget garage eller skapa en underbar utomhusoas. Läget är centralt beläget i Sollefteå och ger dig närhet till allt som staden har att erbjuda. Du har enkel tillgång till butiker, restauranger, skolor och andra viktiga bekvämligheter. Här kan du verkligen leva det bekväma och aktiva livet du alltid har drömt om. Bostaden har nyligen råkat ut för en vattenskada i toalettrummet på entreplan men kommer att åtgärdas till att bli ett torrutrymme via nuvarande ägares försäkringsbolag. Detta är ett ställe som måste upplevas på plats för att kunna uppskatta dess fulla potential med sin omgivning och miljö. Välkommen med Er visnings anmälan!

  • Premium
Patrullbåtsvägen 3, Ankarsvik, Sundsvalls kommun
Patrullbåtsvägen 3, Ankarsvik, Sundsvalls kommun, bild 2
Patrullbåtsvägen 3, Ankarsvik, Sundsvalls kommun, bild 3

Patrullbåtsvägen 3

Villa
Ankarsvik, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 295 000 kr
166,2 + 17,2 m²
7 rum
1 320 m² tomt

Nu kommer en unik möjlighet att bosätta er alldeles intill havet i ett nybyggt souterränghus med bästa tänkbara solläge. Kliv in i denna nybyggda och energieffektiva Fiskarhedenvilla och förtrollas av vyerna som slår emot dig så snart du sätter foten innanför dörren. De stora och många fönstren mot vattnet skapar en härlig känsla. Entréplanet är öppet och kommer göra de sociala tillställningarna till en succé. Inbyggda högtalare i tak och Schneiders smarta system för belysning är plus i kanten. Bygglov finns även för att bygga en terass utanför vardagsrummet (se planritning) som sedan kan anslutas mot entrésidan för enkel access utifrån. Hemmet har totalt fem sovrum så att även den stora familjen får plats. Från souterrängplan tar ni er ut till hemmets baksida där ni kan njuta av solen hela dagen under sommaren. Hemmet ligger i sydvästläge vilket ger möjlighet till sol hela dagen och kvällen. Nuvarande ägare har anlagt gräsmatta, så här kan ni utforma utemiljön enligt egna önskemål. Stort altandäck? Pool? Växthus? Buskar? Växter? Valen är många. Här har man även förberett eldragning för ett utespa. För bilarna finns en stor och rymlig carport med plats för tre bilar i bredd. Möjlighet att även parkera bilar på nedfarten. Baktill finns även ett isolerat förråd. Ingen skatt/avgift för inkomståren 2024-2038 eftersom huset stod klart år 2023. Patrullbåtsvägen är ett helt nytt område på Alnö med ett unikt läge mot Sundsvalls inlopp. Alnö är känt som Norrlands Hawaii med sina magnifika stränder och närliggande öar. Här finns de allra finaste stränderna Norrlandskusten kan erbjuda. På sommarhalvåret har du cykelavstånd till restaurang Carlsvikspiren. Här huserar även Virriga Bakverk som drivs av tidigare Hela Sverige Bakar-deltagaren Veronica Smedh. Vidare söderut efter vattnet hittar du även populära Vindhem innan Alnöns alla härliga badvikar börjar dyka upp allt eftersom vägen slingrar sig vidare. Inne i Vi, som är centrum på Alnön, finns gym, matbutik, paketutlämning, vårdcentral, folktandvård, badhus, idrottsplats, skidstadion med elljusspår och rullskidbana samt stadsbussar som tar dig vidare in till Sundsvall. Har du barn finns det gott om förskolor och skolor att välja mellan. Förutom kommunala Vibackeskolan (F-9) och Uslands skola (F-6) gör den privata aktören Thoren Framtid även en jättesatsning med Kunskapsakademin (F-9) i Ankarsvik. I Ankarsvik finns Lanternans och Drakäggets förskola. Att bosätta sig på ett sådant här läge är en unik möjlighet och hemmet måste upplevas på plats. Missa inte chansen att göra detta till ditt nästa hem. Varmt välkommen med din visningsanmälan.

