Mäklare Mattias Berggren

Mattias Berggren

Om mig

Som medgrundare av Hoome Mäkleri och med en gedigen bakgrund inom kundservice, försäljning, strategi, analys och marknadsföring finns jag tillhands för att hjälpa och guida dig med dina bostadsfrågor. Med kvalité, professionalism och fingertoppskänsla kommer jag inte lämna något åt slumpen när det kommer till din försäljning. På Hoome Mäkleri får du ett engagerat team vid din sida där jag ser till att skapa de bästa förutsättningarna för din situation och dina behov.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Baldersvägen 46, Norrliden, Sundsvalls kommun

Baldersvägen 46

Lägenhet
Norrliden, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
3 729 kr/mån
25 726 kr/m²

Välkommen till denna fina tvåa på populära Baldersvägen. Här får ni en fint renoverad tvåa med bästa tänkbara läge. Den inglasade balkongen ger många soltimmar om dagen och den fantastiska vyn över staden, havet och Södra Berget är verkligen ett plus i kanten. Här kommer ni kunna njuta av många härliga sommarkvällar med vänner och något gott i glasen. Köket är snyggt renoverat och sovrummet rogivande med klädkammare och garderob. Stort vardagsrum med gott om plats för både matsalsmöbel och soffgrupp. Föreningen är populär med god ekonomi och har ett lugnt läge med gångavstånd till stan och Norra Bergets friluftsområde. Hemmet upplevs givetvis bäst på plats, men du kan redan nu gå runt digitalt via vår tjänst Hoome View. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen på visning.

  • Balkong
Norromängsvägen 9, Stöde, Sundsvalls kommun

Norromängsvägen 9

Villa
Stöde, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
124 + 90 m²
5 rum
1 720 m² tomt

Välkommen till Norromängsvägen och denna energieffektiva och centralt belägna 1,5-plansvilla med källare och stora utomhusytor. Här får ni ett hus med fyra sovrum, gott om sociala ytor och en härlig trädgård med rymligt trädäck och spabad i anslutning till hemmet. Nuvarande ägare installerade bergvärme 2017 för en mycket energieffektiv uppvärmning och renoverade även badrummet i samma stund. På fastigheten finns även ett mindre garage med carport. Robotgräsklippare finns installerad för bekymmersfritt gräsklippande och ingår i köpet. Från hemmet är det nära till Ica, grillen och Stöde station. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen med din visningsanmälan.

  • Energieffektiv
Vedettbåtsvägen 9, Ankarsvik, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår
  • Lör 27 apr kl 13:00
Vedettbåtsvägen 9, Ankarsvik, Sundsvalls kommun, bild 2
Vedettbåtsvägen 9, Ankarsvik, Sundsvalls kommun, bild 3

Vedettbåtsvägen 9

Villa
Ankarsvik, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 895 000 kr
162 + 24 m²
6 rum
767 m² tomt

Välkommen till Vedettbåtsvägen och populära Ankarsvik på Alnön. Nu finns denna suterrängvilla med vidbyggt garage tillgänglig för dig som söker ett stort och rymligt hus på Alnön på lugn och barnvänlig återvändsgata. Bergvärme och energiklass A borgar för riktigt god driftekonomi trots husets storlek. Övervåningen karaktäriseras av en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med en härlig vy in mot Sundsvall. Från köket når du den stora balkongen som sedan övergår till altan ovan garage. Här kan ni njuta av många härliga soltimmar i bästa solläge. På baksidan finns en förrådsbod och gräsmatta för barnlek, kubbspel eller varför inte en studsmatta? Hemmet i stort fyller alla de behov man kan tänkas behöva när det kommer till rum, utrymmen och förvaring. Här finns förutom fyra sovrum även en relaxavdelning med bastu samt en gillestuga med braskamin för extra mysfaktor. Badrummet på övre plan renoverades så sent som 2022 i modern stil. Alnön är känt som Norrlands Hawaii med sina magnifika stränder och närliggande öar. Här finns de allra finaste stränderna Norrlandskusten kan erbjuda. På sommarhalvåret har du cykelavstånd till restaurang Carlsvikspiren. Här huserar även Virriga Bakverk som drivs av tidigare Hela Sverige Bakar-deltagaren Veronica Smedh. Vidare söderut efter vattnet hittar du även populära Restaurang Vindhem innan Alnöns alla härliga badvikar börjar dyka upp allt eftersom vägen slingrar sig vidare. Inne i Vi, som är centrum på Alnön, finns gym, matbutik, paketutlämning, vårdcentral, folktandvård, badhus, idrottsplats, skidstadion med elljusspår och rullskidbana samt stadsbussar som tar dig vidare in till Sundsvall. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen med din visningsanmälan.

