Mäklare Mathia Hagelqvist

Mathia Hagelqvist

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan år 2011 och startade min karriär i den bästa kedjan, HusmanHagberg! Ser mig själv som lugn och metodisk, gillar ordning och reda! Har vuxit upp i kommunen, så jag kan alla smultronställen och delar gärna med mig av de till mina kunder! Hemkär kan man kalla mig, vilket gör att jag är väldigt glad och stolt över att arbeta just här, i mitt älskade Ängelholm!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kvarngatan 8, Skörpinge, Ängelholms kommun

Kvarngatan 8

Villa
Skörpinge, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm

4 295 000 kr

135 m²

5 rum

617 m² tomt

Nu marknadsförs denna charmiga 1800-tals villa, Anno 1878, belägen i centrala Ängelholm på lugn och barnvänlig återvändsgata. Huset håller på många godbitar såsom kakelugn (idag dock ej eldningsbar, men ack så stilig...), vackra spröjsade fönster -många med munblåst glas och synliga takbjälkar på det övre planet. Denna bostad andas harmoni och lugn som man gärna har i hemmet när vardagstressen i övrigt gör sig påmind. Att komma hem ska vara en fri sfär och det kan verkligen denna fastigheten infria hos er. Framsidan av huset ramas vackert in av det vita staketet med snickarglädje som möter den behagliga grå färgen på huset och de spröjsade fönsterna. Det för direkt tankarna till svunna tider och en känsla av nyfikenhet över hur insidan ser ut. Och besviken blir man inte när man stiger in genom ytterdörren. Man möts av fridfullheten med de ljus väggarna, de gamla detaljerna sparade men ändå känslan av att här har man renoverat med en varsam hand. Det är 5 rum, varav 3-4 sovrum. Dessutom finns vinterbonad uthuslänga med en separat fullutrustad lägenhet på knappa ca 37 kvm. En perfekt extrabostad för uthyrning för en bättre vardagsekonomi! Eller kanske har du eget företag, behov av generationsboende eller helt enkelt önskar ett gästhus när vänner och bekanta knackar på och vill stanna över natten. På fastigheten finns en otroligt mysig innergård i soligaste söderläge som mynnar ut i gräsyta för fartfyllda ben. Här finns även andra uthus i form av förråd. Sammanfattningsvis en otroligt mysig och unik bostad med möjligheter till ett väldigt kostnadseffektivt boende med extra hyresintäkter. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Alnarpsgatan 9, Munka Ljungby, Ängelholms kommun

Alnarpsgatan 9

Villa
Munka Ljungby, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm

5 195 000 kr

184 m²

5 rum

825 m² tomt

Drömmer ni om ett stort 1-planshus, där familjen har gott om svängrum, i en gemytlig och omtyckt by och område? - Då är Alnarpsgatan 9 något för er! Här erbjuds just ett sådant, som dessutom är byggt år 2018. Man möts av ett otroligt snyggt och stilfullt intryck när man närmar sig fastigheten. Den vita fasaden som möter de svarta detaljerna och stenläggningen på uppfarten som ramar in. Att sedan garaget följer samma linje som huset gör helheten helt rätt. När man kommer in i hallen möts man av en otrolig rymd tack vare takhöjden och ljuset. Huset andas harmoni och familjekärlek. Köket, matplatsen och vardagsrummet är i öppen planlösning med en kamin centrerat i rummet. Det är stora fönsterpartier ut mot trädgården på baksidan vilket ger ett otroligt fint ljus men ändå låter huset vara "privat" utan insyn. Det finns ett uterum med stora fönsterpartier även här. Huset byggdes för att tillgodose den stora familjens behov, därmed la man några extra kvadratmeter kring sällskapsytorna, köket och en ordentlig tvättstuga. Sedan finns det fyra sovrum i bra storlekar och två helkaklade badrum. Garage med förråd och i trädgården finns en stor uteplats men även yta för barnens lek på gräsmattan. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Gånarps backaväg 83, Gånarp, Ängelholms kommun

