HusmanHagberg Kalmar

HusmanHagberg Kalmar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hamngatan 10, Bergkvara, Torsås kommun
Hamngatan 10, Bergkvara, Torsås kommun, bild 2
Hamngatan 10, Bergkvara, Torsås kommun, bild 3

Hamngatan 10

Villa
Bergkvara, Torsås kommun
HusmanHagberg Kalmar
2 495 000 kr
159 + 21 m²
7 rum
805 m² tomt

Välkommen till Bergkvaras gräddhylla. Det är bland det finaste och det mest eftertraktade området i Bergkvara. Tillfällen som detta dyker väldigt sällan upp. Precis vid havet finner vi denna mycket smakfullt omhändertagna och pampiga villan från sekelskiftet tidigt 1900-tal, som varsamt har tagits om hand. Man blir verkligen glad över den vackra gula färgen på fasaden mot de blå entrédörrarna. Hamngatan 10 har en boyta på c:a 159 kvm som är fördelad på 2 plan och 7 rum med en tilltalande planlösning. Hall, kök, kontor, matrum, skafferi, allrum och gäst-WC finner vi på entréplan och husets övre plan består utav ett allrum, två sovrum, ett badrum med dusch och balkong. Från alla fönster i både mot framsidan av huset har du en vacker utsikt över havet där man kan bevittna båtarnas farled på havet, väldigt meditativt. På husets baksida har man även en stor och inbjudande balkong samt en uteterrass i soligt sydvästligt läge med eftermiddags- och kvällssol, där man mer än gärna avnjuter en kopp kaffe i solens strålar medan man blickar ut över den vackra trädgården, eller varför inte bjuda över vänner på middag. Huset är överlåtelsebesiktat med dolda fel försäkring och huset är även k-märkt. I huset finns totalt 6 stycken vackra kakelugnar. Kontakt har tagits med sotare för att undersöka status och en undersökning har gjorts på plats, för exakt utlåtande se bifogat dokument "Statuskontroll kakelugnar". Här erbjuds en mycket välskött och prydlig trädgård, som när du kliver ut från huset möts du av ett hav med blommor, vackra sten-/grusgångar och havet ligger endast ett stenkast bort. I den vackra trädgården finner vi syrénhäck, äppelträd, vindruvor, rosor m.m. Som om inte det var nog så finns det ett uthus med övervåning och flertalet förråd och arbetsytor på tomten. På tomten finns även ett garage med plats för en bil. Utdrag från kulturmiljöinventering: Antekvariatisk bedömning: Särskilt värdefull Kommentar: Äldre bostadshus utmed Hamngatan. Mycket viktig som "en i raden". Pampig karaktär med frontespis. Tydlig sjökaptenvilla eller byggnad tillhörande den högre klassen. Historik kring fastigheten (källa: Titel: Bergkvara Gökalund Skriven av: Ulf Peter Rosenblad): Grosshandlare Robert Peterson (den yngre) köper Hamngatan 10 år 1928 av Erik Teodor Svedberg. Nästa ägare heter Vendela Kristina Petersson vid året 1971. Hon äger fastigheten till år 1978 då Svea Viola Elisabet Allard köper fastigheten. Bergkvara är ett populärt samhälle där mycket hägrar kring hamnen, båtliv och campingen. Matbutik finns i centrum samt ett flertal restauranger. Även i Torsås centrum, som inte ligger långt från Bergkvara, finner man apotek, matbutik, blomsterhandel, café mm. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Beathrice Odén på tel.: 072-8884231 eller på mail: [email protected] för mer information! Detta tillfälle vill ni inte missa.

  • Premium
Ödängla 715, Ödängla, Mönsterås kommun
  • Sön 1 okt kl 15:00
Ödängla 715, Ödängla, Mönsterås kommun, bild 2
Ödängla 715, Ödängla, Mönsterås kommun, bild 3

Ödängla 715

Fritidshus
Ödängla, Mönsterås kommun
HusmanHagberg Kalmar
1 495 000 kr
59 + 21 m²
3 rum
1 535 m² tomt

Välkommen till Ödängla som är ett havsnära fritidsområde med blandat permanentboende och sommarstugor. Här ges tillfälle att förvärva en idyll med gångavstånd till hav med friköpt tomt och båtplats (nr 22) som ingår. Det är sällan bostäder blir till salu i detta område. Bostaden är vinterbonad och kan användas året om, antingen som permanentboende eller fritidshus. Här kan man köpa och sen flytta in direkt utan att behöva renovera för att nuvarande ägare har redan bytt tak, renoverat våtrummet (med fackman, våtrumsintyg finns), installerat kommunalt vatten och avlopp mm. Se specifikation nedan. Huset är överlåtelsebesiktat med dolda fel försäkring. Här erbjuds två sovrum, uterum, orangeri, ett allrum med fungerande kamin, kök, och badrum. På tomten finns även en gäststuga med 2 sovrum. Fiber finns också samt två praktiska förrådslängor utanför. Fastigheten ligger magiskt placerad med lång utblick över ängarna på baksidan. Önskar du mer information är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare Beathrice Odén på tel: 072-888 42 31 eller på mail: [email protected]! Välkommen på visning. Detta tillfälle vill du inte missa. Tillträde sker efter överenskommelse!

