Mäklare Rasmus Israelsson

Rasmus Israelsson

Om mig

Mitt namn är Rasmus Israelsson och jag är otroligt stolt över att vara en del av Hoome Mäkleri X Erik Olsson. Vi särskiljer oss genom nytänkande och modern digital marknadsföring. Min ambitionsnivå är extremt hög för att nå bästa möjliga resultat för just din bostadsaffär. - Västernorrlands mest rekommenderade mäklare Q4 2021 - Top 5 mest säljande mäklaren i Sundsvalls kommun 2022 - Top 2 mest rekommenderade mäklaren i hela Västernorrlands län 2022

Mäklarens försäljning på Hemnet
Pråmviken 150, Pråmviken, Sundsvalls kommun
 • Mån 5 jun kl 17:00
Pråmviken 150, Pråmviken, Sundsvalls kommun, bild 2
Pråmviken 150, Pråmviken, Sundsvalls kommun, bild 3

Pråmviken 150

Villa
Pråmviken, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

4 300 000 kr

114 m²

5 rum

1 525 m² tomt

Varmt välkommen till det här paradiset i populära Pråmviken! Välkommen till ett hem där man inte lämnat något åt slumpen. Charmigt och hemtrevligt boende med huvudstuga, tre gästhus och en enastående utemiljö. Här finns allt som krävs för oförglömliga sommarkvällar. Fastigheten erbjuder en stor och plan tomt med fri sikt mot havet. När du tar dina första steg i hemmet välkomnas du av en rymlig, ljus och inbjudande hall. Du lägger snabbt märke till den smarta och genomtänkta planlösningen då du tar dina steg vidare in i hemmet. Huvudbyggnaden rymmer två sovrum, helkaklat badrum och kök med matplats. Fönsterpartierna öppnar även för vackra vyer över havet och grönområdet bakom hemmet. Köket erbjuder en gedigen och funktionell maskinpark som underlättar vardagen samt goda arbetsytor som skapar ett kök optimalt för lättsam matlagning. Den öppna planlösningen gör det extra trevligt då du bjuder hem gästerna på besök. Vardagsrummet är perfekt vid sociala tillställningar och därifrån tar du sig smidigt ut på den stora, delvis inglasade altanen där du kan fånga soltimmar från lunchtid och hela dagen fram till solnedgången. Här finns plats för flera sittgrupper, under såväl tak som bar himmel. För regniga sommardagar, tidiga vårdagar eller senare höstdagar kan du finna ro inne i det inglasade uterummet. Här finns gott om plats för härliga middagar, firanden och kräftskivor. Gästhusen rymmer totalt 3/4 stycken sovrum. Ett av husen är helt nytt och är ett attefallshus som heter ¨nova 24¨ hos tillverkaren. I ena gästhuset finns bastu och utanför det andra utegym under tak. På tomten finns carport med vidbyggt förråd. lekstuga som nyttjas som förråd samt redskap- och snickarbod. Hemmets uppvärmning är via luftvärmepump, el golvvärme samt element, men för extra mysfaktor eller för att hålla ner elkostnaderna kan du komplement elda i kaminen. Här bor du i ett av Norrlandskustens mest välkända smultronställen med särpräglad miljö, ett kulturarv. Pråmviken har länge varit en eftertraktad plats med ljuvlig skärgårdsmiljö med sina fiskebodar och badmöjligheter. I nära anslutning till Pråmviken finner du även den populära viken Skatan, här erbjuds Rökeri, restaurang, liten livsmedelsbutik och ett charmigt skärgårdsboende. Skatans gästhamn är en av de mest besökta efter vår kust, där kan ni se båtar från hela Sverige men även en och annan från övriga Europa. Med cykelavstånd från Pråmviken når du enkelt närliggande badplatser och turistattraktioner såsom Lörudden, Salteriet, Galström och Bergafjärden. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Pråmviken 150!

 • Premium
Kungsnäs 146, Selånger, Sundsvalls kommun
 • Mån 5 jun kl 17:00

Kungsnäs 146

Villa
Selånger, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

3 300 000 kr

98 m²

5 rum

1 181 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa i lantliga och natursköna Kungsnäs. Här kan vi nu presentera ett vackert hem där det bara är att ställa in möblerna och bo. Väl hemma på uppfarten möts ni av ett väl tilltaget hem för hela familjen i 1-plan samt källare. Hemmet ligger härligt beläget i en lummig och lantlig miljö. En fantastiskt härlig altan med vidsträckt utsikt. Uppvärmningen har konverterats till bergvärme för energieffektiv uppvärmning. Fiber finns indraget via IP-only. Tomten är väl tilltagen med ett stort uthus som kan användas som gästhus, på tomten finns även carport. Från hemmet har ni bara 2 km till Bergsåker där det bland annat finns matbutik med paketutlämning, förskolor och skolor. Med bil tar ni er in till centrala Sundsvall på endast tio minuter. I närheten av hemmet går även busslinje 131 samt 141. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Kungsnäs 146!