  • Premium
  • Energieffektiv
Krokviksvägen 38, Alnö, Sundsvalls kommun
Krokviksvägen 38, Alnö, Sundsvalls kommun, bild 2
Krokviksvägen 38, Alnö, Sundsvalls kommun, bild 3

Krokviksvägen 38

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 145 000 kr
175 m²
5 rum
1 737 m² tomt

Välkommen till Krokviksberget och detta nybyggda Hjältevadshus. Villa Generös är ett stort och modernt hus i litet format. Husets nedervåning rymmer en stor hall, ett rymligt sovrum med en rejäl garderob med skjutdörrar, generösa gemensamhetsytor och en välplanerad klädvård med plats för både säsongskläder och barnvagn. På nedervåningen finns det dessutom ett stort kök med matplats och en toalett med utrymme för både badkar och skötbord. Här finns även en braskamin installerad för både mysfaktor och extra värme när graderna utomhus kryper nedåt. Stora gavelfönster mot baksidan ger riktigt bra ljusinsläpp. På övre plan finns tre rymliga sovrum, allrum, badrum och förråd. Tomten är väl tilltagen och här finns stora möjligheter för altanbygge. För dig som drömmer om att odla har tomten bästa solläge för garanterat frukstam skörd. Ingen fastighetsskatt/-avgift för inkomståren 2024-2038 eftersom husets värdeår är 2023. På Krokviksberget bor du med natur och havet bara runt hörnet, endast 400 m från hemmet hittar du populära badplatser och trevligt promenadstråk. Vidare når du allt du kan tänkas behöva, med 12 km avstånd från hemmet finner du i Wii Centrum. Här finns gym, matbutik, vårdcentral, folktandvård, skolor, badhus, idrottsplats, förskola och kommunikationer. Med promenadavstånd från hemmet hittar du närmaste busshållplats, här går busslinje 75 som tar dig vidare mot Wii Centrum, där du kan byta till stadsbussarna. Alnö är känt som Norrlands Hawaii med sina magnifika stränder och närliggande öar, här finns de allra finaste stränderna Norrlandskusten kan erbjuda, badhus, underbara skogar och elljusspår som används som skidspår under vintertid. Det finns även möjlighet till fallskärmshoppning och härliga rundvandringar om forntida Alnö och historia om att ön ursprungligen är en vulkan. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för en privat visning.

  • Premium
Golfvägen 9, Skottsund, Sundsvalls kommun
Golfvägen 9, Skottsund, Sundsvalls kommun, bild 2
Golfvägen 9, Skottsund, Sundsvalls kommun, bild 3

Golfvägen 9

Tomt
Skottsund, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
775 000 kr
1 142 m² tomt

Välkommen till Skottsund och denna nya gata med totalt fem tomter. Står du i tankarna att bygga nytt? Här kan ni låta villadrömmen leva ut. Två tomter är redan bebyggda och ytterligare en har just nu ett hus under uppförande. Vatten och avlopp samt el och fiber finns draget till tomtgräns. Anslutning ombesörjs och betalas av dig som köpare. Fastigheten ligger utanför detaljplanlagt område. Bygglov krävs och söks utav dig som köpare. Förhandsbesked att bygga finns på fastigheten. I närområdet finns förskola och till Kvissleby, med matbutik och all annan tänkbar service, är det cykelavstånd. Du kan även ta cykeln till populära Dyket för ett kvällsbad. Intill tomten finns även Sundsvalls Golfklubb, så gillar du att spela golf får du riktigt nära till golfbanan. Dessutom ingår medlemsskap i Sundsvalls GK för två personer under första året. Vintertid får du närhet till både längdskidspår och alpin skidåkning. Här kan du skapa dig ett hem med enkelt underhåll och närhet till mycket härliga aktiviteter. Detta är ett tillfälle att bygga nytt i ett populärt område. Varmt välkommen med din intresseanmälan.

