Mäklare Maya Sundlöf

Maya Sundlöf

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Fiskvik 102, Bergsjö, Nordanstigs kommun
  • Lör 18 feb kl 11:00
Fiskvik 102, Bergsjö, Nordanstigs kommun, bild 2
Fiskvik 102, Bergsjö, Nordanstigs kommun, bild 3

Fiskvik 102

Villa
Bergsjö, Nordanstigs kommun
Hoome Mäkleri

850 000 kr

120 m²

4 rum

1 436 m² tomt

Nu är den här stora och renoverade villan i natursköna Fiskvik till salu, ca 5 minuter utanför centrala Bergsjö. Hemmet har under dom senaste tio åren renoverats grundligt så här är det bara att flytta in och börja trivas! Kliv in och möts av en generös planlösning och genomgående härlig atmosfär. Modernt kök med trendigt svarta köksluckor med skafferi och moderna vitvaror, stort badrum som även det är renoverat, sovrum med ryggåstak för en fantastisk rymd. På vintern kan ni packa bilen med slalom- eller längdskidor och ta en dagstur till Hassela Ski Resort och sommartid njuter du i den i gröna inbäddade trädgården för både dagens första och sista solstrålar, med en härligt grön gräsmatta och kan vila ögat mot sjön. Vaknar du upp till en varm och solig dag i huset? Perfekt! Ta en kort promenad eller cykeltur till badstranden i Älgeredssjön som har strand, brygga och grillplats. Söker du ett hemtrevligt hem på landet så har du hittat helt rätt. Här bor du med pendlingsavstånd till Hudiksvall och Sundsvall. Hassela Ski Resort ligger endast 20 minuters bilväg bort och 10 minuters bilväg till Bergsjö som har mataffär, apotek och systembolag. För dig som vill läsa mer om trevliga Fiskvik kan gå in på deras egna hemsida: http://fiskvik.se/. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Franshammar 216, Hassela, Nordanstigs kommun
Franshammar 216, Hassela, Nordanstigs kommun, bild 2
Franshammar 216, Hassela, Nordanstigs kommun, bild 3

Franshammar 216

Övrigt
Hassela, Nordanstigs kommun
Hoome Mäkleri

4 500 000 kr

9,6 ha tomt

Den vackra herrgården i Franshammar, kanske ännu mer känt som det före detta Hasselakollektivet i Hassela, letar nu efter en ny och driven ägare och söker dig/er som vill förvärva en fastighet med enorma möjligheter! Här har ni hela åtta byggnader med möjlighet till att skapa något nytt och fantastiskt inför framtiden i form av exempelvis uthyrning av hyresrätter, konferenser, B&B och restaurang. Läget på fastigheten är optimal med Hassela Golfklubb som närmsta granne med sin 18-hålsbana. Sjön med badbrygga för soliga och varma dagar. Hassela Ski Resorts skidanläggning endast 10 minuter bort. Här får ni verkligen en riktig "bullerby-känsla" och vem blir inte lockad av att köpa en helt egen Bullerby? Här kan ni skapa ett framgångsrikt och unikt koncept med natur- och sjönära bostäder i form av hyresfastigheter eller en restaurang med logi och konferensverksamhet där ni kan erbjuda flertal upplevelser i närområdet med skidåkning, skoteråkning, vandringar, islandshästsridning - Hasselabygden har enormt mycket att erbjuda! Herrgården erbjuder fantastiskt generösa utrymmen med samlings- och konferensrum, sällskapsrum, möjlighet till restaurangkök och stor matsal. Uppvärmning via bergvärme. Utöver det har ni villor perfekt för långtidsuthyrning, flerfamiljshus med möjlighet till hyreslägenheter eller rum för uthyrning. Franshammar är ett område i Hassela som är rik på historia med ett naturskönt område med skog, vatten och ängsmarker. För dig som är intresserad av att bedriva någon form av verksamhet i Franshammar Herrgård så går det att få hyra enbart Franshammar Herrgård som ett alternativ till förvärv. Möjlighet finns också att bedriva verksamhet i Hassela Golfklubb, ett bra tillfälle till att skapa och bedriva ett helhetskoncept. Hör av dig till ansvarig fastighetsmäklare Maya Sundlöf, 076-49 26 951 för mer information om detta! Välkommen att höra av dig för information och visning!