 • Plus
Bronsvägen 5, Njurunda, Sundsvalls kommun
Bronsvägen 5, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 2
Bronsvägen 5, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 3

Bronsvägen 5

Villa
Njurunda, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

1 995 000 kr

116 m²

5 rum

1 874 m² tomt

Välkommen till denna familjevilla i populära Forsa! Det här charmiga huset byggt 1946 är nu redo att välkomna sina nya ägare. Tilltalande familjevilla som ligger på parkliknande villatomt med en väldisponerad rumsfördelning om 5 rum och kök varav 3 sovrum. Hemmet erbjuder ett uterum i västläge med plats för hela familjen, här kan man förlänga sommarhalvåret med middagar långt in på kvällen när man njuter av kvällssolen. Hemmet värms upp med luftvärmepumpar samt en täljstensugn, det fräscha köket erbjuder en gedigen maskinpark samt plats för matbord och stolar. Badrum med relax samt renoverad toalett på entréplan. Rymligt, isolerat varmgarage med toalett samt ett avskilt rum där man kan bedriva verksamhet om så önskas, här finns även en uppfart med plats för flertalet bilar. Tomten är grönskande och lummig och erbjuder både bärbuskar och äppelträd, fastigheten skedlo 2:299 är samtaxerad och ingår i köpet. Även Skedlo 2:301 är till salu men säljs som en separat fastighet. Här har du nära till låg- och mellanstadieskola och gångavstånd till närmaste dagis. Med endast 1 km från bostaden nås Njurundabommen, här finner du närservice, matbutik, bank, detaljhandel, pizzeria, sportbutik, hockeyrink, lekplatser, fiskevatten, bussanslutningar samt frisörsalong. Inom en distans av 5 km når du Kvissleby centrum här finns även skidåkning i slalombacken Nolbykullen, ridskola, bank, systembolag och detaljhandel. För den golfintresserade når du med en kort bilfärd från bostaden Skottsunds- samt Öjestrands golfbana. Kommunikationerna är mycket bra, närmaste busslinje finns med gångavstånd från bostaden. Härifrån tar du dig vidare mot Kvissleby samt Sundsvall. För dig med bil finns en nära anslutning till E4:an mot Sundsvall, tack vare den ombyggda vägen når du city på bara 15 minuter. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Bronsvägen 5!

 • Premium
Triangelvägen 42, Bergeforsen, Timrå kommun
 • Budgivning pågår
 • Mån 5 jun kl 17:00
Triangelvägen 42, Bergeforsen, Timrå kommun, bild 2
Triangelvägen 42, Bergeforsen, Timrå kommun, bild 3

Triangelvägen 42

Villa
Bergeforsen, Timrå kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

2 595 000 kr

133 m²

4 rum

651 m² tomt

Välkommen till denna charmiga familjevilla på Triangelvägen 42, som är i utmärkt skick och har en rymlig och luftig planlösning på entréplanet, vilket gör det lätt för socialt umgänge och samvaro. Ett mysigt täljstenskamin bidrar till en trevlig och varm atmosfär i huset. De stora fönsterpartierna ger en härlig ljusinsläpp i hela huset och skapar en öppen och ljus miljö. Huset har också tre kaklade badrum och tre sovrum, varav det finns möjlighet att dela av för fler. Fastigheten är fiberansluten och från det övre planet kan man se en vacker utsikt över älven. Uterummet på huset är stort och användbart från tidig vår till sen höst och leder vidare till två vackra altaner - en med morgonsol och en med kvällssol - så man kan njuta av solen hela dagen. Trädgården är vacker och erbjuder frukt och bärplockning. Fastigheten har en av de bästa lägena i området med en hörntomt som angränsar till stor allmänning. På sommaren finns det möjlighet att nyttja vattnet från älven till en fast kostnad på 500:-/år till samfälligheten. Området är idealiskt för familjer med barn eftersom grannarna samarbetar för gemensamma aktiviteter och det finns närhet till skog, badplats och lekplats. Indalsälven är också lättillgänglig och på sommaren kan man besöka badplatsen Brinken med sandstrand och på vintern finns möjlighet till pulkabacke och både skoter- och längdskidåkning på isen. Inom gångavstånd finns också förskola, skola och matvaruaffär. På idrottsanläggningen BSK finns många aktiviteter för den som vill ha en aktiv livsstil, som utegym, skidspår, skridskoplan, fotbollsplan och discgolfbana. Slutligen är det viktigt att nämna att taket på huset har bytts ut av en professionell hantverkare i november månad till plåt med pannprofil. För att skapa en helhetsuppfattning om hemmet tipsar jag om att du tar en virtuell visning genom vår 3D-tjänst Hoome View. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Triangelvägen 42!

