Mäklare Rasmus Israelsson

Rasmus Israelsson

Om mig

Mitt namn är Rasmus Israelsson och jag är otroligt stolt över att vara en del av Hoome Mäkleri X Erik Olsson. Vi särskiljer oss genom nytänkande och modern digital marknadsföring. Min ambitionsnivå är extremt hög för att nå bästa möjliga resultat för just din bostadsaffär. - Västernorrlands mest rekommenderade mäklare Q4 2021 - Top 5 mest säljande mäklaren i Sundsvalls kommun 2022 - Top 2 mest rekommenderade mäklaren i hela Västernorrlands län 2022

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vintervägen 17, Östrand, Timrå kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00
Vintervägen 17, Östrand, Timrå kommun, bild 2
Vintervägen 17, Östrand, Timrå kommun, bild 3

Vintervägen 17

Villa
Östrand, Timrå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
184 + 72 m²
6 rum
1 142 m² tomt

Välkommen till Vintervägen 17! Med sina generösa 184 kvadratmeter och 3-4 sovrum erbjuder detta hem en harmonisk plats för den växande familjen eller för dig som vill ha extra utrymme för ditt eget skapande. Det moderna köket, utrustat med moderna apparater, inbjuder till kulinariska äventyr och gemensamma stunder. Ett extra inslag av charm är det stora inglasade uterummet, en plats där du kan njuta av varje årstid i en avslappnad atmosfär. Det blir det ultimata stället för avkoppling och sociala sammankomster. De rymliga sovrummen är omsorgsfullt designade för att skapa personliga reträtter av lugn och ro – en plats där du kan dra dig tillbaka och koppla av. För att göra boendet ännu mer attraktivt och hållbart är huset utrustat med bergvärme. Det skapar inte bara en behaglig inomhusmiljö under alla årstider, utan minskar också energikostnaderna och är snällt mot miljön. För de som älskar grilläventyr året om erbjuder den inbjudande grillkåtan en möjlighet att skapa smakrika minnen tillsammans med vänner och familj. Ett garage står till förfogande för säker förvaring av fordon och andra ägodelar. För de små familjemedlemmarna finns en lekstuga där fantasin kan blomstra och äventyr skapas. Den omfattande utomhusytan ger gott om plats för olika aktiviteter, från lek och spel till trädgårdsarbete eller bara att njuta av frisk luft. Här bor du i ett perfekt område för barnfamiljer med nära till naturen, badplats, skola, förskola och allt du kan tänkas behöva i vardagen. Från hemmet är det endast 2 km till Timrå centrum, där du finner vårdcentral, apotek, skolor, klädesbutiker, frisörsalonger, livsmedelsbutiker, systembolag och gym. Utöver det erbjuder naturen i närheten fiskeplatser, fina strövområden och badsjöar som är trevliga utflyktsmål för hela familjen. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Vintervägen 17!

  • Premium
  • Energieffektiv
Sofiavägen 4A, Haga, Sundsvalls kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00
Sofiavägen 4A, Haga, Sundsvalls kommun, bild 2
Sofiavägen 4A, Haga, Sundsvalls kommun, bild 3

Sofiavägen 4A

Villa
Haga, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
129 + 30 m²
7 rum
521 m² tomt

Välkommen till den här familjevillan med 129 kvm disponerat på 7 rum varav 4 sovrum. Här finner du ett hem där det bara är att ställa in möblerna och trivas. Vardagsrummet ger plats för soffgrupp och har en öppen planlösning mot matsalen. Härifrån når du även baksidan med ett härligt soldränkt trädäck och gräsytor i direkt söderläge. En egen liten oas, insynsskyddad med sol hela dagen. Altanen rymmer både grill och möbler, här kan ni avnjuta middagar med nära och kära. Framsidan har en inglasad altan som är insynsskyddad när buskarna står i blom, detta är ägarnas favoritplats! Solpaneler är installerade 2021 på huset, vilket gör uppvärmningskostnaderna minimala. I Haga bor ni med närhet till allt som du kan tänkas att behöva: Inom promenadavstånd når du matbutik, bageri, frisörsalong, sjukhus samt dagis och skola. Du når Sundsvalls stadskärna på endast 15-20 minuters promenad från ytterdörren. I nära anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norra Berget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från konserter till trevliga aktivitetsdagar, friluftsmuseum, lekpark samt grönområde. I anslutning till Norra Berget finner du också ett elljusspår "Ryggis" som under vintertid disponeras som skidspår. Vill ni äta gott, så finns både Haga Kvarterskrog, Villa Marieberg samt anrika Grankotten på lämpligt avstånd. Stadsdelen gränsar i sydväst till Norrliden och begränsas i öster av Europaväg 4 på vilkens motsatta sida stadsdelen Skönsberg är belägen. Norr om Haga ligger Bydalen. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Sofiavägen 4A!