  • Premium
Ossians väg 4, Påryd, Kalmar kommun

Ossians väg 4

Villa
Påryd, Kalmar kommun
HusmanHagberg Kalmar
1 995 000 kr
110 + 110 m²
6 rum
2 057 m² tomt

Välkommen till en perfekt familjevilla på en stor hörntomt med dubbelgarage! I Påryd finns det inte bara vacker miljö kring skog och porlande vatten, nu finns möjligheten att förvärva en mycket gedigen och bra familjevilla med dubbelgarage! Här möts man av ett hem som andas familj och kärlek. Redan när man rullar in mot villan, möts man av en mycket välskött trädgård, asfalterad uppfart mot garaget. Det finns gott om utrymme ute på tomten som inne i villan. Fastigheten är överlåtelsebesiktad med dolda fel försäkring och energideklaration är utförd, för mer info se bifogade dokument. Huset rymmer tre sovrum, ett badrum, allrum och kök med nya vitvaror. Köket har nyligen blivit omtapetserat och målat. De två barnrummen har fått nya ytskikt. Toaletten i källaren har också fått nya ytskikt med nymålade väggar. Huset har fint vitt tegel som skapar en lugn känsla med tanke på att det är nästintill underhållsfri fasad, lyxigt! Det stora dubbelgaraget rymmer två bilar om man önskar, eller plats för rejäl verkstad. Trädgården är fint underhållen med plats för både lek och lugna stunder med kaffekoppen i solen. Ett stenkast från huset, på andra sidan vägen, ligger den porlande ån och visar sig från sin bästa sida i solens strålar! Tomtgränsen mot vägen går utanför staketet, se tomtkarta. Barnen kan ta sig till skolan genom skogen utan att använda bilvägen. Påryd ligger centralt placerad i kommunens södra del med Kalmar, Torsås, Emmaboda och Nybro inom tre mil, och sex mil till Karlskrona. I Påryd finns ett rikt utbud av service, aktiviteter och föreningar. Här kan du och familjen besöka biblioteket, livsmedelsbutiken, restauranger och byns lantcafé, bada i utomhusbassängen om somrarna, fixa frisyren hos frisören eller ta en tur i de fina omgivningarna. Du får inte missa karnevalståget som går genom byn varje år, en tradition som funnits över 50 år och som uppskattas av tusentals påhejande besökare. För gäster utifrån finns vandrarhem för övernattning. För barnen finns familjedaghem, förskola och skola F-6. Välkommen att boka din tid för visning via hemsidan. För mer information kring försäljningen kontakta ansvarig mäklare Beathrice Odén på tel: 072- 888 42 31 och mail: [email protected]!

Förlösavägen 175C, Förlösa, Kalmar kommun
Förlösavägen 175C, Förlösa, Kalmar kommun, bild 2
Förlösavägen 175C, Förlösa, Kalmar kommun, bild 3

Förlösavägen 175C

Villa
Förlösa, Kalmar kommun
HusmanHagberg Kalmar
3 795 000 kr
94,9 m²
3 rum
1 098 m² tomt

Välkomna till populära Förlösa och denna nybyggda 1,5-plansvilla. Här möts ni av en lugn och trivsam atmosfär med naturen runt hörnet. Endast 5 min cykelväg bort ligger Lindsdal centrum där ni bland annat hittar livsmedelsbutik, frisör, vårdcentral, skola mm. Om stadspulsen skulle locka så ligger Kalmar centrum endast 15 minuter bort med bil. Detta gör förlösa till den perfekta kombinationen mellan landet och närheten till stan. När vi går in i huset så möts vi av en stor hall med fantastiskt ljusinsläpp, just ljuset är något som genomsyrar hela huset. Nedervåningen är idag 94,9 kvm. Övervåningen är i dagsläget inte inredd men det kan bli en boyta på 60,8 kvm. Så totalt med en framtida inredd övervåning blir boytan totalt ca 155,7 kvm. Övervåningen inreder ni nu eller när det passar er. Perfekt om du vill dela upp dina utgifter allt eftersom familjen/behovet växer. I denna villa är alla rum rejält tilltagna. Köket är dock husets största rum, här kan hela familjen laga mat samt bjuda in till stora middagar. Köksön i köket ger ännu mer arbetsyta och får gott och väl plats i köket. På baksidan av huset finns en stor terrass i soligt västerläge med sol ända in på senkvällen. Här finns även ett spabad installerat, som dessutom ingår i husköpet. SPA badet som är av märket Svenska Bad köptes in hösten 2022 och har varit i bruk hela vintern. Plattlagd uppfart med plats för 4 bilar. Laddstation för bil finns på huset. Fiber drogs in i huset 2021. Robotgräsklippare ingår i köpet. Huset är överlåtelse besiktat med dolda felförsäkring. I samband med besiktningen är även en energideklaration gjord. Huset har energiklass B vilket innebär att huset är mycket energieffektivt. Du kan läsa mer om detta i besiktningsprotokollet. Du behöver inte betala någon fastighetsavgift de första 15 åren för nybyggda småhus som har ett värdeår 2012 och senare. Välkommen till Förlösavägen 175 C. Om du önskar mer information är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare Beathrice Odén på tel.: 072-888 42 31 eller på mail: [email protected].