  • Premium
Raholmsvägen 176, Ankarsvik, Sundsvalls kommun
Raholmsvägen 176, Ankarsvik, Sundsvalls kommun, bild 2
Raholmsvägen 176, Ankarsvik, Sundsvalls kommun, bild 3

Raholmsvägen 176

Villa
Ankarsvik, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
156 + 30 m²
5 rum
1 545 m² tomt

I populära Ankarsvik på Alnön strax utanför Sundsvall ligger detta energieffektiva hus och väntar på nästa familj. Här får ni många av grundpelarna i ett bra hus: - vattenburen bergvärme ger låg uppvärmningskostnad (energiklass B) - mekanisk ventilation för bra inomhusklimat - golvvärme i hall och badrum - täljstenskamin i vardagsrum Entréplan erbjuder kök, groventré/tvättstuga, vardagsrum, två sovrum samt badrum. Köket är rymligt med gott om arbetsytor och plats för matbord. Från vardagsrummet når du den inglasade altanen och den härliga baksidan med möjligheter till både lek och odling. Här finns även ett annex där möjlighet att ordna med bastu eller relax finns. På övre plan finner vi sovrum, wc samt ett stort och rejält allrum som med fördel kan göras om till sovrum om behovet finns. För bilarna finns ett garage och plats för två bilar på uppfarten. Alnön är känt som Norrlands Hawaii med sina magnifika stränder och närliggande öar. Här finns de allra finaste stränderna Norrlandskusten kan erbjuda. På sommarhalvåret har du cykelavstånd till restaurang Carlsvikspiren. Här huserar även Virriga Bakverk som drivs av tidigare Hela Sverige Bakar-deltagaren Veronica Smedh. Vidare söderut efter vattnet hittar du även populära Vindhem innan Alnöns alla härliga badvikar börjar dyka upp allt eftersom vägen slingrar sig vidare. Inne i Vi, som är centrum på Alnön, finns gym, matbutik, paketutlämning, vårdcentral, folktandvård, badhus, idrottsplats, skidstadion med elljusspår och rullskidbana samt stadsbussar som tar dig vidare in till Sundsvall. Har du barn finns det gott om förskolor och skolor att välja mellan. Förutom kommunala Vibackeskolan (F-9) och Uslands skola (F-6) gör den privata aktören Thoren Framtid även en jättesatsning med Kunskapsakademin (F-9) i Ankarsvik. I Ankarsvik finns Lanternans och Drakäggets förskola. Missa inte chansen att göra detta till ditt nästa hem. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Krokviksvägen 77, Alnö, Sundsvalls kommun

Krokviksvägen 77

Tomt
Alnö, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
1 663 m² tomt

I samarbete med Hjältevadshus finns nu denna trevliga naturtomt tillgänglig för nybyggnation. Tomten är belägen inom detaljplanlagt område med en byggrätt om 250 kvm yta och 8 m höjd. El, kommunalt vatten & avlopp samt tomrör för fiber är framdraget till tomtgräns. Tomterna ligger i Krokviksbergets samfällighetsförening. I samfälligheten finns tillgång till bland annat grillplats, gång och cykelväg till närbelägen busshållplats för vidare transport till och från arbetsplatser, skolor samt in till Sundsvall. För mer uppgifter om husmodeller och priser, vänligen kontakta Niclas på Hjältevadshus. 076-538 49 65 eller [email protected]. På Krokviksberget bor du med natur och havet bara runt hörnet. Endast 400 m från tomten hittar du populära badplatser och trevligt promenadstråk. På promenadavstånd från tomten hittar du närmaste busshållplats. Här går busslinje 75 som tar dig vidare mot Wii Centrum där du kan byta till stadsbussarna. Från tomten har du ca 12 km in till centrala Alnö. Här finns gym, matbutik, vårdcentral, folktandvård, skolor, badhus, idrottsplats, förskola och kommunikationer. Alnö är känt som Norrlands Hawaii med sina magnifika stränder och närliggande öar, här finns de allra finaste stränderna Norrlandskusten kan erbjuda, badhus, underbara skogar och elljusspår som används som skidspår under vintertid. Det finns även möjlighet till fallskärmshoppning och härliga rundvandringar om forntida Alnö och historia om att ön ursprungligen är en vulkan. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen med din intresseanmälan.