  • Premium
Rådhusgatan 7, Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun
Rådhusgatan 7, Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun, bild 2
Rådhusgatan 7, Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun, bild 3

Rådhusgatan 7

Lägenhet
Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 568 kr/mån
23 894 kr/m²

Högst upp i huset på våning 3 med härlig utsikt ner mot centrum finns nu ett stilrent och modernt hem med 2 rum och kök till salu! Min första känsla när jag klev in i lägenheten var - här skulle jag kunna bo! Hela lägenheten präglas av härligt ljusinsläpp då den är belägen högst upp i huset. Hemmet är smakfullt inrett med exklusiva material, här har man inte lämnat något åt slumpen. Köket går i symbios med vardagsrummet genom en härlig öppen planlösning, där man kan laga middag och samtidigt umgås med nära och kära i vardagsrummet. Om du prioriterar stadens alla möjligheter är det självklart att välja ett centralt boende. Sundsvalls innerstad, Stenstan, är en av Sveriges vackraste och bäst bevarade sekelskiftesmiljöer och ligger mellan norra och södra stadsbergen. Här är restaurangtätt och ett flertal restauranger ingår i White Guide. I samma byggnad som lägenheten finns Daltons där man kan avnjuta en middag eller en svalkande dryck. Föreningen BRF Tullporten är en välskött förening i centrala Sundsvall som äger 1 fastighet med 38 bostadsrättslägenheter. Föreningen har en välskött ekonomi och följer en mångårig underhållsplan med löpande renoveringar. Lägenheten är belägen i hjärtat av stenstaden, här är det bara att flytta in och trivas. Där du trivs , där är ditt hem. Välkommen hem till Rådhusgatan 7.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Skönsbergsvägen 25B, Nedre Haga, Sundsvalls kommun

Skönsbergsvägen 25B

Lägenhet
Nedre Haga, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 225 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1/2
6 562 kr/mån
14 244 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga trea med moderna materialval som får dig att längta hem! Köket kännetecknas av smakfulla färg- och materialval, gott om arbetsytor för matlagning samt detaljer för största möjliga trivsamhet. Här finns rejält med förvaringsmöjligheter i skåp och luckor, plats för matbord samt utgång till inglasad balkong med utsikt som vetter mot föreningens lugna innergård. Badrummet med helkaklade väggar och klinkergolv sedan stambytet och utrustad med tvättmaskin, intill finns även ytterligare en toalett. Vardagsrummet är ljust och lätt möblerad med direkt anslutning mot hemmets kök som ligger i en praktiskt genomgångsplanlösning. Bostaden erbjuder två generösa sovrum, ett med utrymme för dubbelsäng och generös förvaring med möjlighet till stor garderobslösning och vidare ett sovrum, perfekt som barnrum eller kontor, trevligt ljusflöde i båda sovrummen. I Nedre Haga bor ni med närhet till allt som du kan tänkas att behöva. Endast 50 m från bostaden finner du restaurangen Marco Polo och inom promenadavstånd når du matbutik, bageri, frisörsalong, vårdcentral, folktandvården samt dagis för-, grund, högstadie-, och gymnasieskola. Du når Sundsvalls stadskärna på endast 15 minuter promenad från ytterdörren. För den friluftsintresserad så är denna stadsdel optimal. I direkt anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norra berget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från konserter till trevliga aktivitetsdagar, lekpark samt trevligt grönområde. I anslutning till Norra berget finner du också ett elljusspår som också under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning. Kommunikationerna är mycket bra i området då du finner närmaste busshållplats endast 50m från bostaden. Här går busslinje 1, 4, 5 & 120 som tar dig mot stadskärnan, Alnö, Granloholm, stadskärnan eller mot Birsta shoppingområde och vidare mot Ljustadalen samt Timrå. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Moreliusgatan 14, Skönsberg, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår
  • Tis 23 apr kl 17:00
Moreliusgatan 14, Skönsberg, Sundsvalls kommun, bild 2
Moreliusgatan 14, Skönsberg, Sundsvalls kommun, bild 3

Moreliusgatan 14

Villa
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
256 + 150 m²
10 rum
879 m² tomt

