Mäklare Martin Florén

Martin Florén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Päronvägen 16, Olofström, Olofströms kommun

Päronvägen 16

Villa
Olofström, Olofströms kommun
HusmanHagberg Karlshamn
850 000 kr
95 m²
4 rum
402 m² tomt

Välkommen till ett trevligt område som i folkmun kallas för Tuttifrutti. Lika fyndigt som det smeknamnet är, är detta hus praktiskt. Här bor man lugnt och bekvämt med närhet till det mesta. På gångavstånd finns såväl dagligvaruhandel, butiker, bibliotek, caféer, restauranger, shopping och goda kollektiva förbindelser. Kedjehuset som byggdes 1968, bjuder på rymligt kök och tvättstuga samt generöst vardagsrum med utgång till det fina inglasade uterummet. Vi har också tre sovrum, klädkammare, badrum och gästtoalett. Sommarsäsongen förlänger man genom att umgås i det väl tilltagna uterummet med anslutande altan. Liten men naggande god trädgård, på både fram och baksida. Närheten till grannarna tar inte ifrån oss den privata känslan som infinner sig i den delvis insynsskyddade trädgården som vetter mot grönområde. Garage med förrådsdel finns också att tillgå. Trakterna kring Olofström rankas högt som naturskönt område med otroligt mycket möjligheter till friluftsliv. Området kring Halen erbjuder fiske, vandring, cykling och paddling av högsta klass. All tänkbar samhällsserice man behöver finns i Olofström. Det geografiska läget är bra, då man når Malmö/Köpenhamn på drygt två timmar. Fastigheten är förbesiktigad och säljaren tecknar en doldafel-försäkring vid överlåtelse. Ni hittar protokollet under "Viktiga dokument". Ta tillfället i akt och anmäl er gärna för visning.

Ahlgrens väg 5, null, Kristianstads kommun
  • Lör 2 dec kl 15:00
Ahlgrens väg 5, null, Kristianstads kommun, bild 2
Ahlgrens väg 5, null, Kristianstads kommun, bild 3

Ahlgrens väg 5

Villa
Kristianstads kommun
HusmanHagberg Karlshamn
1 495 000 kr
138 + 110 m²
5 rum
1 944 m² tomt

Välkommen till en idyllisk plats på Ahlgrens väg 5! Här erbjuds en enastående 1,5-plansvilla med källare i det charmiga området Villands Vånga. Denna underbara fastighet är perfekt för den stora familjen och har många fördelar att erbjuda, varav den första nog är omgivningarna. I trakten kring norra delarna av Ivösjön erbjuds vackra berg, stenbrott för äventyrliga bad och den nyss nämnda Ivösjön med allt den har att erbjuda. På altanen eller balkongen sitter man gärna länge och njuter av Vångabergets sluttningar i fjärran. När vi stiger in möts vi av en välkomnade hall med aslutning till ett helkaklat badrum, vardagsrum och ett rymligt kök med tillhörande matplats. Du kommer att älska den generösa mängden utrymme och bekvämligheter detta hem har att erbjuda. Dessutom har du tillgång till flera uteplatser som ligger i olika sollägen i den nästan 2000 kvm stora trädgården. Här kan du njuta av vackra fruktträd och bärbuskar som är redo att skördas. Dessutom är fastigheten redan utrustad med snabb fiberanslutning för din bekväma och moderna livsstil. Denna fantastiska plats erbjuder mer än bara ett vackert hem. Villands Vånga har också mycket att erbjuda. Du kommer att ha tillgång till en lokal bussförbindelse, förskola i närheten och möjligheten att hyra en båtplats. Den som älskar naturen kommer få sitt lystmäte då badplatser, fiskesjöar och vandringsleder finns i närheten. För de dagar du vill njuta av god mat eller behöver ett ställe att övernatta, har Vånga även restaurang och vandrarhem att erbjuda. Under vintertiden kan man utforska Vångabacken för utförsåkningssäsongen. Dessutom är det bara en kort 5 km resa till Arkelstorp, där du hittar skola för årskurs 1-9 och en mataffär. Kristianstad ligger också bara 2,5 mil bort och är lättillgänglig för alla dina större stadsbehov. Ta tillfället i akt och kom på visning av denna trevliga fastighet i det natursköna och bekväma Villands Vånga. Fastigheten är förbesiktigad och ni hittar protokollet under "viktiga dokument". Säljarna kommer teckna försäkring för doldafel vid överlåtelse. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning!