Gånarps backaväg 83

Tomt
Gånarp, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm

595 000 kr

1 545 m² tomt

Här erbjuds en tomt i natursköna Gånarp! Fastigheten är på 1545 kvm med en del som är öppen där det finns en enkel äldre stuga i dåligt skick utan VA och utan el och den andra delen av fastigheten är beväxt med lite skog. Den är belägen utanför detaljplanelagt område. Det finns ett servitut på infartsväg via grannens fastighet. Kommunalt vatten och avlopp finns längs med Gånarps Backaväg och där finns även anslutning för fiber. Det är en väldigt trevlig fastighet där ni har möjligheten att förverkliga ert drömboende med naturen intill. Natursköna och lantliga Gånarp ligger på Hallandsåsens sydsida och är en underbar liten by mitt emellan Munka Ljungby och Hjärnarp. Ett lantligt läge med allt man kan önska sig i närservice inom 10 minuters bilväg. I Gånarp finns ridhus och i området finns fina ridstigar. Förskolor och skolor finns både i Munka Ljungby som i Hjärnarp där också matvarubutiker finns. Endast 10-15 minuter bilväg till Ängelholms centrum. Varmt välkomna att höra av er till fastighetsmäklare Mathia Hagelqvist på 0431-474133 för mer info eller maila!

Kristian II:s väg 14C, Centrum, Ängelholms kommun
  • Budgivning pågår

Kristian II:s väg 14C

Lägenhet
Centrum, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm

1 425 000 kr

62 m²

2 rum

4 129 kr/mån

22 984 kr/m²

Väldigt fräsch och fin 2:a på 62 kvm med högt och fritt läge i huset. På balkongen som vetter mot ån sitter man lugnt och skönt och hit hittar solens varma strålar hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen. På det översta planet bor man mer ostört än andra delar av huset och det är precis den känslan som infinner sig när man sätter foten innan för dörren. Den sköna känslan beror till stor del av den rymliga hallen som välkomnar och ger direkt närkontakt med fönster och den sköna vyn över trädtopparna utanför. I denna stora tvåa finns bra svängrum och här kan man bo länge både som singel och sambo men också om man med tiden väljer att utöka familjen. Badrummet är stambytt -18 med snyggt kakel och klinker och man har installerat tvättmaskin. Bostaden är belägen i den centrala och mycket populära bostadsrättsföreningen Bryggeriet med låga avgifter och god ekonomi. Varmt välkommen att boka visning!

  • Balkong
Havsbadsvägen 127, Havsbaden, Ängelholms kommun

Havsbadsvägen 127

Villa
Havsbaden, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm

8 200 000 kr

159 m²

6 rum

2 649 m² tomt

Bo på attraktivt läge, ett stenkast från stranden, havet och naturen! Längs med Havsbadsvägen ligger denna fantastiska fastighet på en hörntomt, en av Havsbadens största på 2649 kvm, som hägnas in av den fina lummiga naturen och staketen omkring. Här infinner sig känslan av att bo "mitt i naturen". På tomten finns ett stort bostadshus som byggdes år 1920 och som sedan byggts till i omgångar så här kan den stora familjen husera fritt i 1½ plan med en del inredd källare. På entréplan finns ett renoverat stort kök som är hjärtat i huset. Här sällskapar man gärna med familjen medan man lagar maten. Det är stora fönsterpartier ut mot uteplatsen på baksidan av huset. Vidare finns det generösa sällskapsytor med två stora vardagsrum, ett med en öppen spis, fiskbensparkett och vackra träbalkar i taket och det andra i en tillbyggd del med stora fönsterpartier för ett fint ljusinsläpp. Det finns också en toalett och ett sovrum på entréplanet. På övre plan finns tre sovrum och ett helkaklat renoverat badrum. I källardelen har man ett sällskapsrum med en öppen spis, tvättstuga och badrum med bastu. På fastigheten har man dessutom en bostadsbyggnad till. Ombyggt år 2020 från garage till en lägenhet och innefattar stort allrum, kök, badrum och ett sovrum. Perfekt som tonårslya, generationsboende eller för uthyrning kanske?! Ett ypperligt boende till en eller flera familjer som vill dela på ett härligt ställe nära havet! Från ytterdörren till att kunna stoppa fötterna i sandstranden är det ett par hundra meter. En unik fastighet med historia! Denna fastigheten måste upplevas på plats! Varmt välkomna att boka in er på visning!

