Mäklare Joel Hämälä

Joel Hämälä

Om mig

Joel Hämälä är en fastighetsmäklare som kombinerar lokalkännedom, lång erfarenhet och gedigen kompetens för att hjälpa dig till en framgångsrik affär. Tack vare min långa erfarenhet och stora kontaktnät kan du känna dig trygg hela vägen fram till en avslutad och bra affär. Jag är själv bosatt i Örebro och använder min lokalkännedom för att hjälpa dig uppnå dina önskemål med en flytt, oavsett om du är ute efter att köpa eller sälja bostad.

Klackvägen 5B, Hovsta, Örebro kommun
  • Sön 17 dec kl 12:00
Klackvägen 5B, Hovsta, Örebro kommun, bild 2
Klackvägen 5B, Hovsta, Örebro kommun, bild 3

Klackvägen 5B

Villa
Hovsta, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
3 595 000 kr
161 m²
5 rum
570 m² tomt

Denna fantastiska villa erbjuder generösa 161 kvadratmeter med bekvämt utrymme fördelat över två våningar. Belägen på en hörntomt, inramad av grönska och lugn, är detta hem perfekt för den som söker både komfort och funktion i en attraktiv miljö. Ett elegant kök som renoverades 2018 ger en modern touch till denna villa. Med högkvalitativa apparater och smarta förvaringslösningar blir matlagning och umgänge en fröjd. Även badrummen är renoverade 2022. Luftvärmepump är insatt 2015. Fastigheten har även en fantastisk walk in closet. Utanför fastigheten finns ett förråd på cirka 12kvm. Villan är idealiskt belägen i det populära Hovsta-området. Här finner du närhet till grönområden, skolor, lokala butiker och utmärkta kommunikationer. Det är en plats där stadsnära bekvämligheter möter den lugna charm som en villa på hörntomt kan erbjuda.

  • Premium
Nästegårdsvägen 40A, Lillån, Örebro kommun
Nästegårdsvägen 40A, Lillån, Örebro kommun, bild 2
Nästegårdsvägen 40A, Lillån, Örebro kommun, bild 3

Nästegårdsvägen 40A

Radhus
Lillån, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
2 595 000 kr
99 + 12 m²
4 rum
5 514 kr/mån
26 212 kr/m²

Varmt välkommen till detta luftiga gavelradhus på Nästegårdsvägen 40A! Här finner du ett ljust hem med optimalt planerade ytor och fri utsikt. Då uteplatsen vetter åt väster har du bästa solläget vilket gör att du får njuta av kvällssol året om. Inglasad uteplats om 12 kvm som går att använda året-runt.

  • Premium
  • Uteplats
Sjömansvägen 6, Hampetorp, Örebro kommun

Sjömansvägen 6

Villa
Hampetorp, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 795 000 kr
146 m²
5 rum
1 272 m² tomt

Stort, väldisponerat och hemtrevligt hus beläget på omtyckta, trygga och trivsamma Sjömansvägen i Hampetorp. Här bor du naturnära och barnvänligt med skola F-6, busshållplats, trevliga promenadstråk, Hjälmaren och fina skogspartier i närområdet. Välkommen på visning!

Erlands Jennys Väg 26, Hällabrottet, Kumla kommun

Erlands Jennys Väg 26

Villa
Hällabrottet, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
4 295 000 kr
139 m²
6 rum
1 210 m² tomt

Nyproducerat hus på rymlig tomt i det idylliska och nya bostadsområdet Älvesta, strax väster om Hällabrottet. Ett välplanerat vinkelhus där huvudkroppen rymmer alla privata rum. Det lyxiga föräldrasovrummet ligger längst in, med egen klädkammare och eget badrum. I nära anslutning finns ett arbetsrum som även kan användas som sovrum. Mot entrésidan är barndelen placerad med ett eget allrum utanför, från allrummet är det även utgång till tvätt/groventré. I hallen finns en wc/ dusch. Öppenheten mellan hall, vardagsrum och kök skapar utmärkta sällskapsytor. Härifrån finns tre utgångar till trädgården och stora fönsterpartier som ger fin utsikt och en luftig känsla. Huset placeras optimalt på tomten utifrån väderstreck och kvällssolen når framtida altan.

  • Nyproduktion

Visar alla 4