Skrängstabodarna 192, Skrängsta, Sundsvalls kommun

Skrängstabodarna 192

Fritidshus
Skrängsta, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 050 000 kr
61 m²
3 rum
2 715 m² tomt

För dig som drömmer om ett läge nära vattnet kan tillfället nu vara här. Sommarställe eller framtida permanentboende? Det är upp till dig! Nu kommer en unik möjlighet att förvärva denna fastighet med bara några meter till vattnet i Skrängstabodarna, ca 3 mil söder om Sundsvall. Idag finns två enklare sommarhus på fastigheten samt ett förråd och nuvarande ägare nyttjar båtlänningen nedanför fastigheten för båtplats. Kommunalt vatten finns och kommunen planerar för kommunalt avlopp år 2024-2025. Kostnad för anslutning tillkommer. Skrängstabodarna ligger intill Björkfjärden i Njurunda. Många i området tar mer än gärna båten eller vattenskotern till populära Borgasand på andra sidan fjärden för strandbad under sommarperioden. Med båt eller bil når du enkelt andra närliggande badplatser och turistattraktioner såsom Galtström och Bergafjärden. Strax söder om Skrängstabodarna ligger populära Skatan. Gästhamnen är en av de mest besökta efter vår kust, där kan ni se båtar från hela Sverige men även en och annan från övriga Europa. Till och från Skrängstabodarna färdas du bäst med bil eller båt. På knappa 10 minuter når du E4:an som tar dig vidare mot Hudiksvall i söder eller Sundsvall i norr. Fastigheten har haft samma ägare sedan 1934 och säljs i befintligt skick och i avtalet kommer det finnas en friskrivningsklausul. Detta innebär att man som köpare förklarar sig godtaga byggnadens skick och med bindande verkan avstå från alla anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i byggnaden. Köparen är införstådd med att ovanstående villkor är en s.k. friskrivning från säljarens ansvar som avses i Jordabalken 4 kap 19 § avseende s.k. "dolda fel". Detta är ett ställe som måste upplevas på plats för att kunna uppskatta dess fulla potential med sin omgivning och miljö. Varmt välkommen med din visningsanmälan.

Nedergård 119, Alnö, Sundsvalls kommun

Nedergård 119

Tomt
Alnö, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
595 000 kr
1 488 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva ditt nästa drömläge! Naturnära tomter i högt läge med utsikt över området och havet, med kort avstånd från tomterna når du närmaste badplats och strandremsa - Slädaviken. Tomten är belägen utanför detaljplanlagt område vilket ger dig bra möjligheter vid val av nästa bostadshus då du inte omfattas av några begränsningar. Förhandsbesked finns på tomterna men bygglov krävs och söks utav köparen. El, kommunalt vatten & avlopp samt tomrör för fiber är framdragen till tomtgräns. Tomter till salu med fastighetsbeteckning: Nedergård 3:14 - 1 488 kvm Nedergård 3:15 - 1 526 kvm På Nedergård bor du med natur och havet bara runt hörnet, endast 1,5 km från hemmet hittar du populära badplatser och trevligt promenadstråk. Vidare når du allt du kan tänkas behöva, med 1,4 km avstånd från hemmet finner du i Wii Centrum. Här finns gym, matbutik, vårdcentral, folktandvård, skolor, badhus, idrottsplats, förskola och kommunikationer. Med promenadavstånd från hemmet hittar du närmaste busshållplats, här går busslinje 74 som tar dig vidare mot Wii Centrum, där du kan byta till stadsbussarna. Alnö är känt som Norrlands Hawaii med sina magnifika stränder och närliggande öar, här finns de allra finaste stränderna Norrlandskusten kan erbjuda, badhus, underbara skogar och elljusspår som används som skidspår under vintertid. Det finns även möjlighet till fallskärmshoppning och härliga rundvandringar om forntida Alnö och historia om att ön ursprungligen är en vulkan. Där du trivs. Där är ditt hem. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Nedergård 137, Alnö, Sundsvalls kommun