  • Premium
  • Energieffektiv
Moreliusgatan 14, Skönsberg, Sundsvalls kommun
Moreliusgatan 14, Skönsberg, Sundsvalls kommun, bild 2
Moreliusgatan 14, Skönsberg, Sundsvalls kommun, bild 3

Moreliusgatan 14

Villa
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
256 + 150 m²
10 rum
879 m² tomt

Välkommen till Moreliusgatan 14 - ditt drömhem med en fantastisk utsikt över Sundsvall! Detta imponerande hus erbjuder 10 rum, perfekt för stora familjer eller de som älskar extra utrymme. Stig ut på de två stora altanerna och njut av den vidsträckta panoramautsikten över Sundsvall och omgivande natur. Soluppgångar och solnedgångar blir en del av din vardag! Denna fastighet är inte bara rymlig, den är också energieffektiv tack vare bergvärme. Här kan du njuta av komfort och samtidigt vara snäll mot miljön. För de som älskar trädgårdsskötsel finns ett charmigt växthus på tomten där du kan odla egna grönsaker eller blommor. Det stora garaget rymmer enkelt dina fordon och verktyg, vilket gör vardagen smidigare. Trädgården är rymlig och perfekt för barn att leka i eller för att njuta av utomhusaktiviteter. Skönsberg är en stadsdel i nordöstra Sundsvall. Skönsberg kallas ibland för Staden i staden och ligger 2 km från Sundsvalls centrum och här finns både villor, flerfamiljshus, bostadsrätter och hyresrätter. För att skapa en helhetsuppfattning om hemmet tipsar jag om att du tar en virtuell visning genom vår 3D-tjänst Hoome View. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Moreliusgatan14!

  • Premium
  • Energieffektiv
Medborgargatan 75, Korsta, Sundsvalls kommun
Medborgargatan 75, Korsta, Sundsvalls kommun, bild 2
Medborgargatan 75, Korsta, Sundsvalls kommun, bild 3

Medborgargatan 75

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
395 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/7
3 662 kr/mån
9 875 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa och trevliga etta med renoverat kök. Bostaden har renoverats med genomgående fina golv i alla rum, ljusa fina ytskikt samt ett modernt kök med bra förvaring. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen, samt en mysig sovalkov. På balkongen kan du avnjuta trevliga sociala stunder med trevligt umgänge i eftermiddagssolen. Badrummet är stambytt med kakel och klinkers. I lägenheten finns även ett bra förråd som funkar bra som klädkammare. Hemmet är härligt beläget i ett lugnt och populärt område med närhet till trevliga grönområden. Kommunikationen är optimal i området då du med en kortare promenad från hemmet finner närmaste busshållplats. Här går stadsbussar som tar dig in till Sundsvalls busscentral eller vidare mot Bergsåker och Alnö. Endast 1,5 km från hemmet når du Skönsbergs centrum. Här finns, restauranger, bank, apotek, matbutik, bingo, pizzerior, spelbutik m.fl. Där du trivs. Där är ditt hem. Välkommen hem till Medborgargatan 75

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lundbovägen 45, Granlo, Sundsvalls kommun
Lundbovägen 45, Granlo, Sundsvalls kommun, bild 2
Lundbovägen 45, Granlo, Sundsvalls kommun, bild 3

Lundbovägen 45

Villa
Granlo, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 095 000 kr
183,3 + 76,9 m²
7 rum
959 m² tomt

Välkommen till Lundbovägen 45 – en plats där tidens vingslag har format ett hem fyllt av minnen, kärlek och omsorg. Efter 40 år av oförglömliga stunder och skratt har säljaren beslutat att överlämna nycklarna till nästa kapitel i denna älskade bostad. Denna charmiga fastighet bär på en rik historia och har varit en trygg hamn för familjen genom åren. Här möts du av en harmonisk atmosfär och en känsla av samhörighet som genomsyrar varje vrå. Boendet presenterar sig med generösa sällskapsutrymmen, ljusa och luftiga rum samt en trädgård som omfamnar varje säsong. Det är en plats där solnedgångar avnjuts på verandan, där kvällar med vänner blir till minnesvärda stunder och där varje hörn bär på en historia som skapats genom åren. Hemmet har inte bara varit ett hem, utan en plats där livet levt och äventyrats. Här har det lagats mat till festliga tillfällen i det moderna köket, och i vardagsrummet har hjärtliga samtal avlösts av skratt och glädje. Sovrummen bjuder in till avkoppling och drömmar, medan trädgården erbjuder en fridfull oas där blommor och grönska skapar en inramning av lugn och ro. Nu är det dags att låta nya ägare skapa sina egna minnen och forma nya historier i denna vackra bostad. Hemmet öppnar sina dörrar för dig, där du kan fortsätta att bygga på det rika arvet och skapa din egen trivsamma fristad. Där du trivs Där är ditt hem Välkommen hem till Lundbovägen 45.