Välkommen till Moreliusgatan 14 - ditt drömhem med en fantastisk utsikt över Sundsvall! Detta imponerande hus erbjuder 10 rum, perfekt för stora familjer eller de som älskar extra utrymme. Stig ut på de två stora altanerna och njut av den vidsträckta panoramautsikten över Sundsvall och omgivande natur. Soluppgångar och solnedgångar blir en del av din vardag! Denna fastighet är inte bara rymlig, den är också energieffektiv tack vare bergvärme. Här kan du njuta av komfort och samtidigt vara snäll mot miljön. För de som älskar trädgårdsskötsel finns ett charmigt växthus på tomten där du kan odla egna grönsaker eller blommor. Det stora garaget rymmer enkelt dina fordon och verktyg, vilket gör vardagen smidigare. Trädgården är rymlig och perfekt för barn att leka i eller för att njuta av utomhusaktiviteter. Skönsberg är en stadsdel i nordöstra Sundsvall. Skönsberg kallas ibland för Staden i staden och ligger 2 km från Sundsvalls centrum och här finns både villor, flerfamiljshus, bostadsrätter och hyresrätter. För att skapa en helhetsuppfattning om hemmet tipsar jag om att du tar en virtuell visning genom vår 3D-tjänst Hoome View. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Moreliusgatan14!

  • Premium
  • Energieffektiv
Rapsvägen 9, Njurunda, Sundsvalls kommun
  • Mån 22 apr kl 16:00
Rapsvägen 9, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 2
Rapsvägen 9, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 3

Rapsvägen 9

Villa
Njurunda, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 150 000 kr
90 + 30 m²
5 rum
2 805 m² tomt

Välkommen till Rapsvägen 9 och en rymlig familjevilla med härlig trädgård i populära Bommen. Hemmet erbjuder en praktisk och social planlösning och är fördelad på två våningsplan. På entréplan finns det en inglasad altan, perfekt för att förlänga sommarhalvåret. Här väntar en bekväm vardag i en naturskön omgivning. Området är perfekt för barnfamiljer med nära till natur, badplats, affär, skola och dagis – allt du kan behöva i din vardagslogistik. Villan fördelas på 90 kvm boyta med 5 rum och kök varav 3 sovrum. Rymligt kök med stor matplats. Husets uppvärmning sker via luftvärmepump, direktverkande el & braskamin. Grönskande trädgårdstomt med härlig uteplats. Här har du nära till låg- och mellanstadieskola och gångavstånd till närmaste dagis. Med endast 1 km från bostaden nås Njurundabommen, här finner du närservice, matbutik, bank, detaljhandel, pizzeria, sportbutik, hockeyrink, lekplatser, fiskevatten, bussanslutningar samt frisörsalong. Inom en distans av 5 km når du Kvissleby centrum här finns även skidåkning i slalombacken Nolbykullen, ridskola, bank, systembolag och detaljhandel. För den golfintresserade når du med en kort bilfärd från bostaden Skottsunds- samt Öjestrands golfbana. Kika gärna in hemmet via våran digitala scanningtjänst Hoome view, där du kan gå runt i huset via din smartphone eller dator. Kommunikationerna är mycket bra, närmaste busslinje finns med gångavstånd från bostaden. Härifrån tar du dig vidare mot Kvissleby samt Sundsvall. För dig med bil finns en nära anslutning till E4:an mot Sundsvall, tack vare den ombyggda vägen når du city på bara 15 minuter. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Rapsvägen 9!

  • Premium
Ållerviken 112, Ållerviken, Sundsvalls kommun
Ållerviken 112, Ållerviken, Sundsvalls kommun, bild 2
Ållerviken 112, Ållerviken, Sundsvalls kommun, bild 3

Ållerviken 112

Fritidshus
Ållerviken, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
43 m²
3 rum
1 620 m² tomt

Det sägs att den viktigaste faktorn i fastighetsköp är läget, och det är här Ållerviken 112 verkligen utmärker sig. Välkommen till en unik möjlighet att förverkliga din dröm om en bostad vid havet. Ållerviken 112 erbjuder en charmig fastighet med en oslagbar placering direkt mot det glittrande havet. Denna fastighet är mer än bara en bostad – den är en chans att skapa din egen personliga oas vid vattnet, med en tomt som är en pärla i sig. Tidigare beviljat bygglov på tomten för uppförande av 300 kvm villa. Tomten är en oas av möjligheter, med tillräckligt med utrymme för trädgård, terrass, och kanske till och med en brygga som sträcker sig ut över havet. Här kan du skapa en utomhusmiljö som är perfekt för avkoppling, underhållning och skapande av minnen. Fastigheten inkluderar två mindre stugor som väntar på att bli din vision av ett drömhem. Även om stugan är i behov av renovering och modernisering, erbjuder den en kanvas för dig att skapa något unikt och personligt. Alternativt kan man riva den och bygga sitt nya drömhem från grunden. Fastigheten visas privat efter överenskommelse, kontakta ansvarig mäklare för att boka upp en visning. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Ållerviken 112!