Nedergård 137

Tomt
Alnö, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
650 000 kr
1 452 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva ditt nästa drömläge! Naturnära tomter i högt läge med utsikt över området och havet, med kort avstånd från tomterna når du närmaste badplats och strandremsa - Slädaviken. Tomten är belägen utanför detaljplanlagt område vilket ger dig bra möjligheter vid val av nästa bostadshus då du inte omfattas av några begränsningar. Förhandsbesked finns på tomterna men bygglov krävs och söks utav köparen. El, kommunalt vatten & avlopp samt tomrör för fiber är framdragen till tomtgräns. Tomter till salu med fastighetsbeteckning: Nedergård 3:16 - 1 452 kvm Nedergård 3:17 - 1 578 kvm På Nedergård bor du med natur och havet bara runt hörnet, endast 1,5 km från hemmet hittar du populära badplatser och trevligt promenadstråk. Vidare når du allt du kan tänkas behöva, med 1,4 km avstånd från hemmet finner du i Wii Centrum. Här finns gym, matbutik, vårdcentral, folktandvård, skolor, badhus, idrottsplats, förskola och kommunikationer. Med promenadavstånd från hemmet hittar du närmaste busshållplats, här går busslinje 74 som tar dig vidare mot Wii Centrum, där du kan byta till stadsbussarna. Alnö är känt som Norrlands Hawaii med sina magnifika stränder och närliggande öar, här finns de allra finaste stränderna Norrlandskusten kan erbjuda, badhus, underbara skogar och elljusspår som används som skidspår under vintertid. Det finns även möjlighet till fallskärmshoppning och härliga rundvandringar om forntida Alnö och historia om att ön ursprungligen är en vulkan. Där du trivs. Där är ditt hem. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Viforsen 116, Viforsen, Sundsvalls kommun
Viforsen 116, Viforsen, Sundsvalls kommun, bild 2
Viforsen 116, Viforsen, Sundsvalls kommun, bild 3

Viforsen 116

Tomt
Viforsen, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 285 000 kr
1 942 m² tomt