  • Premium
  • Energieffektiv
Nygatan 46, Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun

Nygatan 46

Lägenhet
Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
40 m²
2 rum
vån 1/2
2 944 kr/mån
29 875 kr/m²

I en av de mest eftertraktade delarna av Södermalm finns denna stilfulla och nyproducerade bostad till salu. Här får ni noggrant utvalda material och högkvalitativa detaljer. Vad som gör denna bostad unik är dess bekväma markplansläge med egen ingång och fin utsikt, samtidigt som den håller absolut högsta standard. Med sina 40 kvadratmeter utgör lägenheten en modern och fullt utrustad köksdel i öppen planlösning tillsammans med vardagsrummet. Det helkaklade badrummet är komplett med en egen tvättmaskin och generösa förvaringsmöjligheter i form av rymliga garderober. Ett separat sovrum erbjuder plats för en större säng och möblering enligt önskemål. En hiss tar dig ner till det tillhörande källarförrådet, vilket ytterligare ökar bekvämligheten för den här lägenheten. Det är en perfekt kombination av stil, funktionalitet och läge som gör denna bostad till ett attraktivt val för den som söker det bästa av boende på Södermalm. Ca 5 minuters promenad från bostaden når du Sundsvalls centrum, här finns shopping, restauranger, bank, apotek, matbutik, uteliv, m.fl. Från bostaden finner du även för, grund- och gymnasieskolor med bara några minuter promenad från lägenheten. Ica nära och pizzeria Ciao, ligger bara ett stenkast bort. Välkommen hem till Nygatan 44B

  • Hiss
Lekängsvägen 2A, Sallyhill, Sundsvalls kommun
  • Idag kl 18:00
Lekängsvägen 2A, Sallyhill, Sundsvalls kommun, bild 2
Lekängsvägen 2A, Sallyhill, Sundsvalls kommun, bild 3

Lekängsvägen 2A

Lägenhet
Sallyhill, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
675 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/3
2 025 kr/mån
22 500 kr/m²

Välkommen till denna etta som genast kommer att charma dig! Här kan du njuta av ett optimalt kvadratsmart boende med moderna materialval och en låg månadsavgift. Här erbjuds närhet till allt du kan önska dig, såsom universitet, stadskärna, kommunikationer, nattliv och en vacker parkmiljö. Kliv in i det rymliga allrummet som erbjuder flera goda inredningsmöjligheter. Här kan du skapa din egen personliga prägel med genomgående golv i hela hemmet och ljusa ytskick på väggarna. I allrummet finner du även en sovalkov. Det rymliga och helkaklade badrummet är en av höjdpunkterna i hemmet, här finns även möjlighet för tvättmaskin, vilket gör vardagen ännu smidigare. Hallen bjuder på praktisk förvaring med tre garderober för att underlätta din vardag. Och det minimala med insyn gör att du kan njuta av ditt privata utrymme utan att oroa dig för nyfikna blickar. BRF Olofsgården är en välskött och stabil förening. Som boende här har du alla bekvämligheter inom gångavstånd. Här finns allt du behöver för att göra vardagen lättare - vårdcentral, skola, dagis, matbutiker, kvarterskrogar, apotek och friluftsområdet Sidsjön för eftermiddagspromenader. Vill du se hemmet digitalt? Ta en virtuell visning genom vår 3D-tjänst Hoome View och upplev hemmet i din egen takt. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen till visning.

  • Premium
  • Uteplats
Vedettbåtsvägen 9, Ankarsvik, Sundsvalls kommun
  • Tis 26 mar kl 16:30
Vedettbåtsvägen 9, Ankarsvik, Sundsvalls kommun, bild 2
Vedettbåtsvägen 9, Ankarsvik, Sundsvalls kommun, bild 3

Vedettbåtsvägen 9

Villa
Ankarsvik, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 895 000 kr
162 + 24 m²
6 rum
767 m² tomt