  • Premium
Hantverkaregatan 71, Centrala Karlshamn, Karlshamns kommun
  • Sön 3 dec kl 12:00

Hantverkaregatan 71

Villa
Centrala Karlshamn, Karlshamns kommun
HusmanHagberg Karlshamn
3 000 000 kr
150 + 13 m²
6 rum
328 m² tomt

Historiska vingslag känns närvarande i denna fantastiska fastighet som troligtvis är byggd före 1870. Nu, drygt 150 år senare är det dags för en ny ägare att ömt vårda denna klenod och ta den vidare in i framtiden. Ordet charm, används ibland lite för frekvent i bostadsannonser, men i detta fall är det verkligen befogat. Här består den av den lite lägre takhöjden, synliga takbjälkar, trägolv och vackra eldstäder. Totalt har vi ca 150 kvm fördelat på två plan. Väldisponerad planlösning erbjuder på entréplan plats för umgänge i ett större vardagsrum med rörspis och i det tilltalande köket. På detta plan finns också badrum, tvättstuga/verkstad och ett tillbyggt rum som förslagsvis kan nyttjas som kontor, eller gästrum/sovrum. En våning upp den mer privata delen med ett stort sovrum med utgång till balkong mot väster och mot östergaveln 2 st mindre sovrum i anslutning till ett allrum med eldstad. Här kan man förslagsvis låta ungdomarna husera och föräldrarna nyttjar det större sovrummet med balkong. Båda avdelningarna har tillgång till badrummet som ligger strategiskt placerat i mitten. Tomten är visserligen liten, men får nog anses vara naggande god. Här finns äppel, päron och taggfria björnbär att fylla frysen med om man inte orkar konsumera allt på en gång. Trädgården blir till en liten oas mitt i stan. Läget på Hantverkaregatan är fördelaktigt då man har nära till allt såsom stadens brus, havets vågor och skogens sus, allt på bekvämt gångavstånd. Närheten till tågstationen för vidare resa ut i världen är också ett plus. Malmö/Köpenhamn når vi på ca 1,5 till 2 timmar och både Karlskrona och Kristianstad på ca 45 minuter. Fastigheten är förbesiktigad och säljaren kommer teckna en försäkring mot doldafel vid överlåtande. Protokoll hittar ni under "viktiga dokument" Tillfällen som detta dyker inte upp speciellt ofta. Den speciella känsla som infinner sig i huset måste upplevas på plats. Ta tillfället i akt och boka tid för visning. Ni är varmt välkomna.

  • Plus
Carlagårdsvägen 5, Jämshög, Olofströms kommun
  • Sön 3 dec kl 15:00

Carlagårdsvägen 5

Villa
Jämshög, Olofströms kommun
HusmanHagberg Karlshamn
1 100 000 kr
107 + 74 m²
4 rum
1 447 m² tomt