I öppet bra läge vid foten av Djupdalsberget ligger en tomt om 1942 kvm, här finns fria möjligheter att bygga ditt framtida drömboende. I annonsen kan vi stolt presentera Hjältevadshus vackra enplansvilla - Vitsippan. Vitsippan är en riktigt smart villa, med gott om plats för hela familjen. Husets raka linjer gör att det både passar en smal stadstomt och en rymligare tomt på landet. Husets väl tilltagna fönster ger en modern känsla, men genom att välja en annan fasadpanel och fönsterspröjs skapar ni enkelt en lantligare stil. Vid köp av just detta hus om 128 väldisponerade kvadratmeter inkluderas bekvämligheter som vattenburen golvvärme, aluminiumbeklädda fönster, energibesparande värmesystem, kök från Ballingslöv, läckageindikering, inbyggnadsvitvaror från Siemens, kakel & klinkers i ett badrum, kaklat stänkskydd i kök och mycket mer. Här bor du med naturen som närmaste granne i ett perfekt barnområde. I de prisuppgifterna som uppges inkluderas markberedning, projektering och bygge av bostaden. Elanslutning och fiberanslutning tillkommer utom prisbild, önskar du få en exakt kostnadskalkyl är du välkommen att höra av dig. Inkoppling av vatten & avlopp ombesörjs av köparen. Fastigheten ligger utanför detaljplanlagt område, bygglov krävs och söks utav köparen. 50 meter från fastigheten finns badmöjlighet vid strandkanten av älven och på cykelavstånd (2 km) ligger badplatsen Pallviken på Marmens södra sida. Bryggplats för båt (båtplatsen registreras i fastighetsregistret) kommer att kunna köpas till med förtur när nuvarande brygga byts ut mot en ny med sex båtplatser och som förses med grind, belysning och badstege. Trappan ner till bryggan kommer då att renoveras samt förses med nya räcken och belysning. Önskar du tillföra tillval på byggnaden och fastigheten, såsom murstock samt kamin, pool eller carport går detta självklart att ordna. För vidare prisuppgifter vänligen kontakta Niclas på Hjältevadshus, 076-538 49 65 [email protected]. Här bor du med vacker natur inpå tomtgränsen med ängar och blandskog, fiske- och badmöjligheter i Marmen som är en del av Ljungan, nära tillgång till ljuvliga promenadstigar, bärskog och vintertid skoterled. För den fiskeintresserade finns ädelfiske eller omväxlingsvis möjlighet att ta en härlig paddeltur i vackra Ljungans lungt forsande vatten bara några hundra meter nedströms området och Viforsens kraftverk. Nära belägen till skola, förskola och kommunikationer, endast 15-23 minuter bil- eller bussfärd in till centrala Sundsvall där du finner allt som du kan tänkas behöva. Såsom gymnasieskolor, universitet, matbutiker, vårdcentraler, tandläkare, pizzerior och bussanslutningar till övriga Sundsvall samt tåg och flygförbindelser ut i resten av landet. Närmaste kommunikation finner du endast ett par hundra meter från fastigheten vid Viforsbron, här går busslinje 142 som tar dig mot Sundsvall centrum på bara 23 minuter eller mot Matfors, där du även finner all nödvändig service, på 17 minuter.

  • Premium
Västerro 2:33, Västerro, Sundsvalls kommun

Västerro 2:33

Tomt
Västerro, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 009 007 kr
2 921 m² tomt

Nu är det möjligt att förverkliga din husdröm med Fiskarhedenvillan! Missa inte den här chansen att förvärva en tomt på hela 2921 kvm. ** Denna annons är ett estimerat prisförslag med tomt samt byggsats och entreprenad av Atmosfär 143 från Fiskarhedenvillan. Anslutningsavgifter samt andra kostnader tillkommer. Bild och planritning kan innehålla tillval som ej inkluderas i prisförslag. Priset kan ha justerats sedan annonsen publicerades. Du kan givetvis välja fritt bland Fiskarhedenvillans övriga utbud av hus. ** Har det blivit dags att förverkliga husprojektet du gått och grunnat på den senaste tiden? Med endast ca tolv minuters bilfärd in till Sundsvalls city och ca sex minuter in till Bergsåker kan du nu bo på landet intill naturen utan att tumma på närheten till närservice och stadens utbud. Här bor du i ett redan befintligt område med andra familjer som grannar. Säljaren själv med familj har precis färdigställt sitt eget hus. Kolla gärna in filmen. I vinkelhuset Atmosfär 143 får du mycket yta. Dessutom ger vinkeln något extra till utemiljön. Kliv in i ett smart hus med allt du behöver, så väl smart förvaringsyta som de funktioner vardagen kräver. Här har Fiskarhedenvillan byggt in allt de lärt sig om hållbarhet och minskad energiförbrukning. Planlösningen kan inte ändras så du behöver inte göra så många val. I stället kan du flytta in snabbare och betala mindre. I detta prisförslag är entrétak vid entré och groventré inräknade samt solcellspaket på taket. Läs mer om husserien och ta del av mer information om just denna husmodell under Länkar. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område vilket ger större frihet vid uppförande av önskade byggnader och planering av tomten. Frågor kring bygglov eller liknande hänvisas till Sundsvalls kommun. El och fiber är framdraget till tomtgräns och marken är även bearbetad. En geoteknisk undersökning är utförd av exploatör (se Dokument längre ned). Just nu exploateras det riktig väg upp till varje tomt som beräknas vara klar inom kort. Det finns även möjlighet för dig som köpare att arrendera mark i området för djurhållning. Vid nyproduktion är småhus helt befriade från kommunal fastighetsavgift i 15 år samt lagfarten (1,5 %) baseras endast på köpeskillingen för tomten. Kostnader för VA, el och fiber samt eventuella markarbeten bekostas av dig som köpare. Åk gärna och titta på tomterna på egen hand. Det är tydligt skyltat från avfarten samt vidare ut mot varje specifik tomt. Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen med din intresseanmälan för vidare kontakt, dialog och produktionskostnadskalkyl baserat på dina val.