 • Premium
Torggatan 5, Njurunda, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår

Torggatan 5

Villa
Njurunda, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

1 995 000 kr

145 m²

4 rum

1 082 m² tomt

Välkommen till Torggatan 5 och en rymlig familjevilla med härlig trädgård i populära Bommen. Hemmet erbjuder en praktisk och social planlösning och är fördelad på två våningsplan med källare. På entréplan finns det en inglasad altan, perfekt för att förlänga sommarhalvåret. Här väntar en bekväm vardag i en naturskön omgivning. Området är perfekt för barnfamiljer med nära till natur, badplats, affär, skola och dagis – allt du kan behöva i din vardagslogistik. Villan fördelas på 145 kvm boyta med 4 rum och kök varav 3 sovrum. Källaren är inredd och på 83 välplanerade kvm, här finns det möjlighet att antingen nyttja som uthyrningsdel eller fler sovrum om man behöver det. Rymligt kök med stor matplats. Husets uppvärmning sker via luftvärmepump, direktverkande el & braskamin. Grönskande trädgårdstomt med härlig uteplats. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Torggatan 5!

 • Plus
Tjädervägen 2B, markplan, Korsta, Sundsvalls kommun

Tjädervägen 2B, markplan

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

395 000 kr

34,5 m²

1 rum

2 440 kr/mån

11 449 kr/m²

Varmt välkommen till denna lägenhet där ni får ett väldigt trevligt hem där ni bara kan ställa in era möbler och bo. Fint kök, fräscht badrum fina golv och ytskikt. Stor inglasad balkong/altan med skjutbara dörrar där man kan kliva rakt ut på gräsmattan. Gott om plats för förvaring garderober i hela hallen samt förråd på samma plan som lägenheten. Bostaden är berikad med ett ständigt ljusflöde tack vare de stora fönsterpartierna. Ljuvlig utsikt från den inglasade balkongen där man kan kliva rakt ut på gräsmattan. Kommunikationen är optimal i området då du endast 150 meter från bostaden finner närmaste busshållplats, här går stadsbussar, busslinje 1 som tar dig endast på 15 minuter in till Sundsvalls busscentral eller vidare mot Bergsåker och Alnö. Bussen går med endast ett mellanrum av 10 minuter. För att skapa en helhetsuppfattning om hemmet tipsar jag om att du tar en virtuell visning genom vår 3D-tjänst Hoome View. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Tjädervägen 2B!

 • Balkong
 • Uteplats
Bergvägen 15, Sörberge, Timrå kommun
Bergvägen 15, Sörberge, Timrå kommun, bild 2
Bergvägen 15, Sörberge, Timrå kommun, bild 3

Bergvägen 15

Villa
Sörberge, Timrå kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

1 495 000 kr

102 m²

4 rum

1 540 m² tomt

Välkommen hem till Bergvägen 15 och denna villa med inglasat uterum, solpaneler och stor grönskande tomt. Vi kan nu erbjuda en familjevilla om 102+10 kvm som disponeras på 4 rum varav 2-3 sovrum. Här är mycket renoveringar gjorda och det är bara för nästa familj att flytta in och sätta sin prägel på hemmet. Här kan man bo riktigt billigt med hjälp av solpaneler och samtidigt inte känna någon stress över stigande elpriser! Sörberge är en del av tätorten Timrå i Timrå kommun, Medelpad och ligger strax norr om centrala Timrå. Före 1970 var Sörberge en egen tätort. I Sörberge centrum som ligger alldeles i närheten finns gatukök, bygghandel, pizzeria, blomaffär, Ica Supermarket, frisör, bankomat, vvs-affär etc. Förskola, grundskola samt gymnasieskola finns även det inom behörigt avstånd från hemmet. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Bergvägen 15!