Östanvindsgatan 3D, Nya Kungsgården, Ängelholms kommun

Östanvindsgatan 3D

Lägenhet
Nya Kungsgården, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm

2 700 000 kr

90 m²

3 rum

5 241 kr/mån

30 000 kr/m²

Letar ni efter en 3:a i markplan i superfint skick? Då är denna bostad något för just dig! Otroligt fin 3:a på 90 kvm på Nya Kungsgården i BRF Kungsgården! Här har man en trädgårdstäppa på framsidan vid entrén och på baksidan har man en stor uteplats i ett fantastiskt solläge. Uteplatsen på baksidan är omgärdad av en häck för ett insynsskyddat läge och utanför är det en stor gräsyta som tillhör föreningen. När man tar ett steg in i bostaden märker man med en gång av hemtrevnaden och man möts av de fina ytskikten! Till vänster i hallen finns det plats att hänga av sig ytterkläderna. Vidare åt vänster har man matplats med fönster ut mot trädgården på framsidan. Vidare har man köksinredningen till höger som är otroligt stilfullt. Köket är renoverat år 2019 med inredning från IKEA i snygg svart stil. Genom köket kommer man till vardagsrummet som är ljust och fint med utgång till uteplatsen på trädäck, där man kan njuta av solen större delen av dagen. Genom hallen åt höger har man en väldigt tjusig klädkammare/dressing-room med bra förvaring och en mjuk fin heltäckningsmatta på golvet. Efter det kommer det två sovrum i bra storlek. Mitt emot klädkammaren har man en otroligt fint badrum som även det renoverades år 2019. Medvetna och moderna materialval med kakel och klinker i ljus färg med svarta inredningsdetaljer. Dessutom finns det tvättmaskin i badrummet. Samtliga ytskikt är renoverade de senaste åren, så här är det bara att flytta in och njuta av sin nya fina bostad! Bostaden är belägen i ett populärt område med närhet till stadens centrum men även den vackra naturen kring Rönne å. I området finns flertalet lekplatser och mycket grönyta. Bra bussförbindelser går genom Nya Kungsgården. En bostad ni helt enkelt inte får missa! Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Uteplats
Hästräfsevägen 24, Förslöv, Båstads kommun

Hästräfsevägen 24

Villa
Förslöv, Båstads kommun
HusmanHagberg Ängelholm

4 295 000 kr

138 m²

6 rum

407 m² tomt

Varmt välkomna till Hästräfsevägen 24 i Förslöv! Ett nyproducerat Myresjöhus från 2021 på en mysig barnvänlig återvändsgata. Här har man lyxen att flytta in i ett nyckelfärdigt hus och bara kunna njuta av sin nya bostad. Sedan kommer skapandet i trädgården. Antingen gör man det själv eller så tar man hjälp med trädgårdsinspiration och utförande. När man tar ett steg in i hallen via huvudentrén på gavelsidan av huset möts man av den fantastiska rymd och den inbjudande planlösningen. Man kan hänga av sig ytterkläderna till höger och intill där finns ett helkaklat snyggt badrum med badkar. Till vänster om entrén har man ett rymligt kök med inredning från HTH och maskiner och vitvaror från Siemens. Vidare in har man vardagsrum med fin plats till både soff- och matgrupp. Här finns utgång till trädgården. Sedan har man tvättstuga/groventré med klinker på golvet. På övre plan har man fyra sovrum i bra storlekar, ett allrum som är perfekt för en tv-hörna och ett helkaklat badrum med duschhörna. Detta är helt enkelt ett otroligt trevligt nybyggt hus i omtyckta Förslöv som ni bara inte får missa! Varmt välkomna att höra av er till fastighetsmäklare Mathia Hagelqvist för mer info.

