Mäklare Sara Engström

Sara Engström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vassvägen 8, Bålsta Frösundavik, Håbo kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Vassvägen 8, Bålsta Frösundavik, Håbo kommun, bild 2
Vassvägen 8, Bålsta Frösundavik, Håbo kommun, bild 3

Vassvägen 8

Villa
Bålsta Frösundavik, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
5 950 000 kr
130 m²
5 rum
695 m² tomt

Nu äntligen finns ett härligt, välbyggt enplanshus till salu på ett ypperligt läge i populära och barnvänliga Frösundavik. Här erbjuds du en härlig villa målad i klassiskt vitt med en boyta om 130 kvm i en fantastisk miljö, nära förskolor, lekplatser och badplats samt härliga strövområden och skogspromenader. Båtplats finns möjlighet till en kort promenad genom skogen. Här erbjuds du Fyra (4) bra sovrum, gäst toalett och större badrum med vackra, stilfulla tillval från när huset byggdes. Stor och praktisk tvättstuga och härligt och vackert kök från Vedum med rostfria vitvaror från Siemens. Här finns även en praktisk och snygg köksö för umgänge, häng och gemensamma matlagningskvällar. Vidare en rymlig matplats och öppen planlösning mot vardagsrum och TV rum. Bostaden riktigt flödar i ljus med en generös takhöjd på nästan 4 m på sina ställen och stora fönsterpartier från alla håll. Altan med sol hela dagen samt den eftertraktade och underbara kvällssolen. Här sitter en praktisk och stor markis med fjärrkontroll. Vidare så har bostaden försetts med vertikala fönstermarkiser (även de med fjärrkontroll) Dessa används flitigt under sommarhalvåret för att hålla ute sol och värme. Uppfarten är bred och snyggt plattlagd med plats för två bilar samt ytterligare en i det rymliga garaget (ca 30 kvm) med fjärrstyrd elport. I förlängningen av garaget finns ett stort förråd (ca 15 kvm) med plats för trädgårdsredskap och ytterligare förvaring. Här finns även två laddningsboxar för elbil. I övrigt är det ett boende med stilrena ytskikt och med en vitpigmenterad ekparkett och dova färger på väggarna. I garderoben i hallen samt i "master bedroom" finns inmonterad och bra inredning för kläder och annan förvaring. Tomten är lättskött med vacker gräsmatta och ett bra staket som inhängnad tomten innanför den gröna och täta häcken. Perfekt för hundägaren. Här finns vidare en installerad robotgräsklippare för en perfekt klippt gräsmatta. (Kan diskuteras om den skall vara kvar vid flytt) Förskolan ligger endast en kort promenad från huset och även badplatsen. Här finns härliga promenadstråk och skog och vatten runt knuten. Båtklubb finns för den båt-intresserade och nås genom skogen eller med bil. Här finns det möjlighet till båtplats (kösystem tillämpas). Tak av plåt, 3-glasfönster och platta på mark med underliggande isolering. Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme i hela bostaden. Här finns inga stora renoveringsbehov att vänta på flera år. Låg energiförbrukning med effektivt timer-system i bostaden. Fiber indraget. Kontakta mäklaren, Sara Engström för mer information eller för boka tid för visning.

  • Premium
Slåttervägen 2, Bålsta Talltorp, Håbo kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Slåttervägen 2, Bålsta Talltorp, Håbo kommun, bild 2
Slåttervägen 2, Bålsta Talltorp, Håbo kommun, bild 3