 • Premium
Kubikenborgsgatan 5B, Kubikenborg, Sundsvalls kommun

Kubikenborgsgatan 5B

Lägenhet
Kubikenborg, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

340 000 kr

25,2 m²

1 rum

1 983 kr/mån

13 492 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva detta yteffektiva hem med låg månadsavgift i attraktiva Kuben. Hemmet erbjuder ett stilrent kök med arbetsvänliga ytor och goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp samt ett trevligt ljusinsläpp från fönster. Samtliga kvadratmeter utnyttjas optimalt med hemmets vardagsrum som erbjuder flera goda inredningsmöjligheter, samt generöst med utrymme för både en soffgrupp och sovplats. Hemmets badrum är stilfullt med våtrumstapet och matta, duschen finns i ett separat utrymme i anslutning till badrummet. I föreningen finns det tillgång till relaxavdelning med bastu och spabad/duschplats. Även gemensam grillplats på gården och boulebana. Ett stenkast från Ica Kubiken. Kubikenborg är en stadsdel sydost om Sundsvalls centrum, mellan Södra Stadsberget och Sundsvallsfjärden. I väster gränsar stadsdelen till Skönsmon, i öster till obebyggd skogsmark. I stadsdelen finns många större sportanläggningar placerade. Här finns bland annat ett antal fotbollsplaner, en baseboll- och en softbollplan, en amerikansk fotbollsplan och ett av 1970-talets få kvarvarande kvartersbad. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Kubikenborgsgatan 5B!

Solhemsvägen 3, Sörberge, Timrå kommun

Solhemsvägen 3

Lägenhet
Sörberge, Timrå kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

315 000 kr

40,5 m²

1 rum

2 930 kr/mån

7 778 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma etta på 40.5 kvadrat belägen i centrala Sörberge! Här finner du en ljus och härlig lägenhet med närhet till det mesta. Vardagsrummet erbjuder stora fönster genomgående vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten har fräscha ytskikt genomgående samt ett helkaklat badrum. Riksbyggen BRF Bergehus Nr 3 är en bostadsrättsförening i Timrå, som äger 41 lägenheter. Föreningen har en stabil ekonomi och gör löpande renoveringar för att hålla fastigheten i gott skick. Här bor ni i ett härligt område med närhet till både vacker natur samt Sörberge centrum med bland annat restauranger och matbutiker. För att skapa en helhetsuppfattning om hemmet tipsar jag om att du tar en virtuell visning genom våran 3D-tjänst Hoome View. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Solhemsvägen 3.

 • Plus
Nackstavägen 34B, Nacksta, Sundsvalls kommun

Nackstavägen 34B

Lägenhet
Nacksta, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

300 000 kr

40 m²

1 rum

3 187 kr/mån

7 500 kr/m²

Välkommen att ta hissen upp till en rymlig och härlig 1:a på fjärde våningen i Nacksta! Här möts du av en lägenhet där alla större renoveringar är genomförda, badrummet är stambytt med golvvärme, duschrummet är ljust och nyrenoverat av föreningen och har kakel/klinker. Köket är i gott skick och har gott om skåp för förvaring samt spis, fläkt och kyl samt frys. Cirka 2 km från Sundsvalls stadskärna ligger Nacksta, med anor från järnåldern som är ursprunget till stadsdelen. Intill ligger något mer centralt, Sallyhill och Midälva. Här finns all tänkbar service som skola, dagis, vårdcentral, tandläkare, ICA Kvantum, Coop, nöjeshall med restaurang, Friskis & Svettis, Fyndlagret och fotbollsplan. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Nackstavägen 34B!