  • Plus
Tomter mitt i naturen - ca 12 min från Sundsvall, Västerro, Sundsvalls kommun

Tomter mitt i naturen - ca 12 min från Sundsvall

Tomt
Västerro, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
545 000 kr
3 316 m² tomt

Nu är det möjligt att förverkliga din husdröm med Fiskarhedenvillan! Missa inte den här chansen att förvärva en tomt på hela 3316 kvm. Har det blivit dags att förverkliga husprojektet du gått och grunnat på den senaste tiden? Med endast ca tolv minuters bilfärd in till Sundsvalls city och ca sex minuter in till Bergsåker kan du nu bo på landet intill naturen utan att tumma på närheten till närservice och stadens utbud. Här bor du i ett redan befintligt område med andra familjer som grannar. Säljaren själv med familj har precis färdigställt sitt eget hus. Kolla gärna in filmen. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område vilket ger större frihet vid uppförande av önskade byggnader och planering av tomten. Frågor kring bygglov eller liknande hänvisas till Sundsvalls kommun. El och fiber är framdraget till tomtgräns och marken är även bearbetad. En geoteknisk undersökning är utförd av exploatör (se Dokument längre ned). Just nu exploateras det riktig väg upp till varje tomt som beräknas vara klar inom kort. Det finns även möjlighet för dig som köpare att arrendera mark i området för djurhållning. Vid nyproduktion är småhus helt befriade från kommunal fastighetsavgift i 15 år. Lagfarten (1,5 %) baseras endast på köpeskillingen för tomten. Kostnader för VA, el och fiber samt eventuella markarbeten bekostas av dig som köpare. Åk gärna och titta på tomterna på egen hand. Det är tydligt skyltat från avfarten samt vidare ut mot varje specifik tomt. Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen med din intresseanmälan för vidare kontakt.

Västerro 2:34, Västerro, Sundsvalls kommun

Västerro 2:34

Tomt
Västerro, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 167 943 kr
2 889 m² tomt

Nu är det möjligt att förverkliga din husdröm med Fiskarhedenvillan! Missa inte den här chansen att förvärva en tomt på hela 2889 kvm. ** Denna annons är ett estimerat prisförslag med tomt samt byggsats och entreprenad av Atmosfär 170 från Fiskarhedenvillan. Anslutningsavgifter samt andra kostnader tillkommer. Bild och planritning kan innehålla tillval som ej inkluderas i prisförslag. Priset kan ha justerats sedan annonsen publicerades. Du kan givetvis välja fritt bland Fiskarhedenvillans övriga utbud av hus. ** Har det blivit dags att förverkliga husprojektet du gått och grunnat på den senaste tiden? Med endast ca tolv minuters bilfärd in till Sundsvalls city och ca sex minuter in till Bergsåker kan du nu bo på landet intill naturen utan att tumma på närheten till närservice och stadens utbud. Här bor du i ett redan befintligt område med andra familjer som grannar. Säljaren själv med familj har precis färdigställt sitt eget hus. Kolla gärna in filmen. I Atmosfär 170 finns utrymme för den större familjen och för livet att bre ut sig ordentligt. Ett stort allrum är husets hjärta som bara väntar på att fyllas med lek och samvaro. Den semiöppna planlösningen och generösa takhöjden skapar rymd och luftighet. Här har Fiskarhedenvillan byggt in allt de lärt sig om hållbarhet och minskad energiförbrukning. Planlösningen kan inte ändras så du behöver inte göra så många val. I stället kan du flytta in snabbare och betala mindre. I detta prisförslag är entrétak vid entré och groventré inräknade samt solcellspaket på taket. Läs mer om husserien och ta del av mer information om just denna husmodell under Länkar. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område vilket ger större frihet vid uppförande av önskade byggnader och planering av tomten. Frågor kring bygglov eller liknande hänvisas till Sundsvalls kommun. El och fiber är framdraget till tomtgräns och marken är även bearbetad. En geoteknisk undersökning är utförd av exploatör (se Dokument längre ned). Just nu exploateras det riktig väg upp till varje tomt som beräknas vara klar inom kort. Det finns även möjlighet för dig som köpare att arrendera mark i området för djurhållning. Vid nyproduktion är småhus helt befriade från kommunal fastighetsavgift i 15 år samt lagfarten (1,5 %) baseras endast på köpeskillingen för tomten. Kostnader för VA, el och fiber samt eventuella markarbeten bekostas av dig som köpare. Åk gärna och titta på tomterna på egen hand. Det är tydligt skyltat från avfarten samt vidare ut mot varje specifik tomt. Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen med din intresseanmälan för vidare kontakt, dialog och produktionskostnadskalkyl baserat på dina val.