Slåttervägen 2

Villa
Bålsta Talltorp, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
2 795 000 kr
69 m²
3 rum
1 955 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus beläget i det idylliska och sjönära området Talltorp i Bålsta. Bostaden byggdes ny 1989 och har ett visst renoveringsbehov men erbjuder en mycket trevlig bostad med en generös och plan trädgårdstomt på en trevlig hörtomt. På fastigheten finns förutom bostadshuset ett gästhus med bastu och flertalet fruktträd och planteringar. Huset har en genomtänkt planlösning med totalt två sovrum samt ett härligt loft en tappa upp med möjligheter att skapa fler sovrum eller använda som allrum/tv rum. Ett äldre badrum med handfat, WC och duschkabin. Här finns även en tvättmaskin. Ett mindre kök med utgång till det generösa trädäcket med mycket sol. Det mest framträdande rummet i bostaden är det stora allrummet med en stor matplats. Här sträcker sig taket upp till nock och skapar en öppen och luftig känsla med synliga takbalkar. I vardagsrummet, synlig från både matplatsen och vardagsrummet finns en härlig och värmande öppen spis som sprider en härlig stämning i bostaden. Huset är också utrustat med en effektiv luftvärmepump, vilket säkerställer en behaglig inomhustemperatur året om. Fastigheten har en egen brunn för vatten samt ett eget avloppssystem. Bostadens skick är i original från 1989 så det behövs en del renoveringar och kärlek för att passa den moderna barnfamiljen men endast fantasin sätter gränserna. Ett hus med stora möjligheter. En riktig pärla på ett fantastiskt sjönära läge med endast en kort promenad till både bad och båtplats. Här kan du njuta av härliga dagar vid vattnet och ta del av det vackra sjölandskapet som omger området. Även härlig skogspromenader och finns intresse för bär och svamp så finns det många härliga "guldställen" i skogen. Som en del av samfällighetsföreningen i Talltorp, har du tillgång till sommarvatten samt dricksvatten utan extra kostnad. Dessutom erbjuder föreningen olika gemensamma aktiviteter och firanden, inklusive ett trevligt och stämningsfullt midsommarfirande och Valborgsfirande med brasa. Bostaden är förbesiktigat och kommer säljas med en dolda-fel-föräkring som bekostas av säljarna. Detta mysiga hus i sjönära Talltorp är det perfekta valet för dig som söker en kombination av naturskön omgivning, bekvämlighet och gemenskap. Välkommen hem till Talltorp! Kontakta mäklaren för med information och för att boka tid för visning!

  • Premium
Skördevägen 33, Bålsta Väppeby Äng, Håbo kommun
Skördevägen 33, Bålsta Väppeby Äng, Håbo kommun, bild 2
Skördevägen 33, Bålsta Väppeby Äng, Håbo kommun, bild 3

Skördevägen 33

Radhus
Bålsta Väppeby Äng, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
4 600 000 kr
122 m²
5 rum
271 m² tomt

Välkommen till ett nästan nybyggt och friköpt boende på Skördevägen 33. Här finner du ett underbart och mycket välbyggt kedjehus i tegel. Uppfört i 2-plan med genomgående hög kvalitet på såväl material som maskinpark och utrustning. Dessutom erbjuds en fin och mysig trädgård med tryckimpregnerad trätrall och grön gräsmatta som vetter mot en grön allmänning med träd och skog. Ett optimalt planerat boende med bra förvaring och alla bekvämligheter du behöver på gångavstånd. På entréplan finner du en ljus och välkomnande hall med klinker på golvet och plats för både kläder och skor. Badrum med dusch med vikväggar av glas. Separat tvättstuga med bra arbetsytor och egen utgång till carporten under tak samt ett fullt utrustat kök med plats för matbord. Från köket ser du in i vardagsrummet där det finns plats för soffa och ytterligare matsalsmöbel. Från vardagsrummet går du ut på baksidan. Här ligger uteplatsen på en härlig och insynsskyddad plats. Uteplatsen vetter mot en mysig skogsdunge där det flanerar både rådjur, tjäder och räv. På det övre planet finner du tre mycket bra sovrum där det ena idag används som en walk-in-closet men som enkelt kan bli ett tredje sovrum. I detta rum finns även en rymlig och bra klädkammare. Vidare ett bra allrum/TV rum som kan göras om till ett fjärde sovrum om de behovet finns. Här finns även ett badrum med WC, handfat med kommod och dusch med vikväggar av glas. Bostaden ligger på ett ypperligt läge, kort promenad till skolor, natur och lekytor för barn och ungdomar och rymmer alla de funktioner som den moderna familjen ställer på sitt boende idag. Fiber finns indraget. Vattenburen golvvärme entréplan och radiatorer uppe. Uppfart med plats för två bilar, varav en i carporten. I anslutning till carporten ligger ett bra och praktiskt och isolerat förråd. Bostaden hade i oktober/november 2023 en slutbesiktning så i detta nu har ej någon förbesiktning gjorts. Protokoll finns för genomlösning vid förfrågan. Kontakta mäklare, Sara Engström, för mer information och för att boka tid för visning!

  • Premium
Nyckelfärdigt Hus eller byggklar tomt!, Häggeby Måttan, Håbo kommun
Nyckelfärdigt Hus eller byggklar tomt!, Häggeby Måttan, Håbo kommun, bild 2
Nyckelfärdigt Hus eller byggklar tomt!, Häggeby Måttan, Håbo kommun, bild 3

Nyckelfärdigt Hus eller byggklar tomt!