Trevlig 1,5-plansvilla med källare i lugna och familjevänliga Jämshög, strax söder om Olofström. Villan byggdes 1950 och på våra 107+74 kvm finner vi på entreplan, hall, praktiskt och rymligt kök, vardagsrum i vinkel och badrum. Trappan till andra våning leder till en möblerbar hall och två sovrum och gästtoalett. I källarplan finns garage, pannrum, tvättstuga och gott om förvaringsutrymme. Denna fastighet har genomgått alla större och kostsamma renoveringar på senare tid. Det krävs alltså inga stora investeringar utan här kan man finjustera och därefter bara bo, glad och lycklig. Är man i behov av ytterligare ett sovrum kan man återgå till rumsfördelningen som den var innan man öppnade upp vardagsrummet. Utemiljön är också tilltalande med det stora altandäcket mot söder och tomten i övrigt som är lummig och grönskande. En härlig skogsdunge med stora ekar på mot väster gör att man kan njuta av lite skugga när solen är som hetast. Ett stenkast från den lokala ICA-affären får man ändå en känsla av skogsbad. Trakterna kring Olofström/Jämshög rankas högt som naturskönt område med otroligt mycket möjligheter till friluftsliv. Området kring Halen erbjuder fiske, vandring, cykling och paddling av högsta klass. All tänkbar samhällsserice man behöver finns att tillgå i närliggande Olofström. Det geografiska läget är bra, då man når Malmö/Köpenhamn på drygt två timmar. Fastigheten är förbesiktigad och säljaren tecknar en doldafel-försäkring vid överlåtelse. Ni hittar protokollet under "Viktiga dokument". Ta tillfället i akt och anmäl er gärna för visning.

  • Plus
Rådhusgatan 21, Centrala Karlshamn, Karlshamns kommun

Rådhusgatan 21

Villa
Centrala Karlshamn, Karlshamns kommun
HusmanHagberg Karlshamn
3 100 000 kr
114 m²
124 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en centralt belägen fastighet i Karlshamn med två separata hus med en lägenhet i vardera. Båda lägenheterna är uthyrda och det finns möjlighet att ta över befintliga hyresgäster eller för att själv nyttja hela eller delar av fastigheten. Man kan skapa sig bra boendeekonomi genom att själv nyttja ena lägenheten och hyra ut den andra eller för att använda som generationsboende. Möjligheterna är många! Båda husen är renoverade de senaste åren och är i bra skick där man renoverat kök, badrum, målat ytskikt, målat fasad och fönster samt sett över elen. I huset mot Rådhusgatan har man även renoverat grunden där man gjort om golvet och installerat undertrycksventilation. Hus 1 mot Rådhusgatan har en boyta på ca 72 kvm i två plan med kök, vardagsrum och hall på entréplan och två sovrum och allrum på övervåningen. Fräscht renoverad med vitt och luftigt kök och helkaklat badrum från 2018 och nya golv och ytskikt gjorda 2020. Utanför finns en liten mysig innergård med trädäck. Hyresintäkt på 97 920 kr/år Hus 2 inne på gården har en boyta på ca 42 kvm i två plan med badrum och sovrum på entréplan och kök och vardagsrum på övervåningen. Även här renoverades köket 2018 med vit köksinredning och en del ytskikt målades 2021. Hyresintäkt på 79 560 kr/år. Välkommen att boka in er för visning!

Holländarevägen 19, Svängsta, Karlshamns kommun
  • Budgivning pågår

Holländarevägen 19

Tomt
Svängsta, Karlshamns kommun
HusmanHagberg Karlshamn
275 000 kr
1 910 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en stor tomt i centrala Svängsta på hela 1910 kvm! Prisvärt tillfälle då anslutningsavgifterna för kommunalt vatten och avlopp samt el redan är betalda. Stor del av tomten är plan vilket underrättar markarbetet vid nybyggnation. På tomten har tidigare varit ett stort hus och när man bodde på fastigheten söktes även bygglov för garage, men som ej är aktuellt längre. Fastigheten ligger utanför planlagt område. Nära till Mörrumsån och natursköna omgivningar, vilket också gör att man som köpare först måste ansöka om strandskyddsdispens hos Karlshamns kommun och när det är beviljat kan man ansöka om bygglov. Skulle strandskyddsdispens inte beviljas kan köpet gå åter om köparen önskar. Bra läge nära Mörrumsån, idrottsplats och badsjö. Bra kommunikationsmöjligheter med busshållplatsen en liten bit utanför tomten.

Visar alla 6