Västerro 2:32, Västerro, Sundsvalls kommun

Västerro 2:32

Tomt
Västerro, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 552 521 kr
3 342 m² tomt

Nu är det möjligt att förverkliga din husdröm med Fiskarhedenvillan! Missa inte den här chansen att förvärva en tomt på hela 3342 kvm. ** Denna annons är ett estimerat prisförslag med tomt samt byggsats och entreprenad av Atmosfär 121 från Fiskarhedenvillan. Anslutningsavgifter samt andra kostnader tillkommer. Bild och planritning kan innehålla tillval som ej inkluderas i prisförslag. Priset kan ha justerats sedan annonsen publicerades. Du kan givetvis välja fritt bland Fiskarhedenvillans övriga utbud av hus. ** Har det blivit dags att förverkliga husprojektet du gått och grunnat på den senaste tiden? Med endast ca tolv minuters bilfärd in till Sundsvalls city och ca sex minuter in till Bergsåker kan du nu bo på landet intill naturen utan att tumma på närheten till närservice och stadens utbud. Här bor du i ett redan befintligt område med andra familjer som grannar. Säljaren själv med familj har precis färdigställt sitt eget hus. Kolla gärna in filmen. I Atmosfär 121 finns utrymme för mycket funktion. Den semiöppna planlösningen gör huset luftigt och ljusinsläppet från flera håll ger ett fräscht intryck. Här har Fiskarhedenvillan byggt in allt de lärt sig om hållbarhet och minskad energiförbrukning. Planlösningen kan inte ändras så du behöver inte göra så många val. I stället kan du flytta in snabbare och betala mindre. I detta prisförslag är entrétak vid entré och groventré inräknade samt solcellspaket på taket. Läs mer om husserien och ta del av mer information om just denna husmodell under Länkar. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område vilket ger större frihet vid uppförande av önskade byggnader och planering av tomten. Frågor kring bygglov eller liknande hänvisas till Sundsvalls kommun. El och fiber är framdraget till tomtgräns och marken är även bearbetad. En geoteknisk undersökning är utförd av exploatör (se Dokument längre ned). Just nu exploateras det riktig väg upp till varje tomt som beräknas vara klar inom kort. Det finns även möjlighet för dig som köpare att arrendera mark i området för djurhållning. Vid nyproduktion är småhus helt befriade från kommunal fastighetsavgift i 15 år samt lagfarten (1,5 %) baseras endast på köpeskillingen för tomten. Kostnader för VA, el och fiber samt eventuella markarbeten bekostas av dig som köpare. Åk gärna och titta på tomterna på egen hand. Det är tydligt skyltat från avfarten samt vidare ut mot varje specifik tomt. Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen med din intresseanmälan för vidare kontakt, dialog och produktionskostnadskalkyl baserat på dina egna val.

Visar alla 15