Mäklare Rasmus Israelsson

Rasmus Israelsson

Om mig

Mitt namn är Rasmus Israelsson och jag är otroligt stolt över att vara en del av Hoome Mäkleri X Erik Olsson. Vi särskiljer oss genom nytänkande och modern digital marknadsföring. Min ambitionsnivå är extremt hög för att nå bästa möjliga resultat för just din bostadsaffär. - Västernorrlands mest rekommenderade mäklare Q4 2021 - Top 5 mest säljande mäklaren i Sundsvalls kommun 2022 - Top 2 mest rekommenderade mäklaren i hela Västernorrlands län 2022

Mäklarens försäljningar
Norra Kyrkogatan 27A, Norrstaden, Härnösands kommun
 • Mån 6 feb kl 16:30

Norra Kyrkogatan 27A

Lägenhet
Norrstaden, Härnösands kommun
Hoome Mäkleri

250 000 kr

33 m²

1 rum

1 825 kr/mån

7 576 kr/m²

Nu saluförs detta kvadratsmarta hem på en av Härnösands populäraste adresser! - Stambytt - Låg avgift om 1825 :- - Flexibelt tillträde - Flytta in utan att renovera - Centralt med närhet till gymnasium - Möblemang kan ingå efter överenskommelse Inbjudande och hemtrevlig etta med närhet till stadskärnan, kommunikationer, uteliv och härlig parkmiljö. Samtliga kvadratmetrar utnyttjas optimalt med vardagsrum som erbjuder flera goda inredningsmöjligheter. Utmärkt förvaring via garderob som rymmer samtliga årets plagg. Ett perfekt boende för dig som pendlar i jobbet eller dig som söker ett bra första boende. Till lägenheten hör ett förråd om cirka 3-4kvm. Compact living när det är som allra bäst. Fastigheten uppfördes i slutet av femtiotalet och är belägen i kvarteret Utkiken med adress Norra Kyrkogatan 27 A-B. 1994 genomfördes ett stambyte, och övriga gemensamma ytor har fortlöpande underhållits. Fastigheten har 34 lägenheter av varierande storlek. Norrstaden är ett attraktivt område beläget intill Härnösands centrumkärna. I området finns mestadels lägenheter men även en del villor och kedjehus. Här bor man med kort promenadavstånd till centrums utbud av service, butiker och restauranger. I området finns även hamninloppet och utsprångskajen. Sommartid lägger populära turbåten Ådalen 3 till där som många uppskattar att ta en tur med för att njuta av höga kusten med god mat. För att skapa en helheltsuppfattning om hemmet tipsar vi om att du tar en virtuell visning genom våran 3D-tjänst Hoome View. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Norra Kyrkogatan 27A!

 • Plus
Haparandavägen 49, Granloholm, Sundsvalls kommun

Haparandavägen 49

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri

1 050 000 kr

81,5 m²

3 rum

5 219 kr/mån

12 883 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna rymliga trerummare om 81,5 väldisponerade kvadratmeter med egen ingång och balkong med fint solläge! Hemmet som ursprungligen är 3:a men ombyggt till en 4:a, erbjuder en social planlösning med trevliga materialval. Vid entré i bostaden välkomnas du av en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter, En kort trappa upp finns lägenhetens övriga rum med ett fint kök som erbjuder vita snickerier som bryts av mot bänkskivan. Gedigen och funktionell maskinpark som underlättar vardagen samt goda arbetsytor som skapar ett kök perfekt för god matlagning. Vardagsrummet är generöst och erbjuder god plats för större soffgrupp samt diverse möblemang, perfekt vid sociala tillställningar. I anslutning till vardagsrummet finner man den trivsamma balkongen. Badrummet i hemmet är renoverat av föreningen och här finns det tvättmaskin samt gott om plats för förvaring. I detta naturnära område finns såväl villor som radhus och flerfamiljshus. Det ligger 3 km nordväst om centrala Sundsvall. Granloholm ligger i huvudsak i Selångers distrikt. Området gränsar i söder till stadsdelsområdet Granlo och i väster till Haga. Gatorna har namn efter svenska städer, som till exempel Haparandavägen och Karlstadsvägen. Området har såväl villor som bostadsrätter i form av lägenheter och radhus. Det finns även hyresrätter. Området består av västra och östra Granloholm, som ligger väster respektive öster om Granloholmsrondellen och Granloholms centrum. Kommunikationen är optimal i området då du endast 250 meter från bostaden finner närmaste busshållplats, här går stadsbussar, busslinje 4 som tar dig endast på ett par minuter in till Sundsvalls busscentral eller vidare mot Sundsvalls sjukhus och Granloholm centrum. Bussen går med endast ett mellanrum av 10 minuter. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Haparandavägen 49!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Granmodalsgatan 8, Södermalm, Sundsvalls kommun