  • Premium
Gjuterivägen 42, Strandskogen, Mörbylånga kommun

Gjuterivägen 42

Villa
Strandskogen, Mörbylånga kommun
HusmanHagberg Kalmar
3 695 000 kr
148 + 40 m²
5 rum
2 440 m² tomt

Välkommen till Strandskogen och Gjuterivägen 42 och en kommande försäljning av ett unikt boende med gott om plats på ett lugnt och lantligt läge, på en insynsskyddad och stor tomt på hela 2440 kvm. Villan är på 165 kvm och rymmer hela 5 rum, varav 3 - 4 sovrum och har en fantastisk insynsskyddad baksida med SPA och uppvärmd pool (byggd 2017), en villa för hela familjen helt enkelt. Baksidan vetter mot ett soligt västerläge med sol hela eftermiddagen och kvällen. Allt är i ett mycket fint skick, bara att flytta in direkt utan att behöva renovera. Badrummen renoverades 2019. På nedervåningen finner vi två fungerande eldstäder, en WC, kök, ett sovrum, allrum med braskamin och utgång till den soliga terrassen med pool och SPA. På övervåningen finner vi två sovrum med var sin klädkammare, ett allrum, balkong och ett badrum med dusch. Fiber finns indraget och kommunalt avlopp är anslutet. För mer information välkommen att kontakta ansvarig mäklare Niclas Odén på tel: 072-8884230 eller på mail: [email protected]. Välkommen på visning!

Svartgölsgatan 5, Nybro, Nybro kommun

Svartgölsgatan 5

Villa
Nybro, Nybro kommun
HusmanHagberg Kalmar
1 895 000 kr
121 + 120 m²
5 rum
1 261 m² tomt

Vill du flytta in i ett mycket trevligt hus med bra läge. Då har vi familjevillan för dig, mitt i centrala Nybro med gångavstånd till både skola, sporthall och alla butiker inne i centrum. Här han man uppdaterat och renoverat i stort sett varenda rum i hela huset senaste åren. Tilltalande planlösning med kök, vardagsrum, sovrum, badrum samt klädkammare på entréplan. Övre plan inrymmer två sovrum samt ett badrum, på källarplan hittar vi ett stort hobbyrum samt tvättstuga. Stort friliggande dubbelgarage om ca 55 kvm.

Smålandsgatan 19A, Malmen, Kalmar kommun

Smålandsgatan 19A

Lägenhet
Malmen, Kalmar kommun
HusmanHagberg Kalmar
1 995 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/2
5 416 kr/mån
25 909 kr/m²

På Smålandsgatan i centrala Kalmar finns det ett mindre flerbostadshus om endast tre bostadsrätter, sådär lugnt och skönt men ändå ett stenkast ifrån Kalmar Sportcenter, ishall och simhall. Runt knuten har du även stadskärnans butiker och restauranger. En trappa upp i detta hus finns en av tre bostäder nu till salu, vindsvåningen och den kan bli din. När dörren öppnas möts du av en stor och öppen hall. Fint nyrenoverat badrum direkt vill vänster och det moderna nyrenoverade köket ligger öppet rakt fram med snygga materialval. Charmen är stor i vardagsrum som ligger till höger om köket med sin kakelugn och trägolv. Rymlig balkong med plats för större sällskap med utgång från köket. Två sovrum till vänster från hall och kök med snedtak och fina bjälkar i ena rummet. Här hittar du en vindsvåning som har det mesta man kan önska!