  • Premium
Klintgatan 18B, Skönsmon, Sundsvalls kommun
Klintgatan 18B, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 2
Klintgatan 18B, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 3

Klintgatan 18B

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
425 000 kr
17,9 m²
1 rum
vån 3/3
1 168 kr/mån
23 743 kr/m²

Välkommen att trivas i denna nyrenoverade lägenhet med svårslagen utsikt över Sundsvalls stad. När du tar dina första steg in i hemmet lägger du märke till den kvadratsmarta öppna planlösningen. Bostaden erbjuder ett arbetsvänligt och stilmedvetet kök med goda förvaringsmöjligheter, maskinpark som ger dig perfekta förutsättningar för riktigt god matlagning. Samtliga kvadratmeter nyttjas optimalt, allrummet erbjuder flera goda inredningsmöjligheter och en vacker utsikt över Sundsvalls stad. I föreningen finns bastu, tvättstuga, cykel förråd och hobbyrum att nyttja för medlemmarna. Här bor du i en härlig miljö av trevliga parker, villor från tidigt 1900-tal och flerbostadshus. Via en kortare promenad från bostaden finner finner du närmaste busshållplats (Mogatan), här går busslinje 4 som tar dig vidare mot busstationen Navet, Granloholm eller Bredsand, från Navet når du samtliga bussanslutningar i Sundsvall, Härnösand och Timrå. 15 minuter gång från bostaden når du Sundsvalls stadskärna, här erbjuds allt från matbutiker, shopping, restauranger, uteliv, gym, skolor, Casino, bank, m.fl. Ett stenkast från bostaden återfinner du även Sundsvalls tågstation för anslutningar vidare i landet, mot norr, väst och söder. Bilplats finns direkt! Kika gärna in lägenheten via våran digitala scanningtjänst Hoome view, där du kan gå runt i lägenheten via din smartphone eller dator. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Klintgatan 18B!

  • Premium
Hagavägen 22A, Haga, Sundsvalls kommun
Hagavägen 22A, Haga, Sundsvalls kommun, bild 2
Hagavägen 22A, Haga, Sundsvalls kommun, bild 3

Hagavägen 22A

Övrigt
Haga, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
395 000 kr
38,1 m²
2 rum
2 662 kr/mån

Hagavägen 22A är en bostadsrättslokal med strategiskt läge och flexibel planlösning. Tidigare har lokalen använts som en massagelokal, men den kan även lämpa sig för andra typer av verksamheter. Lokalen är anpassad för en massagelokal med lämpliga ytor och funktionella rum. Här finns möjlighet att starta eller utveckla en egen massageverksamhet. Alternativt kan lokalen anpassas för andra verksamhetsändamål som kontor, ateljé eller butik tack vare sin flexibla planlösning och centralt belägna läge. Centralt beläget med närhet till kommunikationer, shopping och service, erbjuder denna bostadsrättslokal en flexibel planlösning. Lokalen är i bra skick och underhållen, redo för inflyttning eller verksamhetsstart. Hagavägen 22A tillhör en bostadsrättsförening med god ekonomi och trevliga grannar. Föreningen erbjuder gemensamma utrymmen. Kolla gärna in bostaden via vår virtuella 3-d Scanning. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Hagavägen 22A!

  • Premium
Vattjomsvägen 106, Vattjom, Sundsvalls kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00
Vattjomsvägen 106, Vattjom, Sundsvalls kommun, bild 2
Vattjomsvägen 106, Vattjom, Sundsvalls kommun, bild 3