Villa
Häggeby Måttan, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
5 030 000 kr
3 254 m² tomt

Betala endast handpenning om ca 165 000 kr nu och resten vid inflyttning (lånelöfte krävs). Total produktionstid till inflyttning 12-18 månader. - 7 tomter redan sålda och ett hus finns rest på plats - Väljer du ett "nyckelfärdigt" hus så kommer det att byggas på en generös tomt med vidsträckt utsikt över vacker natur och Mälaren. Bostaden erbjuder hela 129 kvm bostadsyta, allt på ett plan. Ett stort och luftigt enplanshus med tre sovrum som standard. Här är bostaden för dig som gärna bjuder hem folk och som ser kök och vardagsrum som husets hjärta, är det här ett givet val. Sovrummen är strategiskt placerade i ena änden av huset, liksom de två toaletterna/badrum. Önskar du ytterligare ett sovrum placeras det i anslutning till övriga sovrum. I priset ingår: - Tomten - Huset i grundversion (inkl. slutmålning och grundläggning) - Carport med stort förråd (ca 11 kvm, inkl. slutmålning (valfri färg) och grundläggning) - Finplanering (gräsmatta ca 500 kvm, altan ca 30 kvm, grusgång till huset samt brevlåda) - Anslutningsavgifter och inkoppling av V/A, el och fiber Utöver detta finns möjlighet till egna tillval (kostnad för eventuella tillval tillkommer) Se vidare och läs mer om bostaden i bifogad dokumentation. Ingen fastighetsskatt under de kommande 15 åren. Väljer du istället att uppföra ditt eget drömhus och endast vill köpa tomten så går det såklart också bra. Samma gäller här med betalningen, men då endast på tomten. 10% nu och resten när huset står klart eller efter 2 år, det som kommer först! Vatten och avlopp hanteras genom en gemensamhetsanläggning ägd av en Samfällighetsförening där alla fastigheter i området är medlemmar. Samtliga 17 tomter medger stora byggrätter (20% av tomtytan) så att ni i framtiden kan utveckla ert boende med komplementbostadshus, garage, tillbyggnader, pooler, m.m. Som boende i Mälarvyn finns även möjlighet att hyra båtplats i närområdet, vilket även erbjuder förskolor, skolor, tennis- och padelbanor, badplatser, vårdcentral, lokala mataffärer och mycket mer. Allt detta bara ca 45 min från centrala Stockholm. Kontakta mäklaren för mer information och för att reservera din tomt! Se bifogad tomtkarta med aktuella priser och lediga tomter!

  • Premium
  • Nyproduktion
Lupinvägen 27, Bålsta Viby Äng, Håbo kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr
Lupinvägen 27, Bålsta Viby Äng, Håbo kommun, bild 2
Lupinvägen 27, Bålsta Viby Äng, Håbo kommun, bild 3

Lupinvägen 27

Radhus
Bålsta Viby Äng, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
3 650 000 kr
137 m²
6 rum
vån 1/2
6 200 kr/mån
26 642 kr/m²

Välkommen till ett verkligt drömhem på Lupinvägen 27. Här bjuds du in till ett modernt boende som verkligen flödar i ljus. Ett vackert och näst intill nybyggt och välhållet parhus med garage utanför på tomten. På ett grymt bra läge med en förtrollande utsikt mot en vacker skogsdunge och öppna fält, erbjuder denna bostad en fridfull och naturnära miljö. Bostaden imponerar med fyra generösa sovrum varav ett på entréplanet. Detta gör bostaden idealisk för en barnfamilj eller för dem som önskar extra utrymme. Ett av sovrummen uppe har ett sagolikt utformad, platsbyggd loftsäng med underdel, stege och förvaring. Ett magiskt rum för den yngre killen eller tjejen. Sedan så har man vidare utformat sovrummet nere till ett lekpalats med platsbyggd kiosk, gedigen trappa upp till lekhörna med räcke och fönster. Detta kan stanna kvar vid försäljningen alternativt så tar man ner det vid önskemål. Den öppna planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär, och det stora köket bjuder på en härlig köksö för samvaro och mysigt häng. Stort vardagsrum med plats för både matsalsmöbler likväl som soffgrupp och TV hörna. Två bra badrum, ett på varje plan. Det nedre planet erbjuder badkar samt tvättmöjligheter med bänkskiva. Det övre planet erbjuder dusch. Den rymliga och tillbyggda uteplatsen i trä är en perfekt plats att njuta av soliga dagar eller kvällar i gott sällskap. För att ytterligare förhöja trivseln har man förlängt uteplatsen på gaveln och skapat en charmig pergola, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Entrén till huset är bred och plattlagd och skapar en inbjudande atmosfär. Intill huset ligger ett större garage med automatisk elektrisk port. Garaget har även försetts med en el-bils laddare, vilket gör det idealiskt för dem som har en elbil och söker en hållbar livsstil. Lupinvägen 27 kombinerar elegans med funktionalitet och skapar en trivsam och modern livsmiljö. Det är ett hem där omsorg och uppmärksamhet på detaljer syns i varje hörn och dessutom på ett ypperligt läge mot skogsdunge och öppna åkrar. Här erbjuds den perfekta platsen för en familj att skapa minnen och trivas. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kivinge gårds väg 8, Kivinge, Håbo kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Kivinge gårds väg 8, Kivinge, Håbo kommun, bild 2
Kivinge gårds väg 8, Kivinge, Håbo kommun, bild 3