  • Balkong
Ramsättravägen 149A, Skedemosse, Borgholms kommun

Ramsättravägen 149A

Villa
Skedemosse, Borgholms kommun
HusmanHagberg Kalmar
4 150 000 kr
1 648 m² tomt

Nu har du möjlighet att – tillsammans med Hem1 i samarbete med mäklarfirman HusmanHagberg, bygga ditt drömhus mitt på Öland, i rofyllda Skedemosse i Borgholms kommun. Hem1 bygger arkitektritade villor för livets alla drömmar. Hem1 har förvärvat fem avstyckade tomter i området. På tomterna, som passar både permanent- och fritidsboende, erbjuder Hem1 möjligheten att bygga ett kundunikt hus, designat efter din smak, dina behov och dina önskemål. Det finns även möjlighet att välja Hem1:s färdiga koncept med Villa Vass. Villan med 1 plan och 130 kvm har en modern gestaltning och huset kan enkelt justeras till klassiska varianter – med bibehållen form, men med andra exteriöra uttryck som foder, spröjs, taklutning och takutsprång. I priset på 4 175 000 kr för Villa Vass, som står i annonsen, ingår tomt, hussats (Villa Vass), el-, fiber- och vattenanslutningar exkl. finplanering av tomt samt enskilt avlopp. Hem1 bygger på totalentreprenad. För mer information om processen och Hem1 se längre ner under "dokument och länkar" och där finns "husbyggarboken Hem1" och "Hem1 inspiration" samt ett exempel på en situationsplan och en planlösning på exempelhuset Villa Vass. För mer information om Hem1 se hemsida: https://www.hem1.se/. I Borgholms kommun, med ett tilltalande läge mitt på Öland, ligger Skedemosse – en rofylld och idyllisk plats. Skedemosse är en plats med historia som tar oss långt tillbaka i tiden. I området finns Skedemosse gård, museum, SPA-villa och gårdsbryggeri. I anslutning till gården finns även en fem kilometer lång vandringsled där du färdas genom ett vackert odlingslandskap. Med 5 km till Köpingsvik tar du dig dit på 6 min med bil, eller en trevlig stund på cykel. I Köpingsvik finns butiker och restauranger samt en välkänd, lång och vit sandstrand – långgrund och barnvänlig. Välj vårt färdiga koncept med Villa Vass – en modernt gestaltad enplansvilla på 130 kvm, eller låt oss rita upp och bygga ditt hus utifrån dina behov och önskemål. För mer information kontakta ansvarig mäklare Beathrice Odén på tel: 072-888 42 31 eller på mail: beathrice.oden@husmanhagberg!

  • Nyproduktion
Hem1 Skedemosse, null, Borgholms kommun

Hem1 Skedemosse

Villa
Borgholms kommun
HusmanHagberg Kalmar
fr. 4 150 000 kr
1 648 m² tomt

Nu har du möjlighet att – tillsammans med Hem1 i samarbete med mäklarfirman HusmanHagberg, bygga ditt drömhus mitt på Öland, i rofyllda Skedemosse i Borgholms kommun. Hem1 bygger arkitektritade villor för livets alla drömmar. Hem1 har förvärvat fem avstyckade tomter i området. På tomterna, som passar både permanent- och fritidsboende, erbjuder Hem1 möjligheten att bygga ett kundunikt hus, designat efter din smak, dina behov och dina önskemål. Det finns även möjlighet att välja Hem1:s färdiga koncept med Villa Vass. Villan med 1 plan och 130 kvm har en modern gestaltning och huset kan enkelt justeras till klassiska varianter – med bibehållen form, men med andra exteriöra uttryck som foder, spröjs, taklutning och takutsprång. I priset på 4 175 000 kr för Villa Vass, som står i annonsen, ingår tomt, hussats (Villa Vass), el-, fiber- och vattenanslutningar exkl. finplanering av tomt samt enskilt avlopp. Hem1 bygger på totalentreprenad. För mer information om processen och Hem1 se längre ner under "dokument och länkar" och där finns "husbyggarboken Hem1" och "Hem1 inspiration" samt ett exempel på en situationsplan och en planlösning på exempelhuset Villa Vass. För mer information om Hem1 se hemsida: https://www.hem1.se/. I Borgholms kommun, med ett tilltalande läge mitt på Öland, ligger Skedemosse – en rofylld och idyllisk plats. Skedemosse är en plats med historia som tar oss långt tillbaka i tiden. I området finns Skedemosse gård, museum, SPA-villa och gårdsbryggeri. I anslutning till gården finns även en fem kilometer lång vandringsled där du färdas genom ett vackert odlingslandskap. Med 5 km till Köpingsvik tar du dig dit på 6 min med bil, eller en trevlig stund på cykel. I Köpingsvik finns butiker och restauranger samt en välkänd, lång och vit sandstrand – långgrund och barnvänlig. Välj vårt färdiga koncept med Villa Vass – en modernt gestaltad enplansvilla på 130 kvm, eller låt oss rita upp och bygga ditt hus utifrån dina behov och önskemål. För mer information kontakta ansvarig mäklare Beathrice Odén på tel: 072-888 42 31 eller på mail: beathrice.oden@husmanhagberg!

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 9