Vattjomsvägen 106

Villa
Vattjom, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
158 + 122 m²
4 rum
1 590 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade 1½-plansvilla på populära Vattjomsvägen! Det här charmiga huset byggt 1949 är nu redo att välkomna sina nya ägare. Tilltalande familjevilla som ligger på parkliknande villatomt med en väldisponerad rumsfördelning om 4 rum och kök varav 3 sovrum. Marbodal kök från 2019 samt bergvärme från 2020. Trevlig, välskött trädgårdstomt med friggebod samt stort trädäck med sol hela dagen, här finns även en uppvärmd pool! Vardagsrummet ger plats för soffgrupp och inbjuder till mysiga kvällar framför tvn. I anslutning till vardagsrummet når du även den inglasade altanen med plats för möblemang, här kan man avnjuta många sena sommarkvällar och även förlänga sommarhalvåret med middagar långt ut på hösten! Här finner man även den stora terrassen med uppvärmd pool, perfekt för mysigt familjehäng och för att fånga upp solens alla timmar! På bostadens övervåning finner du två sovrum samt en klädkammare. Här finns det även gott om utrymme för förvaring. Det här hemmet erbjuder ett varmgarage på hela 85 kvm med golvvärme som med enkelhet kan göras om till en lägenhet om behovet finns. Tomten är grönskande och lummig samt ligger i ett insynsskyddat läge. Här bor man ett stenkast från både Vattjom och Matfors med alla dess bekvämligheter. Ett boende med närhet till trevlig natur och andra finesser som området har att erbjuda. Via en kort bilfärd från bostaden finner E14 som tar dig vidare in till Sundsvall, du tar dig från bostaden till Sundsvall centrum via 20 minuters bilfärd. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Vattjomsvägen 106!

  • Premium
Paviljongvägen 7A, Sidsjö, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 11:00
Paviljongvägen 7A, Sidsjö, Sundsvalls kommun, bild 2
Paviljongvägen 7A, Sidsjö, Sundsvalls kommun, bild 3

Paviljongvägen 7A

Lägenhet
Sidsjö, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
53,6 m²
2.5 rum
vån 1/2
3 710 kr/mån
25 187 kr/m²

Äntligen saluförs en tilltalande lägenhet praktiskt belägen med egen ingång och hiss, moderna inredningsdetaljer som kommer få dig att längta hem! Bostaden har genomgående tilltalande detaljer såsom en sömlös trestavsparkett, tilltagen takhöjd för extra rymd samt extra stora fönsterpartier för ett maximerat ljusflöde. Hemmet erbjuder ett arbetsvänligt och stilmedvetet kök med goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp samt en fullutrustad maskinpark och utrymme för ett matbord. Samtliga kvadratmetrar nyttjas optimalt med vardagsrum som erbjuder flera goda inredningsmöjligheter. Goda förvaringsmöjligheter. Fräscht och stilfullt badrum utrustad med bekvämligheter såsom tvättmaskin handdukstork och golvvärme. Intill bostaden finns Sidsjö Hotell och konferens som erbjuder logi god mat i restaurangen samt frukost för den som önskar lyxa till det till lördagsbruchen. Du når även STC-gym via källarplan från lägenhetens huskropp för dig som önskar utöva friskvård. I området erbjuds du även en fantastisk rekreation i Sidsjön naturreservat, trevliga promenadstråk, badplatser, grillplatser, skidbacke samt längdsskidspår som sträcker sig hela vägen bort till Södra berget. Med nära avstånd från bostaden finner du både för- samt grundskola. Med buss når du Sundsvalls stadskärna på knappa 15 minuter eller bilfärd om 10 minuter. Detta är både en plats och ett hem som bara måste upplevas på plats, välkommen med din visningsanmälan. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Kungsnäs 146, Selånger, Sundsvalls kommun

Kungsnäs 146

Villa
Selånger, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
98 + 30 m²
5 rum
1 181 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa i lantliga och natursköna Kungsnäs. Här kan vi nu presentera ett vackert hem där det bara är att ställa in möblerna och bo. Väl hemma på uppfarten möts ni av ett väl tilltaget hem för hela familjen i 1-plan samt källare. Hemmet ligger härligt beläget i en lummig och lantlig miljö. En fantastiskt härlig altan med vidsträckt utsikt. Uppvärmningen har konverterats till bergvärme för energieffektiv uppvärmning. Fiber finns indraget via IP-only. Tomten är väl tilltagen med ett stort uthus som kan användas som gästhus, på tomten finns även carport. Från hemmet har ni bara 2 km till Bergsåker där det bland annat finns matbutik med paketutlämning, förskolor och skolor. Med bil tar ni er in till centrala Sundsvall på endast tio minuter. I närheten av hemmet går även busslinje 131 samt 141. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Kungsnäs 146!