Kivinge gårds väg 8

Villa
Kivinge, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
6 495 000 kr
183 + 30 m²
5 rum
1 957 m² tomt

Välkommen till denna vackra och stora villa från exklusiva Sjödalshus (byggår 2001) med tillhörande stall och pool som nu söker nya ägare! Här möter du en imponerande bostad med ett pampigt mansardtak, täckt av tegelpannor med infällda takkupor som ger fastigheten en tidlös och elegant karaktär. Bostaden är belägen på en naturskön höjd och erbjuder en hisnande utsikt över vidsträckta ängar och fält, vilket skapar en lugn och fridfull atmosfär. Dock endast 10 minuter bilväg till Bålsta samt 40 min till Stockholm, Västerås och Uppsala Bostaden är välplanerad med en härlig layout och du välkomnas genom vackra pardörrar till en rymlig och vacker entré med gott om plats för förvaring bakom skjutdörrar av glas. Här finns även trappan upp till våningsplan två. Hallen är pampig och med vackra taklister och foder. Rakt fram är den gjutna eldstaden placerad och med öppning mot både vardagsrummet och till höger köket. Det stora och inbjudande köket inkluderar en stor matplats och en vacker och väl fungerade vedspis. Vardagsrummet är generöst tilltaget och rymmer både sittgrupp och större matsalsdel med ett vackert burspråk ut mot baksidan och den trälagda uteplatsen med gjuten grillplats under tak. I övrigt så rymmer bostaden tre riktigt bra och stora sovrum. Genomgående generös takhöjd på nedre plan om 2,70 m. Platsbyggda förvaringshyllor och vackra taklister och dörrfoder. Huset har badrum på både entréplan med dusch samt på övervåningen. Detta badrum har inretts med riktig SPA känsla där du finner en stor dusch, ångdusch, massagebadkar (möjligen tar säljaren med sig ångduschen och massagebadkaret) samt en värmande och rymlig bastu. På entréplanet finns även en behändig tvättstuga med separat groventré, vilket underlättar vardagslivet när man kommer hem med leriga stövlar och fritidskläder. Tomten är omsorgsfullt planerad och inkluderar ett generöst pooldäck och en underbar stor pool med skjutbart pooltak som förlänger poolsäsongen för varma sommardagar (byggdes 2015). Poolområdet är perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Runt omkring huset finns flera uteplatser som möjliggör njutning av utomhuslivet i olika miljöer. På baksidan finns en gjuten grillplats på altanen under tak. För den hästintresserade finns möjligheten att utnyttja det stora stallet/garaget/förrådet/verkstaden, som tidigare tjänat som stall med tre boxar och sadelkammare och under senare år som snickeriverkstad. Här kan man med enkla medel skapa en hästgård med möjlighet att arrendera mark för beteshagar. En trevlig uppfart leder dig upp till fastigheten och det finns gott om plats på gården för bilar och t.ex. båt. Vidare så är fastigheten försedd med egen borrad brunn som förser huset med vatten av mycket god kvalitet, tack vare ett installerat filter. Dessutom finns ett enskilt avloppssystem med ny filtrering och markbädd, vilket bidrar till en hållbar och miljövänlig hantering av avloppsvatten. Genomgående erbjuds gott om förvaringsutrymmen och materialvalen är genuina, vilket ger huset en känsla av tidlös elegans och hög kvalitet. Golvvärme på entréplanet och vattenburna radiatorer på övervåningen skapar en behaglig och väl reglerad inomhusmiljö året om. Sammantaget utgör denna villa från Sjödalshus och fastigheten som helhet med sina omgivningar en extraordinär och drömlik bostad där omsorgsfull design och praktisk funktionalitet förenas på ett förtrollande sätt. Bostaden kommer säljas förbesiktigad och säljarna har för avsikt at