Granmodalsgatan 8

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri

695 000 kr

48,2 m²

2 rum

4 106 kr/mån

14 419 kr/m²

Välkommen till den här trivsamma lägenheten på populär adress i Södermalm! Lägenheten erbjuder 48.2 väldisponerade kvadratmeter med stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp, samt kök, sovrum och balkong i västerläge med utsikt över Norra berget. Att ha en balkong i västerläge betyder att du kommer få njuta av den berömda kvällssolen. Det är inte lika varmt på en balkong i väst eftersom solen oftast är snällare mot slutet av dagen. Många föredrar västläge för att kunna äta ute-middagar eller umgås med vänner under sena sommarkvällar. Den gemensamma gården utanför lägenheten erbjuder möjlighet att nyttja gräsmattan utanför till utemöbel, odla eller annan samvaro. Lägenheten erbjuder även 2 stora källarförråd i samma hus. Södermalm, tidigare Stenhammaren, är en stadsdel i Sundsvall, söder om järnvägen och stenstaden (centrum), mellan Sidsjövägen och Grevebäcksparken. Söder om Södermalm ligger Södra Stadsberget med bland annat nybyggd padelbana samt tennishall. Åt öster återfinnes Östermalm och åt väster Sallyhill. I sydvästlig riktning gränsar Sidsjön. Södermalm gränsar mot skogen och erbjuder de boende många spår och stigar till följd av närheten till Sidsjöns och Södra Bergets friluftsområden. Här finns också ett antal parker och grönområden såsom Östra parken, Södermalmsparken och Hantverkarparken. Vi lever i en tid då vi tvingas distansera oss mot vår vilja. Detta ställer även krav på oss som mäklare. På så sätt kan vi erbjuda de som just nu kanske inte vågar eller har möjligheten att gå på visning att ändå få en känsla för de hem vi förmedlar – digitalt, tryggt och säkert när de själv önskar, vart de än befinner sig. Kika gärna in lägenheten via våran digitala scanningtjänst Hoome view, där du kan gå runt i lägenheten via din smartphone eller dator. Varmt välkommen med din visningsanmälan! Välkommen hem till Granmodalsgatan 8.

 • Balkong
 • Uteplats
Ängesvägen 7, Johannedal, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår

Ängesvägen 7

Lägenhet
Johannedal, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri

650 000 kr

80,5 m²

3 rum

4 739 kr/mån

8 075 kr/m²

Optimalt planerad trerummare i barnvänligt område! När du kliver innanför tröskeln i denna trea möts du av en insynsskyddad och charmig lägenhet med härlig rymd. Här bor du på det absolut bästa läget på populära Ängesvägen. Härlig utsikt från lägenhetens balkong som vetter över föreningens grönskande innergård. Du erbjuds stora sällskapsytor, generös takhöjd, bra förvaringsmöjligheter, utmärkt planlösning och sociala ytor. Bostaden är berikad med ett ständigt ljusflöde tack vare de stora fönsterpartierna i två väderstreck. Området är beläget ca 10 km från centrala Sundsvall och med gångavstånd till Norrlands största köpcenter Birsta City, IKEA och stormarknaden Ica Maxi. I anslutning till skolan finns bibliotek, Ljustadalens Hälsocentral Premicare samt Ljusta Aktivitet Centrum. I området finns ett flertal apotek. Bland annat vid ICA Maxi, Coop Forum och två i Birsta City. Närhet till lekpark. Vi lever i en tid då vi tvingas distansera oss mot vår vilja. Detta ställer även krav på oss som mäklare. På så sätt kan vi erbjuda de som just nu kanske inte vågar eller har möjligheten att gå på visning att ändå få en känsla för de hem vi förmedlar – digitalt, tryggt och säkert när de själv önskar, vart de än befinner sig. Kika gärna in lägenheten via våran digitala scanningtjänst Hoome view, där du kan gå runt i hemmet via din smartphone eller dator. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Ängesvägen 7!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Kubikenborgsgatan 5B, Kubikenborg, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår

Kubikenborgsgatan 5B

Lägenhet
Kubikenborg, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri

340 000 kr

25,2 m²

1 rum

1 983 kr/mån

13 492 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva detta yteffektiva hem med låg månadsavgift i attraktiva Kuben. Hemmet erbjuder ett stilrent kök med arbetsvänliga ytor och goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp samt ett trevligt ljusinsläpp från fönster. Samtliga kvadratmeter utnyttjas optimalt med hemmets vardagsrum som erbjuder flera goda inredningsmöjligheter, samt generöst med utrymme för både en soffgrupp och sovplats. Hemmets badrum är stilfullt med våtrumstapet och matta, duschen finns i ett separat utrymme i anslutning till badrummet. I föreningen finns det tillgång till relaxavdelning med bastu och spabad/duschplats. Även gemensam grillplats på gården och boulebana. Ett stenkast från Ica Kubiken. Kubikenborg är en stadsdel sydost om Sundsvalls centrum, mellan Södra Stadsberget och Sundsvallsfjärden. I väster gränsar stadsdelen till Skönsmon, i öster till obebyggd skogsmark. I stadsdelen finns många större sportanläggningar placerade. Här finns bland annat ett antal fotbollsplaner, en baseboll- och en softbollplan, en amerikansk fotbollsplan och ett av 1970-talets få kvarvarande kvartersbad. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Kubikenborgsgatan 5B!

Klingsta 2:64, Klingsta, Sundsvalls kommun

Klingsta 2:64

Tomt
Klingsta, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri

425 000 kr

1 340 m² tomt

Tröttnat på att leta efter det perfekta hemmet? Nu finns det möjlighet att förvärva denna trevliga tomt om 1 340 kvm och skapa er egen dröm. Tomten ligger vackert mot Vintertjärn och har stora möjligheter oavsett om tanken är att bosätta sig permanent eller skapa sig ett härligt sommarboende. Här bor ni med naturen som granne samtidigt som ni enkelt tar er in till centrala Sundsvall oavsett om ni åker bill eller buss. Det har tidigare funnits förhandsbesked för uppförande av Smålandsvillans modell Kalmar ca 156 kvm 1,5-planshus samt garage. Tomten ligger utanför detaljplan vilket innebär att byggnation sker i samråd med Sundsvalls kommun. Ta en tur och titta på tomten, Hoomes skyltar finns på plats!

 • Plus
Klingsta 2:63, Klingsta, Sundsvalls kommun

Klingsta 2:63

Tomt
Klingsta, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri

425 000 kr

1 322 m² tomt

Tröttnat på att leta efter det perfekta hemmet? Nu finns det möjlighet att förvärva denna trevliga tomt om 1 322 kvm och skapa er egen dröm. Tomten ligger vackert mot Vintertjärn och har stora möjligheter oavsett om tanken är att bosätta sig permanent eller skapa sig ett härligt sommarboende. Här bor ni med naturen som granne samtidigt som ni enkelt tar er in till centrala Sundsvall oavsett om ni åker bill eller buss. Det har tidigare funnits förhandsbesked för uppförande av Smålandsvillans modell Kalmar ca 156 kvm 1,5-planshus samt garage. Tomten ligger utanför detaljplan vilket innebär att byggnation sker i samråd med Sundsvalls kommun. Ta en tur och titta på tomten, Hoomes skyltar finns på plats!

 • Plus
Klingsta 2:62, Klingsta, Sundsvalls kommun

Klingsta 2:62

Tomt
Klingsta, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri

375 000 kr

1 333 m² tomt

Tröttnat på att leta efter det perfekta hemmet? Nu finns det möjlighet att förvärva denna trevliga tomt om 1 333 kvm och skapa er egen dröm. Tomten ligger vackert mot Vintertjärn och har stora möjligheter oavsett om tanken är att bosätta sig permanent eller skapa sig ett härligt sommarboende. Här bor ni med naturen som granne samtidigt som ni enkelt tar er in till centrala Sundsvall oavsett om ni åker bill eller buss. Det har tidigare funnits förhandsbesked för uppförande av Smålandsvillans modell Nybro ca 195 kvm 1,5-planshus samt garage. Tomten ligger utanför detaljplan vilket innebär att byggnation sker i samråd med Sundsvalls kommun. Ta en tur och titta på tomten, Hoomes skyltar finns på plats!

Visar alla 8