Hästräfsevägen 17, Förslöv, Båstads kommun

Hästräfsevägen 17

Villa
Förslöv, Båstads kommun
HusmanHagberg Ängelholm

4 295 000 kr

138 m²

6 rum

431 m² tomt

Varmt välkomna till Hästräfsevägen 17 i Förslöv! Ett nyproducerat Myresjöhus från 2021 på en mysig barnvänlig återvändsgata. Här har man lyxen att flytta in i ett nyckelfärdigt hus och bara kunna njuta av sin nya bostad. Sedan kommer skapandet i trädgården. Antingen gör man det själv eller så tar man hjälp med trädgårdsinspiration och utförande. När man tar ett steg in i hallen via huvudentrén på gavelsidan av huset möts man av den fantastiska rymd och den inbjudande planlösningen. Man kan hänga av sig ytterkläderna till vänster och intill finns ett helkaklat snyggt badrum med badkar. Till höger om entrén har man ett rymligt kök med inredning från HTH och maskiner och vitvaror från Siemens. Vidare in har man vardagsrum med fin plats till både soff- och matgrupp. Här finns utgång till trädgården. Sedan har man tvättstuga/groventré med klinker på golvet. På övre plan har man fyra rymliga sovrum, ett allrum som är perfekt för en tv-hörna och ett helkaklat badrum med duschhörna. Detta är helt enkelt ett otroligt trevligt nybyggt hus i omtyckta Förslöv som ni bara inte får missa! Varmt välkomna att höra av er till fastighetsmäklare Mathia Hagelqvist för mer info.

Abborrgränd 9, Nyhem, Ängelholms kommun

Abborrgränd 9

Villa
Nyhem, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm

4 395 000 kr

115 m²

5 rum

500 m² tomt

Den perfekta familjevillan med snygg arkitektur och effektiv planlösning med fyra sovrum. Villans pärla är vardagsrummet med hela fem meter i takhöjd och öppet upp i nock. Ståtlig kakelugn som vackert framhävs av den svarta fondtapeten bakom. Här finns ett fint ljusinsläpp från de stora fönsterna och altandörren i sydväst. Matsalen ligger i vinkel med vardagsrummet, köket finner vi bredvid matsalen. Vidare på entréplanet finns helkaklat badrum, ett sovrum och en groventré/tvättstuga. På övre plan finns tre sovrum och ett badrum. Ett av sovrummen har utgång till en balkong. En underbar trädgård på hörntomt med fina uteplatser för att kunna njuta av sin trädgård till fullo. Trädgården vetter i sydvästlig riktning och innebär bästa möjliga solläge hela dagen och kvällen. Intill huset har man en stenlagd uteplats och under äppleträdet har man skapat en mysig uteplats i den skuggiga hörnan för lite svalka när det är varma sommardagar. Dessutom finns ett växthus för den odlingsintresserade. Det finns också ett praktiskt förråd med plats för trädgårdsredskap och cyklar. Ett tillhörande garage finns via en samfällighet i området. Fastigheten är belägen på lugna, fina och barnvänliga Nyhem med närhet till centrum, matvarubutiker, skola och förskolor. Intill kan man ta en skön promenad kring Rönneå och njuta av den vackra naturen. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Kärrhusvägen, Svenstorp 1:172, Svenstorp, Ängelholms kommun

Kärrhusvägen, Svenstorp 1:172

Villa
Svenstorp, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm

4 295 000 kr

1 076 m² tomt

På fantastiskt läge i Svenstorp erbjuds möjlighet att välja mellan 5 tomter med ett vackert hus från Hjältevadshus! Det är fastigheterna Svenstorp 1:170, 1:171, 1:172, 1:175 och 1:176 att välja mellan. På bilderna är Hjältevadshus modell Spira 152, se planlösning bland bilderna. Finns möjlighet att välja annan husmodell från Hjältevadshus inom gällande detaljplan och tillval kan göras. Priset är för tomt och husmodell Spira 152. Huset färdigställs med entréplan inrett på 97 kvm och ett oinrett isolerat övre plan på 54 kvm. Läget är väldigt vackert med skog och natur omkring. Dessa fastigheterna är belägna på ett högt och fritt läge. I Svenstorp finns en trevlig lekplats för barnen på området. Buss 507 går till och från området så man kan välja kollektivtrafik om man önskar det. Närmsta affär, skola och förskolor ligger i Hjärnarp. Ta gärna en titt på filmen som är länkad! Ni är välkomna att boka ett möte med Fastighetsmäklare Mathia Hagelqvist eller ring på 0431-474133 för mer info.

  • Nyproduktion

Visar alla 10