  • Plus
Fridhemsgatan 59A, Skönsmon, Sundsvalls kommun
Fridhemsgatan 59A, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 2
Fridhemsgatan 59A, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 3

Fridhemsgatan 59A

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
695 000 kr
37,5 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 153 kr/mån
18 533 kr/m²

Välkommen till det här charmiga hemmet med en tilltalande öppen planlösning, beläget i gavelläge med ett rikligt ljusinsläpp! Perfekta sällskapsytor med ett fint renoverat kök med tidlösa luckor och färgval. Den öppna planlösningen med köksön mellan kök och vardagsrum erbjuder ljus och rymd. Praktisk sovdel med plats för både säng och förvaring. En stor hall med bra plats för kläder. Bostaden är härligt belägen i närhet till trevliga parkmiljöer och flerbostadshus samt villor från tidigt 1900-tal. Här bor du med härlig bekvämlighet och närhet till matbutik, konditori, pizzeria, VC och gym. Med buss når du Sundsvalls centrum på knappa 10 minuter, här finns shopping, restauranger, bank, apotek, matbutik, uteliv, m.fl. Från bostaden finner du även för, grund- och gymnasieskolor med bara 5 minuter promenad från lägenheten. Kommunikationen är optimal i området då du endast 50 meter från bostaden finner närmaste busshållplats, här går stadsbussar, busslinje 4 som tar dig endast på ett par minuter in till Sundsvalls busscentral eller vidare mot Skönsmon & Bredsand. Bussen går med endast ett mellanrum av 10 minuter. Från bostaden kan du snabbt ta dig till E4 om du önskar färdas ut från staden. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Fridhemsgatan 59A!

  • Premium
Kungsbackavägen 65, Granloholm, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår
Kungsbackavägen 65, Granloholm, Sundsvalls kommun, bild 2
Kungsbackavägen 65, Granloholm, Sundsvalls kommun, bild 3

Kungsbackavägen 65

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 450 000 kr
104,5 m²
5 rum
7 808 kr/mån
13 876 kr/m²

Vill ni uppleva Bullerbykänslan samtidigt som ni får ett enkelt och lättskött boende med närhet till det mesta så vill ni inte missa detta hem. Varmt välkommen till detta bostadsrättsradhus som är perfekt beläget på Kungsbackavägen 65. Med en rymlig boarea på 104.5 kvm får du en bekväm och välplanerad bostad. Här kombineras modern elegans med praktisk funktionalitet. Den främre delen av huset pryds av en härlig uteplats där du kan njuta av soliga dagar och trevliga kvällar. Den inglasade altanen skapar en förlängning av vardagsrummet och ger möjlighet till avkoppling under de flesta årstider. Dessutom har du en balkong på övre plan som erbjuder en perfekt plats för en lugn stund med en kopp kaffe eller en god bok. I detta naturnära område finns såväl villor som radhus och flerfamiljshus. Det ligger 3 km nordväst om centrala Sundsvall. Granloholm ligger i huvudsak i Selångers distrikt. Området gränsar i söder till stadsdelsområdet Granlo och i väster till Haga. Gatorna har namn efter svenska städer, som till exempel Haparandavägen och Karlstadsvägen. Här finns bibliotek, fritidsgård och idrottshall i Centrumvillan, nära till Balderhovs IP, isbanor med mera. I Granloholm finns också volleybollplan, frisbeegolfbana, motionsspår, fotbollsplaner och cykel- och gångvägar. Runt Sticksjön finns fina strövområden. Nära till Sticksjön och Himlabadet. Välkommen hem till Kungsbackavägen 65.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Skrängsta 110, Njurunda, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår
Skrängsta 110, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 2
Skrängsta 110, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 3

Skrängsta 110

Gård/Skog
Njurunda, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 995 000 kr
350 m²
8 rum
13,8 ha tomt

Välskött hästgård i en idyllisk naturomgivning! Gården stoltserar med en imponerande huvudbyggnad från 1881, som har bevarats i enastående skick. Dessutom finns ett charmigt mindre hus med fyra rum och kök. Nyligen uppfört stall med fem rymliga boxar, tillsammans med faciliteter som tvättrum och mysigt fikarum. Ett mindre stall med tre boxar är också en del av gården. Här finns även en rymlig paddock för träningsändamål. För den som behöver extra utrymme finns en ladugård/loge med pannrum och verkstad. Härbret har omvandlats till en festlokal, och detta är bara början på allt som erbjuds. Fastigheten sträcker sig över cirka 13.8 hektar mark, som inkluderar åtta hektar åker, ungefär två hektar betesmark, tre hektar skog och en hektar skogsimpediment. Dessutom finns ett avtal om frikraft på 12 500 kWh per år. Detta är verkligen en dröm för den hästintresserade som även önskar omfattande möjligheter till olika verksamheter och njutning av naturen. Nyligen anlagd travbana finns men under utredning av länsstyrelsen, kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Skrängsta 110!