  • Premium
Kanalvägen 18, Gamla Bålsta Centrum, Håbo kommun

Kanalvägen 18

Villa
Gamla Bålsta Centrum, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
4 100 000 kr
139 + 5 m²
6 rum
1 071 m² tomt

*Kontakta mäklaren för en privat visning* Välkommen till denna härliga och centralt belägna tvåplans-villa i gamla Bålsta. Bostaden är belägen i ett charmigt och uppvuxet område med närhet till både affärer, service och restauranger. Bostaden är renoverad och erbjuder en perfekt blandning av modern komfort och klassisk charm. Huset är dessutom ommålat utvändigt till stilrent svart och trädgården är uppvuxen med härlig gräsmatta och mysiga uteplatser! På ena sidan av huset finns en omgjord pergola som nu är ett mysigt uterum sidan av huset med tak. Bred och lång uppfart med plats för flera bilar samt husvagn/husbil/släp. In till bostaden finns en liten grind i staketet som välkomnar dig in till en mysig veranda med tak som där huvudentrén finns. Väl inne på entréplan finner du en rymlig och bra hall med klinker på golvet och gott om plats för avhängning av kläder och skor. Vidare ett öppet och ljust vardagsrum med stora fönster som släpper in naturligt ljus och ger panoramautsikt över den frodiga trädgården. Det moderna köket från Kvik är utrustat med rostfria vitvaror från Siemens. Stilfull bänkskiva i grå ton och har gott om arbetsytor och förvaring. En generös matplats i anslutning där familj och vänner kan samlas. Vidare erbjuder entréplan ett vackert renoverat badrum med högkvalitativa material. Här finns även tvättmaskin och torktumlare samt värmepumpen. En vacker, vitmålad trappa i gediget träslag leder dig till övre våningen där du hittar du 4 rymliga sovrum, alla smakfullt inredda. Master-sovrummet är särskilt imponerande med en privat balkong där du kan njuta av utsikten över trädgården. Detta rum kan med fördel användas som ett allrum/TV rum och intilliggande kontor eller walk-in-closet om så önskas. Trädgården är en riktig pärla med välskötta grönområden, vackra blommor, träd och en oas för avkoppling. En stor altan/uteplats som inbjuder till sommarmiddagar. Gräsytorna är stora för både lek och aktiviteter. På den trälagda terrassen finns en svalkande pool. Denna underbara två-plans villa i gamla Bålsta är ett perfekt familjehem, välskött och ett centralt läge! Ett drömboende för en familj som söker det bästa av både inomhus- och utomhuslivet. Dess närhet till affärer och restauranger gör det enkelt att njuta av allt som området har att erbjuda. Kontakta mäklaren för mer information och välkommen på visning!

Björkvallen 46, Bålsta Västerängen, Håbo kommun

Björkvallen 46

Radhus
Bålsta Västerängen, Håbo kommun
HusmanHagberg Håbo
3 195 000 kr
117 m²
5 rum
vån 1/2
5 470 kr/mån
27 308 kr/m²

Ett härligt, nästan nybyggt (2021) 2-plans radhus i bostadsrättsform på 117 kvm fördelat på 4 bra sovrum, 2 fräscha och rymliga badrum, vardagsrum och stort kök med generös matplats. En riktigt smakfull pärla som det bara är att flytta in i och börja bo. På baksidan finne en gräsmatta och en trälagd liten uteplats med bästa solläget. På framsidan finns ett friliggande förråd bredvid parkeringen för cyklar, trädgårdsutrustning mm. Ytterligare gästparkering finns i området ett stenkast från bostaden. Väl inne så möter du en stor, välkomnande hall med gott om plats för förvaring. Slitstarkt klinkergolv med vattenburen golvvärme. Klädkammare för alla ytterkläder och skor. Här finns även teknikrummet med värmepumpen från NIBE. Köket är stort och har ett fantastiskt ljusinsläpp med utsikt mot framsidan. Gott om plats för det större matbordet. Bra bänkytor och många skåp för god förvaring. Ljust och luftigt vardagsrum med plats för både matsalsgrupp och soffgrupp. Utgång till baksidan där du finner en mindre terrass i syd/väst-läge med mycket sol. I badrummet på nedre plan finns dusch samt pelare med tvättmaskin och torktumlare. Det övre planet erbjuder hela 4 bra sovrum samt ett badrum med dusch. Från det större sovrummet finns utgång till en mysig balkong med morgonsol. Under trappan finns ett bra förråd som är perfekt för dammsugaren och städartiklar eller varför inte ett skafferi. Fiber indraget och uttag finns i samtliga rum. Kontakta mäklaren för att boka din tid för visning!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 8