  • Premium
Kyrkvägen 26, Gnarp, Nordanstigs kommun

Kyrkvägen 26

Villa
Gnarp, Nordanstigs kommun
Hoome Mäkleri

2 495 000 kr

330 m²

10 rum

5 600 m² tomt

I centrala Gnarp, intill Gnarps kyrka, ligger detta pampiga och representabla hem med sina imponerande 10 rum och kök fördelat på 330+125 kvm. Det här hemmet har tidigare varit prästgård, vilket förklarar storleken och läget på huset. Tomten är helt makalös, här har ni en hörntomt på 5600 kvm med uppvuxna träd och annat grönskande som ger en lummig och mysig känsla. Tomten är inramad med ett vackert staket i smide och på tomten står även en äldre lobyggnad med loft för middagar, fester eller annat samkväm. Husets kvadratmeter är fördelat på 10 rum och kök med stora och pampiga rum, en klassisk serveringsgång och ett före detta kontor med både kassaskåp och bankvalv. Det här är möjligheternas hus! Bo i ett kollektiv, bo stort som en familj, ha egen verksamhet. Det här hemmet är anpassningsbart efter just dina husdrömmar! Bekväm uppvärmning via bergvärme och självklart är fiber indraget i huset för dig som vill bedriva egen verksamhet eller har behov av att jobba på distans hemifrån. Huset har senaste året fått en rejäl uppfräschning med ett stilrent kök och härliga kulörer genomgående i huset. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att anmäla ditt intresse!

  • Plus
Hästholmen 14, Lingarö, Hudiksvalls kommun

Hästholmen 14

Tomt
Lingarö, Hudiksvalls kommun
Hoome Mäkleri

1 050 000 kr

2 026 m² tomt

Bygg din dröm på en tomt med ostört läge i skyddad havsvik med sluttning ner mot vattnet! Här bor ni med havsutsikt, gemensam badbrygga och båtplats. Kommunalt vatten finns och ingår. Även elanslutningsavgift ingår. Kliv ut på er alldeles egna tomt och njut av lugnet och havsbrisen, gå ner till badbryggan och ta er ett dopp eller ta en båttur och upptäck skärgårdens alla pärlor till öar och stränder mellan byggpauserna. Tomten ligger ca 12 km från Hudiksvalls centrum och 2 ½ timme från Stockholm. Servitut finns för marken mellan tomterna och vattnet som får röjas och skötas av dom boende. Åk gärna ut och titta på tomten och läget för att bilda er en ännu bättre uppfattning om den här fastigheten. Hör av dig till ansvarig mäklare för mer information.

Davidsvik 10, Njutånger, Hudiksvalls kommun

Davidsvik 10

Tomt
Njutånger, Hudiksvalls kommun
Hoome Mäkleri

550 000 kr

1 681 m² tomt

Vilket läge! Längst ut på Länsmansudden i vackra Njutångersfjärden hittar ni den här hörntomten om 1681 kvm där du får chansen att bygga just ditt drömhem! Här bor ni med havet 100 m bort bara. Här bor ni med havsutsikt, gemensam badbrygga och egen båtplats. Elanslutningen är betalt och klart. Kliv ut på er alldeles egna tomt och njut av lugnet och havsbrisen, gå ner till badplatsen och ta er ett dopp eller ta en båttur och upptäck skärgårdens alla pärlor till öar och stränder mellan byggpauserna. Åk gärna ut och titta på fastigheten och läget för att bilda er en ännu bättre uppfattning om den här fastigheten. Hör av dig till ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus

Visar alla 5