 • Uteplats
 • Hiss
Granmodalsgatan 8, Södermalm, Sundsvalls kommun

Granmodalsgatan 8

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

695 000 kr

48,2 m²

2 rum

4 106 kr/mån

14 419 kr/m²

Välkommen till den här trivsamma lägenheten på populär adress i Södermalm! Lägenheten erbjuder 48.2 väldisponerade kvadratmeter med stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp, samt kök, sovrum och balkong i västerläge med utsikt över Norra berget. Att ha en balkong i västerläge betyder att du kommer få njuta av den berömda kvällssolen. Det är inte lika varmt på en balkong i väst eftersom solen oftast är snällare mot slutet av dagen. Många föredrar västläge för att kunna äta ute-middagar eller umgås med vänner under sena sommarkvällar. Den gemensamma gården utanför lägenheten erbjuder möjlighet att nyttja gräsmattan utanför till utemöbel, odla eller annan samvaro. Lägenheten erbjuder även 2 stora källarförråd i samma hus. Södermalm, tidigare Stenhammaren, är en stadsdel i Sundsvall, söder om järnvägen och stenstaden (centrum), mellan Sidsjövägen och Grevebäcksparken. Söder om Södermalm ligger Södra Stadsberget med bland annat nybyggd padelbana samt tennishall. Åt öster återfinnes Östermalm och åt väster Sallyhill. I sydvästlig riktning gränsar Sidsjön. Södermalm gränsar mot skogen och erbjuder de boende många spår och stigar till följd av närheten till Sidsjöns och Södra Bergets friluftsområden. Här finns också ett antal parker och grönområden såsom Östra parken, Södermalmsparken och Hantverkarparken. Vi lever i en tid då vi tvingas distansera oss mot vår vilja. Detta ställer även krav på oss som mäklare. På så sätt kan vi erbjuda de som just nu kanske inte vågar eller har möjligheten att gå på visning att ändå få en känsla för de hem vi förmedlar – digitalt, tryggt och säkert när de själv önskar, vart de än befinner sig. Kika gärna in lägenheten via våran digitala scanningtjänst Hoome view, där du kan gå runt i lägenheten via din smartphone eller dator. Varmt välkommen med din visningsanmälan! Välkommen hem till Granmodalsgatan 8.

 • Balkong
 • Uteplats
Klingsta 2:64, Klingsta, Sundsvalls kommun

Klingsta 2:64

Tomt
Klingsta, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

425 000 kr

1 340 m² tomt

Tröttnat på att leta efter det perfekta hemmet? Nu finns det möjlighet att förvärva denna trevliga tomt om 1 340 kvm och skapa er egen dröm. Tomten ligger vackert mot Vintertjärn och har stora möjligheter oavsett om tanken är att bosätta sig permanent eller skapa sig ett härligt sommarboende. Här bor ni med naturen som granne samtidigt som ni enkelt tar er in till centrala Sundsvall oavsett om ni åker bill eller buss. Det har tidigare funnits förhandsbesked för uppförande av Smålandsvillans modell Kalmar ca 156 kvm 1,5-planshus samt garage. Tomten ligger utanför detaljplan vilket innebär att byggnation sker i samråd med Sundsvalls kommun. Ta en tur och titta på tomten, Hoomes skyltar finns på plats!

 • Plus
Klingsta 2:63, Klingsta, Sundsvalls kommun

Klingsta 2:63

Tomt
Klingsta, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

425 000 kr

1 322 m² tomt

Tröttnat på att leta efter det perfekta hemmet? Nu finns det möjlighet att förvärva denna trevliga tomt om 1 322 kvm och skapa er egen dröm. Tomten ligger vackert mot Vintertjärn och har stora möjligheter oavsett om tanken är att bosätta sig permanent eller skapa sig ett härligt sommarboende. Här bor ni med naturen som granne samtidigt som ni enkelt tar er in till centrala Sundsvall oavsett om ni åker bill eller buss. Det har tidigare funnits förhandsbesked för uppförande av Smålandsvillans modell Kalmar ca 156 kvm 1,5-planshus samt garage. Tomten ligger utanför detaljplan vilket innebär att byggnation sker i samråd med Sundsvalls kommun. Ta en tur och titta på tomten, Hoomes skyltar finns på plats!

 • Plus
Klingsta 2:62, Klingsta, Sundsvalls kommun

Klingsta 2:62

Tomt
Klingsta, Sundsvalls kommun
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

375 000 kr

1 333 m² tomt

Tröttnat på att leta efter det perfekta hemmet? Nu finns det möjlighet att förvärva denna trevliga tomt om 1 333 kvm och skapa er egen dröm. Tomten ligger vackert mot Vintertjärn och har stora möjligheter oavsett om tanken är att bosätta sig permanent eller skapa sig ett härligt sommarboende. Här bor ni med naturen som granne samtidigt som ni enkelt tar er in till centrala Sundsvall oavsett om ni åker bill eller buss. Det har tidigare funnits förhandsbesked för uppförande av Smålandsvillans modell Nybro ca 195 kvm 1,5-planshus samt garage. Tomten ligger utanför detaljplan vilket innebär att byggnation sker i samråd med Sundsvalls kommun. Ta en tur och titta på tomten, Hoomes skyltar finns på plats!

Visar alla 14