  • Premium
Skolallén 7, Östrand, Timrå kommun

Skolallén 7

Villa
Östrand, Timrå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
132 + 115 m²
4 rum
1 540 m² tomt

Skolallen 7 i Timrå är ett charmigt hem som erbjuder bra funktionalitet för den medelstora familjen. Med en bra planlösning och sovrum på det övre planet skapar det en skön balans mellan avskildhet och gemenskap. Husets egenskaper inkluderar tre våningar av välplanerade utrymmen och en öppen känsla. Det övre planet är avsett för sovrum, vilket ger en rofylld plats för vila. Köket är modernt och välutrustat, vilket gör det till en central plats för måltider och socialt umgänge. Den oinredda källaren med en garagedel ger extra utrymme och flexibilitet för dina behov. Trädgården är välskött och erbjuder en lugn oas för avkoppling och sociala tillställningar. Här bor du i ett perfekt område för barnfamiljer med nära till naturen, badplats, skola, förskola och allt du kan tänkas behöva i vardagen. Från hemmet är det endast 2 km till Timrå centrum, där du finner vårdcentral, apotek, skolor, klädesbutiker, frisörsalonger, livsmedelsbutiker, systembolag och gym. Utöver det erbjuder naturen i närheten fiskeplatser, fina strövområden och badsjöar som är trevliga utflyktsmål för hela familjen. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Skolallén 7!

Ekenäsvägen 1B, Sundsbruk, Sundsvalls kommun

Ekenäsvägen 1B

Villa
Sundsbruk, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
162 m²
6 rum
3 975 m² tomt

Drömmer ni om att flytta in i ett nyproducerat hus med påkostade materialval och dubbelgarage? Då har ni hittat rätt. På Ekenäsvägen 1B finner ni detta lösvirkeshus som 163 kvm i ett plan. Invändigt erbjuds ett stort vardagsrum i öppen planlösning till köket där hela familjen kan samlas och umgås. Tack vare ryggåstaket och de stora fönsterpartierna skapas en fantastisk rymd i rummet. Utöver detta finns ett master bedroom med walk in closet och eget badrum. resterande del av huset består ytterligare tre sovrum, allrum, tvättstuga och badrum. Området är beläget ca 10 km från centrala Sundsvall I direkt anslutning till området ligger Römsta förskola och i Ljustadalens centrum ligger Ljustadalens skola med klasserna F-6. I anslutning till skolan finns bibliotek, Ljustadalens Hälsocentral Premicare samt Ljusta Aktivitet Centrum. Kontakta mig för mer info gällande fastigheten. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Ekenäsvägen 1B!

Korstavägen 13, Korsta, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår

Korstavägen 13

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
375 000 kr
33,5 m²
1.5 rum
vån 1/7
3 214 kr/mån
11 194 kr/m²

Varmt välkommen till denna lägenhet där ni får ett väldigt trevligt hem där ni bara kan ställa in era möbler och bo. Fint kök, fräscht badrum fina golv och ytskikt. Stor altan där man kan samla hela familjen. Gott om plats för förvaring garderober i lägenheten samt förråd på samma plan som lägenheten. Bostaden är berikad med ett ständigt ljusflöde tack vare de stora fönsterpartierna och spotlights i hallen. Kommunikationen är optimal i området då du endast 150 meter från bostaden finner närmaste busshållplats, här går stadsbussar, busslinje 1 som tar dig endast på 15 minuter in till Sundsvalls busscentral eller vidare mot Bergsåker och Alnö. Bussen går med endast ett mellanrum av 10 minuter. För att skapa en helhetsuppfattning om hemmet tipsar jag om att du tar en virtuell visning genom vår 3D-tjänst Hoome View. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Korstavägen 13!

  • Uteplats
  • Hiss
Dimvägen 5, Sörberge, Timrå kommun

Dimvägen 5

Villa
Sörberge, Timrå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
131 + 164 m²
7 rum
1 218 m² tomt

Vi kan nu välkomna dig till Dimvägen 5, det perfekta hemmet för dig och din familj! Detta fantastiska hus erbjuder inte bara en jättefin trädgård med ett växthus, utan också en rad andra fantastiska funktioner som kommer att göra att du längtar hem. Med hela 7 rum varav 4-5 sovrum passar det här hemmet de allra flesta familjer. En grönskande trädgård som är som ett eget paradis väntar på dig. Odla dina egna grönsaker i det charmiga växthuset, njut av blommande träd och buskar, och skapa underbara minnen med familj och vänner i den stora trädgården. För att skapa en helhetsuppfattning om hemmet tipsar jag om att du tar en virtuell visning genom vår 3D-tjänst Hoome View. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Dimvägen 5!