Välkommen till Vedettbåtsvägen och populära Ankarsvik på Alnön. Nu finns denna suterrängvilla med vidbyggt garage tillgänglig för dig som söker ett stort och rymligt hus på Alnön på lugn och barnvänlig återvändsgata. Bergvärme och energiklass A borgar för riktigt god driftekonomi trots husets storlek. Övervåningen karaktäriseras av en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med en härlig vy in mot Sundsvall. Från köket når du den stora balkongen som sedan övergår till altan ovan garage. Här kan ni njuta av många härliga soltimmar i bästa solläge. På baksidan finns en förrådsbod och gräsmatta för barnlek, kubbspel eller varför inte en studsmatta? Hemmet i stort fyller alla de behov man kan tänkas behöva när det kommer till rum, utrymmen och förvaring. Här finns förutom fyra sovrum även en relaxavdelning med bastu samt en gillestuga med braskamin för extra mysfaktor. Badrummet på övre plan renoverades så sent som 2022 i modern stil. Alnön är känt som Norrlands Hawaii med sina magnifika stränder och närliggande öar. Här finns de allra finaste stränderna Norrlandskusten kan erbjuda. På sommarhalvåret har du cykelavstånd till restaurang Carlsvikspiren. Här huserar även Virriga Bakverk som drivs av tidigare Hela Sverige Bakar-deltagaren Veronica Smedh. Vidare söderut efter vattnet hittar du även populära Restaurang Vindhem innan Alnöns alla härliga badvikar börjar dyka upp allt eftersom vägen slingrar sig vidare. Inne i Vi, som är centrum på Alnön, finns gym, matbutik, paketutlämning, vårdcentral, folktandvård, badhus, idrottsplats, skidstadion med elljusspår och rullskidbana samt stadsbussar som tar dig vidare in till Sundsvall. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen med din visningsanmälan.

  • Premium
  • Energieffektiv
Fridhemsgatan 59A, Skönsmon, Sundsvalls kommun
Fridhemsgatan 59A, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 2
Fridhemsgatan 59A, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 3

Fridhemsgatan 59A

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
750 000 kr
37,5 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 153 kr/mån
20 000 kr/m²

Välkommen till det här charmiga hemmet med en tilltalande öppen planlösning, beläget i gavelläge med ett rikligt ljusinsläpp! Perfekta sällskapsytor med ett fint renoverat kök med tidlösa luckor och färgval. Den öppna planlösningen med köksön mellan kök och vardagsrum erbjuder ljus och rymd. Praktisk sovdel med plats för både säng och förvaring. En stor hall med bra plats för kläder. Bostaden är härligt belägen i närhet till trevliga parkmiljöer och flerbostadshus samt villor från tidigt 1900-tal. Här bor du med härlig bekvämlighet och närhet till matbutik, konditori, pizzeria, VC och gym. Med buss når du Sundsvalls centrum på knappa 10 minuter, här finns shopping, restauranger, bank, apotek, matbutik, uteliv, m.fl. Från bostaden finner du även för, grund- och gymnasieskolor med bara 5 minuter promenad från lägenheten. Kommunikationen är optimal i området då du endast 50 meter från bostaden finner närmaste busshållplats, här går stadsbussar, busslinje 4 som tar dig endast på ett par minuter in till Sundsvalls busscentral eller vidare mot Skönsmon & Bredsand. Bussen går med endast ett mellanrum av 10 minuter. Från bostaden kan du snabbt ta dig till E4 om du önskar färdas ut från staden. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Fridhemsgatan 59A!

  • Premium
Kungsbackavägen 55, Granloholm, Sundsvalls kommun
Kungsbackavägen 55, Granloholm, Sundsvalls kommun, bild 2
Kungsbackavägen 55, Granloholm, Sundsvalls kommun, bild 3

Kungsbackavägen 55

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
775 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 1/5
4 958 kr/mån
12 205 kr/m²

Välkommen till den här trevliga, sociala lägenheten med egen uteplats, här är det bara att flytta in och trivas! Lägenheten erbjuder en härlig, social planlösning med öppna ytor vilket gör att lägenheten känns genomgående luftig och välkomnande. Hemmet disponeras enligt 63,5 välplanerade kvadratmeter fördelade på två rum och kök. I detta naturnära område finns såväl villor som radhus och flerfamiljshus. Det ligger 3 km nordväst om centrala Sundsvall. Granloholm ligger i huvudsak i Selångers distrikt. Området gränsar i söder till stadsdelsområdet Granlo och i väster till Haga. Gatorna har namn efter svenska städer, som till exempel Haparandavägen och Karlstadsvägen. Här finns bibliotek, fritidsgård och idrottshall i Centrumvillan, nära till Balderhovs IP, isbanor med mera. I Granloholm finns också volleybollplan, frisbeegolfbana, motionsspår, fotbollsplaner och cykel- och gångvägar. Runt Sticksjön finns fina strövområden. Nära till Sticksjön och Himlabadet. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Kungsbackavägen 55!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 83