Torsjövägen 20, Alby, Ånge kommun

Torsjövägen 20

Villa
Alby, Ånge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
295 000 kr
116 + 25 m²
5 rum
1 150 m² tomt

Välkommen till den här familjevillan om 116 kvm som disponeras på 5 rum varav 3 sovrum. Hemmet har en smart trivsam planlösning med trevliga och tidlösa materialval. När du kliver in i bostaden välkomnas du av en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter. Här erbjuds ett stort och rymligt kök där luckor och lådor är i en vit kulör, som kombineras med vitt kakel, vilket ger ett rent och prydligt intryck. Gedigen och funktionell maskinpark som underlättar vardagen samt väldigt goda arbetsytor som skapar ett kök perfekt för god matlagning. I köket kan två personer enkelt laga mat tillsammans utan att behöva trängas. Här finns gott om plats för matbord, men har man en större middagsbjudning kan man ta sina gäster in till matrummet där det stora sällskapet får plats, detta rum kan även disponeras som ett extra sovrum. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder goda möbleringsmöjligheter, här finner du även ett gediget ljusinsläpp från rummets större fönsterpartier. På entréplan finner du hemmets ena wc, som är utrustat med tvättmaskin, samt på övre plan hittar du hemmets badrum. Övervåningen är även utrustat med tre rymliga sovrum. På fastigheten finner du även goda förvaringsmöjligheter i uthuset och garaget. Behöver du ta dig mot staden så finner du Ånge på endast ca 10-15 min. Här kommer du att finna allt det nödvändigaste. För att skapa en helhetsuppfattning om hemmet tipsar jag om att du tar en virtuell visning genom vår 3D-tjänst Hoome View. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen på visning!

Bergvägen 15, Sörberge, Timrå kommun
Bergvägen 15, Sörberge, Timrå kommun, bild 2
Bergvägen 15, Sörberge, Timrå kommun, bild 3

Bergvägen 15

Villa
Sörberge, Timrå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
102 + 10 m²
4 rum
1 540 m² tomt

Välkommen hem till Bergvägen 15 och denna villa med inglasat uterum, solpaneler och stor grönskande tomt. Vi kan nu erbjuda en familjevilla om 102+10 kvm som disponeras på 4 rum varav 2-3 sovrum. Här är mycket renoveringar gjorda och det är bara för nästa familj att flytta in och sätta sin prägel på hemmet. Här kan man bo riktigt billigt med hjälp av solpaneler och samtidigt inte känna någon stress över stigande elpriser! Sörberge är en del av tätorten Timrå i Timrå kommun, Medelpad och ligger strax norr om centrala Timrå. Före 1970 var Sörberge en egen tätort. I Sörberge centrum som ligger alldeles i närheten finns gatukök, bygghandel, pizzeria, blomaffär, Ica Supermarket, frisör, bankomat, vvs-affär etc. Förskola, grundskola samt gymnasieskola finns även det inom behörigt avstånd från hemmet. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Bergvägen 15!

  • Premium
Björkön 2:101, Njurunda, Sundsvalls kommun

Björkön 2:101

Tomt
Njurunda, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
650 000 kr
1 211 m² tomt

Öppet bra läge med närhet till havet, servitut på båtplats och brygga, tilltagen tomt om 1211 kvm, här finns möjligheten att bygga en 1½-plansvilla. Vatten finns installerat till tomtgräns men avlopp behöver installeras. Här bor du med naturen som närmaste granne i ett lugnt och stillsamt område och endast några minuter bilfärd till närmaste service, dagis samt skola. Här kan du bygga 1½-plansvilla upp mot 175 kvm, bygglov krävs och söks utav köparen. Nära belägen till skolor, dagis och kommunikationer, endast 10 minuter bilfärd in till Njurundabommen där du finner allt som du kan tänkas behöva. Såsom matbutik, vårdcentral, tandläkare, pizzerior och bussanslutningar till övriga Sundsvall.

Björkön 2:100, Njurunda, Sundsvalls kommun

Björkön 2:100

Tomt
Njurunda, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
650 000 kr
1 214 m² tomt

Öppet bra läge med närhet till havet, servitut på båtplats och brygga, tilltagen tomt om 1214 kvm, här finns möjligheten att bygga en 1½-plansvilla. Vatten finns installerat till tomtgräns men avlopp behöver installeras. Här bor du med naturen som närmaste granne i ett lugnt och stillsamt område och endast några minuter bilfärd till närmaste service, dagis samt skola. Här kan du bygga 1½-plansvilla upp mot 175 kvm, bygglov krävs och söks utav köparen. Nära belägen till skolor, dagis och kommunikationer, endast 10 minuter bilfärd in till Njurundabommen där du finner allt som du kan tänkas behöva. Såsom matbutik, vårdcentral, tandläkare, pizzerior och bussanslutningar till övriga Sundsvall.

Visar alla 23